Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba, biz 11 ağustosta bebeğimize kavuştuk kusura bakmayın yazamadım bebişimle alışma sürecindeydik, bu gün aklıma geldi sizede güzel haberi vermek istedim. Oğlum geldi darısı bekleyen tüm güzel kalplere o kadar güzel bir duygu ki allahım 3 yıl sonunda gelen güzellik hayatımıza hoşgelmiş

Merhaba, kalbin ne kadarda temizmiş

Sana ne kadar mutlu olduğumu anlatamam en kısa zamanda bizlere ayrıntıları yaz lütfen oglun ne kadarlık buluşma anınız hepsini çok merak ediyorum

Valla şöyle bebişim uyuyor şu anda bize geldiğinin ertesi günü 3 ay olmuştu minnak geldi bebeğim 4 ayımıza az kaldı valla kavuşma anı hayal gibi bir şeydi oldukça güzeldi yaşayınca anlayacaksınız her kavışma farklı heyecan oğlum çok güzel o kadar çabuk alıştık.ki.birbirimize sanki ben doğurmuşum yavrumu allahım en kısa zamamda bekleyen aileler kavuşsun yavrusuna o yatak şu anda dolu hayaller gerçek oldu

Ayyy hep hep hep hep hep böyle mutlu olun inşaallah umarım hepimiz en kısa zamanda bu duygulari yaşarız .... Evladiniza anın tadını cikarin

yaaaaa nasıl sevindim anlatamam. hayırla saglıkla büyütün inşallah. darısı bekleyen herkese inşallah

Çok şükür dabalak
güle güle büyüt bebeğini
Benim de sıram 11 e düşmüş
Darısı biz bekleyenlere inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…