herkese günaydın benim ismimide listeye eklerseniz çok mutlu olurum
Öncelikle herkese günaydınnn
Hayırlı olsun arkadaşım,aramıza hoşgeldin. İnşallah çabucak gelir bebeğin.
Sevgiler,
merhaba arkadaşlar uzun zamandır takipcinizim ama bitürlü giriş yapamamıştım.öncelikle tez zamanda evlatlarımıza kavuşuruz inşallah bizde sizler gibi30.10.2012de başvurduk kuruma ev ziyaretine bekliyoruz denizlide sıralar nasıl ikerliyo bilgisi olan varmı şimdiden çok teşekkürler
Merhaba Arkadaşım,
Biz İzmir'den başvurduk. Sıranın İzmir'de daha çabuk geldiğini bende duymuştum. Kız istiyoruz terk-rıza farketmez dedik, 0-1 yaş alabilirsiniz dediler. Tüm evrakları 16.11.2012'de teslim ettik şimdi ev ziyareti için bekliyoruz. Neler sordular size? Büyük bir ihtimal aynı kişiler gelmiştir sanada.
0-1 yaş olduğundan senin üstte yazdığın tavsiyeler işe yarayacak:). Bu arada allah bağışlasın, hep mutlu olun :).
Ev ziyaretinden sonra başka bir işlem olmayacak artık sıranızı bekleyeceksiniz dediler. Sizde de öyle mi olmuştu?
Sevgiler,
merhaba arkadaşlar uzun zamandır takipcinizim ama bitürlü giriş yapamamıştım.öncelikle tez zamanda evlatlarımıza kavuşuruz inşallah bizde sizler gibi30.10.2012de başvurduk kuruma ev ziyaretine bekliyoruz denizlide sıralar nasıl ikerliyo bilgisi olan varmı şimdiden çok teşekkürler
Merhaba,
Güzel dileklerin için çok teşekkürler sen ve diğer bekleyen tüm arkadaşlarımız en hızlı şekilde evlatlarına kavuşurlar inşalah..
Ev ziyaretine geldiklerinde uzmanımız bayandı, yaklaşık 2 saat kaldı, nerdeyse evi bile gezmedi, evi gezmek istermisiniz kızımızın odası burası olacak şeklinde diye kadına evi gezdirdim..Çalıştığım için ve kızıma anneannesi bakacağından onun da evde olmasını istediler.. Tatillerde neler yaparsınız, bebek gelince hayatınızı nasıl düzenleyeceksiniz, Allah korusun size bir şey olursa bebekle ilgilenecek kimse var mı, bebek sizin için ne ifade ediyor, sosyal hayatımızı nasıl geçirdiğimize dair sorular sordular.. Kızımıza nasıl bir gelecek kurmak istediğimize dair sorular.. Herhangi bir kitap okuyup bilgi sahibi olunacak sorular değil.. Senin ve eşinin anne baba duygularıyla cevaplayabileceğiniz türden sorular.. Ev ziyaretinde form dolduruyorlar.. Senin saç rengin göz rengin boy, kilo v.s. sanırım kuzucuklar ailelere benzerlik göstersin diye.. Bizim kızımız babasına çok benziyor.. Ve genelde babaya benziyorlar :))
Bunun dışında kızım gelene kadar başka bir ziyaret olmadı.. Kızım geldikten 2 ay sonra erkek uzmanımız geldi.. Çok babacan birisi.. Sanırım son bir ziyaretimiz daha var..
Yani toplamda 3 ziyaret.. 1 tanesi bebekten önce diğer 2 si bebek ziyareti şeklinde..
Şimdi size bir kaç ay içinde sıranızı ve başvurunuzun kabul edildiğine dair bir yazı gelecek.. (belki de gelmiştir.. ) Genelde yeni yılda sıralar düzenlenir.. Başvuru yapan ailelere gönderilir.. Orada sıran yüksek olabilir sakın üzülme, çünkü o sıralara terk ve rıza karışık olarak dahil.. Gerçek sıran çok daha az olacaktır..
herkese günaydın) uzun bir ara giremedim sizlere yazacak çok şeylerim var ama inanın bu aralar o kadar yoğunum ki fırsat bulup oturamıyorum bilgisayarın başına..
buradan tüm anne adaylarına ,bebeklerine kavuşan sevgili annelere ve aramıza katılan yüreği gönlü büyük güzel anne adaylarımıza sevgilerimi sunuyorum..
ilk fırsatta sizlere yazacağım.hepinizi çooook öpüyorum.
bu arada oğlum 7 ocakta 7 yaşına girdi.doğum gününü bu cumaya sınıfında süpriz yaparak kutlayacağız.kendisi henüz doğum gününün farkında değil.ona ellerimle istediği arabalı pastayı yapacağım.inşaallah başarılı olurum bu konuda) iyiki doğdun iyiki hayatımıza girdin canım oğlum )
Hatice, hayırlı olsun. en kısa zamanda güzel haberleri alman dileğiyle....
Sen ne tatlı bir annesin Lee.. Ne zaman yazdıklarını okusam içim ısınıyor.. Oğlunun doğum günü kutlu olsun.. Daha nica nice güzel seneleriniz olsun inşallah..
hep diyorum hep diyeceğim keşke hep beraber, Nushu, Sima, Denizverdi, sen, heidiankara ve diğer tümm arkadaşlarr aynı apartmanda komşu olsaydık ne vardı.. :))))
nasılsınız bacılar ben dün akşam oturdum listemizi daha ayrıntılı yapim dedim böyle biraz karışık duruyor sonra exceli buraya yükleyemiyormuşuz onu öğrendimbizim eski topikten bahar vardı ona sordum maşallah tablo yapmada uzman inşallah yardımcı olucak DamlaUmut bacım tabiki eger iznin olursa :26:
Merhaba arkadaşlar
uzun zamandır pırılım ve lee nin yaşadıkları hakkından mesaj yazmasını bekliyordum. İnanın okurken çok keyif alıyorum ve mutlu oluyorum. Bekleyişimizin stresini biraz olsun hafifletiyor. Pırılım senin İzmir 'de olduğunu biliyorum. Görüşmeyi çok isterim. Anne olan arkadaşlarımızdan öğrenmek istediğim çok sey var. O ilk günlerde yaşadıklarınızı, duygularınızı sürekli dinlemek istiyorum. Bize uzmanımız bebeğinizin gelmesi bir yıl yada biraz geçer demişti. Geçen sene nisan ayında başvurmuştuk. Yaza mutlu haberi bekliyoruz umarım daha geç olmaz. Bizde kız bekliyoruz. Beklemek gerçekten zormuş. Sevgiyle kalın
Sen ne tatlı bir annesin Lee.. Ne zaman yazdıklarını okusam içim ısınıyor.. Oğlunun doğum günü kutlu olsun.. Daha nica nice güzel seneleriniz olsun inşallah..
hep diyorum hep diyeceğim keşke hep beraber, Nushu, Sima, Denizverdi, sen, heidiankara ve diğer tümm arkadaşlarr aynı apartmanda komşu olsaydık ne vardı.. :))))
Çok teşekkür ederim arkadaşım bilgiler için, insanın ihtiyacı oluyor. Başvuru kabul yazısı daha gelmedi. Sanırım ev ziyaretinden sonra. Gelişmeleri paylaşırım.
Sevgiler,
Hoşgeldin hayırlı olsun...İnşallah hepimiz biran önce yavrularımıza kavuşuruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?