Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Anneligin hayirli olsun arkadasim ic gudulerinle hastalik bulmalar filan..asmisiz..darisi basimiza...kizina acil sifalar..benim yanimda esimin yegenleri var onlar bile(6-8 yaslarinda ) ortam degisikliginden hastalandilar.son bir haftayi hasta gecirdik.bunyeler cok zayif malesef.simdide onlar iyilesti bana bulasti yaz gribi cok fena oldum..

Guzelim bos verrr her seye cevap vermek zorunda degilsin...seni cok iyi algiliyorum..parantezi iyi kullanmis sen lutfen en buyuk artinla guzel gunlerine devam et. Eksileri olanlar neden eksi kaldiklarini dusunsun..sanirim yazan arkadas anlatim hatasi yapti...bazen insanlar agizlarindan ve parmaklarindan cikanlarin farkinda olmadan sadece yazmak veya konusmak icin yazabiliyor...ben artilar icin minik kizimi bekliyorum hayatima o kadar cok arti katacak ki yaz yaz bitmez .gonlumu bilenler anlar artilari sevgiler...

İstanbul' dan başvuru yapanlara bir sorum olacak, çocuklarla ilgili gönüllü çalışmalarda bulunmak istiyorum üniversite öğrencisiyim. SHÇEK sitesinden hangi belgelerle başvurmam gerektiğini öğrendim, yalnız nereye başvuracağım, en yakındaki kuruma mı yoksa bu tarz başvuraların yapılacağı merkez var mı? Belki bilginiz vardır diye sorayım dedim.
Daha önce de çeşitli gönüllü çalışmalarda yer aldım ancak hep kurumsaldı ilk defa bireysel başvuru yapacağım için tam olarak nasıl yapacağımı bilemedim.

bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım....Allah analı babalı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu ve uzunnnnn bir ömür versinnnn...aynı zamnda çokkkk geçmiş olsun...inşallah hemen geçer gider....darısı diğer arkadaşların başına tez vakitte....şöyle bir halay çekelim....

yiiihuuuuu birimiz daha bebeğine kavuştu ne güzel tatlı kızınla eşinle ailenle bir ömür çok mutlu olun annesi

ecem14 hayırlı olsun yavrunuz meleğiniz uğur getirsin bolluk getirsin evinize. Rabbim güzel ömürler versin nice mutluluklarını yaşatsın size anne-baba-kuzu upuzun dopdolu bir ömür geçirin inşallah. hastalık olur geçer canım nelerle uğraştık atlattık şükür. annelik işte kuzun hastayken sanki dünya tersine dönüyor hiçbirşey mutlu etmiyor seni ama iyileşip te toparlayınca sen de toparlanıyorsun inan.güzel günleriniz olsun....

Son düzenleme:

Gözünüz gönünüz aydın arkadaşım, sağlıkla sıhatte güzel günlerde büyütün evladınızı.. Şansı bahtı açık, geleceği parlak olsun inşallah..
Ayrıca, çok geçmiş olsun..
Sayende en kısa zamanda toparlayacağına eminim, bir de güzel mevlüdünüzü yaparsınız.. Rabbim daha nice mürrivetlerini göstersin size..
Listemizin ilk prensesi gelmiş oldu böylece, inşallah senin kızın ayağını sürür, diğer arkadaşlarıda tez zamanda gelir..
Darısı başımiza..

1. Listemizde Sıralar Hızla İlerliyor
İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) O artık oğluna kavuştu
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza(O kızına kavuştu.)
1.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
2.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
3.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
4.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
5.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
6.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
7.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
8.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
9.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz)
10.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza
Arkadaşlar Leylüfer'den ses çıkmadı.Acaba o da kızına kavuşmuş olabilir mi?

İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) O artık oğluna kavuştu
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012

Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza(O kızına kavuştu.)

1.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
2.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
3.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
4.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
5.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
6.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
7.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
8.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
9.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz)
10.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza
Leylüfer kızına kavuşmuş olabilir mi acaba?

kalpleri kocaman sevgiyle dolu güzel annelerine merhaba)) uzun zaman oluyor buraya yazmıştım.ve uzun aradan sonra büyük mutluluğumu paylaşmak için sizlere yazıyorum.ilk sizlere yazmak istedim kalpleri kocaman sevgiyle dolu anneleri) yaklaşık 3 yıl oldu kuruma başvuralı 2 kez haber geldi evet dedik ama kısmet değilmiş bizden önceki aileler yavrularına kavuştu.ve şimdide inşaallah biz yavrularımıza kavuşacağız.evet yavrularımız diyorum çünkü;)
biz tek çocuk derken iki kardeşi evlat edineceğiz) iki yavrumuz gelecek) yarın kuruma gideceğiz.inşaallah herhangi olumsuz birşey çıkmazsa kuzularımıza kavuşacağız) o kadar farklı bir duygu ki anlatamam şuan yazarken ağlıyorum çok mutluyum çok istiyorum fakat bir o kadarda itiraf edeyim korkuyorum. onlara iyi annelik yapabilirim değilmi kızlar eşim çok iyi bir baba olur gerçekten sevgi dolu bir insan.çevremde benim içinde anneliği fazlasıyla hakeden birisin diyorlar.çocuklara hiç kıyamam.ama yinede çok korkuyorum.bir o kadardan fazlada onları çok istiyorum koklamak bağrıma sarmak onlara anneliğin sıcaklığını hissettirmek istiyorum.onlara masal okumak,parka gitmek onlarla uçurtma uçurmak istiyorum.evde yaptığım poğaçaları kurabiyeleri yine fazla yapmışım diye komşulara dağıtmak değil evde kuzularım var onlar yer diye daha fazla yapmak istiyorum.kızlar kalpleri kocaman anneler ben gelecek olan kuzularıma iyi bir anne olabilirim değil mi? peki bu korkum neden 8 yıldır evlat aşkıyla yanıyorum biyolojik olması şart değil ben anne olmak istiyorum.yarın görüşmemiz var belki evlatlarımızla ilk tanışmamız olacak çok heyecanlıyım.bu duygularım normal mi kızlar sevgili anneler sizler neler yaşadınız benim gibi hissettinizmi? gelecek yavrumuzun biri 6 diğeri 2 yaşında olacak) ben bir anda yaşları farklıda olsa ikiz annesi oluyorum) onlara çok iyi anne baba olacağımıza inanıyorum ama peki bu korku niye.......

