malibu52 yarın ev ziyaretine geliyorlar... dün aradılar.. bu akşam temizlik vs... yarın sabahtan geliriz demişler.
heyecan dorukta.... dua edin hayırlısı ile atlatalım..:18:
malibu52 yarın ev ziyaretine geliyorlar... dün aradılar.. bu akşam temizlik vs... yarın sabahtan geliriz demişler.
heyecan dorukta.... dua edin hayırlısı ile atlatalım..:18:
heyecan dorukta.... dua edin hayırlısı ile atlatalım..:18:[/QUOTEarkadaşım gözün aydın bizide uzmanımız aramış eşimi bu gün çok heyecanlandım ben hayırlısıyla sen atlatınca bizlerede yaz nasıl geçtiğini sabırsızlıkla bekliyorum allah yardımcımız olsun
Arkadaşlar merhaba,
Bugün benim doğum günüm. Ailem bana bebek eşyaları hediye etti. Çok duygulandım ve mutlu oldum. İlk defe bebek eşyası girecek evimize:))))
Canım dualarım seninle Heyecanlanma dicem ama insanın elinde değil hayırlısıyla atlatırsın işallah.
Canım dualarım seninle Heyecanlanma dicem ama insanın elinde değil hayırlısıyla atlatırsın işallah.
Arkadaşlar merhaba,
Bugün benim doğum günüm. Ailem bana bebek eşyaları hediye etti. Çok duygulandım ve mutlu oldum. İlk defe bebek eşyası girecek evimize:))))
Arkadaşlar merhaba,
Arkadaşlar merhaba,
Arkadaşlar merhaba,
Arkadaşlar merhaba,
Arkadaşlar,
Geri sayım başladı, 3. sıradaymışiz... Yakında güzel haberi vermeyi diliyorum.
Uzmanımız, hazırlıklara başlayın dedi.
Ben ellerimle nevresimini diktim kızımızın.
başka ne hazırlamalıyım, ne yapmalıyım bilmiyorum.
Internetten bazı listeler buldum. Ama görmeden alışveriş yapmak doğru mu bilemiyorum.
arkadaşlar merhaba size süper bir haberim var bugün uzmanımız aramış eşimi şubatın 25 de geliceğiz 1ile 5 arası demiş çok heyecanlandım eşime sizinde olmanız gerekiyor demiş rapor hazırlıyacağız demiş ama ev ziyareti için ne den bu kadar uzun zamana vermiş randevuyu anlamadım arkadaşlar bi fikriniz varmı acaba sizin nasıl oldu
günaydın limony ve 5059
biz kızımız için başvurduğumuzda uzmanımız her zaman arayın kendini unutturmayın kafanıza ne takılırsa çevreden çok benimle paylaşın hem size yardımcı olayım hemde sizi tanıyayım demişti.. uzmanımız pazartesi günleri plan günümüz ve dışarıya çıkmıyoruz demişti inanın bir yıl boyunca neredeyse her hafta aradım çevreden veya inetnetten bir şey duysam kafamatakmak yerine uzmanımla paylaştım gerçekten çok yararı oldu kendinizi unutturmayın bence ... tabi bu benim görüşüm.. :)))
Arkadaşlar,
Geri sayım başladı, 3. sıradaymışiz... Yakında güzel haberi vermeyi diliyorum.
Uzmanımız, hazırlıklara başlayın dedi.
Ben ellerimle nevresimini diktim kızımızın.
başka ne hazırlamalıyım, ne yapmalıyım bilmiyorum.
Internetten bazı listeler buldum. Ama görmeden alışveriş yapmak doğru mu bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?