Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

canım inşallah çabucak gelir sıranda kavuşursun bebeğine bence içinden ne geçiyorsa al yavrucunun hiç bekleme doyasıya alışveriş yap çünkü kızını görünce onun güzel yüzüne bakmaktan alışveriş yapamaya bilirsin sevgiler

Günaydın kızlar bugün mevlüt kandili bugün bütün dualarımızın kabul olmasını dilerim.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:

çok şaşırdım nasıl iştir bu .. haklısın sonuçta ailecek görüşelim değil güleryüz.. yönetmelikle ne alakası var anlayamıyorum. insanın içinden gelmeli diye düşünüyorum belkide mesleğini zorunlu olarak yapıyor. Anlattığın kadarıyla evet biz çok şanslıymışız. Yada uzmanımız gerçekten işini biliyormuş. inanın ki eve beş aya anca gelebiliriz demişti dediği gibide oldu her konuşmamda lütfen sabır dedi bir bir buçuk yıla bebeğinize kavuşursunuz inşallah dedi dediği gibi oldu bir yılda kavuştuk. yinede boşverin takılmayın düşünün sonunda bebeğiniz olacak kucağınıza alacaksınız. bir aile olacaksınız.. dün bebeğimin ilk geldiği gün çektiğim resimlerine baktım gözleri buğulu ağlamaklı.. şimdi gözleri ışıl ışıl bakıyor. her gece güzel güzel uyuyan bebek bu gece nerdeyse uyumadı bütün sevimliliği ile oynadı bizimle.... inan şu anda işteyim gözlerimden uyku akıyor ama değer diyorum işte sende böyle olacaksın inşallah mutluluk, sevgi, aşk, herşeymiş kucağına aldığında allah tüm isteyen, bekleyen annelerin gönlüne göre versin :))

Günaydın kızlar bugün mevlüt kandili bugün bütün dualarımızın kabul olmasını dilerim.ALLAH hepimizin ardımcısı olsun.

hayırlı kandiller

günaydın koz13

gözün aydın allah gönlüne göre hayırlı bir evlat versin inşallah.. istersen gelince gider alırsın ama sana tavsiyem hiç alma..
biz bebeğimizi alacağımız gün yurtta görmeye gittiğimizde tamam dedikten sonra bize bir kıyafet getirin dediler buradaki kıyafetle çıkarmıyoruz dediler bir elbise bir tulum aldık inanın dört ay oldu bugüne kadar sadece bir çift ayakkabı aldım çünkü çevreden o kadar çok kıyafet geldiki offf evde yer kalmadı hadi kolay gelsin şimdiden sana

Arkadaşlar merhaba,

Bugün benim doğum günüm. Ailem bana bebek eşyaları hediye etti. Çok duygulandım ve mutlu oldum. İlk defe bebek eşyası girecek evimize:))))

doğum günün kutlu olsun.Bir dahaki doğum gününü anne olarak yavrunla geçir inşallah.Ben bu yılki doğum günümde oğlumun mevlüdünü yaptım.Kısmet o güne denk geldi.Bir ömür boyu mutlulukla evladınla kutla dğum günlerini inşallah.

Merhaba koz13,gözün aydın olsun canım,çoğu gitti azı kaldı ne güzel,tez vakitte sıran gelecek inşallah bebişine kavuşacaksın,hasret bitecek yüzün gülecek,darısı tüm bekleyen annelere inşallah,bu arada kandilin de kutlu olsun,duaların kabul olsun canım,sevgiyle kal...

Sevgili effsa,çok sevindim canım,ev ziyeretinizin günü belli olmuş,uzmanınızın proğramına bağlı demekki 25 şubata gün vermiş,hem ev ziyaretini hemde rapor hazırlayacakmış,ikisini bir halledecek demekki kimi uzmanlar ikisini birden hallediyor,kimisi de önce ev ziyaretini yapıyor daha sonra tekrar eşinle ikinizi çağırıyor bir görüşmr daha yapıyor,şanslısın bence ikisini birarada çıkaracaksınız,bizim de öyle olacaktı ama uzmanımız uzun sürer şimdi,görüşmeyi başka bir gün yapalım deyip yeni randevu vermişti,1 hafta sonra tekrar kuruma gittik görüşme gerçekleşti,merak etme canım herşey güzel olacak,bir adım daha yaklaşıyorsun bebişine :) bu arada kandilinide kutluyorum duaların kabul olsun canım,sevgiiyle kal...

Herkese hayırlı kandiller) dileğim hepinizin bugün yapılan dualar sayesinde umutlarına biraz daha yaklaşması ...

Evet.ev ziyaertimizde bitti çok şükür. Sabah geliriz demislerdi öglen gibi geldiler.neyse evi aksamdan temizleyip mum gibi yapmistim. Eve hicbirsey demedi. Okul,hastane,saglik ocağı varmi diye sordu.
Hepsi tamam. Evraklarimizda eksikler vardı onları tamamlayıp hafataya randevu icin aramamizi soyledi. Cocuga kimin bakacagini sordu. Annemin bakacagini soyleyince annemlede gorusmek istediklerini soyledi. Problem yok olur dedim. Insallah olumlu sonuçlanır. Cok uzun kalmiyor. Uzerini bile cikartmadi.
Odalari gezdi. Notlar aldı. Birsey yiyip icmedi. Hazirlik yapmak isteyenlere fikir olsun diyesoyluyorum bunları. Eviniz derli toplu temiz duzenli olsun yeter bence.hayırlısi yine bir bekleme sureci. Bu arada herkesin kandilini kutlarım.

Hayırlisi olsun arkadasim. Siteye bir bebek gelsin artik uzun zaman oldu bebek habei almayali. Bizede motive olacak. Herseyden onemlisi bebis annesine kavusacak,tez zamanda gelir insallah dort gozle bekliyoruz guzel haberini.

çok teşekkürler seninde kandilin mübarek olsun allah istediğin ve dilediğin herşeyi kabul etsin inşalllah sağol arkadaşım rapor falan deyince kafam karıştı bilemedim çok teşekkürler yani anladığım kadarıyla kurumda yapılan birebir görüşme evde yapılıcak hem ev ziyareti hem görüşme değilmi canım buda güzel bişey heralde inşallah her şey yolunda gider bi aksilik çıkmaz bişey soramıyorsunki bizim uzmanımız az biraz resmi hayatınıza herzamanki gibi devam edin demekten başka bişey bilmiyor malesef iyiki sizler varsınız

geçmiş olsun arkadaşım sıra bizde randevumuz 25 şubat inşallah dediğin gibi güzel geçer bize raporda hazırlayacaklarmış aynı gün çok teşekkürler yazmanı istemiştim özellikle sağol canım inşallah çok bekletmez bebişin seni seninde kandilin mübarek olsun allah herkesin duasını kabul etsin

hadi canım gözün aydın.Çok sıra varsa ondan öyle yapmışlardır
Arkadaşlar merhaba,

Bugün benim doğum günüm. Ailem bana bebek eşyaları hediye etti. Çok duygulandım ve mutlu oldum. İlk defe bebek eşyası girecek evimize:))))
Nice yıllara,yeni yaşını bebeğinle geçirirsin inşallah canım

Ooooo çok sevindim canım hadi gözün aydın.Bizde 2. sıradayız belki arka arkaya alırız bebişlerimizi.Doğumlarımız yakın olacak desene:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…