Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Eline koluna sağlık arkadaşım, uykundan feragat edip yazmışsın sağolasın.. Kuzucuğunla ilgili yazacak çook güzel anıların olsun inşallahhh... Benim sana ve bebeğine kavuşmuş annelere sormak istediğim bir şey var.. Bebeği alırken yanınızda neler götürdünüz, kurum şunları gelirken getirin diyor mu.. Gideken çanta hazırladın mı cnm, yazarsan sevinirim..

Deniz kuzusunu öpüyorum..

denizgeldi süper anlatmışsın.telefon sadece yanımdaydı ilk okuduğumda ve lütfen okuyabiliyim dedim...genelde telefonda hata veriyor sayfa kapanıyor..
ilk geldiğinde evde halının ortasına koymak gülmekten çatladım.evet inanılmaz bir şaşkınlık dün yoktu bu gün süpriz yumurtadan çıkar gibi geldi ve evin ortasında:))

ben almaya gideceğimiz anı ve ilk günün nasıl geçeceğini hep hayal ediyorum ve her defasında çok heyecanlanıyorum.o ilk gün nasıl geçecek acaba ilk gece nasıl geçecek? okadar ilk yaşanacak ki günler azaldıkça sabırsızlığım daha çok artıyor...

Arkadaşlar, size fikir danışmak istiyorum,
Bebek mevlüdü hazırlıklarına bakıyorumda, bebek şekerlerine alternatif olarak içi lavanta olan keseler var ben çok beğendim.. Sizce şeker mi lavanta kesesi mi daha iyi olur..
Birde şeker sepetleri yerine şeker ağaçları yapmışlar, dallarına şeker yada keseleri asıyorsunuz, gelenler dalından hediyelerini alabiliyorlar.. O ağacı daha sonra doğum günlerinde, yılbaşında kullanmak mümkün.. Hatta netten kiralamak bile mümkün, bağı bahçesi olan, el becerisi olan arkadaşlar varsa kurumuş dalları toplayıp kendisi bile yapabilir.. Şeker ağacı ve lavanta keseleri aklıma çok yattı sizce nasıl?
Sizler bebek mevlüdünüzü nasıl yaptınız, ya da nasıl yapmayı planlıyorsunuz anlatırmısnız biraz.. Sabırsızlıkla bekliyorum...

:126:

kızlar uzun zamandır yazanadım lütfen kusura bakmayın uzun zamandır yazamadım önceki yazılara bakmaya bile fırsat bulamadım geçen cuma kızımıza kavuştuk ama biraz rahatsızlandı 2 gündür hastanedeyiz hem sevinci hem üzüntüyü bir arada yaşadık şuan iyi çok Allahım hepinize tattırsın bu duyguyu kavuşma aşamamız her arkadaşta olduğu gibi mucizelerle dolu tek söyleyebileceğim içinizi ferah tutun Allahım sevgisini de fazlasıyla veriyor işlerinizide rast götürüyor sakın kuruntuya kapılmayı gelecek her bebeğimizi her biri ayrı bir mucize olacak beklerken çektiğiniz herşeyi unutacaksınız. şu ara gerçekten yazmam çok zor mağlum kalabalık fıstık hiç dırmuyor yazdığımı tekrar okuyamıcam bile 1 aya kadar bir düze girip sık sık size yazmayı düşünüyorum dua larım sizinle lütfen sizde dua larınızı eksik etmeyin.

Gozun aydin sonunda bitti...darisi bekleyen diger arkadaslarimizin basina...Allah sana ve kizina yardimci olsun tez zamanda iyilessin..kolayliklar diliyorum...

Ben henuz karar vermedim bir suru mevlut sekeri ornegi topladim.ben kalici bir seyler olsun istiyorum.sonucta tek evladim olacak onun da mevlut sekerlerini cok ozel olmasini istiyorum..bende senin gibi hala fikir topluyorum..

