Evet.ev ziyaertimizde bitti çok şükür. Sabah geliriz demislerdi öglen gibi geldiler.neyse evi aksamdan temizleyip mum gibi yapmistim. Eve hicbirsey demedi. Okul,hastane,saglik ocağı varmi diye sordu.
Hepsi tamam. Evraklarimizda eksikler vardı onları tamamlayıp hafataya randevu icin aramamizi soyledi. Cocuga kimin bakacagini sordu. Annemin bakacagini soyleyince annemlede gorusmek istediklerini soyledi. Problem yok olur dedim. Insallah olumlu sonuçlanır. Cok uzun kalmiyor. Uzerini bile cikartmadi.
Odalari gezdi. Notlar aldı. Birsey yiyip icmedi. Hazirlik yapmak isteyenlere fikir olsun diyesoyluyorum bunları. Eviniz derli toplu temiz duzenli olsun yeter bence.hayırlısi yine bir bekleme sureci. Bu arada herkesin kandilini kutlarım.
Tsk.bir sinavi daha hallettik. Hayirlisi ile digerlerinide atlatmak nasip olur insallah.hayirli kandiller.
herkese slm nasılsınız kızlar okuduğum kadarıyla kötü bişey yok heyecan dorukta ev ziyaretleri olacak sizlerin adınıza çok seviniyorum ev ziyaretinden korkacak hiç birşey yok heyecanınızı bastırmayın ne kadar heyecanlı olduğunuzu sosyal hizmetler uzmanınıza hissettirin bebeklerinizi ne kadar heyecanla beklediğinizi onlarda görsün ev ziyaretinden korkacak bişey yok rahat olun eve bakacaklar çocuk odasına özellikle bakıyorlar güneş görüyor olması lazım tehlikeli hiç bir durum olmamasına dikkat edin eminimki hiç sorun yaşamadan atlatacaksınız dualarımda sizlerle olacak :)
bizi soracak olursanız iyiyiz çok şükür iyiyiz kızım orta kulak iltihabı geçiriyor onunla uğraşıyoruz nerden bulaştı bu orta kulak iltihabı anlamıyorum iki seneden fazladır çektiriyor kızıma bu gidişle sonumuz ameliyat olacak heralde hayırlısı neyse o olsun artık ne diyelim
bide bugünlerde kızım çok sorular soruyor aslında karnımdan doğurmadığımı biliyor ama bugünlerde bununla alakalı sorular soruyor ben senin karnından nasıl doğdum diyo senin memenden nasıl süt içtim diyo bende onun psikolojisini bozmadan bu konuyla alakalı konuşuyorum onunla aslında biliyor ve konuşmalarımızda bildiğinide belli ediyor ama sanırım kabul etmek istemiyor zamanla hazmedecek diye düşünüyorum pedagogumuzdanda yardım alıyoruz tabi saolsun yönlendiriyor bizi korkmamamız gerektiğini söyledi bu sorular normal dedi zamanla kabul edecek dedi ve kesinlikle zarar görmeyecek dedi inşallah dediği gibi olur meleğim zarar görmeden bu konuyu atlatırız tabi sizinde dularıyla inşallah :) benden şimdilik bu kadar şu sıralarda genelde bakıp okuyup çıkıyorum minik kuşumla ilgileniyorum ama sürekli takipteyim tabi :)
herkese slm nasılsınız kızlar okuduğum kadarıyla kötü bişey yok heyecan dorukta ev ziyaretleri olacak sizlerin adınıza çok seviniyorum ev ziyaretinden korkacak hiç birşey yok heyecanınızı bastırmayın ne kadar heyecanlı olduğunuzu sosyal hizmetler uzmanınıza hissettirin bebeklerinizi ne kadar heyecanla beklediğinizi onlarda görsün ev ziyaretinden korkacak bişey yok rahat olun eve bakacaklar çocuk odasına özellikle bakıyorlar güneş görüyor olması lazım tehlikeli hiç bir durum olmamasına dikkat edin eminimki hiç sorun yaşamadan atlatacaksınız dualarımda sizlerle olacak :)
bizi soracak olursanız iyiyiz çok şükür iyiyiz kızım orta kulak iltihabı geçiriyor onunla uğraşıyoruz nerden bulaştı bu orta kulak iltihabı anlamıyorum iki seneden fazladır çektiriyor kızıma bu gidişle sonumuz ameliyat olacak heralde hayırlısı neyse o olsun artık ne diyelim
bide bugünlerde kızım çok sorular soruyor aslında karnımdan doğurmadığımı biliyor ama bugünlerde bununla alakalı sorular soruyor ben senin karnından nasıl doğdum diyo senin memenden nasıl süt içtim diyo bende onun psikolojisini bozmadan bu konuyla alakalı konuşuyorum onunla aslında biliyor ve konuşmalarımızda bildiğinide belli ediyor ama sanırım kabul etmek istemiyor zamanla hazmedecek diye düşünüyorum pedagogumuzdanda yardım alıyoruz tabi saolsun yönlendiriyor bizi korkmamamız gerektiğini söyledi bu sorular normal dedi zamanla kabul edecek dedi ve kesinlikle zarar görmeyecek dedi inşallah dediği gibi olur meleğim zarar görmeden bu konuyu atlatırız tabi sizinde dularıyla inşallah :) benden şimdilik bu kadar şu sıralarda genelde bakıp okuyup çıkıyorum minik kuşumla ilgileniyorum ama sürekli takipteyim tabi :)
Evet.ev ziyaertimizde bitti çok şükür. Sabah geliriz demislerdi öglen gibi geldiler.neyse evi aksamdan temizleyip mum gibi yapmistim. Eve hicbirsey demedi. Okul,hastane,saglik ocağı varmi diye sordu.
