Merhaba Hasel,
Hayırlısı olsun şimdiden. Evet ikinizin de yazdığı gibi. Ben İzmirde'yim 38 yaşındayım, sosyal görevli şuan ve seneye 0-1 yaş arası alabilirsiniz fakat 40 yaşı geçince 1-2 yaş demişti. Demek heryerde aynı şekilde uygulanıyor. Paralel olarak bebek yaşı büyüyor. Hepimiz için hayırlısı.
Sevgiler,
Merhaba limony,malesef her yerde aynı uygulanıyor çünkü yasa böyle canım,evlat edinenle evlat arasında en az 18 yaş en çok da 40 yaş olabilir deniliyor,aslında artık evlillikler geç yaşlarda yapılıyor daha sonra bebek olması bekleniyor,sonra tedavi süreçleri başlıyor ve yaş daha da ilerliyor,bu en çok yaş farkını 45 yapmak için çalışmalar yapılıyormuş,umarım tez zamanda bu gelişmeleri görebiliriz.
umarım sende meleğine biran önce kavuşursun canım,sizin sıranız bellimi biz henüz sıramızı öğrenemedik,şubat ayında söyleyecekler inşallah,bu arada Ankara daki SHÇEK
Kızılayda bulunan müdürlük Anafartalar'a taşındı cuma günü umarım bu taşınma olayları bizlerin işlemlerini geciktirmez,cuma günü ben ordaydım her taraf perişandı evraklar kolileniyordu bilgisayarlar sökülmüştüevraklarımız kayıp falan olmaz inşallah..
sevgiyle kal canım...
Merhaba limony,malesef her yerde aynı uygulanıyor çünkü yasa böyle canım,evlat edinenle evlat arasında en az 18 yaş en çok da 40 yaş olabilir deniliyor,aslında artık evlillikler geç yaşlarda yapılıyor daha sonra bebek olması bekleniyor,sonra tedavi süreçleri başlıyor ve yaş daha da ilerliyor,bu en çok yaş farkını 45 yapmak için çalışmalar yapılıyormuş,umarım tez zamanda bu gelişmeleri görebiliriz.
umarım sende meleğine biran önce kavuşursun canım,sizin sıranız bellimi biz henüz sıramızı öğrenemedik,şubat ayında söyleyecekler inşallah,bu arada Ankara daki SHÇEK
Kızılayda bulunan müdürlük Anafartalar'a taşındı cuma günü umarım bu taşınma olayları bizlerin işlemlerini geciktirmez,cuma günü ben ordaydım her taraf perişandı evraklar kolileniyordu bilgisayarlar sökülmüştüevraklarımız kayıp falan olmaz inşallah..
sevgiyle kal canım...
BİZDE YAŞ KONUSUNA TAKILANLARDANIZ AMA BİZ 30 YAŞI BEKLİYORUZ ŞUAN SIRADAYIZ AMA SIRAMIZ GELSEDE BEBEĞİMİZİ ALAMICAZ EŞLERDEN İKİSİNİNDE 30 OLMASI GEREKİYOR PROSÖDÜRLER HER YERDE ÇIKIYO HAYIRLI ZAMANDA GELSİN MELEKLERİMİZ
BUARADA AY SONU KIZIMIZIN ODASI GELİCEK EVİMİZE :) HEYCAN DORUKTA
Haselciğim,
Güzel dileklerin için teşekkürler, eminim seninde biran önce meleğin gelir çok bekletmez, yaş sınırıda 45 olur inşallah ama olmasa bile o kadar güzel bir şey yapıyoruz ki içini hep ferah tutmaya çalış. Biliyorum söylemesi çok kolay ama bizi ancak biz anlarız ve destek oluruz :). Bizim daha sıramız belli değil. Ev ziyareti için bekliyoruz. Tüm evrakları 16.11.2012 de teslim ettik ve sıraya girdiniz bu tarihten itibaren dediler. Ev ziyaretinden sonra ise sırayı vereceğiz dediler (herşey yolunda gider umarım tabii). İşte böyle. Sizinde umarım bu taşınma etkilemez de biran önce olur herşey. Zaten ne kadar çabuk olursa miniklerde o kadar çabuk sıcak bir eve ve aileye kavuşur.
Gelişmelerden haberdar ederiz birbirimizi, birşey duyarsak, yada birşey gelişirse.
