Ben de küçük birşeyi düzelteyim izninizle...
Baharcık arkadaşımız kurumdan bebek beklemiyor kendi evlatları var ama buradaki annelere destek olma amaçlı aramızda...
Saygı ve sevgiler...
kızlar merhaba hepinize,
gününüz geceniz sabahınız tez zamanda yavrularınızla dolsun inşallah,
geçenlerde kurumu aradım sıramı öğrenmek için maalesef sıram düşeceğine tekrar yukarı çıkmış ,her şerrin bir hayrı vardır bu dönemde aniden kayınvalidemin kalp ameliyatı çıktı ,hasta bakmak sevaptır derler ya ,kuzucuğum gelseydi gelip ilgilenemezdim .diyorum ki kendime bana biraz daha sevap lazımmış.:)
kızımız sevgiler günü hediyesi de olmayacak gibi görünüyor ...
umudum önümüzdeki anneler gününde mis kokulumun gelmesi..
yaz bebeği olmasını çok hayal ederdim sanırım bebişim beni yaz annesi yapacak:)soğukların bitmesine az kaldı ..ve tüm hazırlıklarım yazlık üzerineydi kış gelince eyvahlar olsun demiştim :)
yine yazı yakalayacağız gibi görünüyor..
hazırlık yapma konusunda benim görüşüm doya doya istediğini almak ,ben mağazaların indirimlerini kampanyalarını takip ettim beğendiğim her şeyi biriktirmeden aldım..evet bazı eşyalar kullanılmayabilir ama onları verebileceğimiz ihtiyacı olan bir çok bebek ve anne var..her şeyim hazır yıkandı ütülendi minik kuşun dolabında bekliyor..evet hazır beklemek bir nebze olsun zor ama canım çok sıkılıp özlemim çok arttığında evimin içerisinde olan o minicik eşyaların olduğu dolabın kapısını açıyorum ohhhh misss gibi kızımın kokusunu duyuyorum...mutlu oluyorum...
bazen rüyada mıyım acaba ?gerçek mi ?kızımız gelecek mi ?diyorum odasına gidiyorum yine dolabını açıyorum evet gelecek bunları bir bir giyecek diyorum yine mutlu oluyorum...mutlu olmak isterseniz sebep çok sadece görmek ama gerçekten görmek gerek..
hepinize sevgiler...
sevgili destina
bizim uzmanımızda yavaş yavaş hazırlıklara başlayın dediğinde ne yapalım diye düşündük sonunda hiçbir şey yapmadık sadece yatağını başka bir arkadaşımdan ayarladık geçici olarak.. haber geldiği sabah zaten önce gidip görüyorsun onddan sonra evrakları kurumdan almak için gidiyorsun o arada evladının boyuna göre bir kat kıyafet yetiyor zaten eve geldikten sonra herşey bir mağazaya bakar hiç canını sıkma ooo hayatın öyle güzel anlari ki yaşadıkca göreceksin ama çantanı hazırlarsan da gözlerin sürekli takılacak geceleri yatamayacaksın herşeyi bence zaman bırak allah evladına inşallah kısa zamanda kavuşturur
sevgili destina
bizim uzmanımızda yavaş yavaş hazırlıklara başlayın dediğinde ne yapalım diye düşündük sonunda hiçbir şey yapmadık sadece yatağını başka bir arkadaşımdan ayarladık geçici olarak.. haber geldiği sabah zaten önce gidip görüyorsun onddan sonra evrakları kurumdan almak için gidiyorsun o arada evladının boyuna göre bir kat kıyafet yetiyor zaten eve geldikten sonra herşey bir mağazaya bakar hiç canını sıkma ooo hayatın öyle güzel anlari ki yaşadıkca göreceksin ama çantanı hazırlarsan da gözlerin sürekli takılacak geceleri yatamayacaksın herşeyi bence zaman bırak allah evladına inşallah kısa zamanda kavuşturur
merhaba kalbinin güzelliği yüzlerine vurmuş anneler ve anne adayları :)
iyi bir hbr aldım sizlerle paylaşayım dedim...
erkek bebişte 2. kız bebişte 5. sıradaymışız tez zamanda kavuşmak dileğiyle darısı bekleyenlerin başınaaa...
erkek bebişte 2. kız bebişte 5. sıradaymışız tez zamanda kavuşmak dileğiyle darısı bekleyenlerin başınaaa...
canım anlayamadım biraz aydınlatırmısın bizi 31.01.2012 te başvurmuşun yani 1 ay olmuş nasıl oluyo bu kadar zaman içnde bu sıra yoksa yanlışmı tarih ben 1 sene oldu hala 15-20 arası gidiyorum yoksa edirnede mi böyle
Canım sen deyince bende baktım.Başvuru tarihi yanlış yazılmıştır.Yoksa imkanı yok öyle bir durumun.
