kızlar uzun zamandır yazanadım lütfen kusura bakmayın uzun zamandır yazamadım önceki yazılara bakmaya bile fırsat bulamadım geçen cuma kızımıza kavuştuk ama biraz rahatsızlandı 2 gündür hastanedeyiz hem sevinci hem üzüntüyü bir arada yaşadık şuan iyi çok Allahım hepinize tattırsın bu duyguyu kavuşma aşamamız her arkadaşta olduğu gibi mucizelerle dolu tek söyleyebileceğim içinizi ferah tutun Allahım sevgisini de fazlasıyla veriyor işlerinizide rast götürüyor sakın kuruntuya kapılmayı gelecek her bebeğimizi her biri ayrı bir mucize olacak beklerken çektiğiniz herşeyi unutacaksınız. şu ara gerçekten yazmam çok zor mağlum kalabalık fıstık hiç dırmuyor yazdığımı tekrar okuyamıcam bile 1 aya kadar bir düze girip sık sık size yazmayı düşünüyorum dua larım sizinle lütfen sizde dua larınızı eksik etmeyin.
''artıları çoktur eminim(ki bende o yüzden başvurmak istiyorum''
hiç sevmedim bu cümleyi.........bence siz kendi biyolojik çocuğunuzu doğurun......
artısı,eksisi,toplamı sadece bir evlat....aynı sizin doğurduğunuz gibi bir evlat....başka bir artısı yok.....[/QU
Bütün arkadaşlarımın güzel dilekleri için çok teşekkürler Allah hepinizin gönlüne göre versin miniğimiz şu an biraz daha iyi ama tedavisi devam ediyor inşallah bu verdiğimiz son sınavımızdır.Bugün mevlüt şekerlerini aldık kızımızın iyileşir iyileşmez hemen yapmayı düşünüyorum izmir de oturan arkadaşlar için tavsiyem en uygun ve bol çeşit kemeraltında var eminim biri gönlünüze göre olacaktır.Bir de tecrübeme dayanarak bir tavsiyem olacak bebeklerinizi kucapına aldığınızda mutlaka ayrıntılı bir kan tahlili yaptırıp iyi bir kontrolden geçirmeniz ben kızımın rahatsızlığını iç güdümle farkettim diyebilirim şükür ki virüs herhangi bir organa yerleşmeden tedavi başladı daha bir gün önce çocuk doktoru 3 gün önce sağlık ocağına göstermiştik ateşi çıkmayan sağlıklı görünen hiç bir çocuğa ayrıntı tahli yapmıyorlar.Kurum da bebekken yapılması gereken her tahlilin sonuçlarını verip yolluyor sonuçta yaz da olsa kışta klima virüsü ve toplu yaşamalarının dez avantajları var bazı virüsler 3 hafta vücutta yerleşip uygun yer bulduktan sonra ateşle belirti veriyor ve tedavi uzun sürebiliyor Allahım muhakkan o melekleri koruyor sizi sıkıntıya sokmak istemiyorum ama bi kontrolde yarar var diye düşünüyorum iyi ki o mutluluklar o yorgunlukla gözüm birşey görmezken gidip tahlillerini yaptırmışım diyorum.Keyifli taraflarına gelince ne yemek ne su istiyorsunuz sadece ona bakmak yetiyor insan bakmaya doyamıyor ben kalabalık olmamıza rağmen hiç uyumadım herşeyinle kendim ilgilendim 4 günde 2 kilo vermişim:) ve Allahım bu nasıl bişeyse babasının kopyası bir çocuk girdiğimiz yerler de biln bilmeyen herkes bu kadar mı benzer diyor :)içinizi ferah tutun ve ben başıma gelince anladım bol bol uyuyup dinlenmek gerekiyormuş.Hepinize bebişlerini beklerken sabırlar kavuştuğunuzda da Sağlıkla huzurla bir ömür sürmenizi diliyorum yardımcı olabileciğim bir konu varsa fırsat buldukça sorularına cvp yazabilirim hepinize iyi geceler...
