canım ne demek iznin olursa.... son günelrde epey yoğunum aklım sizlerde ama sık giremiyorum.
listeyle ilgilenirsen sevinirim... bende burdan takip ederim. doğru düzgün sıraya bile koyamadım..
evde ı-pad ten yapamıyorum. zor oluyor. işte zamanım olmuyor... senin ellerine sağlık şimdiden..
hatice0ksmz 30.10.12 denizli yeni arkadaşımız onuda eklersin.. öptüm hepinizi.....
effsa hoşgeldin hayırlı olsun başvurun nereden başvurdun...
canım ne demek iznin olursa.... son günelrde epey yoğunum aklım sizlerde ama sık giremiyorum.
listeyle ilgilenirsen sevinirim... bende burdan takip ederim. doğru düzgün sıraya bile koyamadım..
evde ı-pad ten yapamıyorum. zor oluyor. işte zamanım olmuyor... senin ellerine sağlık şimdiden..
hatice0ksmz 30.10.12 denizli yeni arkadaşımız onuda eklersin.. öptüm hepinizi.....
canım ben denizlide oturuyorum burdan başvurduk üç ay oldu ama ev ziyaretine bekliyoruz arasam sıkıştırmış gibi olurmuyuz diye düşünüyorum ama burada sıra durumu nedir onuda bilmiyorum allah sabır versin inşallah hepimize beklemek çok zormuş hergün dua ediyorum allahtan hepimiz için allahım nasip etmeyeceğin bir işin peşinde bizi koşturupta umutlandırma diyehakkımızda hayırlısı denizliden başvuran varmı acaba arkadaşlar içinizde bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
Sevgili Effsa,bence Kurumu arayabilirsin,ben ev ziyaretine gelmeden önce 2 kez aramıştım,ve 15 gün içinde geldiler. Hatta olumlu olduğumuzu görüşmemizde bildirdiklerinde onları arayıp sormamızın ne kadar istekli olduğumuzu gösterdiğini söylediler.
hasel06 çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için beni ne kadar rahatlattın anlatamam sen denizlidenmi başvurdun insanın kendisini anlayanlarla konuşması ne kadar güzel bir duyguymuş rabbim tez zamanda bebeine kavuştursun inşalllah
TAZE ANNELERİMİZ
Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih
Oğultoprak =30.12.2010 Erkek Ankara Terk 23.05.2012
Umut59 =7 ocak 2011 Kız-Erkek 27.Oca.12
Ecem =14 25.03.2011 Kız İzmir Terk-Rıza 15.06.2012 (O kızına kavuştu.)
Lee =26 29.06.2012(O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer = 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Terk-Rıza 20.07.2012(O da evladına kavuştu.)
Herdemk =.03.2011 24.08.2012(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74 =31.08.2012 (O da kızına kavuştu.)
Pırılım = 27.09.2011 03.09.2012 kızına kavuştu ,taze anne oldu.)
HeidiAnkara = 21.11.2011 Ankara Terk 02.10.2012(oğluşuna kavuştu)
esma16 =13.09.2012 Busa 18.12.2012(oğluşuna kavuştu)
Anne Adaylarımız
Başvuru tarihi Tercih il Tercih Bebişine kavuştuğu tarih
koz13 kız ilk.5 te....
