Gözün aydın canım
Arkadaşlar,
Geri sayım başladı, 3. sıradaymışiz... Yakında güzel haberi vermeyi diliyorum.
Uzmanımız, hazırlıklara başlayın dedi.
Ben ellerimle nevresimini diktim kızımızın.
başka ne hazırlamalıyım, ne yapmalıyım bilmiyorum.
Internetten bazı listeler buldum. Ama görmeden alışveriş yapmak doğru mu bilemiyorum.
canım mrb uzman konusunda çok şanslısın bizimki sizinle mesafeli olmak zorundayım yönetmelik böyle dedi üstüne üstlük herşeye bahane buluyor ne yapsak beğendiremiyoruz evimde eşimin hediyesi fanusta bir tanecik süs balığım var ona bile bahaneler bulmuştu ay kadını boğacağım neredeyse geçen hafta belge istemişti dayanamadım ailecek görüşelim demiyoruz sadece güler yüz istiyoruz dedim kadın yönetmelik böyle deyince eşim yıllardır el işlerinde çalıştım bize güleryüzlü olmamız öğretildi dedi sesini yükselterek artık dayanamadık iyigünler dedik çıktık.
canım mrb uzman konusunda çok şanslısın bizimki sizinle mesafeli olmak zorundayım yönetmelik böyle dedi üstüne üstlük herşeye bahane buluyor ne yapsak beğendiremiyoruz evimde eşimin hediyesi fanusta bir tanecik süs balığım var ona bile bahaneler bulmuştu ay kadını boğacağım neredeyse geçen hafta belge istemişti dayanamadım ailecek görüşelim demiyoruz sadece güler yüz istiyoruz dedim kadın yönetmelik böyle deyince eşim yıllardır el işlerinde çalıştım bize güleryüzlü olmamız öğretildi dedi sesini yükselterek artık dayanamadık iyigünler dedik çıktık.
Günaydın kızlar bugün mevlüt kandili bugün bütün dualarımızın kabul olmasını dilerim.ALLAH hepimizin ardımcısı olsun.
Arkadaşlar,
Internetten bazı listeler buldum. Ama görmeden alışveriş yapmak doğru mu bilemiyorum.
Arkadaşlar merhaba,
Bugün benim doğum günüm. Ailem bana bebek eşyaları hediye etti. Çok duygulandım ve mutlu oldum. İlk defe bebek eşyası girecek evimize:))))
Arkadaşlar,
arkadaşlar merhaba size süper bir haberim var bugün uzmanımız aramış eşimi şubatın 25 de geliceğiz 1ile 5 arası demiş çok heyecanlandım eşime sizinde olmanız gerekiyor demiş rapor hazırlıyacağız demiş ama ev ziyareti için ne den bu kadar uzun zamana vermiş randevuyu anlamadım arkadaşlar bi fikriniz varmı acaba sizin nasıl oldu
Arkadaşlar,
Sevgili effsa,çok sevindim canım,ev ziyeretinizin günü belli olmuş,uzmanınızın proğramına bağlı demekki 25 şubata gün vermiş,hem ev ziyaretini hemde rapor hazırlayacakmış,ikisini bir halledecek demekki kimi uzmanlar ikisini birden hallediyor,kimisi de önce ev ziyaretini yapıyor daha sonra tekrar eşinle ikinizi çağırıyor bir görüşmr daha yapıyor,şanslısın bence ikisini birarada çıkaracaksınız,bizim de öyle olacaktı ama uzmanımız uzun sürer şimdi,görüşmeyi başka bir gün yapalım deyip yeni randevu vermişti,1 hafta sonra tekrar kuruma gittik görüşme gerçekleşti,merak etme canım herşey güzel olacak,bir adım daha yaklaşıyorsun bebişine :) bu arada kandilinide kutluyorum duaların kabul olsun canım,sevgiiyle kal...
Canım dualarım seninle Heyecanlanma dicem ama insanın elinde değil hayırlısıyla atlatırsın işallah.
