Merhaba, kalbin ne kadarda temizmişmerhaba kızlar herkes iyidir umarım.
dabalak çok alakasız bi şekilde seni gördüm rüyamda bebişin geliyodu. seni hiç tanımıyorum ama kucanda çocuk vardı. oglum geldi diyip durdun.
hiç tanımadıgım bi insanı nasıl rüyamda gördüm o da ayrı bi mesele tabi
Sana ne kadar mutlu olduğumu anlatamam en kısa zamanda bizlere ayrıntıları yaz lütfen oglun ne kadarlık buluşma anınız hepsini çok merak ediyorumMerhaba, biz 11 ağustosta bebeğimize kavuştuk kusura bakmayın yazamadım bebişimle alışma sürecindeydik, bu gün aklıma geldi sizede güzel haberi vermek istedim. Oğlum geldi darısı bekleyen tüm güzel kalplere o kadar güzel bir duygu ki allahım 3 yıl sonunda gelen güzellik hayatımıza hoşgelmiş
Ayyy hep hep hep hep hep böyle mutlu olun inşaallahValla şöyle bebişim uyuyor şu anda bize geldiğinin ertesi günü 3 ay olmuştu minnak geldi bebeğim 4 ayımıza az kaldı valla kavuşma anı hayal gibi bir şeydi oldukça güzeldi yaşayınca anlayacaksınız her kavışma farklı heyecan oğlum çok güzel o kadar çabuk alıştık.ki.birbirimize sanki ben doğurmuşum yavrumu allahım en kısa zamamda bekleyen aileler kavuşsun yavrusunao yatak şu anda dolu hayaller gerçek oldu
yaaaaa nasıl sevindim anlatamam. hayırla saglıkla büyütün inşallah. darısı bekleyen herkese inşallahMerhaba, biz 11 ağustosta bebeğimize kavuştuk kusura bakmayın yazamadım bebişimle alışma sürecindeydik, bu gün aklıma geldi sizede güzel haberi vermek istedim. Oğlum geldi darısı bekleyen tüm güzel kalplere o kadar güzel bir duygu ki allahım 3 yıl sonunda gelen güzellik hayatımıza hoşgelmiş
En kısa zamanda sizdende güzel haberi alalım insaallahÇok şükürdabalak
güle güle büyüt bebeğini
Benim de sıram 11 e düşmüş
Darısı biz bekleyenlere inşallah..
Teşekkü ederimEn kısa zamanda sizdende güzel haberi alalım insaallah
Merhaba, biz 11 ağustosta bebeğimize kavuştuk kusura bakmayın yazamadım bebişimle alışma sürecindeydik, bu gün aklıma geldi sizede güzel haberi vermek istedim. Oğlum geldi darısı bekleyen tüm güzel kalplere o kadar güzel bir duygu ki allahım 3 yıl sonunda gelen güzellik hayatımıza hoşgelmiş
Hepsini değil ama bir kaç tanesini buldum okudumKızlar kurumun önerdiği kitap okuma listesindeki kitapları aldınız mı
Sorular kitaplarla ilgili mi oldu pekiHepsini değil ama bir kaç tanesini buldum okudum
Hayır kitapla ilgili değil daha çok aile hayatı bebeğin yetiştirme şekliyle ilgili sorularSorular kitaplarla ilgili mi oldu peki
Teşekkür ederim canımHayır kitapla ilgili değil daha çok aile hayatı bebeğin yetiştirme şekliyle ilgili sorular
Selamlar ziyaret nasıl geçti?Yarın kurumdan ev ziyaretine gelecekler, bugün arayıp haber verdiler. Bizim sosyal danışmanımız Leyla Hanım. İstanbul'da henüz ev ziyaretine gelinmemişler için ziyaret bittikten sonra detaylı yazarım nasıl geçtiğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?