Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
üzülme canım o hiç belli olmaz biandada gelebilir ben eminim fazla baklemeyeceksin

İnşallah canım çok teşekkür ederim. Önümüzdeki hafta bizi tekrar kuruma çağırdılar sanırım erkek bebek için ikna edecekler. Sıra daha cabuk ilerliyormuş. Ama biz kızımızın adını bile hazırladık...

Ne kocaman yürekli kadınlarsınız siz.
Allahım o kocaman yüreğinize dolu dolu merhamet ve şefkat vermiş
sizde zerresini ziyan etmiyorsunuz ya alnından öpülesi insanlarsınız.

depresyona giresim var .....artık yeter diye bağırasım var...ama depresyona bile giremiyorum...ya sabır ya sabır....,
bir gün daha bitiyor..
telefonuma gelen her bilmediğim numarada eyvah arıyorlar galiba diyorum ....ama maalesef.
eşim gün içerisinde ararsa acaba onu aradılarda hadi hazırlan seni almaya geliyorum diyecek diye bekliyorum...
dün yine bir parça aldım dayanamadım kipa ya çok güzel kışlıklar gelmiş varsa etrafınızda bakın derim.kızmızı içi tüylü patikler aldım 9-12 ay ama içimden acaba bunu giyidirebilecekmiyim diye geçirmedim desem yalan olur..
belki 1 ayda gelecek kızım
belkide 1 yılda..

evet sonunda gelecek sabır sabır.....

sabır sermuhcum sabır elimizden bişey gelmiyo ama biliyoruz nasılsa gelecek ben eminim bu beklediklerimize değecek ogünler geldiğindede zaman hiç geçmesin diyeceğiz :) bir bakmışız kocaman olmuşlar bende hayal kuruyorum işteyken aklıma birden geliyor sonra içimden güzel olacak bekle diyorum, napalım bizim kaderimizde beklemek varmış nazlı kızlarımız onlar bizim. bazen düşünüyorum acaba onlarda bize kavuşmak için sabırsızlarmıdır

Ne kocaman yürekli kadınlarsınız siz.
Allahım o kocaman yüreğinize dolu dolu merhamet ve şefkat vermiş
sizde zerresini ziyan etmiyorsunuz ya alnından öpülesi insanlarsınız.

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için ben elimizin öpülmesinden daha çok saygı duyulmayı tercih ederim şahsım adıma, tabi bunun Allah katında takdiri de var onu es geçemicem şöyle dua ediyorum devamlı Allah bizi bu yolda utandırmasın rabbim bize hayırlı evlatlar nasip eylesin onların acısını bize göstermesin.....

canım hakkınızda öncelikle hayırlısı olsun diyorum biz istanbuldan başvurudğumuz için sizin o tarafı bilemiyorum nasıl işleniyor prosedür, evet bende duymuştum erkek bebek daha çabuk geliyor diye ikisinde seçebilirisiniz belki önce kız gelir onu bilemezsin ne diyeyim beklemek kaderimiz belki hiç ummadığın bir anda olabilir sayılar habire yer değiştiryo zaten yani orası belli değil bizede uzman 10 aydada gelebilir 2 senedede gelebilir demişti ama ben dayanmadım herşeyini tamamladım bikaç şey hariç durum bundan ibaret 2 ay sonra tekrar arasın sıran güncellenmiş olur hem sağlıcakla kal

canım benim sıkma canını biz seninle bu konuyu konuştuk senin bebeğinin geleceği zaman belli sadece sen bunu bilmiyorsun eminimki şuanda yoldadır evet zamanı belli değil belki 3 gün belki 3 ay sonra gelecek ama önemli olan biliyorsunki senin bir bebeğin olacak o seni bekliyor sende onu bekliyorsun kavuşma anınız çok güzel olacak sevinç gözyaşları sel olup akacak o güne kadar sabretmen gerekiyor sen sabredeceksinki hediyende o kadar güzel ve kıymetli olacak dünyalar güzeli bir meleğin olacak sadece biraz daha zamanı var zamanı geldiğinde sen o mütiş haberi alacaksın ve cennet kokolu meleğini kucağına alacaksın ozaman beklediğin her gün için şükür edeceksin ve beklediğin bugünlerin hepsini unutacaksın ben biliyorum meleğine kavuşmana çok az kaldı az daha sabret sevgili arkadaşım :)

