Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
yüreği evlatları için pır pır olan anneler...sakın haaa üzülmeyesiniz..bizlerin bir beklentisi yok evlatlarından....hasretle onlara sarılacağımız günü bekliyoruz değil mi annelerim.....

der,kapatırım...

sermuhçuğum.....dün gece ne oldu biliyormusun...Allahımmmm...denİzimde zaten hep ben yapıcam hırsı hevesi var.yani MEM:))
babası kayda almış. bir peçete almış eline.masada son kalan tabağa nasıl da sıyırıyor artıkları.yavaş yavaş itina ile....yavrum yaaaa...gözlerim doluyor biliyormusun....

yavrum o benim yavrummmmmm....yaptığım her işte yardım yardım diye bağıran yardım etmek isteyen kendi olmak isteyen tatlı kızm o benim.saymakla bitmez sermuh saymakla....çocuk görür çocuk yapar....kimse demedi.kimse zorlamadı.çocuk gördü çocuk yaptı.çocuk sevdi...anne sevdi çocuk sevdi.baba sevdi çocuk sevdi.Allah üçünü de sevdi...

Allahıma şükürler olsun bugünlere....AMİNNNNN...

denizgeldi..
yazdıkları her zaman içtenlikle okuyorum...ve binlerce kere şükür diyorum Rabbim bu sevgiyi nasip etmiş....
sıralar bir türlü ilerlemiyor..11 ay bitti 12. ata başladık..bizim kızımız çok çok nazlı sanıyorum..kurumu aradık maalesef sıra düşeceğine artmış..sanırım arada kuzularına kavuşan aileler olmuş...Rabbimden hep hayırlısını istedik...yinede hayırlısı diyorum..
sevgiyle kal...
minik şekere sevgiler...

dilekağacıııııı......selam sana...canlı selam dilek teyze..nerelerdesin?

herkese iyi geceler....tatlı geceler....sevgiler

Ben bu topiği sürekli takip ediyorum ve ilk defa da yorum yapıyorum, aslında düşünüldüğünde bu şahsın yaşadıklarının evlatlık alınmasıyla hiç bir alakası yok çünkü bunları biyolojik anne ve babalarıyla birlikteyken yaşayan bir çok insan var, evlatlarını birbirinden ayırt eden hiç mi aile yok, çocuklarının parasıyla geçinen aileler var, biyolojik ailesinin yanında olup yanlış evlilikler yapanlar da var, anne babasıyla görüşmeyen kardeşleriyle düşman....daha da ileri gideyim 6 aylık bebeğini ağlıyor diye biberonla kafasına vurarak öldüren var, herkesin tanıdığı çevremizdeki insanlar bunlar, bu kişi yaşadıklarını evlatlık olmasına bağlamış olay bu...

buradaki değerli anneler, sizin önünüzde gerçekten saygıyla eğiliyorum, bu dünyada "insan" vasıflarına sahip olduğumuz sürece yüreğimize sığmayacak bir bebek olabilir mi, kimden doğarsa doğsun, biz sevgi ve emek vereceğiz ama kötü şeyler de yaşanabilir hayat bu, herkes için geçerli..

ben bu topikle evlat almayı düşündüğümde karşılaştım, çocuğum var ama inanın keşke yetebilsem bütün bebekler benim olsa o kadar çok istiyorum, ve tam da tek kaygım varken yani ileride yukarıdaki arkadaş gibi , o öz ben değilim ondan böyle oluyor vs, diye düşünmesi çok çok üzer beni, şimdiki düşüncem bu netleşmedi henüz ama içimde beni tırmalayan bişeyler var... hepinizi kucaklıyoum..

Tebessüm 1905,
Neler yaşadığını,neler olduğunu biz bilemeyiz ama yaşadıkların biyolojik anne baba ile yaşayan çocuklarında başına gelen şeyler,bunun evlat edinme ile ilgisi olduğunu düşünmen sadece seni yıpratır.Bazı çocuklar biyolojik aileleriyleyken de ayırt edildiklerini sevilmediklerini düşünebiliyorlar.Bu tamamen çocuk-anne-baba üçlüsünün kurduğu ilişki,iletişim ve bağa bağlı.Ne olursa olsun sen de büyük emekleri var,bence bunları da düşün.Eksileri her anne babanın olabilir ama muhakkak artıları da vardır.Bence onlara daha iyi niyetle,belki yanlışları olan ama seni yetiştiren anne baba olarak bakmalısın.Bundan sonra öncelikle sana güzel bir iş ve kendi ayakların üzerinde durmayı,sonra güzel bir evlililik yapmanı diliyorum.
Bu sitede çok duygulu,evlat hasretiyle yanıp tutuşan,biyolojik annelerin 10 katı daha hassas ve iyi anne olacak ya da olmuş bayanlar var.Bu tarz konuşmalar incitici oluyor.
İki aydır oğlumlayım.Annelik çok sabır ve fedekarlık isteyen bir durum.İki aydır şunu anladımki annelik kendinden ve herşeyden çok yavrunu düşünmek,onun için herşeyi göze almak,,fedakarlık,fedakarlık.Bu rahimle değil gönülle kazanılan bir nitelik.Ne yazıkki herkes anne olamıyor.Doğurup sokağa atanlar,doğurup istemeyenler,tahammül edemeyenler vs.Annelik sevgi işi,gönül işi.Ben burada anne olmuş olanların da adayların da çocuklarının çok şanslı olduğunu,çok özel ve sevgi dolu anneleri olacaklarını ve hiç bu tarz şeylerle karşılaşmayacaklarını düşünüyorum.Sonuçta sevgi veren sevgi alır.Emek ve iyi niyet hiç bir zaman karşılıksız kalmaz.

