Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Günaydın Arkadaşlar,

Herkes için çok güzel ve mutlu bir gün olması dileğiyle...

Sevgiler,

günaydın anneler.....günaydın eli yüreğinde anneler....yeni güne günaydın...

Ben de küçük birşeyi düzelteyim izninizle...
Baharcık arkadaşımız kurumdan bebek beklemiyor kendi evlatları var ama buradaki annelere destek olma amaçlı aramızda...
Saygı ve sevgiler...

Sağol canım ama ben de şöyle düzelteyim :) Rabbim izin verirse ben de ilerleyen zamanlarda bu yola baş koyacağım alamazsam sosyal hizmetlerde gönüllü annelik yapmayı planlıyorum emeklilik hakkımı kazandığımda. o zamana kadar burda güzel arkadaşlarımın mutluluklarını heyecanlarını paylaşmak onlara destek olmak istiyorum. burası, burdaki güzel insanlar bana ışık oluyor sanki.
Koz canım ben daha önce de yazdığım gibi sizin yüreğiniz hepimizden üstün tabi ki. Hassasiyetim o kadından kaynaklı değil kesinlikle. sadece doğuran doğurmayan vs gibi ayrımlar beni rahatsız ediyor o kadar canım.

Günaydın sermuhcum ben de morelim bozulmasın diye kurumu aramıyorum.Ben de gecen yaz yazlıklarını aldım kış geldi kışlıklarını aldım ama nedense hep 1 yaş üstü alıyorum her halde benim cadı 1 yaş olucak ama umarımki bu ilkbahar kızıma kavuşurum.Canım ben de gece tam yatıcam aldıklarım aklıma geliyor açıp açıp bakıyorum sonra hepsini katlıyıp yerine koyuyorum veeeee bakıyorumki sabah ezanı okunuyor......beklemek zor kendime sabret diyorum çünki başka çare yok işallah bu ilkbahar bizim kuzucuklar gelir artık BU EVDE SES istiyorum.Arkadaşlar hepinize sevgiler her şey gönlünüzce olsun.............

Evet canım haklısın,ben ilkin acil olanları giderken yanımda götürmek istediklerimi ihtiyaç duyabileceklerimi alacağım çünkü biz başka şehirden alacağız o yüzden uzun bir yol olacak bize.Bezini biberonunu atlet çıtçıtlı olanlardan aldım.Hırka mendil,vs. gibi.

Son düzenleme:
merhaba kalbinin güzelliği yüzlerine vurmuş anneler ve anne adayları :)
iyi bir hbr aldım sizlerle paylaşayım dedim...
erkek bebişte 2. kız bebişte 5. sıradaymışız tez zamanda kavuşmak dileğiyle darısı bekleyenlerin başınaaa...

sevgili kukusum siz kavuştunuz mu bebeğinize ne kadar oldu başvuralı nerden başvurdunuz acaba güzel dilekleriniz için de teşekkürler hepimizin adına...

Çok güzel bir haber. Umarım çabucak gelir bebiş, arkadaşım. Böyle güzel haberler duymak ne güzel...

Sevgiler,

Hadi gözün aydın seninde canım.Bizde 10 gün sonra falan 1.sıraya yükselecekmişiz inşallah darısı tüm bekleyen annelere olsun

canım anlayamadım biraz aydınlatırmısın bizi 31.01.2012 te başvurmuşun yani 1 ay olmuş nasıl oluyo bu kadar zaman içnde bu sıra yoksa yanlışmı tarih ben 1 sene oldu hala 15-20 arası gidiyorum yoksa edirnede mi böyle

ya arakadaşlar gerçekten ben kafayı yicem sıralar da ne bu çelişki hala anlamıyorum 4 ay oldu hala sıra aynı bi çıkıyo bi iniyo ama ilk öğrendiğimiz sıradayız benim kafam iyice karıştı inş başka şeyler dönmüyordur

Canım sen deyince bende baktım.Başvuru tarihi yanlış yazılmıştır.Yoksa imkanı yok öyle bir durumun.

