Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Arkadaşlar herkesin Mevlid Kandili Mübarek olsun.Allah bugünde edilen herkesin dualarını kabul etsin.Bebeklerimizi tez zamanda göndersin inşallah.

herkese slm nasılsınız kızlar okuduğum kadarıyla kötü bişey yok heyecan dorukta ev ziyaretleri olacak sizlerin adınıza çok seviniyorum ev ziyaretinden korkacak hiç birşey yok heyecanınızı bastırmayın ne kadar heyecanlı olduğunuzu sosyal hizmetler uzmanınıza hissettirin bebeklerinizi ne kadar heyecanla beklediğinizi onlarda görsün ev ziyaretinden korkacak bişey yok rahat olun eve bakacaklar çocuk odasına özellikle bakıyorlar güneş görüyor olması lazım tehlikeli hiç bir durum olmamasına dikkat edin eminimki hiç sorun yaşamadan atlatacaksınız dualarımda sizlerle olacak :)

bizi soracak olursanız iyiyiz çok şükür iyiyiz kızım orta kulak iltihabı geçiriyor onunla uğraşıyoruz nerden bulaştı bu orta kulak iltihabı anlamıyorum iki seneden fazladır çektiriyor kızıma bu gidişle sonumuz ameliyat olacak heralde hayırlısı neyse o olsun artık ne diyelim
bide bugünlerde kızım çok sorular soruyor aslında karnımdan doğurmadığımı biliyor ama bugünlerde bununla alakalı sorular soruyor ben senin karnından nasıl doğdum diyo senin memenden nasıl süt içtim diyo bende onun psikolojisini bozmadan bu konuyla alakalı konuşuyorum onunla aslında biliyor ve konuşmalarımızda bildiğinide belli ediyor ama sanırım kabul etmek istemiyor zamanla hazmedecek diye düşünüyorum pedagogumuzdanda yardım alıyoruz tabi saolsun yönlendiriyor bizi korkmamamız gerektiğini söyledi bu sorular normal dedi zamanla kabul edecek dedi ve kesinlikle zarar görmeyecek dedi inşallah dediği gibi olur meleğim zarar görmeden bu konuyu atlatırız tabi sizinde dularıyla inşallah :) benden şimdilik bu kadar şu sıralarda genelde bakıp okuyup çıkıyorum minik kuşumla ilgileniyorum ama sürekli takipteyim tabi :)

DamlaUmutcum ; ziyaretin iyi geçmesine çok sevindim.İnşallah bundan sonraki süreçlerde yıpratmadan çabucak gelip geçer.Okurken ben bile heyecanlandım :) Başıma gelince napıcam bakalım...

Çok geçmiş olsun Simacığım,

Kızın çabucak iyileşir inşallah.

Sevgiler,

teşekkürler canım sizlerden bunları duymak rahatlatıyor insanı sağolun inşallah atlatıcaz hayırlısıyla geçmiş olsun bebeğine allah şifa versin inşallah çabuk atlatırsınız bu süreci sabırlı ol arkadaşım tahmin ediyorum çok zor allah sabır versin sizde evladınızda yara almadan atlatırsınız inşallah kabul etmesi çok zor onun için ama sizin sevginiz yetecektir ona sevgiler

Canımmmmm işte bundan sonrası zor.Ah şu beklemek yokmu?insanın ömründen ömrü götürüyor canım arkadaşım ALLAH bundan sonrasını çabuk geçmesini nasip etsin.

Merhaba Kukusum ve Effsa,

Çok teşekkür ederim, güzel dilekleriniz için. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Bu mubarek kandil gecesinde Allah hepimizin dileklerini kabul etsin.

Bu arada ben dayanamadım yine birkaç farklı beden tulum aldım :)

Sima cım geçmiş olsun minik meleğini öpersin yerime işallah bir an önce iyileşir.Canım şu an zorlu bir sınavdan geçiyorsun ALLAH yardımcın olsun.Yaşadıklarını bizimle paylaşmaya devam edersen çok sevinirim sevgiler.

Ne kadar doğru söylemişsin.............
Nihat Hatipoğlu bugün hangi programda ne sorulduğunda bu konuyu açtı?

Geçen hafta İstanbul'da koruyucu aile ile ilgili bir toplantı yapılmış ve evlatlık sırasında olanları bilgilendirmişler.
Yuvalarda ki çocukların çoğu, biyolojik aileleri bir gün gelir geri alırım diye bırakılan çocuklarmış. Bu çocuklar evlatlık listelerine de
giremiyorlarmış. Ailelerde daha sonra çocuklar kendilerinden alınır diye koruyucu aile olma konusunda da temkinli olduklarından
çocukları biyolojik aile de geri almayınca, yurtlarda yaşamak zorunda kalıyorlarmış.
Yeni kanuna göre, koruyucu aile olarak bir çocuğa baktığınızda, ve eğer o çocuk evlatlık listesine girdiğinde ilk olarak koruyucu aileye soruluyormuş, evlat edinmek isteyip istemedikleri.
Bence çok güzel bir uygulama olmuş.

güle güle giydir bebişine bekliyoruz listede koz13 anne oldu yazmasını sabırsızlıkla canım

Merhabalar benim yüce gönüllü arkadaşlarım kusura bakmayın geç oldu ama anca girebildim nete Kandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun...
Bebişleri olan anneler mis kokulularınızı benim için de koklayarak öpün olur mu?

Bu günün ilk günaydını benden olsun kızlar dün çarşıdan meleğime çıt çıtlı bir badi aldım üzerinde yazılanları okuyunca gözlerim doldu ve bu saat oldu hala uyumadım ben bu yazıyı sizinle paylaşmak istedim.

Sevgili babacığım
Artık bu evde bende varım
Bundan sonraaklını başından
Annemi elinden paranı cebinden
Uykunu gözünden sevgini kalbinden
stresini gönlünden alırsam sakın olaki
ŞAŞIRMAYASIN

Kızlar eşime de okudum gözleri doldu.Ama o şuan uyuyor bense heyecandan hala ayaktayım.Yaradan mevlam bu duyguyu biz kadınlaramı vermiş?

Tüm arkadaşlar, herkese günaydın, iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiler,

Merhaba Koz13,
İnsan bebek eşyaları görünce dayanamıyor değil mi? Bir haber varmı? Bizde heycanla bekliyoruz :)

Sevgiler,

güle güle giydirisin inşallah :))

ayyy çok az kalmış ne mutlu sana darısı hepimizin başına:)Yerinde olsam internetten değilde herşeyi görerek keyfini çıkara çıkara alırım
İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz....

Arkadaşlar merhaba,

Bugün işyerinden arkadaşımın kuzenine 2 ayda sıranın geldiğini öğrendim. Bu sıra işine benim aklım ermedi valla....

Merhaba Koz 13

Senin adına çok sevindik inşallah en kısa zaman hayırlı haberlerini alırız. Lütfen bize herseyi yaz. Bu arada senin başvuru tarihin ne zamandı listede yazmıyor.(Mahsuru yoksa tabii)

Sevgiler

Arkadaşlar merhaba,

Bugün işyerinden arkadaşımın kuzenine 2 ayda sıranın geldiğini öğrendim. Bu sıra işine benim aklım ermedi valla....

Aynen kimisi 3 sene bekliyo kimisi 2-3 ay belki tercihlerde etkili oluyordur hani kız terk bebek uzun sürüyo falan diyorlar ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…