Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Ben de mağazalara bakıyorum,off hepsini alasım geliyor ama annem ve eşim beni dizginliyor,bir gelsin kızın ona göre alalım diyor...Ama çokkk güzel elbiseler etekler,papuçlar var...Gözüm arkada baka baka gidiyorum..Ama gelince ya da zaman daha da yaklaşınca alacağım.Kendimi dizginlemeliyim:18:

bu yazıyı daha önce okumuştum. ama şimdi insan kendine uyarlayarak okuyunca başka hissediyor...
zaten bu aralar ağlamaya yer arıyorum... yapmayın kızlar işteyim..... çok duygulandım...

TAZE ANNELERİMİZ

Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih

Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Terk 23.05.2012
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek 27.Oca.12
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Terk-Rıza 15.06.2012 (O kızına kavuştu.)
Lee 26 29.06.2012(O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Terk-Rıza 20.07.2012(O da evladına kavuştu.)
Herdemk .....03.2011 24.08.2012(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74 31.08.2012 (O da kızına kavuştu.)
Pırılım 27.09.2011 03.09.2012 kızına kavuştu ,taze anne oldu.)
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek(ikiz) Ankara Terk 02.10.2012

Anne Adaylarımız :13:

Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih

Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Terk-Rıza
Shenay 21.10.2011 Kız (ikiz-kardeş) İstanbul Terk-rıza
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Sermuh 23.12.2011 Kız Îstanbul Terk-Rıza
malibu52 16.01.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Ayaz84 08.02.2012 Kız (ikiz) İstanbul Rıza
5059 01.04.2012 İzmir
gcs_ 02.04.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Utku07 10.05.2012 Antalya
esma16 13.09.2012 Busa
DamlaUmut 13.09.2012 Kız-Erkek İstanbul Terk-Rıza
Betus 25.09.2012 Kız-Erkek(ikiz)
Tenarr 23.10.2012
destina0706 Kız Ankara

Listenin biran önce ilerlesin çok şey istemiyorum.Biraz önce parkın önünden geçtim anlatıcak kelime bulamıyorum çooooooook zor beklemek

iki gündür topiğe girmiyorum ne yazmışsınız hepsinini okudum çok mutlu oldum..yalnız değiliz hepimiz burdayızzzzzz.
bende meraktan çatlıyacağım hiç bi haber yok yarın arayacağım bende bakalım neler öğreneceğiz.
bende bebişime önlük aldım bu hafta bime gümüş resim cerceveleri gelecek onlardan alacagım:)
ben çok mutlıuyum bebişimi bekliyorummmmm

Yazını çok beğendim sevgili heidi ankara.Anneliği ne güzel anlatmış yazdığın satırlar.Teşekkürler.

Merhaba güzel anneler ve aramıza yeni katılan anne adayları.Ben uzun zamandır topiğe girememiştim.Ağustos ayında minik güzel rüyama kavuştum.Kızım şu an 4.ayını doldurmak üzere,ben ona kavuştuğumda 32 günlük idi.Bir görseniz nasıl büyüdü,nasıl güzelleşti.inanın hala rüyada gibiyim,bu günler hiç gelmeyecek gibiydi kızımı beklerken bazı zamanlar çok ümitsizliğe kapılıp ağladım,şimdi öyle mutluyum ki hepsini unuttum gitti.Rüyama 10 yıl sonra kavuştum ama beklemeye değermiş benim mis kokulu kızım için.İnanın bence doğurmakla hiçbir farkı yok ,çünkü ben hamilelik yaşadım.Herbiriniz evladınıza kavuştuğunuzda iyi ki bu kararı vermişim diyeceksiniz.Emin olun. Kızım bir yana dünya bir yana.Sosyal hizmetlere başvuru yaptıktan tam 2 yıl sonra kızımız ailemize katıldı.Biz 0-1 yaş kız terk-rıza farketmez dedik.Bize uzmanımız bebeğin kaç aylık olacağı tam belli olmadığından alışverişi sonradan yapmamızı önerdi.Bizde çok fazla alışveriş yapmadık,tabi kendimizi ne kadar tutabildiysek,kızım geldikten sonra aldık diğer ihtiyaçlarını.Kızımızla günlerimiz çok çabuk geçiyor,genel olarak sakin bir bebek ,şu ana kadar bir rahatsızlığı olmadı çok şükür,aylık kontrollerine gidiyoruz,aşıları yapılıyor bir yandan,şimdilik gitmem gerekiyor kızım uyandı,fırsat buldukça yazmaya çalışacağım.
Herşey gönlünüzce olsun melek anneler.

günaydın anneler

günaydın en taze anne adayları....

yavrunuza kavuuşmaya bir gün daha yaklaştınız

sindy 74.....sevgiler....miniğini öp benim için....aynı zaman dilimindeydik değil mi beklerken....benim kızım da koca kız oldu...genç kızlığa aday
yavrularımıza sağlık,ömür..AMİN..

Yağmurlu istanbul sabahından günaydın.

Selam günaydın herkese..Sindy ne güzel anlatmışsın...Sindy kızının adını Rüyamı koydun.Çok güzel isim olmuş,sormamım sebebi bende Rüya ya da Duygu olsun istiyorum...Ama oğlum Rüya isim olurmu deyip mızıkçılık yapıyor

ALLAHIN bizlere emanet olarak gönderdiği bu güzel meleklere bütün isimler çok yakışır.Hayırlısıyla kavuşuruz işallah.

Bir haftayı daha bitireceğiz inşallah herkese yeni haftada meleklerimizle ilgili güzel haberler alma dileğiyle.Yeni bir hafta ,yeni bir başlangıç,yeni ve güzel haberler,yeni umutlarla inşallah.

yeni bir haftaya gireceğiz kızlar inşallah bu hafta meleklerimizle ilgili güzel haberler alırız.Yeni bir hafta,yeni bir başlangıç,yeniden yeşeren umutlar...Herkese hayırlar getirir inşalah

tüm annelere selam
heidi ankara.....öğretmenler günün kutlu olsun....bebeğinle mutlu olsun.

tüm öğretmenelrin günü kutlu olsun......

canım ozaman sana yarın mail atarım interneti kızım sayesinde öğrenmeye çalışıyorum yani daha çoooook yeniyim meçburen yarın yardım alıcam ama çok mutluyum sıra numaramızı öğrendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…