Gözünüz aydınnnnnnnnn darısı bizlerin başına inşallahhh

gözünüzaydın olsunnnn....okurken tüylerim ürpedi.diken diken oldum.sonunda bitti..şükürler olsın...darısı sizlere ANNELER.....AMİNNNN.ENN YAKIN ZAMANDA

ECEM....bebeğğne de geçmiş molsun.olacak inşallah...benim ızımda rahatsızdı....iyi olacak...herşey çok güzel olacak en taze anne....

selam sermuhbir an yazdıklarım cebine geldim sandım...beğeniyi görünce.
hoş cebi filan da yok haaa arkadaşın bende.....çok selam....herkse selam olsun

evet canım aynen öyle olmuştu.sizin süpriz yumurtalar da pişmek üzere....güp güp .güp güp....bayrak sallamaya coşkuya az kaldı inşallah
inanın:ben kızım geldiğinde bayrak astım balkona.çünkü bayramımız başladı o gün.aylarca sallandı.e tabiii hava şartlarına bğlı olarak geri alıyordum.ama yüreğimizde halaaaa dalgalanıyor.bayramlarda astığımızda unutana kadar orada kalıyor...sonra rüzgar filan...olmuyor(

heyecanlan heyecanlan....çoook tatlı heyecanlar.o nheyecanlar.ilk gün mi..büyük ihtimalle uykusuzzzzzzzzzz...başında olup seyredeceksin...gerçek mi diye..

canım....kendi adıma;ben mevlüt yapmakm istemiyordum..ne bileyim.sanki bana hediye getirin gibi oluyor.diyordum ki kendi kendime.bewni seven mutluluğumu paylaşömak isteyen zaten gelecektir....bu düşünceler iuzun süre korudum.ama olmadı....kendime bir çizik atmış olayım.kuranını okuttum.kuranın sonunda bir de bana uygun birşeyler okudular.odanın ortasında ağlattılar sümüklünün annesini....heh hehe.sanırım yapmak gerekiyor.çevre istiyor...bu konuda ben olamadım yani...

kızıma bir de bir yakınım bir gelinlik göndermesin mi...hepten ben olamadım.yavrum o sıcakta pişti.koltuk altları isilik oldu....naçizene tavsiyem öyle güzel şirin görünecek diye yavruları satenere naylonlara sokmayın...şimdi olsam çooook güzel şile bezinden birşeyler düşünebilirdim...

senin fikrin ilginç geldi bana.olabilşir neden olmasın...farklı amaçlarda da kullanabilirsin.önemli o0lan nsenin neyi yapmak mistediğin.....yalnız banaağaçlara asılmış hediyeler noellerdekinin farklı bir versiyonuymuş gibi göründü...kuran _ı kerim eşliğinde.....
velhasılı;gönlün ne istiyorsa onu yap derim.

şu an annemdeyim.tatlım uyuyor.her an kalkabilir.çok hızlı aktarıyorum.affola...annede olmak ta güzel yaaa....şimdi bir çay getirdi bana....inşallah sonuna kadar içebileceğim bir çaydır.heh hehe hehe...herkese sevgiler

Denizgeldi paylaşımlarından ötürü çok teşekkür ederiz.Herbiri bizler için çok özel ve anlamlı.
Ecem 14 çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun.Allah analı babalı büyütsün.Allah sağlık versin hep mutluluklar yaşatsın size.Darısı başımıza inşallah.

İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) O artık oğluna kavuştu
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012

Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza(O kızına kavuştu.)
1.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
2.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
3.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
4.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
5.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
6.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
7.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
8.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
9.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz)
10.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza

iyi akşamlar kızlar,koruyucu aile hakkında araştırma yaparken kendimi burada buldum,hepinizi tebrik ediyorum,yavrularına kavuşanlara ömür boyu mutluluk diliyorum bekleyenlerin de tez zamanda evleri şenlensin inş.benim bir oğlum var,şimdi bir çocuğa koruyucu aile olmak istiyorum,evlat mı edinsem daha iyi olur yoksa koruyucu aile mi olmalıyım,bu işin içindesiniz,bana yardımcı olurmusunuz....çok araştırma yaptım ama benim durumumda olan pek kimse yok daha çok çocuğu hiç olmayan aileler böyle bir girişimde bulunuyor yardımcı olursanız sevinirim,artıları çoktur eminim(ki bende o yüzden başvurmak istiyorum)süreç nasıl işliyor,,,şimdiden teşekkürler

selam sermuhbir an yazdıklarım cebine geldim sandım...beğeniyi görünce.
hoş cebi filan da yok haaa arkadaşın bende.....çok selam....herkse selam olsun

:))) benden de sana selam..cebe geldi dogru ...bu sayfaya anlik bir sey yazilsa mesaj geliyor oyle ayarladim.ay bir guzel haber duyarimda moralim yerine gelir diye ..nitekim guzel haber duyduk sukurler olsun...

''artıları çoktur eminim(ki bende o yüzden başvurmak istiyorum''

hiç sevmedim bu cümleyi.........bence siz kendi biyolojik çocuğunuzu doğurun......

artısı,eksisi,toplamı sadece bir evlat....aynı sizin doğurduğunuz gibi bir evlat....başka bir artısı yok.....

Bütün arkadaşlarımın güzel dilekleri için çok teşekkürler Allah hepinizin gönlüne göre versin miniğimiz şu an biraz daha iyi ama tedavisi devam ediyor inşallah bu verdiğimiz son sınavımızdır.Bugün mevlüt şekerlerini aldık kızımızın iyileşir iyileşmez hemen yapmayı düşünüyorum izmir de oturan arkadaşlar için tavsiyem en uygun ve bol çeşit kemeraltında var eminim biri gönlünüze göre olacaktır.Bir de tecrübeme dayanarak bir tavsiyem olacak bebeklerinizi kucapına aldığınızda mutlaka ayrıntılı bir kan tahlili yaptırıp iyi bir kontrolden geçirmeniz ben kızımın rahatsızlığını iç güdümle farkettim diyebilirim şükür ki virüs herhangi bir organa yerleşmeden tedavi başladı daha bir gün önce çocuk doktoru 3 gün önce sağlık ocağına göstermiştik ateşi çıkmayan sağlıklı görünen hiç bir çocuğa ayrıntı tahli yapmıyorlar.Kurum da bebekken yapılması gereken her tahlilin sonuçlarını verip yolluyor sonuçta yaz da olsa kışta klima virüsü ve toplu yaşamalarının dez avantajları var bazı virüsler 3 hafta vücutta yerleşip uygun yer bulduktan sonra ateşle belirti veriyor ve tedavi uzun sürebiliyor Allahım muhakkan o melekleri koruyor sizi sıkıntıya sokmak istemiyorum ama bi kontrolde yarar var diye düşünüyorum iyi ki o mutluluklar o yorgunlukla gözüm birşey görmezken gidip tahlillerini yaptırmışım diyorum.Keyifli taraflarına gelince ne yemek ne su istiyorsunuz sadece ona bakmak yetiyor insan bakmaya doyamıyor ben kalabalık olmamıza rağmen hiç uyumadım herşeyinle kendim ilgilendim 4 günde 2 kilo vermişim:) ve Allahım bu nasıl bişeyse babasının kopyası bir çocuk girdiğimiz yerler de biln bilmeyen herkes bu kadar mı benzer diyor :)içinizi ferah tutun ve ben başıma gelince anladım bol bol uyuyup dinlenmek gerekiyormuş.Hepinize bebişlerini beklerken sabırlar kavuştuğunuzda da Sağlıkla huzurla bir ömür sürmenizi diliyorum yardımcı olabileciğim bir konu varsa fırsat buldukça sorularına cvp yazabilirim hepinize iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…