canım sen söyleyince tarihe dikkat ettim 31/01/2012 yani yarın tam bir yıl oluyor arkadaşımız başvuralı

aycamayca hanım bence siz evlat edinmekten vazgeçin derim madem namahrem olduğunu düşünüyorsunuz ve kaldıki bu konuda fetva vermek kimsenin haddine değil siz din alimimisinizki böyle şeyler yazabiliyorsunuz bu konuda ben bir video yayınladım önce ona bir bakmanızı öneririm yayınladığım video evlat edinmenin dinimizdeki yerini açıkça söylüyor zaten siz üniversite bitirmiş olabilirsiniz ama bu sizin aydın olduğunuzu göstermez yada iyi bir yerde oturmanızda sizin aydın olduğunuzu göstermez bazen ilkokulu mezunu bir insan sizin gibi üniversite mezunlarından daha aydın olabiliyor ve bizim kimsenin fikrine ihtiyacımız yok kimseninde sizin anlattığınız konular hakkında bir merakı yok zaten bence siz gidin aydın arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirin üstünüze vazife olmayan şeylerede çok fazla karışmayın bırakında bu konularda bilgisi olan gerçek insanlar din alimleri konuşsun bizler gerekli olan yerlerde gerekli bilgileri alıyoruz zaten ......

Sevgili cvcv,

hayırlı lsun, tez zamanda müjdeli haberlerini almayı ümit ediyorum..:)

ne zaman ve ne kadarlık bebek geleceği belli olmadığından bence kıyafetten ziyade biberon emzik gibi şeyler alabilirsin zira biberonla bebeğini almaya gidiyorsun eve getirirken yolda acıkırsa diye bu sebeple biberonun kaynatılmış olarak hazırlanması önemli. ben öğrendiğimde elimde hiç birşey yoktu. bir gece önce yenidoğan kıyafetleri ve biberon aldım ertesi sabah oğlumun yanına gittim. oğlum kucağımda beşiğini,arabasını ve araç içinde kullanacağım anakucağını aldım. küvetini havlusunu ne bileyim daha birsürü şeyi oğlum kucağımda alışveriş yaptım ve hayatımın en güzel alışverişiydi. heyecanını anlıyorum,acele etme derim Allahın izniyle herşeyi olur bebeğinin mahrum kalmaz ilk saatlerinde bile.

canım üzülme senin heyecanını hepimiz biliyoruz ne kadar beklediğini,oğlun geldiğinde sevginin ne kadar dolup taştığını. çalışan anne olmak çok zor. oğluna iyi bir gelecek sağlamak için çalışıyorsun keyfinden değil ya,hem oğlun ne kadar şanslı anneanneyle büyümük zevklidir :) sen takma kafana oğlun için en iyi anne sensin :) ve o şahsiyetlede bir daha böyle dertleşme iyi arkadaş değil o, fesat galiba Allahın selamını ver geç kafası değil ama yüreği cahil kalmış insanlarla mesafeli olacaksın. üzme kendini biz burdayız her zaman yanındayız :) güzel oğlunu öp benim için :)

Pırılım seninle aynı dönemlerde yavrularımıza kavuşmuştuk. demek sende haftalık filanken kızına kavuştun :)) bu konudada aynıyız. oğlum şuan 5,5 aylık senin peri kızın gibi lokum lokum :))) 6 aylık kınasını yapacağım dedin ya içim pır pır etti. bir kez böyle bir törene katıldım anne kız bindal giydiler ne tatlılardı :) sende giy :) kırmızı bindallar al kızına,birde tüllerle bezenmiş altın sıralı fes :)) gözümde canlandırdım da çok güzel olacak :))

hiç birşey hazırlama canım. sabırla bekle o anı.bir kaç gün önceden haberin olur zaten durumuna göre biberon,mama ve bulunduğu aya göre bir kat kıyafet alırsın. çünkü o kadar çok hediye geliyorki bazısını giydiremeden bebeğin büyüyor. :)) oğluma 3 yaşına kadar bir şey almazsam yeri :). heyecanını çok iyi anlıyorum. başvuraya gittiğimizde sosyal çalışan size sıra çabuk gelir şimdiden odasını hazırlayın dediğinde dona kalmıştık. nasıl bir bebeğimiz olacak kızmı erkeke mi olacak kaç yaşında olacak kardeşi olacakmı gibi düşüncelerden biz hiç birşey almadık ve nihayet haber geldiğinde yenidoğan kıyafeti bir biberon,mama ve bebek beziyle yola çıktık :) sonrası çorap söküğü... yeterki kucağına bebeğini versinler gerekirse battaniyeye sarıp eve getirirsin olsunda nasıl olursa olsun, hayırlısı ve allahın izniyle inşallah.

hadi hayırlısı çok az kalmış :) erkek bebek de şansını çok yüksek. Allahım çarçabuk o günün gelmesini nasip etsin.

canım 2012 den bu yana 1 yıldan fazla geçti haliyle bir yılı geçkin bi sürede normal değil mi :) sen nerden başvurdun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…