Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Arkadaşlar merhaba,

Bugün işyerinden arkadaşımın kuzenine 2 ayda sıranın geldiğini öğrendim. Bu sıra işine benim aklım ermedi valla....

Allah Allah beliki tercihe göredir. Hangi ilde başvurmuş acaba?
Ama genede 2 ay epey kısaymış diğer zamanlara göre. Çünkü en erken 9 ay-1 yıl diyor uzmanlar.

Bu sıra işlerini ne ben anladım ne anlayanı gördüm.devletin torpil olmayan tek kurumu diye bahsi geçen kurum hakkında malesef aynı şeyleri düşünemiyorum.malesef ki ne şikayet edip hakkımızı arayacak durumumuz var nede şikayetimizi çözecek yetkili bir merci var.

haklısın canım kaç ay oldu sıralar bi inip bi düşüyor bende artık bu işte torpil olduğunu düşünüyorum başvuru tarihimiz 1 sene oldu senin geçti bile hala nasıl oluyorda araya girenler oluyo....

Haklısın arkadaşım,

İsteyen bizler olduğumuz için birşey yapamıyoruz beklemekten başka.

beklemekten başka çaremiz yok onu anlıyorum ama beklemeninde normal bir yolu olmalı ben 4 ay önce sıramı öğrendim ve 4 ayda sıram dahada geriledi ya sıram durdu yada geriledi hiç düşmedi bu normal değil eskiye baktığımızda rızada bekleyen arkadaşlar 10-12 ayda alıyordu hatta 8 ayda ama ben herhalde 2 seneyi beklicem bu gidişle

Arkadaşlar kesinle torpil yok diyor herkes. Ama sıranın gerilemesi nasıl oluyor onu anlamıyorum. Bana uzmanımız 1 yıl demişti inşallah dediği gibi olur.

gerçekten çok ilginç. Sıra yaklaşacağına tersi oluyor. Eğer torpil var ise bu işte çok haksızlık yani.

Arkadaşlar kesinle torpil yok diyor herkes. Ama sıranın gerilemesi nasıl oluyor onu anlamıyorum. Bana uzmanımız 1 yıl demişti inşallah dediği gibi olur.

arkadaşım bulunduğum ilin sosyal hizmetler genel müdürünle tanışıyoruz bizde yanına gittik daha sonra oda uzmanımızı çağırdı ve yardımcı olmasını istedi inanın görüşmeye gittiğimizde konuşu vermedi bile oraya gittiniz işime müdahale ediyosunuz diye ama ben anladım dedimki sırayı öne çekmek gibi bi çabamız yokherkes nasıl bekliyorsa bende beklerim kimsenin vebalini almak istemem sadece evrak olaylarında yardımcı olurmusunuz demiştim çünkü ozaman ev falan bizim üstümüze değildi ondan sonra konuştu kısacası pek torpilin işlediğini düşünmüyorum ama bu sıranın gerilemesi olayını uzmanımız anlatmıştı aynı kuruma başvuran ve aynı şehirlerden sıraya giren insanların gelir düzeyi eğer sıradakinden fazlaysa veya maddi durumu o bizim önümüze geçiyormuş zannedersem ben böyle biliyorum birazda şans işi bu iş bulunduğumuz ve sıraya girdiğimiz il önemli bence

arkadaşım bulunduğum ilin sosyal hizmetler genel müdürünle tanışıyoruz bizde yanına gittik daha sonra oda uzmanımızı çağırdı ve yardımcı olmasını istedi inanın görüşmeye gittiğimizde konuşu vermedi bile oraya gittiniz işime müdahale ediyosunuz diye ama ben anladım dedimki sırayı öne çekmek gibi bi çabamız yokherkes nasıl bekliyorsa bende beklerim kimsenin vebalini almak istemem sadece evrak olaylarında yardımcı olurmusunuz demiştim çünkü ozaman ev falan bizim üstümüze değildi ondan sonra konuştu kısacası pek torpilin işlediğini düşünmüyorum ama bu sıranın gerilemesi olayını uzmanımız anlatmıştı aynı kuruma başvuran ve aynı şehirlerden sıraya giren insanların gelir düzeyi eğer sıradakinden fazlaysa veya maddi durumu o bizim önümüze geçiyormuş zannedersem ben böyle biliyorum birazda şans işi bu iş bulunduğumuz ve sıraya girdiğimiz il önemli bence

Arkadaşlar merhaba,

Bugün işyerinden arkadaşımın kuzenine 2 ayda sıranın geldiğini öğrendim. Bu sıra işine benim aklım ermedi valla....

arkadaşım arkadaşının kuzeninin maddi durumu üst düzeyde heralde bi sorarmısın anlarız yok ozaman aynı düzeydeysek belki akıl yürüte biliriz torpil işine diye düşünüyorum herkes onun için uğraşıyor değilmi inanırmısınız tedavi şu bu derken canının yanması bile bu belirsizlik kadar acıtmıyor insanın canını herkes istiyor bu gün ev ziyaretine gelicekler hiç bir şey eksik olmasın bir pürüz çıkmasın diye evimde değişiklikler yaptım eğer öyleyse bizim vebalimizi kim ödüyecek allah bilsin demi

bu torpil işine canım sıkıldı vallahi uzmanımızın söylediğine inanmak istiyorum ama böyllerinide duyunca insan şüpeye düşüyor 2 ayda bize ev ziyaretine bile gelmediler bilmiyorum aynı fikirdemisiniz ama kafam karıştı benim arkadaşlar

gerçekten çok ilginç. Sıra yaklaşacağına tersi oluyor. Eğer torpil var ise bu işte çok haksızlık yani.