Canım çok duygulanarak okudum.Allah seni de kocanı da utandırmasın inşallah.Sevgi dolu,birbirine kenetlenmiş çok güzel bir aile olursunuz inşallah.Sen de kocan da ebeveynliğe fazlasıyla layıksınız.Herşeyi Yüce Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Seni sevgiyle kucaklıyorum.kalpleri kocaman sevgiyle dolu güzel annelerine merhaba)) uzun zaman oluyor buraya yazmıştım.ve uzun aradan sonra büyük mutluluğumu paylaşmak için sizlere yazıyorum.ilk sizlere yazmak istedim kalpleri kocaman sevgiyle dolu anneleri ) yaklaşık 3 yıl oldu kuruma başvuralı 2 kez haber geldi evet dedik ama kısmet değilmiş bizden önceki aileler yavrularına kavuştu.ve şimdide inşaallah biz yavrularımıza kavuşacağız.evet yavrularımız diyorum çünkü; )
biz tek çocuk derken iki kardeşi evlat edineceğiz) iki yavrumuz gelecek ) yarın kuruma gideceğiz.inşaallah herhangi olumsuz birşey çıkmazsa kuzularımıza kavuşacağız ) o kadar farklı bir duygu ki anlatamam şuan yazarken ağlıyorum çok mutluyum çok istiyorum fakat bir o kadarda itiraf edeyim korkuyorum. onlara iyi annelik yapabilirim değilmi kızlar eşim çok iyi bir baba olur gerçekten sevgi dolu bir insan.çevremde benim içinde anneliği fazlasıyla hakeden birisin diyorlar.çocuklara hiç kıyamam.ama yinede çok korkuyorum.bir o kadardan fazlada onları çok istiyorum koklamak bağrıma sarmak onlara anneliğin sıcaklığını hissettirmek istiyorum.onlara masal okumak,parka gitmek onlarla uçurtma uçurmak istiyorum.evde yaptığım poğaçaları kurabiyeleri yine fazla yapmışım diye komşulara dağıtmak değil evde kuzularım var onlar yer diye daha fazla yapmak istiyorum.kızlar kalpleri kocaman anneler ben gelecek olan kuzularıma iyi bir anne olabilirim değil mi? peki bu korkum neden 8 yıldır evlat aşkıyla yanıyorum biyolojik olması şart değil ben anne olmak istiyorum.yarın görüşmemiz var belki evlatlarımızla ilk tanışmamız olacak çok heyecanlıyım.bu duygularım normal mi kızlar sevgili anneler sizler neler yaşadınız benim gibi hissettinizmi? gelecek yavrumuzun biri 6 diğeri 2 yaşında olacak ) ben bir anda yaşları farklıda olsa ikiz annesi oluyorum ) onlara çok iyi anne baba olacağımıza inanıyorum ama peki bu korku niye......
.
kalpleri kocaman sevgiyle dolu güzel annelerine merhaba)) uzun zaman oluyor buraya yazmıştım.ve uzun aradan sonra büyük mutluluğumu paylaşmak için sizlere yazıyorum.ilk sizlere yazmak istedim kalpleri kocaman sevgiyle dolu anneleri ) yaklaşık 3 yıl oldu kuruma başvuralı 2 kez haber geldi evet dedik ama kısmet değilmiş bizden önceki aileler yavrularına kavuştu.ve şimdide inşaallah biz yavrularımıza kavuşacağız.evet yavrularımız diyorum çünkü; )
biz tek çocuk derken iki kardeşi evlat edineceğiz) iki yavrumuz gelecek ) yarın kuruma gideceğiz.inşaallah herhangi olumsuz birşey çıkmazsa kuzularımıza kavuşacağız ) o kadar farklı bir duygu ki anlatamam şuan yazarken ağlıyorum çok mutluyum çok istiyorum fakat bir o kadarda itiraf edeyim korkuyorum. onlara iyi annelik yapabilirim değilmi kızlar eşim çok iyi bir baba olur gerçekten sevgi dolu bir insan.çevremde benim içinde anneliği fazlasıyla hakeden birisin diyorlar.çocuklara hiç kıyamam.ama yinede çok korkuyorum.bir o kadardan fazlada onları çok istiyorum koklamak bağrıma sarmak onlara anneliğin sıcaklığını hissettirmek istiyorum.onlara masal okumak,parka gitmek onlarla uçurtma uçurmak istiyorum.evde yaptığım poğaçaları kurabiyeleri yine fazla yapmışım diye komşulara dağıtmak değil evde kuzularım var onlar yer diye daha fazla yapmak istiyorum.kızlar kalpleri kocaman anneler ben gelecek olan kuzularıma iyi bir anne olabilirim değil mi? peki bu korkum neden 8 yıldır evlat aşkıyla yanıyorum biyolojik olması şart değil ben anne olmak istiyorum.yarın görüşmemiz var belki evlatlarımızla ilk tanışmamız olacak çok heyecanlıyım.bu duygularım normal mi kızlar sevgili anneler sizler neler yaşadınız benim gibi hissettinizmi? gelecek yavrumuzun biri 6 diğeri 2 yaşında olacak ) ben bir anda yaşları farklıda olsa ikiz annesi oluyorum ) onlara çok iyi anne baba olacağımıza inanıyorum ama peki bu korku niye.......
