kızlar sağlık raporuna falan onlar çok sonra dediler kızlar kötü bişeymi oldu acaba en eönemli evrakları istemediler niye istemediler acaba nolcak nolmal mi sorun mu var acaba kızlar bebeğimi vermiceklermi acaba napcam ben offff
ankara dan başvurduk
Canım bence aklına kötü şeyler getirme. Sağlık raporunu devlet hastanesinden almak gerekiyor. akciğer filmi falan da istemişlerdi bizden bir gün işten izin alıp oradan oraya koşturmuştuk. Ugraştırıyor bunlar. İlk etapta elinizdeki evrakları istemişlerdir. Görüşmeye gitmediniz değil mi öyle hatırlıyorum. Görüşme esnasında size liste veriyorlar o evrakları hazırlayıp dosya olarak sunuyorsunuz. Bence bu şekilde istemeleri iyi bile sizden ilk evrakları alıp dosyanızı oluşturacaklar demektir. Çünkü ilk başvuru yaptığımız gün önemli.
sevgili effsacım,çok sevindim canım tez vakitte gelirler inşallah,siz kaç yaş bebek için başvurdunuz ? sevgilerimle,
haselcim ben 28 yaşındayım 0-6 aylık başvurduk kız erkek tercihimiz yok hakkımızda hayırlısı canım
ilk başvuruyu yaptık ama ogün sisten dolayı evlat edinme biriminden kimse gelememişti bizimde başvuruyu başka birimden biri almıştı telede evlatedinme biriminden sorara başanladı anlatmaya başvuruyu yaptık imzaları attık istedikleri evrakları söylediler sonra bugün sağlık raporu sabıka kaydı bide ikametgahı istemiyoruz bunları çok sonra isticez dediler acaba normal mi istanbulda böylemi yürüyor işler eşimle birlikte görüşmeye çagırdılar 5 resim ve hikayesi 5 referans tapu ruhsat bordro vergi levhası birde öz geçmiş istediler sorunmu var acaba normal mi yolunda gitmeyen bişeyler mi var
kızlar sağlık raporuna falan onlar çok sonra dediler kızlar kötü bişeymi oldu acaba en eönemli evrakları istemediler niye istemediler acaba nolcak nolmal mi sorun mu var acaba kızlar bebeğimi vermiceklermi acaba napcam ben offff
haselcim ben 28 yaşındayım 0-6 aylık başvurduk kız erkek tercihimiz yok hakkımızda hayırlısı canım
yaşasınnnnnnnnnn arkadaşlar dosyamız onaylandı onay mektubu geldi lalalaalalalalalallalalalalalalalallal :))))))))))))))) üstelik sıramızda tekli rakamlarda hem kızın hem erkeğinnnn ama bekleme süresi 3 yıl yazıyor(((((((( ben hissediyorum daha erken gelecek :)))))))))))))))))))))))))) inşallah beniim gibi bekleyen arkadaşlarımında tez vakitte onaylanırrrrr kendinize iyi bakın kızlarrrrrrrrr kız erkek terk rıza ayrımı yapmadık
Canım bence aklına kötü şeyler getirme. Sağlık raporunu devlet hastanesinden almak gerekiyor. akciğer filmi falan da istemişlerdi bizden bir gün işten izin alıp oradan oraya koşturmuştuk. Ugraştırıyor bunlar. İlk etapta elinizdeki evrakları istemişlerdir. Görüşmeye gitmediniz değil mi öyle hatırlıyorum. Görüşme esnasında size liste veriyorlar o evrakları hazırlayıp dosya olarak sunuyorsunuz. Bence bu şekilde istemeleri iyi bile sizden ilk evrakları alıp dosyanızı oluşturacaklar demektir. Çünkü ilk başvuru yaptığımız gün önemli.
bende 30 yaşındayım bizde erkek-kız farketmez terk-rıza ayrımı yapmadık 0-6 aylık arası kırklareliden başvurduk siz nerden başvurdunuz sıranız belli mi sevgiler....
çok güzel effsacım,bizde kız erkek farketmez dedik,ama yaş olarak 2-3 yaş bebek bekliyoruz biz,40 ın üstü olunca her yıla 1 yaş ekliyolar bebekte,ben 42 yaşındayım canım bebek gelene kadar 43 olursam bebek 3 yaş olacak,44 yaşda sıra gelirse bebek 4 yaş olacak hayırlısı bakalım canım keşke daha önce başvurmuş olsaydım,hayırlısı diyelim artık,gelsinde bebişlerimiz...
