Teşekkür ederim tez zaman da kavusursunuz inşallah.Merhaba, öncelikle hayırlı olsun, yol uzun sabırlar dilerim. Biz 2022 temmuzda başvuru yaptık, zaten 1 sene onay süreciniz var, onu bekliyorsunuz sonrasında sıraya giriyorsunuz. sıraya 2023 temmuzda girdik anlayacağınız daha 7 ay oldu. ama kız erkek değişiyor sizin dosyanıza göre ilerliyor bu durum birazda. yol uzun ama beklemeye değecek inşallah.. bizde sene sonu gelmeden kavuşmayı bekliyoruz inşallah hayırlısı kısmet bu işler birazda..
ANNELERİMİZ BAŞVURU TARİHİ İL_TERCİH MELEĞİ dabalak Tem.22İSTANBUL mirror1981- ANKARA selinka vertigo16 baramanya ANKARA Kız Gunes gibi TRABZON ballıcicek ANTALYA Kız/Erkek Verda Kız okyanus34 alsem koruyucu aile Meral01 ANKARA Bonus koruyucu aile Pofu koruyucu aile Hayalperestgezgin White Fox Rahime63 ADIYAMAN minnak mucize SAKARYA koruyucu aile Tbursa BURSA LimonÇekirdeği KONYA yagmur adaa Haz.23SAMSUN zeynepmhmt Eki.23İSTANBUL sedabalim ANTALYA Uzunkiz35 İZMİR ehlikanaat ANKARA fatosshr Ara.23İSTANBUL demyag İSTANBUL Benide listeye ekler misiniz
Merhaba liste çok güzel olmuş elinize sağlık. Beni de ekleyebilirmisiniz Nisan 2023/Bursa/Kız
ANNELERİMİZ BAŞVURU TARİHİ İL_TERCİH MELEĞİ dabalak Tem.22İSTANBUL mirror1981- ANKARA selinka vertigo16 baramanya ANKARA Kız Gunes gibi TRABZON ballıcicek ANTALYA Kız/Erkek Verda Kız okyanus34 alsem koruyucu aile Meral01 ANKARA Bonus koruyucu aile Pofu koruyucu aile Hayalperestgezgin White Fox Rahime63 ADIYAMAN minnak mucize SAKARYA koruyucu aile Tbursa BURSA LimonÇekirdeği KONYA yagmur adaa Haz.23SAMSUN zeynepmhmt Eki.23İSTANBUL sedabalim ANTALYA Uzunkiz35 İZMİR ehlikanaat ANKARA fatosshr Ara.23İSTANBUL demyag İSTANBUL
ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
selinka | Mar.21 | UŞAK | Kız/Erkek | |
baramanya | Mar.22 | ANKARA | Kız | |
mirror1981- | Mar.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
Umut2022 | Nis.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
dabalak | Tem.22 | İSTANBUL | Kız/Erkek | |
LimonÇekirdeği | Eyl.22 | KONYA | Erkek | |
Gunes gibi | Oca.23 | TRABZON | Kız | |
Tbursa | Nis.23 | BURSA | Kız | |
KalbenAnnelikYolunda | Nis.23 | BURSA | Kız | |
yagmur adaa | Haz.23 | SAMSUN | ||
zeynepmhmt | Eki.23 | İSTANBUL | Kız | |
fatosshr | Ara.23 | İSTANBUL | ||
vertigo16 | ||||
ballıcicek | ANTALYA | Kız/Erkek | ||
Verda | Kız | |||
okyanus34 | ||||
alsem | Koruyucu Aile | |||
Meral01 | ANKARA | |||
Bonus | Koruyucu Aile | |||
Pofu | Koruyucu Aile | |||
Hayalperestgezgin | ||||
White Fox | ||||
Rahime63 | ADIYAMAN | |||
minnak mucize | SAKARYA | Koruyucu Aile | ||
sedabalim | ANTALYA | |||
Uzunkiz35 | İZMİR | |||
ehlikanaat | ANKARA | |||
demyag | İSTANBUL | |||
Gunes gibi | TRABZON | Kız | Koruyucu Aile |
listenin güzelliği maşallah:) iyi haftalar
ANNELERİMİZ BAŞVURU TARİHİ İL_TERCİH MELEĞİ selinka Mar.21 UŞAK Kız/Erkek baramanya Mar.22 ANKARA Kız mirror1981- Mar.22 ANKARA Kız/Erkek Umut2022 Nis.22 ANKARA Kız/Erkek dabalak Tem.22 İSTANBUL Kız/Erkek LimonÇekirdeği Eyl.22 KONYA Erkek Gunes gibi Oca.23 TRABZON Kız Tbursa Nis.23 BURSA Kız KalbenAnnelikYolunda Nis.23 BURSA Kız yagmur adaa Haz.23 SAMSUN zeynepmhmt Eki.23 İSTANBUL Kız fatosshr Ara.23 İSTANBUL vertigo16 ballıcicek ANTALYA Kız/Erkek Verda Kız okyanus34 alsem Koruyucu Aile Meral01 ANKARA Bonus Koruyucu Aile Pofu Koruyucu Aile Hayalperestgezgin White Fox Rahime63 ADIYAMAN minnak mucize SAKARYA Koruyucu Aile sedabalim ANTALYA Uzunkiz35 İZMİR ehlikanaat ANKARA demyag İSTANBUL ANNELERİMİZ BAŞVURU TARİHİ İL_TERCİH MELEĞİ Gunes gibi TRABZON Kız Koruyucu Aile