Son düzenleme:

canım benim sıkma canını biz seninle bu konuyu konuştuk senin bebeğinin geleceği zaman belli sadece sen bunu bilmiyorsun eminimki şuanda yoldadır evet zamanı belli değil belki 3 gün belki 3 ay sonra gelecek ama önemli olan biliyorsunki senin bir bebeğin olacak o seni bekliyor sende onu bekliyorsun kavuşma anınız çok güzel olacak sevinç gözyaşları sel olup akacak o güne kadar sabretmen gerekiyor sen sabredeceksinki hediyende o kadar güzel ve kıymetli olacak dünyalar güzeli bir meleğin olacak sadece biraz daha zamanı var zamanı geldiğinde sen o mütiş haberi alacaksın ve cennet kokolu meleğini kucağına alacaksın ozaman beklediğin her gün için şükür edeceksin ve beklediğin bugünlerin hepsini unutacaksın ben biliyorum meleğine kavuşmana çok az kaldı az daha sabret sevgili arkadaşım :)

BİZ BU SENE PEDAGOGA GİTMEYE BAŞLADIK PEDAGOGA GİTMEYE BAŞLAMA NEDENİMİZ KIZIMIN GÖRDÜĞÜ RÜYALARDAN OLDU BENİM KIZIM DOĞUMGÜNÜ ARİFESİNDE RÜYALAR GÖRMEYE BAŞLADI RÜYALARINDA BİZİM ONU TERKETTİĞİMİZ GÖRÜYORDU GECELERİ AĞLAYARAK UYANIYORDU BENİ NEDEN TERKETTİNİZ NEDEN BENİ İSTEMEDİNİZ DİYE HESAP SORUYORDU BEN ONUN ANLAYABİLECEĞİ DİLDE AÇIKLAMALAR YAPTIM HEP ASLA ONU TERKETMEYECEĞİMİZİ ONU ÇOK SEVDİĞİMİZİ HERZAMAN ANLATIYORUZ HELE BABASI GÖZLERİNİN İÇİNE BAKIYOR BİR DAMLA GÖZYAŞINA DÜNYAYI FEDA EDER BU RÜYALAR BİZİ İNANILMAZ ZÜDÜ VE TEDİRGİN ETTİ EN SON DOĞUMGÜNÜ SABAHI YİNE BÖYLE BİR RÜYA GÖRÜP AĞLAYARAK UYANDI BİZDE PEDAGOGA GİTME KARARI ALDIK
PEDAGOGA KIZIMIN ÖZEL DURUMUNU ANLATTIM GÖRDÜĞÜ RÜYALARI ANLATTIM NASIL DAVRANACAĞIMIZ KONUSUNDA BİZİ YÖNLENDİRMESİNİ İSTEDİM PEDAGOG KIZIMIN ÇOK MUTLU BİR ÇOCUK OLDUĞUNU ANLATTI BEN KIZIMA ÜÇ YAŞINDAN BERİ BANA SOR SORDUKÇA ONUN NASIL BİZİM KIZIMIZ OLDUĞUNU ANLATIYORDUM ZATEN AMA ASLA DOĞUM YADA TERKEDİLMEYE HİÇ DEĞİNMEDİM PEDAGOGDA ZATEN ANLATMA ŞEKLİMİ ÇOK BEĞENDİ ÇOK DOĞRU BİR ŞEKİLDE ANLATTIĞIMIZI SÖYLEDİ RÜYALARI GÖRME NEDENİN BİRTAKIM ŞEYLERİ FARKINDA OLDUĞUNU FARKLI YOLDAN SİZİN ÇOCUĞUNUZ OLDUĞUNU FARKINDA DEDİ PARÇALARI BİRLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR DEDİ SONUÇTA HAMİLELİKTEN BAHSETMESEMDE HAMİLE KADINLARI GÖRÜYOR VE KENDİNİN NASIL OLABİLECEĞİNİ BULMAYA ÇALIŞIYOR DEDİ BUNDAN DOLAYI BİLİNÇALTINDAN OLUŞAN SORU İŞARETLERİ RÜYA ŞEKLİYLE GÖRÜYOR DEDİ KIZIMIN ÇOK AKILLI OLDUĞUNU SÖYLEDİ HERŞEYİ FARKINDA DEDİ HATTA BU KONUYLA ALAKALI PEDAGOGLA KONUŞURKEN BEN BU KONU HAKKINDA KONUŞMAK İSTEMİYORUM LÜTFEN BU KONUYU KAPATIRMISINIZ DEMİŞ CADIM :d ÇOKDA UKALAYIZDIR BU ARADA BAKALIM DAHA PEDAGOG GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDECE AMA PEDAGOG KIZIMIN YARA ALACAĞINI DÜŞÜNMÜYOR SİZE ÇOK GÜVENİYOR ÇOK GÜZEL BİR GÜVEN AŞILAMIŞSINIZ DEDİ SİZİN SEVGİNİZDEN ÇOK EMİN ODA ZATEN SİZİ ÇOK SEVİYOR DEDİ SORUN YAŞAYACAĞINIZI DÜŞÜNMÜYORUM DEDİ 2 HAFTA SONRA TEKRAR RANDEVUMUZ VAR PEDAGOGLA BAKALIM DAHA NELERT ÇIKACAK

