Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
kızlar hepinize ayrı ayrı güzel dilekleirmi ve sevgileirmi gönderiyorum. benim durumum mayıs sonuna kadar sıramı öğrenmeyi bekliyordum malesef hala öğrenemedim.aramalarını bekliyorum ev ziyaretim yüz yüze görüşmem herşey bitti sadece sıramı öğrenmek kaldı..hazırlıklarımızın çoğu tamam benim hislerim bebişlerimiz bize yaz bitmeden gelecek diyor.şu an istanbulda bekleme durumu var atama yapılması bekleniyordu en son görüştüğümde 20 gündür ne olup bitti haberim yok...hadi istanbul bekliyor izmir bekliyor çok ilginç ankara bekliyor ...beklemek ...Sabrı iyice öğrenmemiz gerekiyormuş:)

eşimin yeğenleri var başka şehirde yaşıyorlar biri 6 yaşında kız diğeri 8 yaşında erkek yaz tatile yanıma geldiler..anneleri çalışıyor ..yani benim hayat çok hızlı akıyor inanın iki çocukla yaşam çok hızlı akıyor sabah ne zaman olmuş anlamıyorum hele ki akşam yatınca uyuyamak diye bir şey yok küttt uyu... sabah kahvaltıdan sonra akşama kadar bir şey yemezdim şimdi öğlen yemek pişiriyorum..çocuklar aç kalacak yoksa(( bu gün ayın 15 i olmuş 15 gün nasıl geçmiş inanın haberim yok..bu arada iki kuzucukta annelerinden uzakta olmalarına rağmen çoook mutlular..
yatakta 4 kişi yatmak için mücadele veriyoruz ilerleyen saatlerde çift kişilik yatakta tek kişi kalıyor ..kalan küçük hanım tabikiii ....öyle bir yatış olamaz yatakta kimse kalmıyor kalanda sabah mor kalkıyor..o nasıl bir tekmedir gece uyku esnasında topukla birlikte gelen ayyy sesiyle birlikte kaçıyoruz:)))

kısaca hayat yine her şeye rağmen çok güzelll hepinize güsel günler

Ne güzel evladın için staj yapıyorsun.İnşallah gönlüne göre olur Allah yazın kavuşturur.

merhaba sermuh. seni merak ettim de bebegine kavustun mu diye, henuz olmamis ama yakindir umarim. 2 cocuklu gunlerin icin cok sevindim. hersey gonlunce olsun.

herkese mutlu hafta sonları....günlerin saatlerin su geçmesi d,leği ile....çoook yakında yavrunuzla kalın

merhaba sermuh. seni merak ettim de bebegine kavustun mu diye, henuz olmamis ama yakindir umarim. 2 cocuklu gunlerin icin cok sevindim. hersey gonlunce olsun.

çok sağolasın canım henüz minik kızıma kavuşmadım sabırsızlıkla ve umutsuzca bekliyorum..

Ne güzel evladın için staj yapıyorsun.İnşallah gönlüne göre olur Allah yazın kavuşturur.
evet canım gerçekten staj oluyor, büyük olan oğlan gerçekten sabrımı ciddi zorluyor.arada bir ya sabır ya sabır diye söyleniyorum. çocukların anne ve babaları ayrı buda ciddi bir sorun yaratıyor. geçen gün bahçede otururken çok samimi olmadığım aynı sitede oturdumuz bayanlar selam verdi çocukları sordu bende yeğenlerim dedim ,bayan bana senin yokmu diye sordu bende yok dedim gülümseyerek ...ve büyük oğlan kadına bağıra bağıra bu evlatlık alıyor demesinmi...tamam kimseden saklamıyorum herkeze gerçeği söylüyorum da böyle bir anda bu diye hitap edilmek bile beni çok kızdırdı.(biraz etrafına laf yetiştirmek gibi densizliği varda) eve geldik 3 sayfa büyükler konuşurken söze karışırılmaz ve soru sorulursa cevap verilir diye yazdırdım.benim için ciddi bir sınavdı ..

herkese mutlu hafta sonları....günlerin saatlerin su geçmesi d,leği ile....çoook yakında yavrunuzla kalın

sanada kızınla mutlu hafta sonları dilerim...