Elinize saglik kiz bebek olarak basvuru yaptik eklerseniz sevinirim
ANNELERİMİZ BAŞVURU TARİHİ İL_TERCİH MELEĞİ selinka Mar.21 UŞAK Kız/Erkek baramanya Mar.22 ANKARA Kız mirror1981- Mar.22 ANKARA Kız/Erkek Umut2022 Nis.22 ANKARA Kız/Erkek dabalak Tem.22 İSTANBUL Kız/Erkek LimonÇekirdeği Eyl.22 KONYA Erkek Gunes gibi Oca.23 TRABZON Kız Tbursa Nis.23 BURSA Kız KalbenAnnelikYolunda Nis.23 BURSA Kız yagmur adaa Haz.23 SAMSUN zeynepmhmt Eki.23 İSTANBUL Kız fatosshr Ara.23 İSTANBUL vertigo16 ballıcicek ANTALYA Kız/Erkek Verda Kız okyanus34 alsem Koruyucu Aile Meral01 ANKARA Bonus Koruyucu Aile Pofu Koruyucu Aile Hayalperestgezgin White Fox Rahime63 ADIYAMAN minnak mucize SAKARYA Koruyucu Aile sedabalim ANTALYA Uzunkiz35 İZMİR ehlikanaat ANKARA demyag İSTANBUL ANNELERİMİZ BAŞVURU TARİHİ İL_TERCİH MELEĞİ Gunes gibi TRABZON Kız Koruyucu Aile
fatosshr | Ara.23 | İSTANBUL | Kız | |
vertigo16 | ||||
Verda | Kız | |||
okyanus34 | ||||
Meral01 | ANKARA | |||
Hayalperestgezgin | ||||
White Fox | ||||
Uzunkiz35 | İZMİR | |||
demyag | İSTANBUL | |||
Gunes gibi | TRABZON | Kız | Koruyucu Aile | |
ezoss | Mar.22 | ANTALYA | Kız/Erkek | |
fatosshr | Ara.23 | İSTANBUL | Kız | |
vertigo16 | ||||
Verda | Kız | |||
okyanus34 | ||||
Meral01 | ANKARA | |||
Hayalperestgezgin | ||||
White Fox | ||||
Uzunkiz35 | İZMİR | |||
demyag | İSTANBUL | |||
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
Gunes gibi | TRABZON | Kız | Koruyucu Aile |
Merhaba sizin sırasınız baya düşmüştü varmı bi gelişme kavuştunuz mi yavrunuza ?bizlere de haber vermeyi unutmayın lütfenİyi günler,Hayırlı Cumalar onayınız ve sıranız hayırlı olsun... Biz de 16 sırayla başladık kız ve erkekte şuan kız 7 erkekse 4 Rabbim'in izniyle en kısa zamanda hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah.Ben annesi olarak (babası erken dese de )bebek battaniyeleri ,ağız silme mendilleri,zıbınlarını,bornozunu,çoraplarını,oyuncaklarını,kitaplarını ,banyo setini ve akla gelebilecek şeyleri aldım,örüyorum fakat eşim kaç aylık geleceğini bilmediğimiz için gelince alalım diyor ama görünce yine dayanamayıp alışverişe her çıkışımda yavrumuza da atıyorum sepete bir şeyler güzel telaşlar yazdıkça içimi sevinç kaplıyor..Rabbim mübarek günlerin hürmetine bekleyen herkese hayırlısyla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin
Merhaba mirror1981 evet ama bu sıra en son haziran 2023 de idi o gunden bu yana yerleşme olmadığı söylendi Kasım 2023 te..geçen ay sıra yazısı geldi o da aynı mart ayını bekliyorum aramak için 2 ayda bir arıyoruz insallah Rabbim hayirlisiyla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin..Haber etmem mi ilk buraya yazarım Rabbim nasip ederseMerhaba sizin sırasınız baya düşmüştü varmı bi gelişme kavuştunuz mi yavrunuza ?bizlere de haber vermeyi unutmayın lütfen
Merhaba ben değişiklik yapılabiliyor diye biliyorum... Yani uzmanımız bize tercihlerinde değişiklik olursa bir dilekçe ile değiştirebilirsin demişti... Ama yinede ben sizi yanlış yönlendirmiş olmayayımselam kızlar, iyi haftalar, size bir sorum olacak merak ettiğim tercihlerimizi yaptık ya kız erkek, mesela bunda değişiklik yapabiliyor muyuz sonrasında yani biz kızı yada erkeği beklemek istiyoruz diye yaşayan var mı aranızda, böyle hakkımız var mı yoksa arandığımızda kaderimizde ne varsa mı? sadece merak ettim.. nasıl ilerliyor aceba?