yaşasınnnnnnnnnn arkadaşlar dosyamız onaylandı onay mektubu geldi lalalaalalalalalallalalalalalalalallal :))))))))))))))) üstelik sıramızda tekli rakamlarda hem kızın hem erkeğinnnn ama bekleme süresi 3 yıl yazıyor(((((((( ben hissediyorum daha erken gelecek :)))))))))))))))))))))))))) inşallah beniim gibi bekleyen arkadaşlarımında tez vakitte onaylanırrrrr kendinize iyi bakın kızlarrrrrrrrr kız erkek terk rıza ayrımı yapmadık
Sevgili zaman,
Öncelikle sakin ol canım,panik olacak ve korkacak birşey yok,biz Ankara dan başvurduk ama bizde de önce 5 resim özgeçmiş onları istediler ve görüşmeye çağırdılar,ordada uzun süre eşimle ve benimle ayrıntılı görüşme yaptı uzmanımız ve görüşmeden sonra da bizle ilgili olumlu düşündüğünü söyledi ve resmi evrakları istedi.SAĞLIK kurulu raporu,sabıka kaydı maaş bordrosu v.s sonra bu istedikleri belgeleri posta yolu ile de yolladılar ve orda da başvurunuz olumlu ve kabul edildiniz belgeleri 1 ay içinde tamamlayıp getiriniz yazıyordu,bizde şimdi onları hazırlıyoruz merak etme canım,herşey yolunda bence o aşamayı da geçtikten sonra resmi belgeleri isteyecekler,çünkü öncelikle olumlu kanaatın oluşması lazım diğer evraklar için,şimdiii napıyosunnn relaks oluyosunnn en güzel 5 foroğrafı seçiyorsunnn referansları yazıyorsun,en kısa zaman da kuruma gidiyorsun,herşey güzel olacakkkk,sevgilerimle...
zamancım benim fikrimi sorarsan her yerde prosedür farklı işliyor galiba ben denizliden başvurdum üç ay oldu daha ama bu konulara pek yabancı değilim aynı şehirde olmamıza rağmen görümcem bundan 1.5 yıl önce bütün evrakları bebeği gelmeden 15 gün önce hazırladı verdi daha sonra bebeğini aldı hemen ama biz başvuru tarihinden bir hafta sonra bütün evrakları tamamıyla hazırladık yani sana anlatmak istediğim aynı şehirde bile farklı ilerliyor canım hiç moralini bozma hiç telaşlanma kendinden emin dur bu çok önemli bence hiç korkma allah anlımıza yazdıysa olur canım görümcem bana şu anda yardımcı olamıyor çünkü uzmanımız farklıydı onun uzmanı yerine bizimkisi geldizannediyorumki her uzmanın bir çalışma yöntemi var sıkma canını sen
Allah razı olsun kızlar nasıl panikledim anlatamam çok heyecanlandım herşey normalmiş ya çok şükür çok sevindim şimdi eşim muhasebeciden bordroyu çıkartıcak pazartesi arıcam galiba salıya çağırırlar kızlar dua edin başvurumuz kabul edilsin şimdi özgeçmiş yazıcam ama resmi bir dillemi yoksa içimden geldiği gibimi yazıyım sizler nasıl yazdınız ne tavsiye edersiniz okadar rahatladım ki inşallah gün gelir dosyamız onaylandı yazarım sonrada kızım geldi diyeMerhaba Zaman,
5059 arkadaşım ve benim İzmir, sanırım İstanbul daha farklı İzmir'de başvurundan hemen sonra (ev ziyaretinden önce yani), tüm evrakları 5059 arkadaşımında yazdığı gibi dosya halinde istiyorlar. Evrak ayrımı yapmıyolar bu önce bu sonra gibi. Ama panik yapma İstanbul'da farklı heralde.
Sakin olmaya çalış aklına kötü şey sakın getirme. Sen bu yola çıktın artık herşey güzel olacak.
Sevgiler,
Allah razı olsun kızlar nasıl panikledim anlatamam çok heyecanlandım herşey normalmiş ya çok şükür çok sevindim şimdi eşim muhasebeciden bordroyu çıkartıcak pazartesi arıcam galiba salıya çağırırlar kızlar dua edin başvurumuz kabul edilsin şimdi özgeçmiş yazıcam ama resmi bir dillemi yoksa içimden geldiği gibimi yazıyım sizler nasıl yazdınız ne tavsiye edersiniz okadar rahatladım ki inşallah gün gelir dosyamız onaylandı yazarım sonrada kızım geldi diye
betus03 çok sevindim hadi gözün aydın darısı bize sıran tekli rakamlardaysa çok beklemezsin inşallah onlar genel yazmıştır 3 yılı en kısa sürede gelir meleğin inşallah
zamancım ben içimden geldiği gibi yazdım onların kağıtta maddeledikleri sıraya göre değilde kkendi hayatımın akışında onlarında sorduklarına cevap vermeye çalıştım muhakak bir kağıt vermişlerdir sana hayatından koyarak osorularıda anlatarak yaz derim ben benim için zordu çünkü 8 senelik evliliğimde kendime bile itiraf edemediğim dile getiremediğim şeyleri oraya yazdım bütün samimiyetimle hele en sonki bebeğinize söylemöek istedikleriniz bölümü orada bittim ama çok güzel bi duygu ogünden beri artık insanlara daharahat anlata biliyorum bir bebek istediğimi halbuki ne kadar çok istiyormuşumda bunu dile getirememişim ama şimdi yazdıklarını okurmusun deseler okuyamam heralde ama sana küçük bir not vereyim uzmanımız okadar çok beğenmişki bana sizden çok güzel bir anne olur demişti onların istedikleride samimiyet zaten benim nacizane fikrim sen bilirsin
Allah razı olsun bende günlerdir düşünüyorum olmuyor içimden gelmiyor resmi dille yazmak sende böyle dedin ya artık coşarım
sana yadımcı olabildiysem sevinirim allah hepimizin gönlüne göre versin bu arada sermuh arkadaşım bana özelden mesaj yazmışsın cevaplamak çok istedim ama malum 100 olması gerekiyormuş o yüzden yazamadım öncelikle merhaba demek istiyorum sizin aranıza katılmaktan çok mutluyum sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?