- 3 Haziran 2016
- 709
- 973
- 103
- 42
Öncelikle hayırlı olsun... E-devlet ten başvuru yapıldığında süreç nasıl oluyor bir bilgim yok ...biz direk kuruma gitmiştik ordan bize ön bilgilendirme yaptılar ve gerekli evrakların listesini verdiler ... Belki bu şekilde başvuru yapan arkadaşlar size yardımcı olabilirherkese merhaba.
dün itibariyle e devlet üzerinden ön başvurumuzu yaptık. şimdi ne yapmamız lazım peki. kurumdan arayıp bizi çağırdıklarındamı götüreceğiz evraklarımızı. yada onları beklemeyip kendimiz direkmi gitmeliyiz. aydından başvurduk daha yolun çok çok başındayız ama içim aşırı mutlu heycanlı. teşekkürler şimdiden
Merhaba öncelikle hayırlı olsun başvurunuz.kuruma gidip başvuru yapmanız gerekiyor.e devletten başvurular geçerli sayılmıyor .boşuna vakit kaybetmeyin.ama aydın da dikkate alıyorlarsada bilemiyorum.zaten evrak teslimi için zaten gitmeniz gerekmekte.en iyisi kurumu arayıp net bilgi edininherkese merhaba.
dün itibariyle e devlet üzerinden ön başvurumuzu yaptık. şimdi ne yapmamız lazım peki. kurumdan arayıp bizi çağırdıklarındamı götüreceğiz evraklarımızı. yada onları beklemeyip kendimiz direkmi gitmeliyiz. aydından başvurduk daha yolun çok çok başındayız ama içim aşırı mutlu heycanlı. teşekkürler şimdiden
Merhaba yaşınızı bilmiyorum evet evliliğiniz daha çok yeni ama kararinizdan eminseniz yolunuza devam edin... Bu süreç kısa bir süreç değil ... Kolay alınan bir karar değil... Ama anladığım kadarıyla siz bir karar vermişsiniz vazgeçmeyin ertelemeyinaz önce aradım kurumu. e devletten yapılan sadece ön başvuruymuş onu dikkate almıyorlarmış. randevu alıp eşimle birlikte gitmemiz gerekiyormuş görüşme için sonraasında istedikleri evrakları belirtiyorlarmış. onlar tamamlayıp tekrar gidicekmişiz. araştırma sonrası sıraya alınakmışız.
ama görüştügüm kişi destek degilde daha çok köstek olur gibi konuştu. yaşınız büyük olsakta evliliğiniz yeniymiş daha 1-2 yıl bekleseniz evliliğiniz otursa daha iyi olur dedi. ( aslında mantıken haklı. 8 aylık evliyiz)
ama eşimle konuştuk genede randevu alıp bi gidip konuşalım ön görüşme yapalım dedik.
Evet, ben de bu şekilde 1,5 ay boşuna beklemiş oldum.Merhaba öncelikle hayırlı olsun başvurunuz.kuruma gidip başvuru yapmanız gerekiyor.e devletten başvurular geçerli sayılmıyor .boşuna vakit kaybetmeyin.ama aydın da dikkate alıyorlarsada bilemiyorum.zaten evrak teslimi için zaten gitmeniz gerekmekte.en iyisi kurumu arayıp net bilgi edinin
Ay ne güzel ne heyecanlı bir bekleyiş .... İnşaallah en yakın zamanda kavuşursunuz ... Söylemek isterseniz hangi şehirden başvuru yaptınız ?İyi günler kizlar güncel sırasını öğrenen var mi acaba biz 2 ay önce aradığımızda 15. Sıradaydık bugün güncel siramiz 11e düşmüş inşallah böyle devam eder de biran evvel bebeğimize kavuşuruz
Aminnn darisi hepimizin başınaAmin inşallah bekleyen herkes hayırlısıyla yavrusuna kavuşsun inşallahKonya'dan başvuru yaptik
İyi günler LimonÇekirdeği ne güzel ilerlemiş sıranız hayırlı olsun maşallah bizim hazirandan ocakta gelen yazıya kadar aynı durum 4.sıradayız erkekte ve kız da 7 inşallah martın başında aramayı düşünüyoruz bizde de ilerleme olmuştur.Amin Rabbim kavuştursun bizleri hayırlısıyla ve kolaylıkla en kıza zamandaİyi günler kizlar güncel sırasını öğrenen var mi acaba biz 2 ay önce aradığımızda 15. Sıradaydık bugün güncel siramiz 11e düşmüş inşallah böyle devam eder de biran evvel bebeğimize kavuşuruz
Ayy inşallah ağlattınız beni çifte bayram olur bizim için odası dışında her şeyi hazır yavrumun Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla gelmesini nasip etsinÇok teşekkür ederim.Dünden beri içimiz kıpır kıpır ne güzel heyecenlarmış bunlarsizinde siraniz çok az kalmış, biran evvel siraniz ilerler de bayrami bebeginizle geçirirsiniz inşallah