Zat-ı muhterem pek bir günah çıkartmış. Yapılan hataları başkalarına yüklemek en kolay yoldur ne de olsa değil mi?
Ben babaannem ve dedemle büyüdüm, biyolojik annem ve babam kendi hayatlarını kurarlarken ben onlarla hayatımı kurdum. okudum-ki maddi olanaksızlıklardan bahsetmek istemiyorum- ne kadar çırpındım şu hayatta bir yer edinebilmek için. şükürler olsun... başardım da...
Evet her aile olağan üstü özverili çıkmayabilir ama bunu genele yaymak burda bebeciklerini sabırsızlıkla bekleyen annelerin yüreğini incitmekten, sinirlendirmekten başka bir işe yaramaz. Ha!Biyolojik annesi olup doğumun hemen ardından bebeğini pencereden atan anneyi de okudum dün gözyaşları içinde!!! Genelleyemezsin arkadaşım! Genelleyemezsin! burdaki güzel arkadaşlarımı da incitemezsin! sen başka topiklerde günah çıkart bence. burda takılma fazla!!!

kızım sen ne ayaksın ya önce kendini evlatlık olarak tanıttın şimdide kuzenim diyosun sen kimsinde bu sayfaya böyle yazabiliyorsun egonumu tatmin ediyon biz yüreği büyük anneleriz senden ve herkesten daha yüce göllüyüz lütfen başka kapıya git bidahada bu sayfaya yazma sabah sabah sinirlendim ya

Günaydın dünyanın ennnnn güzel kalpli anne ve anne adayları hepinizin yazdıklarını biraz geçte olsa okudum doğuran değil bakan seven ve bebeği için gerektiğinde hiç düşünmeden canını veren annediiiiiiiiiiiirrrrrrrrrr.Ve bizler bebeklerimizi böyle seviceğiz bebeklerimiz bizlere önce ALLAHIN emanetidir ve bizler emanetlerimizin saçlarının bir teline bile zarar gelsin istemeyiz hepiniz sağlıklı mutluluk diliyorum ve güzel arkadaşlarım bizileri ançak bizim gibi olan anlar lütfen morallerimizi bozmayalım kendimize iyi bakalım sevgiler

Tebesümmüdür nedir kadına bakya kim oluyoda burda böyle afkam kesebiliyor kendi öz çocuğumuzun olmayışı suçmu yeter ya böyle cahillere laf anlatmaktan yoruldum önce kendi yakınlarımız şimdide böyle cahillerle uğraşıyoz siz kendi doğurduklarınızı adam edin vatana millete biz böyle mutluyuz bulaşmayın bize ben bu kadını yolarım çok sinriliyimmmmmmmmmmm

sermuhcum bırak ne hali varsa görsün gelmiş bu sayfaya resmen egosunu tatmin ediyor 17 yaşında evlenmiş cahilden ne bekliyorsunki hayatının tamda yaşanacak zamanında

Arkadaşlar yüreği büyük anneler sizden rica ediyorum bu sayfamıza bu şekilde kendini bilmez şekilde yazan insanlara sakin yazmayın onlar hertürlü lafı hakediyor etrafımda bu şekilde olan insanları hemen hayatımdan çıkardım gerek yok bu şekilde muhatap olmaya denizcim bu arada yazdıkalrına bayıldım ne güzel oturmuşun lafı tebrik ederim tabi anlayana.....

bence yazalım çünkü bu kız evlat edinmekle insan olmayı karıştırmış kendi hatalarını günahlarını evlat edinilmiş olmaya bağlamış,evlat edinilmiş olmayan insanlar sanki bal kaymak mı yaşıyor bunu anlatmak gerek..