BEN KIZIMA ANLATIRKEN NASIL BİZİM KIZIMIZ OLDUĞUNU
SENİN GİBİ GÜZEL KIVIR KIVIR SAÇLARI OLAN BİR MELEĞİMİN OLMASINI ÇOK İSTİYORDUK DEDİM SONRA ABLALARIN OLDUĞU BİR EV VAR ORAYA GİTTİK ONLARA SÖYLEDİK DEDİM ONLARDA BİRAZ BEKLEMEMİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER SONBRA BİRGÜN BİZİ ÇAĞIRDILAR BURDA DÜNYALAR GÜZELİ MELEĞİNİZ VAR SİZİ BEKLİYOR DEDİLER BİZDE BABAYLA KOŞA KOŞA GELDİK VE SENİ GÖRDÜK O KADAR GÜZELDİNKİ MİNNACIKTIN BİDE KAŞLARIN BÖYLE ÇATIKTI BİZ SANA HEMEN AŞIK OLDUK YAŞASIN BİZİM KIZIMIZ GELMİŞ BURDA BİZİ BEKLİYOR DEDİK SENİ ALDIK HEMEN ÖPTÜK ÖPTÜK KOKLADIK EVİMİZE GELDİK SEN BİZİM KIZIMIZ OLDUN ARTIK VE BİZ SENİ ÇOK SEVİYORUZ SEN BİZİM BİRİCİK KUZUMUZ MELEĞİMİZSİN DEDİK BUNLARI ANLATTIKÇA TABİ BEN BÖYLE MİMİKLER FALAN YAPIYORUM NASIL HOŞUNA GİDİYOR KÜÇÜCÜKMÜYDÜM ELLERİNİ BİRLEŞTİRİYOR BU KADARCIKMIYDIM ÇOKMU GÜZELDİM DİYO SONRA BİZ SÜREKLİ ZATEN KOKLAŞAN TİPLERİZ :d GÖRMEMİŞLER GİBİYİZ AYNEN VE BUNU PEDAGOGADA SÖYLEDİM ÇOK BEĞENDİ YÜREĞİMDEN DOĞURDUM DEMEMEK GEREKİYORMUŞ ÇOCUĞUN BEYNİNDE FARKLI ŞEYLER UYANDIRIYORMUŞ
ŞİMDİLİK AKLIMA GELEN BUNLAR SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİŞEYLER OLURSA BİLDİĞİM KADARIYLA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM :)ŞİMDİLİK BİZDEN BU KADAR

ANNE DEMEK NE DEMEKTİR ?

* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına bürünendir.

* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.

* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden kalkandır.

* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.

* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp saatlerce koklayandır..

* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.

* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.

* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.

* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.

* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.

* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.

* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.

* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa" sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.

* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.

* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım "bakışı atandır.

* Aşı takvimini ezbere bilendir.

* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu poşetlerle geri dönendir.

* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.

* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.

* Uyduruk ninni besteleyendir.

* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.

* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.

* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.

* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için endişelenmektir.

* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir.

* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.

* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır...! ALINTIEki Görüntüle 565551

bu sabahın ilk günaydını benden olsun.yeni bir güne merhaba...günaaaaydııın......

Yanlış Anlama anne
Amacım seni üzmek değildir
Beni sakın yanlış anlama.
Pişman olmanı isteyemem senden
Ya da ağlamanı
Sadece dinlemeni istedim,
Birazcık kabullenmen fikirlerimi.
Ya da ne bileyim
Kendi doğrularını değil de
Biraz da benimkileri düşünmeni istedim anne.
Sevmeni istedim benim sevdiklerimi
Ama senin gibi değil benim sevdiğim gibi.
Görmeni istedim güneşi
Benim gördüğüm gibi
Yani sadece sarı ve yuvarlak değil
Arasında turuncuların da olduğu bir resim gibi.
Senin doğrularını inkâr ettim anne,
Karşı çıktım sana
Ve sen tüm kızgınlığınla
Kötü kötü suratıma bakıp kızdın.
Oysa biliyor muydun
Aynı zamanda sen de benim doğrularımı inkâr ettin anne.
Sevdim anne
Doyasıya, ölesiye.
Ama bilmen gereken bir şey vardı,
Asla boyun eğmedim, eğmeyeceğim.
Senin de öyle görmeni istedim
Ama göremedin anne.
Bana asi deme anne
Çünkü senin istediğin
Kendi fikirlerini
Barınamayacakları bir bedene sokmak.
Oysa ben de büyüdüm anne,
Eski küçücük çocuk değilim artık.
Kendi fikirleri olan
Özgürlüğüne düşkün bir insan olma yolundayım.
Yani bir başka deyişle
Bir yaşama savaşı veriyorum belki kendi kendime.
Bana kızma anne
Çünkü sen hiç ayakların kopana kadar
Ve dilediğince bağırarak dans etmedin.
Çünkü sen hiç ağaca çıkıp
Ayvaları toplamadın.
Ya da yakamozları seyretmedin akşam,
Dalgalı bir denizde boğuşmadın dalgalarla;
Belki de ıslak kumlara
Üstüm kirlenir mi diye düşünmeden
Uzanmadın,
Ya da yıldızları toplamadın gökyüzünden.
Belki de bunların hepsini yaptın da,
Bana anlatmadın.
Niye anlatmadın anne?
Senin yaptığın hataları yapmayayım diye mi?
Oysa söyler misin anne,
Hataları yapmadan doğruları nasıl öğrenebilirim?
Nasıl ben olabilirim istediğim gibi?
Nasıl yaşayabilirim bu iğrenç dünyada?
Ben siyaha mavi derim belki
Körü körüne inanmadan,
Oysa sen yemin edebilirsin siyahın siyah olduğuna.
Peki niye düşünmüyorsun anne
O ya maviyse diye?
Hiç çikolatalı dondurma savaşı yaptın mı anne
Gülmekten katılarak?
Hiç düşündün mü her sene kızdığın
O yumurta savaşı ne eğlenceli diye?
Belki de o savaşları yapmasaydım anne,
Yanlışlarla savaşmayı öğrenemeyecektim.
Ama öğreniyorum anne.
Sen hep şiir yazdığımı
Ve bununla ilgili bir meslek seçmemi istedin
Ama ben sadece hissettiğim için yazıyorum anne
Mecburiyetten yazmak istemiyorum.
Evet, belki hiç iyi öğrenci olmadım hayatımda,
Olamadım.
Ama doğrudan olmasa da hep örnekler vardı.
Gösterdiğin, göstermek istediğin
Ama görmek istemedim anne.
Hep bu yüzden bana kızdın.