Canım çok duygulanarak okudum.Allah seni de kocanı da utandırmasın inşallah.Sevgi dolu,birbirine kenetlenmiş çok güzel bir aile olursunuz inşallah.Sen de kocan da ebeveynliğe fazlasıyla layıksınız.Herşeyi Yüce Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Seni sevgiyle kucaklıyorum.

çok şanlısın inşallah olacak..benim yanımda eşimin yeğenleri var biri 5,5 yaşında biride 8,5 yaşında yaz tatili için yanımdalar ben yengeleriyim yani eşim amcaları. o kadar keyifli geçiyorki anlatamam.2 si bir arada olduğu için birlirlerine destek oluyorlar biri diğerine sahip çıkar..bak şöyle şeyler oluyor birazcık anlatayım..çamaşır yıkanıryor makinadan boşaltma derdin yok onlar pıtır pıtır getiriyor ve sen asıyosun.sofra hazırlanacak tabaklar kaşıklar tuzluklar ekmekler peçeteler havda uçarsanına masaya gidiyor masayı hazırlamak için yarış yapıyorlar.sonra onlara ben bir dolap verdim evdeyken kullanmaları için dolaplarına kuruyan çamaşırlarını katlayıp kendileri koyuyorlar.sabah minnacık dudaklardan yenge (sana anne diyecek) ben acıktım diye uyanıyorsun...evde inanılmaz yumurta tükeniyor.onlar yesin diye bir sürü meyve alıyorsun.evde sakızın varsa bitebiliyor.sütler çok hızlı tükeniyor.evde pineklemek gibi bi rşansın yok çünlü dışarı çıkıp oynamak istiyorlar sende mecbur onlarla iniyorsun:)ama hasta olursa ikisi birden oluyor biz olduk onlar iyileşti ama şimdi bana bulaştı :) zaten iyi bir anne olabilirmisyim diye soruyorsan cevap evetten başka bir şey olamaz.

tatlım hiç korkma sen çocuklarını sevginle büyüttüğün sürece dünyanın en tatlı annesi sen olacaksın. hemen en taze anılarını bekliyoruz canım.

canım senin adına çokkk sevindim...korkun doğal ama geçecek..yaşayınca geçecek...bilmediğimiz tatmadığımız duygulardan korkarız.bu doğal...çok istediğin bir şeyi elbette çok seveceksin.çok iyi anne olacaksın inan buna...hem senin iki tane çok istediğin şey olacakmış..şanslısın....haydi....kolay gele...
fırsat bulursan hemen yaz olurmu...sevgiler...

sevgili anneler,gelecek bebişlerinin aşkıyla yanan sevgili anneler) bugün öğleden sonra randevumuz var.heberi aldığımızdan bu yana çok heyecanlıyım fakat akşam doruk yaptı heyecanım.sabaha kadar uyuyamadım.bugün herşey belli olacak.çocuklarımıza kavuşup kavuşamayacağımız belli olacak.allahım bizi onlara onlarıda bize hayırlı kıl..
sizlerin bana yazdıkları moral oldu..buraya yazıp yazmamakta bile tereddütteydim.ama iyikide sizlerle paylaşmışım.beni sizden iyi kim anlayabilir.bana ancak benim yaşadıklarımı yaşayan sevgili siz anneler bilebilirsiniz.gerçekten bana güç verdiniz sizlere çok ama çok teşekkür ediyorum.gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri.ve ben kendi deyimimle hamilelik kan tahlili sonucumu bu öğleden sonra alacağım) umarım inşaallah pozitif sonuçla sizlere dönerim.benim sonuçta iki evlada aynı anda kavuşacağım.dualarınız bizlerle olsun.)

Hepimiz heyecanına canı gönülden ortağız hiç şüphen olmasın.. Güzel haberlerini bekliyoruz..
Hayırlısı olsun..

Hepimiz heyecanına canı gönülden ortağız hiç şüphen olmasın.. Güzel haberlerini bekliyoruz..
Hayırlısı olsun..

birazdan eşimle buluşup kuruma gideceğiz.heyecandan ölmek üzereyim) allahım sen hayırlısıysa nasip et eli boş dönmeyelim.kuzularımız bizimle olsun.dualarınızı eksik etmeyin sevgili kızlar))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…