Evet.ev ziyaertimizde bitti çok şükür. Sabah geliriz demislerdi öglen gibi geldiler.neyse evi aksamdan temizleyip mum gibi yapmistim. Eve hicbirsey demedi. Okul,hastane,saglik ocağı varmi diye sordu.
Hepsi tamam. Evraklarimizda eksikler vardı onları tamamlayıp hafataya randevu icin aramamizi soyledi. Cocuga kimin bakacagini sordu. Annemin bakacagini soyleyince annemlede gorusmek istediklerini soyledi. Problem yok olur dedim. Insallah olumlu sonuçlanır. Cok uzun kalmiyor. Uzerini bile cikartmadi.
Odalari gezdi. Notlar aldı. Birsey yiyip icmedi. Hazirlik yapmak isteyenlere fikir olsun diyesoyluyorum bunları. Eviniz derli toplu temiz duzenli olsun yeter bence.hayırlısi yine bir bekleme sureci. Bu arada herkesin kandilini kutlarım.
Merhaba DamlaUmut;
Umarım ev ziyaretin çok iyi geçer.Söylemek kolay biliyorum ama heyecanlanma lütfen..Olup bitecek hayırlısı ile....Güzel haberlerini bekliyoruz canım...[/QUOTE
Tsk.ederim guzel dilekleriniz icin. Atlattik cok sukur.
Yukarida da anlattigim gibi insan heyecan yapiyor malesef. Dosyamiz elindeydi. Orda yazan birkac seyi tekrar sorsu. Yasimizi vs. Sonra ev kirami isimle alakali. Sonra evi gezmek istedi.tek tek vgezdirdim odalari. Cok incelemedi. Zaten heryeri temizleyip duzenlemistim. Ama cok dikkatli. Kucuk lavaboda yigenimin lazımlıgi vardi onu gordu sordu.kimin dedi. Yigenimin oldugunu soyledim.sonra notlar aldi.bir hafta sonra aramamizi soyledi.ve gitti.siralarin uzun oldugunu cok basvuran oldugunu cocuklari doru kriterlere uygun ailelere vermek istediklerini soyledi.kitaplari okumamizi ordan sorular soracagini ve sonucu etkileyebilecegini de ekledi.E=effsa;28431316]arkadaşlar merhaba size süper bir haberim var bugün uzmanımız aramış eşimi şubatın 25 de geliceğiz 1ile 5 arası demiş çok heyecanlandım eşime sizinde olmanız gerekiyor demiş rapor hazırlıyacağız demiş ama ev ziyareti için ne den bu kadar uzun zamana vermiş randevuyu anlamadım arkadaşlar bi fikriniz varmı acaba sizin nasıl olduSenin icinde hayirlisiolsun sakin olmaya dogru cevaplarvermeye calis. Insallah kolay atlatirsin.malibu52 yarın ev ziyaretine geliyorlar... dün aradılar.. bu akşam temizlik vs... yarın sabahtan geliriz demişler.
heyecan dorukta.... dua edin hayırlısı ile atlatalım..:18:[/QUOTEarkadaşım gözün aydın bizide uzmanımız aramış eşimi bu gün çok heyecanlandım ben hayırlısıyla sen atlatınca bizlerede yaz nasıl geçtiğini sabırsızlıkla bekliyorum allah yardımcımız olsun
Umarim yardimim olmustur. Kendine iyi bak.
hadi canım gözün aydın.Çok sıra varsa ondan öyle yapmışlardırarkadaşlar merhaba size süper bir haberim var bugün uzmanımız aramış eşimi şubatın 25 de geliceğiz 1ile 5 arası demiş çok heyecanlandım eşime sizinde olmanız gerekiyor demiş rapor hazırlıyacağız demiş ama ev ziyareti için ne den bu kadar uzun zamana vermiş randevuyu anlamadım arkadaşlar bi fikriniz varmı acaba sizin nasıl oldu
Nice yıllara,yeni yaşını bebeğinle geçirirsin inşallah canımArkadaşlar merhaba,
Bugün benim doğum günüm. Ailem bana bebek eşyaları hediye etti. Çok duygulandım ve mutlu oldum. İlk defe bebek eşyası girecek evimize:))))
Arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?