Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
herkese selam

bizim sayfa baya dolmuş bakıyorum yeni gelen arkadaşalar hoşgeldiniz tekrardan bu yolda allah utandırmasın bizi diyorum, bizde aynı hala bekliyoruz sayılarda düşüş olmuş biraz ona sevindim inşallah kısa zamanda sayılar tam düşerde bizde rahatlarız inş tek duam bu şimdilk hoşçakalaın görüşmek üzere

Ben başvuralı 1 yılı gecti, o dönem boyunca normal hayatıma devam etmiştim.
Ama son 5 kaldı ve benim için zaman geçmiyor.

Sürekli kendimi bebek kampanya sitelerini takip ederken buluyorum.
işime bile odaklanamıyorum..

ne olacak halim :)

merhaba arkadaşım inşallah içine doğmuştur yavrunun geleceği allah çabucak kavuştursun inşallah

Hoşgeldin :))Hayırlı olsun inşallah hepimiz tez vakitte melekerimize kavuşalım...

hadi hayırlısı inşallah tez zamanda bebişin gelir izmirde sıra çabuk geliyor en kısa zamanda mutlu telefon haberi gelmesi dileğiyle

mrb canım öncelikle aramıza hoşgeldin,ben de 3 senedir sıra bekleyen anne adayıyım o ilk bakışmayı anlatan annelerimizi okudukça heyecanım iyice arttı sanki kalbim ağzımdan çıkacakmış gibi atıyor o anı hayal ederken bile emin ol Rabbim sana da o özel annelik duygusunu vermiş ki buradasın ve şunu unutmayalım doğuranlar sadece 9 ay yaşıyor bebeğini bekleme heyecanını biz ise yıllarca ben 3yıldır hamileyim eşimle 3 yıldır bebeğimizin heyecanını beraber yaşıyoruz ne görsek almak istiyoruz hatta dayanamayıp alıyoruz inanın bunu düşünmek bile umut verici Hamdolsun Allahıma ki bizler çoook özel anne-babalarız :))

son beş süper bir rakam zamanınız bitmiş bence... göreceksiniz bir aya inşallah sıranız gelmiş bebeğinizi almış olacaksınız.:))

Ankara SHÇEK yeni yerine Aralık ta taşındı canım.Nerden biliyorum bizimde dosyadan gelecek haberimiz o taşınma sürecine takılıp 1 ay bekletilmiştik.Shçek Genel müdürü ile görüşmüştük.Aralıkta taşındıklarını ordan biliyorum.
Aramıza hoşgeldin canım.
Hayırlı olsun ehliyetin canım,kızınada geçmiş olsun.100 alanda 70 alanda kullanıyor sonuçta o arabayı boşver ;önemli olan geçmişsin işte ne güzel canım.
Canım doğurduğunda da bebeğini ilk kucağına aldığında hemen o saniyede sahiplenemiyorsun,ilkin bir yadırmayla karışık tuhaf duygu hissediyor sanki başkasının bebeğini almış gibi tedirgin oluyorsun bu benim mi diyor inanamıyorsun.Çok karışık bir duygu ama benimsememe duygusunu dışlama anlamında yaşamıyorsun korkma canım,heyecan sevinç bunların hepsi birbirine karışacak.2 saat sonra bütünleşmeye başlarsın.
Bize çok sevdiğimiz bir hafız genelde bu tür hayır işlerinde şeytanın vesvesesi çok olur ona uymayın dikkat edin demişti.Aklına öyle bir düşünce gelirse besmele çek şeytanın vesvesesinden Allah'a sığın geçeçek göreceksin.

Günaydın canım çokkkkk şanslısınız çünki çalışıyorsunuz.Ben evdeyim bide beni düşün benim için zaman durdu...........

Arkadaşım, kaçıncı sıradasın zaman yaklaştı mı?

son beş süper bir rakam zamanınız bitmiş bence... göreceksiniz bir aya inşallah sıranız gelmiş bebeğinizi almış olacaksınız.:))

Teşekkür ederim kukusum, senin güzel haberlerinle de ümitleniyorum. Sende Ankara'da sın, inşallah kızları tanıştırırız :)

Günaydın canım çokkkkk şanslısınız çünki çalışıyorsunuz.Ben evdeyim bide beni düşün benim için zaman durdu...........
Evet Malibu52, işte olmak avantaj. Ama yinede aklından çıkmıyor insanın.

Merhaba canım;

Ne güzel hedefe çok yaklaşmışsın . Beklemen gereken zamanın büyük bir kısmı geçip gitmiş.Umarım kalan zamanda çok çabuk geçer ve bebeğini bir an önce kucağına alırsın. Senin adına çok sevindim Darısı başıma :)

Merhaba 5059,
Sen böyle yazdıkça ben bile heycanlanıyorum. Acaba bugün bir haber varmı diyorum. Gelişmelerden mutlaka haberdar et.

Sevgiler,

inşallah kızına kavuşursun da kızlarımızı tanıştırırız.:))

Sevgili Koz13 ve Limony

Galiba sizi de heyecanlandırdım. Nisan-Mayıs'tan önce bize sıra gelmesi zor. Şuanki sıramı bilmiyorum ama uzmanımızın ev ziyaretinde söyledikleri Nisan-Mayıs'tan sonra haber beklemeye başlayabilirsin demiştim. İnşallah dediği gibi olur. Bende sizler gibi birilerinden iyi haberler bekliyorum. Onları okumak insanı çok motive ediyor. sevgiler

sevgili lee26, o kadar güzel anlatmışsınki yaşadıklarını yüreğine sağlık canım,yüce gönüllü bir annesin sen Allah yavrularının acısını göstermesin sana,darısı bizim başımıza tez vakitte kavuşuruz inşallah bizde yavrularımıza sevgiyle kal canım...

bizde istiyoruz ama nasıl olacak bilemiyorum ne kadar süra bekliyeceğiz yapabilirmiyim diye şuan rahatım diyorum sonra bebek olsa şu evde diyorum çocuğumuz olmuyor ve bugun evlatlık almaya karar verdim hayırlısı artık nasıl bir süreç beni bekliyor bilmiyorum olursa inşallah kız çocuğuna ve bebek iken almak isiyoruz bu hafta başvurmayı düşünüyorz.

sevgili sudenaz yapamıyocak bişey yok canım tedavi oldunuzmu bilmiyorum ne kadarlık evlisin onuda bilmiyorum ama inan çok sevgiyle dolu evli birçift bile olsan illaki bebeğin bir tarafın hep boş eksikliğini yaşıyorsun bebeğin boşlunu hiç kimse hiç bi sevgi dolduramıyor canım çünkü herşeyin kerkesin sevgisi ayrı o yüzden iyi karar ver bence allah yardımcın olsun

İyi akşamlar hiç durmayın Birand önce başvurun... Sonra keşke daha önce başvursaydım demeyin mutluluğu göreceksiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…