Arkadaşlar merhaba,
Bugün işyerinden arkadaşımın kuzenine 2 ayda sıranın geldiğini öğrendim. Bu sıra işine benim aklım ermedi valla....
Bu sıra işlerini ne ben anladım ne anlayanı gördüm.devletin torpil olmayan tek kurumu diye bahsi geçen kurum hakkında malesef aynı şeyleri düşünemiyorum.malesef ki ne şikayet edip hakkımızı arayacak durumumuz var nede şikayetimizi çözecek yetkili bir merci var.
Bu sıra işlerini ne ben anladım ne anlayanı gördüm.devletin torpil olmayan tek kurumu diye bahsi geçen kurum hakkında malesef aynı şeyleri düşünemiyorum.malesef ki ne şikayet edip hakkımızı arayacak durumumuz var nede şikayetimizi çözecek yetkili bir merci var.
Aynen kimisi 3 sene bekliyo kimisi 2-3 ay belki tercihlerde etkili oluyordur hani kız terk bebek uzun sürüyo falan diyorlar ya...
beklemekten başka çaremiz yok onu anlıyorum ama beklemeninde normal bir yolu olmalı ben 4 ay önce sıramı öğrendim ve 4 ayda sıram dahada geriledi ya sıram durdu yada geriledi hiç düşmedi bu normal değil eskiye baktığımızda rızada bekleyen arkadaşlar 10-12 ayda alıyordu hatta 8 ayda ama ben herhalde 2 seneyi beklicem bu gidişle
Arkadaşlar kesinle torpil yok diyor herkes. Ama sıranın gerilemesi nasıl oluyor onu anlamıyorum. Bana uzmanımız 1 yıl demişti inşallah dediği gibi olur.
Arkadaşlar kesinle torpil yok diyor herkes. Ama sıranın gerilemesi nasıl oluyor onu anlamıyorum. Bana uzmanımız 1 yıl demişti inşallah dediği gibi olur.
Arkadaşlar merhaba,
Bugün işyerinden arkadaşımın kuzenine 2 ayda sıranın geldiğini öğrendim. Bu sıra işine benim aklım ermedi valla....
gerçekten çok ilginç. Sıra yaklaşacağına tersi oluyor. Eğer torpil var ise bu işte çok haksızlık yani.
arkadaşım bulunduğum ilin sosyal hizmetler genel müdürünle tanışıyoruz bizde yanına gittik daha sonra oda uzmanımızı çağırdı ve yardımcı olmasını istedi inanın görüşmeye gittiğimizde konuşu vermedi bile oraya gittiniz işime müdahale ediyosunuz diye ama ben anladım dedimki sırayı öne çekmek gibi bi çabamız yokherkes nasıl bekliyorsa bende beklerim kimsenin vebalini almak istemem sadece evrak olaylarında yardımcı olurmusunuz demiştim çünkü ozaman ev falan bizim üstümüze değildi ondan sonra konuştu kısacası pek torpilin işlediğini düşünmüyorum ama bu sıranın gerilemesi olayını uzmanımız anlatmıştı aynı kuruma başvuran ve aynı şehirlerden sıraya giren insanların gelir düzeyi eğer sıradakinden fazlaysa veya maddi durumu o bizim önümüze geçiyormuş zannedersem ben böyle biliyorum birazda şans işi bu iş bulunduğumuz ve sıraya girdiğimiz il önemli bence
Bence her halt dönüyor...asla olmaz diye bastira bastira söyluyorlarsa ki oyle..bence en fazla torpil asla diyenlerdedir...kpss de bile torpil var..nerde yok ki....
Gelir kisminda esimin maasi ve konumu oldukca iyi bende calisiyorum esimin gelirinin yaninda bana getirmesenizde olur dediler ben yinede verdim.ama baska torpiller donuyor bence...Allah hepsini bildigi gibi yapsin...illa insani usulsüz islere zorluyorlar...
Uzman kim oluyor ya. .memur olmak icin yirtinmadik yer birakmiyorlar sonra totislerine devlet kokusu bulasinca adam olduk saniyorlar..bizlere tavirlari konusma tarzlari hepsi berbatt ..bu sistemi ben anlamadim..hepsini Allah a havale ediyorum
Bu günün ilk günaydını benden olsun kızlar dün çarşıdan meleğime çıt çıtlı bir badi aldım üzerinde yazılanları okuyunca gözlerim doldu ve bu saat oldu hala uyumadım ben bu yazıyı sizinle paylaşmak istedim.
Sevgili babacığım
Artık bu evde bende varım
Bundan sonraaklını başından
Annemi elinden paranı cebinden
Uykunu gözünden sevgini kalbinden
stresini gönlünden alırsam sakın olaki
ŞAŞIRMAYASIN
Kızlar eşime de okudum gözleri doldu.Ama o şuan uyuyor bense heyecandan hala ayaktayım.Yaradan mevlam bu duyguyu biz kadınlaramı vermiş?
arkadaşım bulunduğum ilin sosyal hizmetler genel müdürünle tanışıyoruz bizde yanına gittik daha sonra oda uzmanımızı çağırdı ve yardımcı olmasını istedi inanın görüşmeye gittiğimizde konuşu vermedi bile oraya gittiniz işime müdahale ediyosunuz diye ama ben anladım dedimki sırayı öne çekmek gibi bi çabamız yokherkes nasıl bekliyorsa bende beklerim kimsenin vebalini almak istemem sadece evrak olaylarında yardımcı olurmusunuz demiştim çünkü ozaman ev falan bizim üstümüze değildi ondan sonra konuştu kısacası pek torpilin işlediğini düşünmüyorum ama bu sıranın gerilemesi olayını uzmanımız anlatmıştı aynı kuruma başvuran ve aynı şehirlerden sıraya giren insanların gelir düzeyi eğer sıradakinden fazlaysa veya maddi durumu o bizim önümüze geçiyormuş zannedersem ben böyle biliyorum birazda şans işi bu iş bulunduğumuz ve sıraya girdiğimiz il önemli bence
Başvuru yapanların gelir düzeyine göre sıranın değişmesi çok yanlış. İlk defa duydum bunu eğer öyleyse büyük haksızlık olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?