otuznisan =21.10.2011 Kız
minapia = 20.11.2012 Kız Antalya
Serap = 05.12.2011 Erkek İstanbul
Sermuh = 23.12.2011 Kız Îstanbul Terk-Rıza
malibu52 = 16.01.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Ayaz84 = 08.02.2012 Kız (ikiz) İstanbul Terk-Rıza
5059 = 01.04.2012 İzmir
gcs_ =02.04.2012 Kız İstanbul Terk-Rıza
Utku07 =10.05.2012 kız Antalya
Damlaumut =13.09.2012 Kız-Erkek İstanbul terk-rıza
Betus11 = 25.09.2012 Kız-Erkek(iki
Tenarr =23.10.2012
destina =07.06 Kız Erzurum
hayalimmm84. = 0 14.12.2012 kız Terk-Rıza
limony =16.11.2012 kız-erkek izmir Terk-Rıza
zaman İstanbul
Cvcv =31.01.2012 kız-erkek Edirne Terk-Rıza
hasel=06. 01.10.2012 Ankara
effsa =30.10.2012 denizli kız erkek rıza terk
Merhaba arkadaşlar
uzun zamandır pırılım ve lee nin yaşadıkları hakkından mesaj yazmasını bekliyordum. İnanın okurken çok keyif alıyorum ve mutlu oluyorum. Bekleyişimizin stresini biraz olsun hafifletiyor. Pırılım senin İzmir 'de olduğunu biliyorum. Görüşmeyi çok isterim. Anne olan arkadaşlarımızdan öğrenmek istediğim çok sey var. O ilk günlerde yaşadıklarınızı, duygularınızı sürekli dinlemek istiyorum. Bize uzmanımız bebeğinizin gelmesi bir yıl yada biraz geçer demişti. Geçen sene nisan ayında başvurmuştuk. Yaza mutlu haberi bekliyoruz umarım daha geç olmaz. Bizde kız bekliyoruz. Beklemek gerçekten zormuş. Sevgiyle kalın
Merhaba 5059,
Bunları okudukça insan gerçektende çok mutlu oluyor. Bende İzmirdeyim. Burdan başvurduk ama daha yeni. Senin adını listede görmüştüm. İnşallah biran önce gelsin minik kızın. 2013 uğurlu gelsin. Bizde kız istedik 1 veya 1,5 yıl dediler. Tüm evraklarımızı teslim ettik ev ziyaretimizi bekliyoruz. İzmir'i görünce insanın stersi azalıyor sanki. Tabiiki tüm burdaki anne adaylarını görünce de öyle oluyor. Çünkü bizi en iyi biz anlarız. Senin çok az kalmıştır inşallah. Gelişmelerden haberdar et olurmu :).
Sevgiler,
Sevgili Effsa,bence Kurumu arayabilirsin,ben ev ziyaretine gelmeden önce 2 kez aramıştım,ve 15 gün içinde geldiler. Hatta olumlu olduğumuzu görüşmemizde bildirdiklerinde onları arayıp sormamızın ne kadar istekli olduğumuzu gösterdiğini söylediler.
arkadalım çok teşekkürler senin dediğin gibi bugün uzmanımızı aradım sizi ev ziyaretine bekliyoruz gelmediniz bizde unuttularmı acaba bizi diye konuştuk okadar güldükü anlatamam unuturmuyuz hiç dedi o kadar mutlu oldum ki önümüzdeki hafta muhakkak geleceğim gelmessem beni tekrar arayın dedi senin sayende aradım yoksa asla cesaret edemezdim yanlış anlarlarmı diye sevgilerimi gönderiyorum sana tüm annler çabucak kavuşurlar meleklerine inşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaalllllllllhhhhhhhhhhhh
evet inş. biz farketmez dedik ben 30 yaşındayım 13 ay oldu artık beklemekten usandım hep dua ediyorum bir an evvel kavuşmak için meleğime...
lütfen isyan etmeyin hayırlısını dileyin kucağınıza aldığınızda inanınki değermiş beklemeye diyeceksiniz. kızım bizimle olalı tam 3 ay oldu bu üç ay içinde doğum gününü bile kutladık ve şu anda anne diye beni çağırabiliyor bunları yaşadıkça anlayacaksınız.. size yazarken bile gözlerim doluyor ..
ankara dan başvurduk
lütfen isyan etmeyin hayırlısını dileyin kucağınıza aldığınızda inanınki değermiş beklemeye diyeceksiniz. kızım bizimle olalı tam 3 ay oldu bu üç ay içinde doğum gününü bile kutladık ve şu anda anne diye beni çağırabiliyor bunları yaşadıkça anlayacaksınız.. size yazarken bile gözlerim doluyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?