Çocuk işte nerde ne diyecekleri belli olmuyor.Ben de evlatlık diyenleri uyarıyorum evlatlık değil evlat diye.Artık çevrede bilinçlisi de var,cahili de var.Aldırmayacağız.Ben de gelecek evladımı herşeyden çok istiyorum,sabırsızlıkla bekliyorum.Ona o kadar ihtiyacım varki.O günlerin hayaliyle yaşıyorum diyebilirim.
Rabbim şu mübarek günlerin ve Peygamber efendimizin(s.a.v.) hatrına herbirimize tez günde sağlıklı,hayırlı evlatlar ihsan etsin inşallah.

ÖNCELİKLE BEN SENİ DEĞİL SEN BENİ YANLIŞ ANLADIN DEMEK İSTİYORUM ÇÜNKÜ BEN KESİNLİKLE HEM KENDİ KANIMDAN CANIMDAN ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYORUM HEMDE EVLAT EDİNMEK İSTİYORUM VE KESİNLİKLE O ÇOCUKLARA BAŞKASININ ÇOCUĞU GÖZÜYLE BAKMIYORUM KARARSIZLIĞIM SADECE HAMİLE OLUR VE ZOR ZAMANLAR GEÇİRİRSEM BEBİŞİMİDE KENDİ YANIMDA PERİŞAN ETMEK İSTEMEMDİR.ONUN HARİCİNDE DEDİĞİM GİBİ GİTTİM ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNA HAYATIMDA İLK DEFA GİTTİM BİZE 3 TANE 1.5 YAŞINDA KIZ ÇOCUĞU GETİRDİLER GÖRMEMİZ İÇİN VE İNANILMAZ BİR DUYGUYDU HELE GELİP BAŞLARINI OMUZUMUZA DAYAMALARI DÜNYALARA BEDELDİ.DAHA SONRA MÜDÜRE HANIM BANA , YAŞIN ÇOK KÜÇÜK ÖNCE TEDAVİNİ OL SONRA İSTERSEN BAŞVURUNU YAP DEDİ.BENDE BEN KESİN KARARLIYIM BENİM ÇOCUĞUM OLSA DAHİ BEN SİZİN GÜLKOKULU BEBİŞLERİNİZEDE ANNELİK YAPMAK İSTİYORUM DEDİM ÖYLEYSE KORUYUCU AİLE YERİNE EVLAT EDİNMEYE BAŞVUR FAKAT BU KONUDA CUMHURBAŞKANI BİLE OLSA SANA YARDIMCI OLAMAZ SADECE SIRANI BEKLERSİN VE SIRA SANA GELDİĞİNDE BEBİŞİNİ ALIRSIN DEDİ.BENDE NE KADAR BEKLERİM DEDİM BELLİ OLMAZ AMA 2 SENEYİDE BULABİLİR .OLSUN SEN BAŞVURUNU YAP ŞİMDİ SANA UZUN GELEN 2 SENE GÜN GELİR KAPINI ÇALAR DEDİ.RABBİM HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN AMİN

hakkınızda hayırlı olsun ozaman öncelikle tedavin olumlu geçer bebeğini alırsın kucağına ama olmazsada takdiri ilahi sonuçta hepsi bizim çocuklarımız onlar. ben başvuruda bulunmadan önce sürekli mutsuzdum hep ağlıyordum ama kaç aydır umutluyumm çünkü ben anne adayıyım benimde artık bebeğim olacak hakkımızda hayırlısı diyorum

İnşallah Canım, inan hepimiz o günleri büyük bir heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyoruz.. İnşallah evlatlarımız gelice bu günlerin acısını doyaaa doya çıkaracağız..

AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH CANIM RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH EVLATLAR NASİP ETSİN.TABİKİ CANIM ZATEN ÖYLE GÖRMEZSEK BİZLER ONLARA ANA BABA OLMAK İÇİN BU KADAR ÇABALAMAZDIK.BEN ESKİDEN O BEBİŞLERİ ŞANSSIZ DİYE DÜŞÜNÜRDÜM BENCE ŞANSLILAR EN AZINDAN ONLARI BU KADAR ÇOK CANI GÖNÜLDEN SEVEN VE EVLADI OLMASI İÇİN CANINI DİŞİNE TAKAN BELKİ KİMYASAL ANNESİ BABASI OLMASADA ONLARDAN DAHA KIYMETLİ AİLELERİ OLACAĞI İÇİN ÇOK ŞANSLILAR

Arkadaşlar,bu aralar yeni bir haber alana kadar, çocuklarına kavuşmuş arkadaşlardan haberler alsak,anılarını paylaşsak,her konudaki ilk deneyimlerini anlatsalar.İlk banyoyu,ilk uyutmayı,beslemeyi,hissetiklerini,yaşadıkları güzel anları.
Biliyorum hepsi çok yoğun.Umut,Oğultoprak bizlerle yaşadıklarını anlatsalar.Sağolsun Deniz geldi arada sitemize girip yüreğimize su serpiyor.Bu bekleme aşamasında böyle güzel deneyimleri paylaşmaya ihtiyacımız var.

