- 7 Eylül 2014
- 644
- 594
- 103
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Sevgili Okuyucular
Neden anne baba evlat ayrimi yapar? Yillarimi maddi manevi destegimi verdigim ailem oglunu ve gelinini her daim her konuda toleransli! Her konuda tevazu gosteriyolar! Benim konusmaya fikir belirtmeye bile hakkim yok! Maddi manevi yaptiklarimi bilseniz sasirirsiniz ama ictenlikle onlar yeter ki mutlu olsun diye yaptim ne yaptiysam! En son bana hic saygi duyulmadan onlar rahat etsin diye satin aldigim ve yasadiklari evi erkek kardesime verip eski eve gecmeyi dusunduler! Ben onlar rahat etsin diye bin bir zorlukla aldim dusunebiliyor musunuz? Bana simdi burada evi anne baba cocuga alir, cocuk anne babaya almaz demeyin. Ben bunu size aldim nasil boyle bir seyi söz konusu yaparsiniz deyince sen aldin anladik, biz alsak konusamazdin falan gibi seyler soylendi! Aman ne bileyim ya ben bu dunyadan hic birsey anlamadim. Karsiliksiz sadece huzurlu mutlu olsunlar diye cabaladigim insanlara bakin! Sadece paylasmak istedim!
Geline sov diye birsey coffee varmis, her konuda Ben de yeni ögrendim.Elin kızı otursun diye ben ter dökmedim derdim. Çok istiyolarsa eski eve geçsinler bu size kalsın.
İnsan ana baba diyor ev alıyor millet geline şov yapıyor şaka gibi. Ben kabul etmezdim.
Geline sov diye birsey coffee varmis, her konuda Ben de yeni ögrendim.
Tapu bende. Benim üzuldugum hic adam yerine konmuyorum! AMA sadece onlari düsûndum ve dusunuyorum.Umarım evin tapusu üzerinizedir. Değilse de sizin satın aldığınızı ispatlamaya yönelik neler yapabileceğinizi araştırın.
Sebepsiz zenginleşme davası mı olur , bir avukata danışın.
Ben uzaktayim ve kardesimi asiri sevmeme ragmen diyebilirim ki anne babasina tam bir canavar. Onun yaptiklari her zaman kabul edilebilir onlara gore. Cunku o bir evlat ben ise neyim bilmiyorum.Onlar cünkü "oglumuz bize bakar" kafasinda..
Tapu bende. Benim üzuldugum hic adam yerine konmuyorum! AMA sadece onlari düsûndum ve dusunuyorum.
Ben uzaktayim ve kardesimi asiri sevmeme ragmen diyebilirim ki anne babasina tam bir canavar. Onun yaptiklari her zaman kabul edilebilir onlara gore. Cunku o bir evlat ben ise neyim bilmiyorum.
Ev benim üzerimde zaten. Evi onlara vermem soz konusu degil. Benim yikildigim nokta anne babamin beni anlamamasi. Onlarin rahat etmesi icin alinmis bir ev. Ve bana anlamsizca sen aldin biliyoruz denmesi. Trip atilmasi. Onlari dusunurken huysuz adledilmem!Ev sizin üzerinize olsa idi ,yine anne babanız otursaydı.onlarin üzerine olunca miras olacağını da bilmeniz lazım.
Ayy kimseye bi şey alma yapma ya devir yapmayanların övüldüğü yapanların sövüldüğü devirEv benim üzerimde zaten. Evi onlara vermem soz konusu degil. Benim yikildigim nokta anne babamin beni anlamamasi. Onlarin rahat etmesi icin alinmis bir ev. Ve bana anlamsizca sen aldin biliyoruz denmesi. Trip atilmasi. Onlari dusunurken huysuz adledilmem!
Göçmenlik var mı?Sevgili Okuyucular
Neden anne baba evlat ayrimi yapar? Yillarimi maddi manevi destegimi verdigim ailem oglunu ve gelinini her daim her konuda toleransli! Her konuda tevazu gosteriyolar! Benim konusmaya fikir belirtmeye bile hakkim yok! Maddi manevi yaptiklarimi bilseniz sasirirsiniz ama ictenlikle onlar yeter ki mutlu olsun diye yaptim ne yaptiysam! En son bana hic saygi duyulmadan onlar rahat etsin diye satin aldigim ve yasadiklari evi erkek kardesime verip eski eve gecmeyi dusunduler! Ben onlar rahat etsin diye bin bir zorlukla aldim dusunebiliyor musunuz? Bana simdi burada evi anne baba cocuga alir, cocuk anne babaya almaz demeyin. Ben bunu size aldim nasil boyle bir seyi söz konusu yaparsiniz deyince sen aldin anladik, biz alsak konusamazdin falan gibi seyler soylendi! Aman ne bileyim ya ben bu dunyadan hic birsey anlamadim. Karsiliksiz sadece huzurlu mutlu olsunlar diye cabaladigim insanlara bakin! Sadece paylasmak istedim!
Ben uzaktayim ve kardesimi asiri sevmeme ragmen diyebilirim ki anne babasina tam bir canavar. Onun yaptiklari her zaman kabul edilebilir onlara gore. Cunku o bir evlat ben ise neyim bilmiyorum.
Asla kıymet bilmezler boşuna canınızı sıkmayın.Otursunlar gelinleri ve oğulları ile .Allah ıslah etsin bu tarz zihniyetleriSevgili Okuyucular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?