Bizlerde teyzeleri olarak heyecan ile bekliyoruz hayırlısı olsun sıra bazen hiç ilerlemiyor bazen de çok hızlıMerhaba mirror1981 evet ama bu sıra en son haziran 2023 de idi o gunden bu yana yerleşme olmadığı söylendi Kasım 2023 te..geçen ay sıra yazısı geldi o da aynı mart ayını bekliyorum aramak için 2 ayda bir arıyoruz insallah Rabbim hayirlisiyla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin..Haber etmem mi ilk buraya yazarım Rabbim nasip ederse
Tabiki değişikli yapılabiliyor eğer öyle bir düşünceniz varsa hemen dilekçenizi verin zaman kaybetmeyin derim. Erkek sırası kıza göre daha çabuk ilerliyorselam kızlar, iyi haftalar, size bir sorum olacak merak ettiğim tercihlerimizi yaptık ya kız erkek, mesela bunda değişiklik yapabiliyor muyuz sonrasında yani biz kızı yada erkeği beklemek istiyoruz diye yaşayan var mı aranızda, böyle hakkımız var mı yoksa arandığımızda kaderimizde ne varsa mı? sadece merak ettim.. nasıl ilerliyor aceba?
Ayy ne güzel bir kelime teyzeleri olarak❤güzel inşallah yüreğinize saglik Rabbim o günleri gösterir de yazarım insallah güzel haberleri hep beraber alır ve buraya yazariz kocaman TeyzeleriBizlerde teyzeleri olarak heyecan ile bekliyoruz hayırlısı olsun sıra bazen hiç ilerlemiyor bazen de çok hızlı
teşekkürler dönüşünüz içinMerhaba ben değişiklik yapılabiliyor diye biliyorum... Yani uzmanımız bize tercihlerinde değişiklik olursa bir dilekçe ile değiştirebilirsin demişti... Ama yinede ben sizi yanlış yönlendirmiş olmayayım
aslında öyle düşüncemiz yok biraz kadere bıraktık ama bazende kıza daha çok aklım gidiyor özellikle bu ara yakınımdaki erkek annelerinin şikayetlerini duyduyça ama sanırım hayat akışına bırakıcaz çok sağolunTabiki değişikli yapılabiliyor eğer öyle bir düşünceniz varsa hemen dilekçenizi verin zaman kaybetmeyin derim. Erkek sırası kıza göre daha çabuk ilerliyor
Aynen bende sizin gibi hep kız istiyorum demiştim ama kuruma gittigim zaman memurumuz herkes kız istiyor erkek bebekleri pek istemiyorlar deyince çok üzülmüştüm evladın kızı erkeği olmaz dedim o an ve karar verdim evlat evlattır benim için cinsiyetin bi önemi kalmadı inş erkek bebek annesi olacağım en kısa zamanda diye umut ediyorum erkek çocuklar biraz daha hareketli oluyor gözlemlediğim kadar ama bu beni korkutmuyor çünkü yıllarca evladım olsun diye çok göz yaşı döktüm rabbim hayırlısını versin hakkımız daaslında öyle düşüncemiz yok biraz kadere bıraktık ama bazende kıza daha çok aklım gidiyor özellikle bu ara yakınımdaki erkek annelerinin şikayetlerini duyduyça ama sanırım hayat akışına bırakıcaz çok sağolun
çok haklısınız bizede aynısı denildi çok üzülmüştük, biz zaten fikrimizden vazgeçmedik, zaten erkek sıramız daha kısa daha önce kavuşacağız inşallah hayırlısı neyse o olsun, zaten alışveriş yaptığım renkler daha çok erkek anası gibiym hiç elbise almadım mesela pembe hiç bir şeyim yok ama kırmızı aldım:) teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda kavuşuruz evlatlarımızaAynen bende sizin gibi hep kız istiyorum demiştim ama kuruma gittigim zaman memurumuz herkes kız istiyor erkek bebekleri pek istemiyorlar deyince çok üzülmüştüm evladın kızı erkeği olmaz dedim o an ve karar verdim evlat evlattır benim için cinsiyetin bi önemi kalmadı inş erkek bebek annesi olacağım en kısa zamanda diye umut ediyorum erkek çocuklar biraz daha hareketli oluyor gözlemlediğim kadar ama bu beni korkutmuyor çünkü yıllarca evladım olsun diye çok göz yaşı döktüm rabbim hayırlısını versin hakkımız daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?