yanlış oldu sakın yazmayın dedğil sakin bir şekilde yazmayın direk lafı yapıştırın arkadaşlar içinize atmayın :):):):

slm herkese ben uzun zamandır girmiyordum buraya benim cadı kocaman bir genç kız olma yolunda 4 yaşına bastı artık dolayısıyla onunla daha fazla zaman geçirdiğim için çok uzun zamandır buraya bakamadım ama ara ara takip ediyordum tabiki bebeğine gözünüz aydın diyorum sıra bekleyen arkadaşlarada rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sabırsızlık hat safhadadır anlayabiliyorum ama gerilmek yok beklemenin tadıda ayrı inanın bugünlerin tadını çıkarın
biz artık pedagoga gitmeye başladık zeminimizi hazırlıyoruz çok şükürler olsun hiç bir sorun yaşamıyoruz kızım herşeyi biliyor aklının yettiği kadarıyla tabi ama hiç sorun yapmıyor pedagog hazmederek büyüyor dedi size çok düşkün sizde ona çok düşkünsünüz sıkıntı yaşamayacaksınız dedi ağzından resmen bal damladı bizde 32 dişimiz ortada dolanıyoruz darısı dizlerin başına :)
bu arada o evlat edinilmek istemeyen baymı bayanmı artık neyse bence ona çokda takılıp kalmayın ara ara böyle insanlar çıkıyor biliyorsunuz cevap bile vermeyin derim ....

selamlar....
akşam yazılanaları okuduğumda inanın tansiyonum yükseldi...günde 2 tane tansiyon ilacı kullanan biriyim.....şimdi biraz sakinleştim yorum yazmak istedim ama yüreği sevgi dolu topik arkadaşlarım çokkk güzel cevaplar vermişler....hepsini gönülden kucaklıyorum...ama o kızcağıza diyeceğim tek şey güzelim bir şansızlık yaşamışsın belli bunu senin anlayacağın dille söyleyeyim alınılmış olmanla ilgisi yok....bunu bence pisikologla konuşman lazım...çünkü dertleştiğin insanlarda sana doğru bir şekilde yardımcı olamıyor galiba...(bunu yazdırdığun kuzenin yazdıklarına dayanarak söylüyorum)...

mis kokulularını bekleyen arkadaşlar bir gün daha geçti az kaldı sabır sabırrr....Allah ım bizleri hayırlı anne-baba,evladı olanları ve gelecek evlatlarında hayırlı olmalarını kısmet et....

TAZE ANNELERİMİZ

Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih

Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Terk 23.05.2012
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek 27.Oca.12
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Terk-Rıza 15.06.2012 (O kızına kavuştu.)
Lee 26 29.06.2012(O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Terk-Rıza 20.07.2012(O da evladına kavuştu.)
Herdemk .....03.2011 24.08.2012(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74 31.08.2012 (O da kızına kavuştu.)
Pırılım 27.09.2011 03.09.2012 kızına kavuştu ,taze anne oldu.)
HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek(ikiz) Ankara Terk 02.10.2012

Anne Adaylarımız :13:

Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih

Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Terk-Rıza
Shenay 21.10.2011 Kız (ikiz-kardeş) İstanbul Terk-rıza
Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
Sermuh 23.12.2011 Kız Îstanbul Terk-Rıza
malibu52 16.01.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Ayaz84 08.02.2012 Kız (ikiz) İstanbul Rıza
5059 01.04.2012 İzmir
gcs_ 02.04.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Utku07 10.05.2012 Antalya
esma16 13.09.2012 Busa
DamlaUmut 13.09.2012 Kız-Erkek İstanbul Terk-Rıza
Betus 25.09.2012 Kız-Erkek(ikiz)
Tenarr 23.10.2012
destina0706 Kız

Arkadaşlar Az Önce sıramızı öğrendik canım çok sıkıldı. 2013 de bebeğimize kavuşacağımızı umuyordum ama galiba olmayacak. Sıra çok yavaş ilerliyor. Kız bebekte 2013 te size sıranın gelmesi zor dediler.Çok üzüldüm Çok...

Arkadaşlar Az Önce sıramızı öğrendik canım çok sıkıldı. 2013 de bebeğimize kavuşacağımızı umuyordum ama galiba olmayacak. Sıra çok yavaş ilerliyor. Kız bebekte 2013 te size sıranın gelmesi zor dediler.Çok üzüldüm Çok...

Arkadaşlar bir yakınımız Ankara'dan başvurdu bizim oğlanı gördükten sonra.Dün kuruma gitmiş.Sıralar çok hızlandı,erkek bebek çok hızlı ilerliyor,6 ayda bile verebiliriz demişler Bilginize.

Hic sorma istanbul da ayni benim 2011 aralik basvurusu sanirim bu sene benimde gelmecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…