Bu bekleme aşamasında evladına kavuşan arkadaşlarımızın güzel deneyimlerini okumaya çok ihtiyacımız var.Oğultoprak,Umut,biliyorum çok yoğunsunuz ama.ilk banyonuz,ilk uyutmanız,yaşadığınız sorunlar,güzel anlarınız.Sağolsun Denizgeldi siteye girip yüreğimize su serpmeye çalışıyor.lütfen bizlerle paylaşın....

AH HAYDİ AH...nasıl uykum var ama yazmaya çalışıcam kelimelerin yazılışına pek dikkat etmeyerek...eve getirdik denizi..halının üzerşne bıraktık...kocam hemen ilk fotosunu çekti...öyle ürkektiki.sonraları karşılaştırıyorum da şimdili fotolarıyla....bilinmedik bir yere bırakılmış gibi....biz de öyleydik aslında.bilmediğimiz birşey vatrdı odnın ortasında.gelen giden olunca sıyrılıyorsun bu düşüncelerden...
daha bugece konuştuk kocamla...ben hazırlanamamıştım bile.aslında sizler bir bakıma şanslısınız.sizler,n yaşadığı o heyecanı yaşayamadım ben.evin inşaatı henüz bitm,şken daha toparlanmamışken haydi gelin alın oldu bizimkisi...ben oda hazırlayamadım öyle yavaştan yavaştan...hayalini bile kuramadım...hem hazır da eğildim ...kocamıj birden bir gün bugün işe gitmiyotum haydi gidiyoruz demesiyle başladı bizim hikayemiz...iyiki de başlamış...
başımı sol yana kaldırıyorum da....fotosunu içine yaptırdığımız duvar saatine bakıyorum da...sürekli bakıyorum ya.öyyyle tatlı baklıyor ki bana...ona bakana...çokkkkk tatlı...tatlı kızım. pis kızım..zilli kızım.ara sıra beni delirtemeye çalşlan çok tatlı kızım...canım mkzım...annesinin balı mkızım.bal bu balbal bu bal bu abl.diye sevdiğim kızım..

sayfalar sığmaz ya anlatmaya...sümüklüye bile yazamıyorum.zaman yok.belki uygun bi zamanda kopyalarım.hatta birinin vakti olurda kopyalarsa nasıl sevinirim.heh heh..
ilk banyosunu hatıtrlamıyom .inanın şu an aklıma gelmiyo.çok uykum var muhtemelen ondan.offf şimdi takarım ben.yatınca düşünür dururum.sabah ta bbaya sorarım...mor bir leğen almıştık biz.teyzem almıştı.benim fırsatım olmamıştı.düşünün çocuk yıkanacak daha hazırda bişey yok...bizim sabunluğumuzla yıkadığımı hatırladım şimdi hemn..sonra teyzem hemen örmüş bi tane...babayla ikimiz yıkadık hep.arada ben kaçamak yaptım krndim yıkadım.iftiharla da söyledim kendimi..laf araömızda bebek çocuk yıkamayı da çok severim.çok ta yıkamışımdır...yeni doğan birbebği de yıkamıştım ..artık duşta yıkıyoruz onu.bir level atladık.hemen 5 dakikada yıkayıp çıkatıyorum.sıraylann...sırtıııı.memeleeeerrr koltuk altıııı göbüşüüüü kollllaaaarrr ayaklaaarrr işte her uzvıunu söylüyorum.okuduğum bir kitapta öyle diyordu.bir çocuk dr uydu sanırım yazarı.yıkarken belli bir sırada ve sözlede tekrar ederek yıkıyacakmışsın sırayı öğrenecekmiş çocuk.
dedim ya bitmez...uygun zamanda yine yazarım.inşallah...kontrol bile etmeden gönderiyorum.....sizlerinde bu duyguları yazmanız dileğiyle....sevgiyle kalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…