canım kimsenin moralini bozmak istemem ama artık şüphelenmeye başladık istanbuldan başvurduk biz tam bir sene oldu ve bazılarımızın 1 seneyi geçti aslında sıralar normal gidiyordu ama ne olduysa yazdan sonra sıralarda bir acayiplik oldu bizde ney apacağımızı kime ne tür şikayet edeceğimizi bilemiyoruz 4-5-6 ayda hiçmi sıaralar düşmez öğrendiğimizden beri 15-25 arası gidiyoruz bu durumdan fazlasıyla sıkılmaya başladık artık ben kendi adıma konuşayım eğer hakkımızın önüne geçiliyorsa ki inşallah geçilmiyordur ozaman herşey değişir....

Bence her halt dönüyor...asla olmaz diye bastira bastira söyluyorlarsa ki oyle..bence en fazla torpil asla diyenlerdedir...kpss de bile torpil var..nerde yok ki....
Gelir kisminda esimin maasi ve konumu oldukca iyi bende calisiyorum esimin gelirinin yaninda bana getirmesenizde olur dediler ben yinede verdim.ama baska torpiller donuyor bence...Allah hepsini bildigi gibi yapsin...illa insani usulsüz islere zorluyorlar...
Uzman kim oluyor ya. .memur olmak icin yirtinmadik yer birakmiyorlar sonra totislerine devlet kokusu bulasinca adam olduk saniyorlar..bizlere tavirlari konusma tarzlari hepsi berbatt ..bu sistemi ben anlamadim..hepsini Allah a havale ediyorum

çok haklısın arkadaşım artık böyle yazıldıkça diyorumki evet her yerde yürüyen bir düzen var galiba canım benim bize ne söyleniyorsa ona inanıyoruz bizler çünkü mecbur gibi hissediyoruz kendimizi biiyorumki eğer bu uzmanlar rapora bi tane eksik yazı yazsalar olmayacak herşey onların elinde galiba ama konuşma uslupları yanlış bizi aslında daha rahat tutmalılar biz onlardan bir evlat istiyoruz hayat standardı yüksek olucak çocuğun deyip duruyor yuvada halı çırptırıyorlar çocuklar bize gelince kıymetli anlamadım nasıl iş inanmıyorlar insana sen ver bakalımda gör bak nasıl bakılıyo onlar bizlerin elinde herşeyin belgesini istiyorlar keşke insanlığın belgesi olsada suratlarına çarpsak canım sana mail adresinden mesaj gönderdim bakarsan sevinirim

çok güzelmiş :)))

Arkadaşlar bizim kuruma bağlı bakanlıkta çok üst düzey bir tanıdığımız vardı.Ama bizi sadece bilgilendirdi,sormak i,stediğiniz bir şey olursa
her zaman hazırım dedi,manevi destek verdi.Sıra konusuna gelince dediki aynı gün faklı saatte gelenler arasında bile çok sıra farkı oluyor,başvurduğunuz gün esas.Başbakan bile olsa sıra öne geçmez dedi.Hatta bize ortalama iki yıl dedi.sıra konusunda bile bilgilendirilmedik.Nasıl kime güvenerek böyle şeyler yaparlar,inşallah yoktur böyle şeyler,olmamalı.Kimse kimsenin hakkına geçemez,günahı da büyük.Kalbinizi temiz tutun.Belki benzerlik vs bakıyorlardır.İnşalalh vakti az kalmıştır.Tez günde gelir evlatlarınız inşallah.Bence danışmanlarla aranızı bozmayın.1 sene sonra mahkeme açıldığında da onlara ihtiyaç duyacaksınız,başka konularda oluyor.Bizim danışmanımız iyi biri olmasına rağmen son dönemde beni de terslemişti.Çok üzüldüm ama danışmana iyi davrandım.Allaha bıraktım.Kişiler önemli değil.Siz Allaha bırakın en hayırlısın gönlünüze göre olan evladı versin Rabbim.

Herkese günaydın,

Umarım uzun süredir bekleyen arkadaşlar biran önce olumlu cevaplar alır, hepimizin güzel haberlere ihtiyacı var.

Sevgiler,

Başvuru yapanların gelir düzeyine göre sıranın değişmesi çok yanlış. İlk defa duydum bunu eğer öyleyse büyük haksızlık olur.

Başvuru yapanların gelir düzeyine göre sıranın değişmesi çok yanlış. İlk defa duydum bunu eğer öyleyse büyük haksızlık olur.

bilmiyorum canım bize öyle söylemişlerdi size duyduğumu söyledim ne kadar doğru bilmiyorum sıra konusunda soru sorduğumda 4 sene belki 1 belkide hiç sıra olmaz uygun görünürsünüz hemen çıkar belli olmaz dedi hep diyoruz ya her yer farklı ilerliyor görümcemde aldı ama hiç sırasını öğrenemedi gelin bakın bebeğimiz var dediler bilmiyorum nasıl ilerliyor kendimi yanlış bişey söylemiş gibi hissettim eğer bilmeyerek kafanızı karıştırdıysam arkadaşlar özür dilerim ben bize söyleni sizinle paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…