merhabalar,
ANNELERİMİZ BAŞVURU TARİHİ İL_TERCİH MELEĞİ selinka Mar.21 UŞAK Kız/Erkek baramanya Mar.22 ANKARA Kız mirror1981- Mar.22 ANKARA Kız/Erkek Umut2022 Nis.22 ANKARA Kız/Erkek dabalak Tem.22 İSTANBUL Kız/Erkek LimonÇekirdeği Eyl.22 KONYA Erkek Gunes gibi Oca.23 TRABZON Kız Tbursa Nis.23 BURSA Kız KalbenAnnelikYolunda Nis.23 BURSA Kız yagmur adaa Haz.23 SAMSUN zeynepmhmt Eki.23 İSTANBUL Kız fatosshr Ara.23 İSTANBUL vertigo16 ballıcicek ANTALYA Kız/Erkek Verda Kız okyanus34 alsem Koruyucu Aile Meral01 ANKARA Bonus Koruyucu Aile Pofu Koruyucu Aile Hayalperestgezgin White Fox Rahime63 ADIYAMAN minnak mucize SAKARYA Koruyucu Aile sedabalim ANTALYA Uzunkiz35 İZMİR ehlikanaat ANKARA demyag İSTANBUL ANNELERİMİZ BAŞVURU TARİHİ İL_TERCİH MELEĞİ Gunes gibi TRABZON Kız Koruyuc
ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
selinka | Mar.21 | UŞAK | Kız/Erkek | |
baramanya | Mar.22 | ANKARA | Kız | |
mirror1981- | Mar.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
Umut2022 | Nis.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
dabalak | Tem.22 | İSTANBUL | Kız/Erkek | |
ezoss | Mar.22 | ANTALYA | Kız/Erkek | |
LimonÇekirdeği | Eyl.22 | KONYA | Erkek | |
Gunes gibi | Oca.23 | TRABZON | Kız | |
ehlikanaat | Oca.23 | ANKARA | Kız/Erkek | |
Tbursa | Nis.23 | BURSA | Kız | |
KalbenAnnelikYolunda | Nis.23 | BURSA | Kız | |
yagmur adaa | Haz.23 | SAMSUN | ||
zeynepmhmt | Eki.23 | İSTANBUL | Kız | |
fatosshr | Ara.23 | İSTANBUL | Kız | |
vertigo16 | ||||
Verda | Kız | |||
okyanus34 | ||||
alsem | Koruyucu Aile | |||
Meral01 | ANKARA | |||
Bonus | Koruyucu Aile | |||
Pofu | Koruyucu Aile | |||
Hayalperestgezgin | ||||
White Fox | ||||
Rahime63 | ADIYAMAN | |||
minnak mucize | SAKARYA | Koruyucu Aile | ||
sedabalim | ANTALYA | |||
Uzunkiz35 | İZMİR | |||
demyag | İSTANBUL | |||
SUDESUDE09 | AYDIN | |||
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
Gunes gibi | TRABZON | Kız | Koruyucu Aile | |
ballıcicek | Ara.21 | ANTALYA | Kız/Erkek | Nis.23 |
ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
selinka | Mar.21 | UŞAK | Kız/Erkek | |
Rahime63 | Oca.22 | ADIYAMAN | Kız | |
baramanya | Mar.22 | ANKARA | Kız | |
mirror1981- | Mar.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
Umut2022 | Nis.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
dabalak | Tem.22 | İSTANBUL | Kız/Erkek | |
ezoss | Mar.22 | ANTALYA | Kız/Erkek | |
LimonÇekirdeği | Eyl.22 | KONYA | Erkek | |
Gunes gibi | Oca.23 | TRABZON | Kız | |
ehlikanaat | Oca.23 | ANKARA | Kız/Erkek | |
Tbursa | Nis.23 | BURSA | Kız | |
KalbenAnnelikYolunda | Nis.23 | BURSA | Kız | |
yagmur adaa | Haz.23 | SAMSUN | ||
zeynepmhmt | Eki.23 | İSTANBUL | Kız | |
fatosshr | Ara.23 | İSTANBUL | Kız | |
Verda | Kız | |||
Meral01 | ANKARA | |||
minnak mucize | SAKARYA | Koruyucu Aile | ||
sedabalim | ANTALYA | |||
Uzunkiz35 | İZMİR | |||
demyag | İSTANBUL | |||
SUDESUDE09 | AYDIN | |||
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
Gunes gibi | TRABZON | Kız | Koruyucu Aile | |
ballıcicek | Ara.21 | ANTALYA | Erkek | Nis.23 |
Yol uzun ama sonu güzel olacak buna inanıyorum sabırla tevekkülle bekleyeceğiz ve sonunda hasretle beklediğimiz yavrularımıza hepimiz kavuşacağız inşallahMerhaba Arkadaşlar;
Nedendir bilinmez sanki artık yorulduğumu hissediyorum beklemek ,bilinmezlik,sabırsızlık da üstüne binince iyice daralıyorum acaba geçer mi bu günler diyorum 14 senemiz bebek tedavileriyle geçti hepsi olumsuz 3 senedir de sırada bekliyoruz hep hayalini kuruyorum Sonra da diyorum ki senden daha fazla bekleyenler oldu bencillik etme diye kendime...Kısacası Dua edin kızlar Rabbim bizi de sevindirsin inşallah,hayırlısıyla kolaylıkla gelsin evladımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?