- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Merhaba...ben evlat almış deqilde 40 qünlükken evlat alınmış biriyim...
iyi ki beni almışlar diyemiyorum..
hatta üvey ailmi ne kadar sevsemde keşke almasalarmış diyorum..
15 yaşımda öz ailemi buldum ve bir çok şey yaşadım.
hatta tüm bu kargaşadan kurtulmak ve kndime gerçek bir aile kurmak için 17 yaşında
bilinçsizce evlendim..ve gerisini tahmin edebilirsiniz...
hayatımı düzene kurup toparlamam çok zamanımı aldı tabi zamanlada kalmadı gençliğimi
hayallerimi herşeyimi aldı benden.
öz ve üvey ailemin arasında sıkışıp kaldım bi süre ama artık hayatımdan çıkardım hepsinide.
en iyisi bu oldu sanırım.
bu konulara girince kafam allak bullak oluyorççok şey yazmak istedim aslında farklı cümlelerle anlatmak istedim ama olmadı.
düğümlendi bişeyler...umarım evlat edineceqiniz çocukların aileleri yoktur ve siz onları çok iyi anlarsınız her zaman.
benim gibi veya evlatedinilen diğer arkadaşlarım gibi olmazlar umarım.
bana sorsalardı asla evlatlık edinilmeyi istemezdim.aksine yurtta kalıp deletin okul ve iş imkanlarındn yararlanmak isterdim.
yurtta kalan arkadaşlrım şu an devlet memuruyken ben işsizim mesela :)
evlatlık edinilmeninde bana bi getirisi olmadıqına qöre keşke hiç almasalardı diyorum...
bencil davrandılar kendi egoları için beni aldılar benden sonrada iki çocukları oldu sonra maddi darlıqada girdiler ve bir soru sorun
büyüdüqümdeyse ben çalışıp onlara bakmak zorunda kaldım..helal olsun yinede ama böyle olmayabilirdide.
neyse çok zun oldu..umarım sizler evlatlık alırken kendinizi değilde o bebekleri düşünerek davranırsınız..
herşey gönlünüzce olsun inşallah...
merhaba...ben evlat almış deqilde 40 qünlükken evlat alınmış biriyim...
Iyi ki beni almışlar diyemiyorum..
Hatta üvey ailmi ne kadar sevsemde keşke almasalarmış diyorum..
Hatta tüm bu kargaşadan kurtulmak ve kndime gerçek bir aile kurmak için 17 yaşında
Hayatımı düzene kurup toparlamam çok zamanımı aldı tabi zamanlada kalmadı gençliğimi
öz ve üvey ailemin arasında sıkışıp kaldım bi süre ama artık hayatımdan çıkardım hepsinide.
En iyisi bu oldu sanırım.
Bu konulara girince kafam allak bullak oluyorççok şey yazmak istedim aslında farklı cümlelerle anlatmak istedim ama olmadı.
Düğümlendi bişeyler...umarım evlat edineceqiniz çocukların aileleri yoktur ve siz onları çok iyi anlarsınız her zaman.
Benim gibi veya evlatedinilen diğer arkadaşlarım gibi olmazlar umarım.
Bana sorsalardı asla evlatlık edinilmeyi istemezdim.aksine yurtta kalıp deletin okul ve iş imkanlarındn yararlanmak isterdim.
Yurtta kalan arkadaşlrım şu an devlet memuruyken ben işsizim mesela :)
evlatlık edinilmeninde bana bi getirisi olmadıqına qöre keşke hiç almasalardı diyorum...
Bencil davrandılar kendi egoları için beni aldılar benden sonrada iki çocukları oldu sonra maddi darlıqada girdiler ve bir soru sorun
büyüdüqümdeyse ben çalışıp onlara bakmak zorunda kaldım..helal olsun yinede ama böyle olmayabilirdide.
Neyse çok zun oldu..umarım sizler evlatlık alırken kendinizi değilde o bebekleri düşünerek davranırsınız..
Herşey gönlünüzce olsun inşallah...
sini alkışlıyorum siz süper açıklamalarda bulundunuz bizi aydınlattınız..saygıyla önünde eğildim....
Bizde şimdi bir kaç satırla dank dedik kendimize geldik...bravo sana ve size..
Yazdıklarınız ortaya yazılmış şeylerdi..ben de burada yazıyorum ve sıra bekleyen bir anne adayayım...
Burada yazdıklarımızı okuyan birçok insan var..bundan sonraki yorumları okuyuculara bırakıyorum...
Maksadınızın ne olduğu zaten yazı içeriğinizde belli yazdığınız kelimelerin dışında bir şeye cevap vermedim..
Geçmiş yazılarınızdan şu an 10 yaşında oğlunuz var ise ve 28 yaşında iseniz 17 yaşında evlenen siz gibi oluyorsunuz..tabi benimki kendime göre bir bakış açışı..
Yolunuz açık ve bahtınız güzel olsun....
Arkadaşlar yüreği büyük anneler sizden rica ediyorum bu sayfamıza bu şekilde kendini bilmez şekilde yazan insanlara sakin yazmayın onlar hertürlü lafı hakediyor etrafımda bu şekilde olan insanları hemen hayatımdan çıkardım gerek yok bu şekilde muhatap olmaya denizcim bu arada yazdıkalrına bayıldım ne güzel oturmuşun lafı tebrik ederim tabi anlayana.....
bence yazalım çünkü bu kız evlat edinmekle insan olmayı karıştırmış kendi hatalarını günahlarını evlat edinilmiş olmaya bağlamış,evlat edinilmiş olmayan insanlar sanki bal kaymak mı yaşıyor bunu anlatmak gerek..
Merhaba...ben evlat almış deqilde 40 qünlükken evlat alınmış biriyim...
iyi ki beni almışlar diyemiyorum..
hatta üvey ailmi ne kadar sevsemde keşke almasalarmış diyorum..
hatta tüm bu kargaşadan kurtulmak ve kndime gerçek bir aile kurmak için 17 yaşında
hayatımı düzene kurup toparlamam çok zamanımı aldı tabi zamanlada kalmadı gençliğimi
en iyisi bu oldu sanırım.
bu konulara girince kafam allak bullak oluyorççok şey yazmak istedim aslında farklı cümlelerle anlatmak istedim ama olmadı.
düğümlendi bişeyler...umarım evlat edineceqiniz çocukların aileleri yoktur ve siz onları çok iyi anlarsınız her zaman.
benim gibi veya evlatedinilen diğer arkadaşlarım gibi olmazlar umarım.
bana sorsalardı asla evlatlık edinilmeyi istemezdim.aksine yurtta kalıp deletin okul ve iş imkanlarındn yararlanmak isterdim.
yurtta kalan arkadaşlrım şu an devlet memuruyken ben işsizim mesela :)
bencil davrandılar kendi egoları için beni aldılar benden sonrada iki çocukları oldu sonra maddi darlıqada girdiler ve bir soru sorun
neyse çok zun oldu..umarım sizler evlatlık alırken kendinizi değilde o bebekleri düşünerek davranırsınız..
herşey gönlünüzce olsun inşallah...
Arkadaşlar Az Önce sıramızı öğrendik canım çok sıkıldı. 2013 de bebeğimize kavuşacağımızı umuyordum ama galiba olmayacak. Sıra çok yavaş ilerliyor. Kız bebekte 2013 te size sıranın gelmesi zor dediler.Çok üzüldüm Çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?