kalpleri kocaman sevgiyle dolu güzel annelerine merhaba)) uzun zaman oluyor buraya yazmıştım.ve uzun aradan sonra büyük mutluluğumu paylaşmak için sizlere yazıyorum.ilk sizlere yazmak istedim kalpleri kocaman sevgiyle dolu anneleri ) yaklaşık 3 yıl oldu kuruma başvuralı 2 kez haber geldi evet dedik ama kısmet değilmiş bizden önceki aileler yavrularına kavuştu.ve şimdide inşaallah biz yavrularımıza kavuşacağız.evet yavrularımız diyorum çünkü; )
biz tek çocuk derken iki kardeşi evlat edineceğiz) iki yavrumuz gelecek ) yarın kuruma gideceğiz.inşaallah herhangi olumsuz birşey çıkmazsa kuzularımıza kavuşacağız ) o kadar farklı bir duygu ki anlatamam şuan yazarken ağlıyorum çok mutluyum çok istiyorum fakat bir o kadarda itiraf edeyim korkuyorum. onlara iyi annelik yapabilirim değilmi kızlar eşim çok iyi bir baba olur gerçekten sevgi dolu bir insan.çevremde benim içinde anneliği fazlasıyla hakeden birisin diyorlar.çocuklara hiç kıyamam.ama yinede çok korkuyorum.bir o kadardan fazlada onları çok istiyorum koklamak bağrıma sarmak onlara anneliğin sıcaklığını hissettirmek istiyorum.onlara masal okumak,parka gitmek onlarla uçurtma uçurmak istiyorum.evde yaptığım poğaçaları kurabiyeleri yine fazla yapmışım diye komşulara dağıtmak değil evde kuzularım var onlar yer diye daha fazla yapmak istiyorum.kızlar kalpleri kocaman anneler ben gelecek olan kuzularıma iyi bir anne olabilirim değil mi? peki bu korkum neden 8 yıldır evlat aşkıyla yanıyorum biyolojik olması şart değil ben anne olmak istiyorum.yarın görüşmemiz var belki evlatlarımızla ilk tanışmamız olacak çok heyecanlıyım.bu duygularım normal mi kızlar sevgili anneler sizler neler yaşadınız benim gibi hissettinizmi? gelecek yavrumuzun biri 6 diğeri 2 yaşında olacak ) ben bir anda yaşları farklıda olsa ikiz annesi oluyorum ) onlara çok iyi anne baba olacağımıza inanıyorum ama peki bu korku niye.......
sevgili anneler,gelecek bebişlerinin aşkıyla yanan sevgili anneler) bugün öğleden sonra randevumuz var.heberi aldığımızdan bu yana çok heyecanlıyım fakat akşam doruk yaptı heyecanım.sabaha kadar uyuyamadım.bugün herşey belli olacak.çocuklarımıza kavuşup kavuşamayacağımız belli olacak.allahım bizi onlara onlarıda bize hayırlı kıl..
sizlerin bana yazdıkları moral oldu..buraya yazıp yazmamakta bile tereddütteydim.ama iyikide sizlerle paylaşmışım.beni sizden iyi kim anlayabilir.bana ancak benim yaşadıklarımı yaşayan sevgili siz anneler bilebilirsiniz.gerçekten bana güç verdiniz sizlere çok ama çok teşekkür ediyorum.gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri.ve ben kendi deyimimle hamilelik kan tahlili sonucumu bu öğleden sonra alacağım) umarım inşaallah pozitif sonuçla sizlere dönerim.benim sonuçta iki evlada aynı anda kavuşacağım.dualarınız bizlerle olsun. )
Hepimiz heyecanına canı gönülden ortağız hiç şüphen olmasın.. Güzel haberlerini bekliyoruz..
Hayırlısı olsun..
birazdan eşimle buluşup kuruma gideceğiz.heyecandan ölmek üzereyim) allahım sen hayırlısıysa nasip et eli boş dönmeyelim.kuzularımız bizimle olsun.dualarınızı eksik etmeyin sevgili kızlar ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?