canım anlayamadım biraz aydınlatırmısın bizi 31.01.2012 te başvurmuşun yani 1 ay olmuş nasıl oluyo bu kadar zaman içnde bu sıra yoksa yanlışmı tarih ben 1 sene oldu hala 15-20 arası gidiyorum yoksa edirnede mi böyle
canım sen söyleyince tarihe dikkat ettim 31/01/2012 yani yarın tam bir yıl oluyor arkadaşımız başvuralı
Doğruya biz 2013 deyiz.5059 dikkatine sağlık:)))))
aslinda cok önce yazilmis burada yazilanlar.. bilmiyorum hala takip ediyor mu bunu yazan ve begenenler... ve hatta ayni fikirde olanlar... öncelikle surdan baslamaliyim bizde evlat edinmek icin arastirmalara baslamis ve Avrupa da yasayan bir ciftiz... ikimizde üniversite mezunu kariyer sahibi aydin insanlariz.. ama bu demek degil ki dini yönlerimiz zayif ve o konulari arastirmiyoruz... Bu ise girisen müslüman her aile diyebilir mi ki bu is dinime uygun mu degil mi?? ben arastirmiyorum! sadece anne baba olayim da gerisi mühim degil diyebilen var mi?? Kuran-i Kerim acikca yaziyor malesef ki bu meseleyi ve hatta bizzat Peygamber efendimize de bu konuyla ilgili ayetler indirilmis kendi evlatligiyla ilgili... simdi burada ayet yazacak degilim fakat eminim ki siz de üstünüze düseni yapip dinen arastirmaya basladiginizda bu sonuclara zaten ulasacaksinizdir... yani gercekten de erkek ise anneye, kiz ise babaya ne yazik ki büyüdükten sonra dinen namahremdir !!!Hatta akrabalariniza da namahrem olacaktir! kendi kardesiyle evlenme riski vardir! cünkü soyadi degisiyor cocugun.. ve bunu bilemez!! Lakin erkek kiz farketmez aldiginiz cocugu, sizin yada kocanizin kardesi ya da kardesinin hanimi emzirir ise yegeniniz olacagi icin bu namahremlik durumu ortadan kalkar.. ya da keske siz emzirebilseniz..
demem odur ki sevgili anne baba adaylari.. Biz cok istememize ragmen 5 yillik evliligimizde yüce rabbim böyle takdir etti bebegimiz henüz olmadi.. ilerde olur mu da tabi ki bilemeyiz.. olursa hem kendi cocugumu hem evlat aldigim cocugu asla birbirinden ayiramam.. anne baba duygusu tasiyan hickimse ayirmaz zaten.. ve düsünemez bile bence.. demem odur ki rabbim büyük.. biz tüm bu dini seyleri bilerek yine de evlat edinmek istiyoruz.. ama inkar da etmiyoruz.. lütfen sapkinlik olarak gören siz ve sizin gibiler önce bi arastirsin!! cünkü hepsi dogru ve hepsi resmen Kuran-i Kerim de yazan gerceklerdir.. Siz Allah tan iyi mi bileceksiniz !!!
Merhaba Pırılım minik kızın nasıl?
Yeni anne olmuş kişilerin tecrübelerine ihtiyacım var. Alışveriş yapmak istiyorum ama ne alacağımı bilemiyorum. En azından kaç aylık almam daha doğru olur. Eşim acale etme sonra hepsini bir alırız diyor ancak ben en azından bir canta hazırlamak istiyorum. Aniden haber gelirse hazırlıksız yakalanmamak adına.
Sevgiler
Merhaba.Günaydın arkadaşlar.Herkese iyi haftalar.
Dün oğlumu doktora götürdüm.Çok şükür iyi.Doktor teyzesi ne kadar güzel baktın.Böyle bir annesi olduğu için çok şanslı dedi.Tabi ben de çok mutlu oldum.İşyerinde bunu bir arkadaşıma paylaşırken" bana sen bu lafı üstüne mi alındın.Ona anneannesi bakıyor,o güzel bakmış sen naptın dedi"dayanamadım ağladım.Allah biliyor bilen de biliyor.Bu konuda,annelik konusunda ne kadar hassas olduğumu biliyorlar.kendileri zaten hemen doğurmuş,zamanında da çalışmayıp çocuklarına bakmışlar.Yıllar sonra anne olmanın hem de çalışan anne olmanın ne demek olduğunu,oğlumu nasıl zor bırakıp işe geldiğimi bilmiyorlar.Elimde olsa,durumumuz müsait olsa bir sene ücretsiz izin alırdım.Ben annelik yapamiyormuyum yani.Valla ne televizyon açıyorum ,ne uyku uyuyorum.Ondan başka hiçbir düşüncem yok.Çok üzüldüm.
Selam Canım,
Ba kızım çok iyi teyzesi lokum oldu lokum.. Yakında 6 ay kınası bile yapacağız.. Sende yaptın diye hatırlıyorum.. Doğru hatırlıyorsam sen neler yapmıştın yazarsan çok sevinirim.. Senin dünyalar güzeli kuzucuğun nasıl.. Bizde sizi öpüyoruz..
Sevgiyle, sağlıcakla kalın..
Kızlar merhaba gene bir SİNEK vızıltısı gelmiş geçmiş topiğimizden,olsun tın....
Kızlar bugün eşim aramış .Ve 10 gün içinde 1. sıraya geçtiğimizin yazısı gelecekmiş.Bize bağlı olduğumuz kuruma Çooookkk heyecanlandım...
Şubatın ortasında bir mahkeme sonuçlanacakmış bebişlerimizden ya o ,ya da Mart ortasında de bir mahkemesi olan bebiş daha var ya da o olacak demişlerrrrr..
Hangisi hayırlı ise o olsun Rabbimden inşallah bu 2 ay geçmez artık
Ya evin içinde deli dana gibi dolaşıyorum valla...Annem çantanı hazırla diyor.Şimdi hazırlarsam Şubat olmazsa Marta kadar çantayı gördükce daha mı sabırsız oluruz ne yapayım karar veremedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?