Gördün mü yine benim doğrularımı inkâr ettin anne.
Ben risklere girmeyi severim
Yani tekdüze bir yaşam istemiyorum
Çevremdekiler gibi olmak,
Ben değişik olmak istiyorum anne
Fikirlerimle tanınmak.
Aramızda dağlar var
Kocaman dağ gibi fikirler
Belki bir savaş var aramızda,
Adı
Fikirler ayrılığı.
Ben karanlıktan korkmam anne
Çünkü onun gizini ve güzelliğini biliyorum
Oysa sen hep ışık yakarsın hava karardığında;
Oysa perdeleri açıp
Işıkları kapatıp seyrettin mi hiç gökyüzünü,
Bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığında
Hiç ıslanmak geldi mi içinden?
Benim geldi anne
Ama sen izin vermedin, yapamadım.
Oysa hep korktun hasta olacağımdan
Ben benim anne
Hastalığım da bana, sağlığım da...
Artık böyle olmak zorunda
Beıki bunları beni düşündüğünden yapıyorsun
Ama bu kadar düşünme anne
İzin ver biraz da ben düşüneyim.
Bana kızma anne
Benden önemlisi fikirlerimi inkâr etme
Çünkü bu fikirleri bir başka deyişle
Sen yarattın,
Çünkü beni sen yarattın,
Ben istemeden.
Bunu unutma!
Herkes bir şey olabilir anne
Çok çalışabilir, başarılı olabilir
Ama ben hiçbir şey olabilirim anne,
O zaman bu benim sorunum
Senin değil.
Bunu anlamalısın anne
Belki gurur duymalısın.
Diğerlerinden farklı olduğum için
Ya da farklı olmaya çalıştığım için.
Ne olursa olsun anne
Dünyanın yedi harikası var,
Niye sekizinciyi bulmayalım anne?
Niye el ele vermeyelim
Ama bir şartla,
Sen kendi fikirlerinle
Bense kendi doğrularımla.
Seni seviyorum anne!
Bunu kaç kere söylemem gerek
Sen de beni sevdiğini söyle
Ve sadece senden yardım istediğimde karış fikirlerime.
Unutma anne
Yanlış yapmadan doğruları bulamam.
İzin ver senin yanlışlarını
Ama benim doğrularımı yapayım.
Hep demez miydin sen
Aile en kutsal kavramdır, diye
Bu kutsal kavramı bozmak istemiyorum
Ama bozmamam için yardım et bana anne.
Biraz da benim açımdan bak olaylara
Kırların hâlâ yeşil olduğunu
Ve güneşin parladığını gör
Ama üzülme
Geceleri güneşin kaybolduğunu artık öğrendim
Bak zor olmadı anne
Bir konuda aynı fikirdeyiz
Belki güneşe bakış açılarımız farklı ama
Sonunda ikimiz de inanıyoruz
Gecenin karanlık olduğuna
İmkânsızı başarmak istiyorum anne
Çünkü bence
İmkânsız diye bir şey yok
Bunu anla lütfen anne!
Karanlıklarda kaybolmam
Çünkü karanlıklar tahmininden çok daha güvenli.
Benim güvenlikte olduğuma
İnanıyor musun anne,
Senin fikirlerin altında,
Yapmadığını iddia ettiğin baskıların altında?
Eğer evet dersen yanılıyorsun anne
Kendimi hiç güvenlikte hissetmiyorum anne.
Beni anla lütfen, anne!
Bir şeyi yaptığımda
Niye yaptın sorusuyla değil
Aferin cevabıyla karşılaşmak istiyorum,
Biraz pohpohlanmak istiyorum belki
Çünkü artık
Şımarmamayı öğrendim anne.
Senin ne olduğunu biliyorum,
Annemsin
Ama artık sen de benim ne olduğumu öğren
O çocuktur deyip de geçme anne
Biraz güven bana!
Güveniyorum diyorsan,
Senden daha çok güven istiyorum.
Sen hiç tanımadığın insanlara güvendin mi anne?
Ben güvendim
Hiç de öyle anlattığınız gibi
Korkunç değilmiş anne.
Karşımda bir gülümseme görünce
Tanımadığım bir insandan,
Gözlerim doldu anne.
Sen hiç kendini olduğun gibi anlattın mı o kimseye,
Çekinmeden?
Ben anlattım anne
Hem de tüm gerçekleriyle
Ve mutlu oldum anne.
Sen hiç hırçın rüzgâra karşı yürüdün mü?
Yanakların kızarıp da dudakların çatladı mı?
Ben yürüdüm anne
Ve bence yaşamak bu demek
Tüm zorluklarıyla yaşamak.
Eğer bana zorları öğretmezsen anne
Nasıl yaşamın yaşam olduğunu anlarım?
Ben senin karnındayken
Her tekmemde düşündün mü bunları?
Büyüyüp insan olacağım
Fikirlerimi tartışacağım
Aklına gelmedi değil mi anne?
Düşündüğün sadece
Küçük ellerim, burnum ve ayaklarımdı
Oysa kişiliğim vardı anne,
Ben istemediğim zaman
yemek yedirtemezmişsin ya bana,
Garajcılık oynarmışız.
İstemiyorum anne
Başkalarının doğrularını istemiyorum.
Ben olmak istiyorum,
Doğrularımla beraber!
Bilmiyorum anlatabildim mi anne
Fikirlerimi doğrularımı
Eğer bana asi diyorsan
Seni kısıtlayamam anne
Ama gün gelince
Bu asi kızınla gurur duyacaksın.
Sana söz veriyorum.
Ve senden söz almak istiyorum,
Siyaha mavi olarak
Kırlara yeşil
Güneşe resim olarak bakman için
Benim gördüklerimi görmen insanlara güvenmen için.
SENİ SEVİYORUM anne
Ve beni sevmeni istiyorum
Küçük kızın değil de
Seninle konuşabilen
Bir insan olduğum