Hepsi tamam. Evraklarimizda eksikler vardı onları tamamlayıp hafataya randevu icin aramamizi soyledi. Cocuga kimin bakacagini sordu. Annemin bakacagini soyleyince annemlede gorusmek istediklerini soyledi. Problem yok olur dedim. Insallah olumlu sonuçlanır. Cok uzun kalmiyor. Uzerini bile cikartmadi.
Odalari gezdi. Notlar aldı. Birsey yiyip icmedi. Hazirlik yapmak isteyenlere fikir olsun diyesoyluyorum bunları. Eviniz derli toplu temiz duzenli olsun yeter bence.hayırlısi yine bir bekleme sureci. Bu arada herkesin kandilini kutlarım.
günaydın koz13
gözün aydın allah gönlüne göre hayırlı bir evlat versin inşallah.. istersen gelince gider alırsın ama sana tavsiyem hiç alma..
biz bebeğimizi alacağımız gün yurtta görmeye gittiğimizde tamam dedikten sonra bize bir kıyafet getirin dediler buradaki kıyafetle çıkarmıyoruz dediler bir elbise bir tulum aldık inanın dört ay oldu bugüne kadar sadece bir çift ayakkabı aldım çünkü çevreden o kadar çok kıyafet geldiki offf evde yer kalmadı hadi kolay gelsin şimdiden sana
canım inşallah çabucak gelir sıranda kavuşursun bebeğine bence içinden ne geçiyorsa al yavrucunun hiç bekleme doyasıya alışveriş yap çünkü kızını görünce onun güzel yüzüne bakmaktan alışveriş yapamaya bilirsin sevgiler
Ne kadar doğru söylemişsin.............
Nihat Hatipoğlu bugün hangi programda ne sorulduğunda bu konuyu açtı?
sevgili destina ne kadar güzel söylemiş değilmi dahadabişey yok rabbim herkesi düşünmüş olan olmayan kullarınada öğretsin diye peygamber efendimizede kendisininde zeyti evlat edinmesini söylemiş halbuki ne kadar güzel birşey yapıyoruz bebeğimiz bize anne baba olma ayrıcalığını tattırıyor bizde ona sıcakbir aileyi bu gün apartmanda gün yapıyoruz oraya gittim okadar çok kendini bilmez varkı anlatamam eltim bizde alıcaz küçük bebek deyince kadının bir yüzü vardı görmeliydiniz bozuldu resmen bana demezmi aaaaaaaaaaa tüp bebek falan neden düşünmediniz diye içimden ne diyesim geldi biliyomusunuz kızlar sen neden düşünmedin bizi bilmiyor sanıyor ama oda çocuğunu ablasından aldı büyüdü evlendi ama kırıldım yani neyse allah bilsin insanın ayıbı yüzüne vurulmazmış sabır allahım sabıııır
Merhaba Kukusum ve Effsa,
Çok teşekkür ederim, güzel dilekleriniz için. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Bu mubarek kandil gecesinde Allah hepimizin dileklerini kabul etsin.
Bu arada ben dayanamadım yine birkaç farklı beden tulum aldım :)
Çok teşekkür ederim, güzel dilekleriniz için. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Arkadaşlar,
Geri sayım başladı, 3. sıradaymışiz... Yakında güzel haberi vermeyi diliyorum.
Uzmanımız, hazırlıklara başlayın dedi.
Ben ellerimle nevresimini diktim kızımızın.
başka ne hazırlamalıyım, ne yapmalıyım bilmiyorum.
Internetten bazı listeler buldum. Ama görmeden alışveriş yapmak doğru mu bilemiyorum.
Arkadaşlar merhaba,
Bugün işyerinden arkadaşımın kuzenine 2 ayda sıranın geldiğini öğrendim. Bu sıra işine benim aklım ermedi valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?