Sevgiler,
merhaba limony ve hasel06 yüreği çok kocaman annelersiniz allah ikinizinde kalbindeki ve gönlündeki isteği en güzel şeyleri sizlere yaşamayı nasip etsin inşallah yaş sınırını geçmeden istediğiniz yavruya rabbim sizi kavuştursun ben 0-6 aylık istedim ama aslında hepimiz bu riskin içindeyiz bize uzmanlar diyolar ya hep 3 sene bizim burada biraz sıraların çok yavaş ilerlediğini duydum denizlide bi kadın 35 yaşındayken başvurduğu bebeğe 42 yaşındayken kavuşmuş ama biz şehir dışıda olabilir dedik bu 3sene olayını mantığım alıyo ama diyorumki kendime sabret herkes bırakıp gidirmu olucak ama ne yalan söyleyeyim bi türlü kalbime söz geçiremiyorum her gün ayrı atıyor sanki geçen gün uzmanımızı aradım hep dedikleri biz sizi arıyacağız siz normal hayatınıza devam edin sinirim bozuluyor artık sabrımızı deniyorlar sanki bende dedimki siz normal devam edin diyorsunuz ama şunu bilmenizi isterim devam edilmiyor malesef herbir umut rabbim bizimle aynı yola başlamış arkadaşların ne kadar istedi dileği senden beklediği sadece senden istediği ne varsa kabul et biz hepimiz biliyoruzki ancak sen ol dersen olur herşey
merhabalar sitede okuduğum herkes sıradan bahsediyor biz bir yıl bekledik ankara dan başvurduk şuan 3,5 aydır kızımızla beraberiz .. bizde sizin gibi sırayı beklerken her hafta başı uzmanımızı arıyorduk.. uzmanımızda hiçbir zaman sıra vermedi. verirsem moraliniz bozulur beklemek daha zor olur derdi ancak son bir ay kala artık hazırlanın dendi. sadece sabredin inşallah kısa zamanda gelecek bebeğiniz her şey gönlünüzce olsun allah hayırlısını nasip etsin
merhabalar sitede okuduğum herkes sıradan bahsediyor biz bir yıl bekledik ankara dan başvurduk şuan 3,5 aydır kızımızla beraberiz .. bizde sizin gibi sırayı beklerken her hafta başı uzmanımızı arıyorduk.. uzmanımızda hiçbir zaman sıra vermedi. verirsem moraliniz bozulur beklemek daha zor olur derdi ancak son bir ay kala artık hazırlanın dendi. sadece sabredin inşallah kısa zamanda gelecek bebeğiniz her şey gönlünüzce olsun allah hayırlısını nasip etsin
Merhaba Effsa,
tüm güzel dileklerin için teşekkürler, aynı şekilde sen de inşallah çok beklemeden kavuşurşun bebişine. Canım bizim birbirimize moral vermemiz lazım. Başkasına uzaktan söylemesi çok kolay. Kendini oyalamaya çalış. Bunlar son bekleyişlerimiz sonuçta. Artık anne oluyoruz ama 1 ama 2 yılda. İnşallah biran önce olur. Sonuçta biz öyle kolay anne olan kadınlar değiliz. Ne badireler atlatarak bu günlere geldik. O nedenle lütfen moralini yüksek tutmaya çalış. Hep beraber burda bekliyoruz... bol bol yazışıp dertleşiriz :). Sonuçta böyle güzel kararlar alıp başvurduk ya gerisi gelecek.
Sevgiler,
haklısın limony ama ne bileyim bazen herşey olsun bitsin istiyorum ama benim elimde değilki belkide bu yılların başkaların sözlerine kırılmanın hasretin bebek kokusunun daha anlatamadığım bir sürü şeyin birikintisi heralde allah herkese sabır versin sevgiler canım
Araniza bugun katildim,Bende uzun bir tedavi surecinden sonra evlat edinme karari verdim.2 hafta icinde gidip basvurumuzu Yapacagiz.İstanbul dan bavurucaz.Herkes gibi bende cok heyecanliyim.Anadolu yakasinda olmama ragmen Cagaloglundan mi basvurmaliyimBilgi verirseniz sevinirim
Araniza bugun katildim,Bende uzun bir tedavi surecinden sonra evlat edinme karari verdim.2 hafta icinde gidip basvurumuzu Yapacagiz.İstanbul dan bavurucaz.Herkes gibi bende cok heyecanliyim.Anadolu yakasinda olmama ragmen Cagaloglundan mi basvurmaliyimBilgi verirseniz sevinirim
slm kızlar nasılsınız biliyorsunuz ben direksiyon sınavına girdim c.tesi günü ve sınavı geçtim tabiki ama çok sinirlendim normalde 98 almam gereken sınavda 70 alarak geçtim neyse artık bunada şükür diyorum
şu arada meleğimle sorun yaşıyoruz biraz yemiyor içmiyor heran tetikte bekliyorum hasta olmasından korkuyorum inşallah çabucak atlatırız bu durumu iştahı tamamen gitti meleğimin[/QUO
Tebrik ederim. Bu arada geçmiş olsun. Havalarda soğuk çocuklar üşütüyor tabiiki. Umarım çabucak düzelir.
Sevgiler,
hayırlı olsun canım neden yaş konusu takıldınız bi masuru yoksa sorabilirmiyim canım ben28 eşim 32 yaşında ama bize uzmanımız öyle bişey söylemedi sadece çocuktan 18 yaş büyük vede 5 yılı aşkın süredir evli olmanız yeterli demişti
canım gcs ve eşi 5 yıllık evli değiller beş yılı doldurmadıkları için evliliklerinde 30 yaşın dolmasını bekliyorlar ekimde 30 ları dolacak inşallah ve meleklerine kavuşacaklar :))
slm kızlar nasılsınız biliyorsunuz ben direksiyon sınavına girdim c.tesi günü ve sınavı geçtim tabiki ama çok sinirlendim normalde 98 almam gereken sınavda 70 alarak geçtim neyse artık bunada şükür diyorum
şu arada meleğimle sorun yaşıyoruz biraz yemiyor içmiyor heran tetikte bekliyorum hasta olmasından korkuyorum inşallah çabucak atlatırız bu durumu iştahı tamamen gitti meleğimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?