yazanın emeğine sağlık....sizler için kopyaladım.İPEK ONGUN'UN LÜTFEN BENİ ANLA kitabından....

Son düzenleme:
Tünaydın herkese...Sabır taşı olsak çatlardık sanırım...İnşallah Allah bu sabrımızın da mükafatını verir.

Kızlar merhaba istanbulda hava karardı. Artık tam anlamıyla kış geldi diyebiliriz bu kış işallah meleklerimiz gelsede kışımız ilkbahara dönse çünki zaman hiç geçmiyor artık bizde zamanın nasıl gelip geçtiğini anlamıyanlardan olalım yaz için üç kişilik tatil programları yapalım geceleri 3´´5 kere uyanalım offfffffff hayali bile çok güzel.

Rabbim yardımcın olsun ,çok dygulandımm hep istediğim bebişim olursa bir tanede evlat edinnmekti onca uğraştan sonra ikizlere hamileyim ama size hayran kaldım ,Rabbim sizede dünya tatlısı bir melek göndermi ne güzel

çok duygulandım çok ağlıyasım geldi yazdıklarını okuyunca gücüne hayran kaldım bende bu anları çok düşünüyorum nasıl söylerim ne yaparız bin türlü kuruyorum kafamda.daha anne olmadığım için bulamıyorum bu gücü kendimde eminim zamanı gelince gücümüz bizmde olacak demekki.
benimde eşiminde saçları kıvırcık ama bayağı kıvırcık. hep kıvırcık saçlı bi bebek düşlüyorum bende yazında kendimi buldum resmen.
cansın canımsın...

çok tşkr ederim düşünceleriniz için aslında hayranlık duyulacak bişey değil her anne gibi bir anneyim evet biz duygularımızı biraz daha fazla yaşıyoruz farklı yöntemle anne olduğumuz için belki doğuranlardan farkımız bizim sınavlarımız daha büyük biz bebeğimizi aldıktan sonra işimiz bitmiyor ilerisini düşünmek zorundayız geçmemiz gereken aşamalarımız çok fazla rabbim bize yardımcı olsun inşallah kuzularımızı bu olaydan yara almadan kurtarırız ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…