Canım sen deyince bende baktım.Başvuru tarihi yanlış yazılmıştır.Yoksa imkanı yok öyle bir durumun.
inşallah tarihte yanlışlık vardır yoksa türkiye tarihinde bir ilk olur :)
Herkesee Günaydın,
Güzel haberler almak dileğiyle...
Bugün biraz canım sıkkın, artık beni anlamayan veya anlamak istemeyen insanlardan bıktım.
İnsanların, hatta yakın çevremin sürekli bana yeni tedavi yöntemleri önermesinden, televizyonda duyduklarını söylemelerinden bıktım. Böyle bir karar aldığım halde hala ama şunu denediniz mi? ama bunu denediniz mi? demelerinden artık içime fenalık geldi. Neden insanlar hassas olduğun konularda üstüne gelir ve sürekli hergün aynı şeyi hatırlatır. Tabii onlar iyilik yaptığını sanıyor ben önereyim diyor ama bilmiyorki bunu sadece kendisi söylemiyor çevrede bilen herkes bunları söylüyor ve artık başım ağrıyor düşündükçe. Kendimi üzmemeye çalışıyorum güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum ama bazen olmuyo işte. Sanki insanlar beni görünce akıllarına bebek+tedavi geliyor. Ben demek tedavi demek acıyolar sanki.
Oysa her insanın hassas olduğu bir konu vardır. Bende eğer karşımdaki insanı tanıyorsam kendisi bahsetmediği sürece asla sorunu olduğu konuyu açmam üzmemek için. Ama ben aynı davranışı göremiyorum ne yazıkki ve çok üzülüyorum.
Arkadaşlar eminim sizde bunları veya benzer şeyler yaşıyorsunuz, sabah sabah sizi üzmek istemem sadece yazmak istedim. Beni anlayacağınızı biliyorum.
Sevgiler,
canı 2012 yılından bir yıl önceden başvurduk niye kimse dikkatli okumuyodirekt yargılama yoluna gidiliyo ki...
Herkesee Günaydın,
Bugün biraz canım sıkkın, artık beni anlamayan veya anlamak istemeyen insanlardan bıktım.
İnsanların, hatta yakın çevremin sürekli bana yeni tedavi yöntemleri önermesinden, televizyonda duyduklarını söylemelerinden bıktım. Böyle bir karar aldığım halde hala ama şunu denediniz mi? ama bunu denediniz mi? demelerinden artık içime fenalık geldi. Neden insanlar hassas olduğun konularda üstüne gelir ve sürekli hergün aynı şeyi hatırlatır. Tabii onlar iyilik yaptığını sanıyor ben önereyim diyor ama bilmiyorki bunu sadece kendisi söylemiyor çevrede bilen herkes bunları söylüyor ve artık başım ağrıyor düşündükçe. Kendimi üzmemeye çalışıyorum güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum ama bazen olmuyo işte. Sanki insanlar beni görünce akıllarına bebek+tedavi geliyor. Ben demek tedavi demek acıyolar sanki.
Oysa her insanın hassas olduğu bir konu vardır. Bende eğer karşımdaki insanı tanıyorsam kendisi bahsetmediği sürece asla sorunu olduğu konuyu açmam üzmemek için. Ama ben aynı davranışı göremiyorum ne yazıkki ve çok üzülüyorum.
Arkadaşlar eminim sizde bunları veya benzer şeyler yaşıyorsunuz, sabah sabah sizi üzmek istemem sadece yazmak istedim. Beni anlayacağınızı biliyorum.
Sevgiler,
Herkesee Günaydın,
Sevgiler,
merhaba kalbinin güzelliği yüzlerine vurmuş anneler ve anne adayları :)
iyi bir hbr aldım sizlerle paylaşayım dedim...
erkek bebişte 2. kız bebişte 5. sıradaymışız tez zamanda kavuşmak dileğiyle darısı bekleyenlerin başınaaa...
Herkesee Günaydın,
Sevgiler,
sevgili cvcv çok sevindim canım demekki yakınlarda yavrun inşallah çok beklemezsin çabucak kavuşursun bebeğine sevgiler
Arkadaşlar iyiki varsınız...
insanın kendisini anlayan insanların var olduğunu bilmek güzel.
Sevgiler,
Günaydın Limony;
Gerçekten seni o kadar iyi anlıyorum ki; Bu durumla hepimiz karşılaşıyoruz emin ol.Ben de nelerle karşılaşmadım ki. Yeri geliyor kendi ailen bile (evlat edinme konusunda değil ama bebeğimin olmaması durumu ile ilgili o kadar yorum yapıyor ki ) Elimde o kadar sonuç olmasına rağmen;o kadar Profösörlerle görüşmüş olmama ve onlardan senin kesinlikle bebeğin olmaz , olur diyen doktorun odasından direk çık git inanma demelerine rağmen ;onlar nerden bilecek?Allah bilir ,Şunun kızınada olmaz demişlerdi oldu , Neden olmazmış olur tabi ; Şu kişi yıllarca bekledi sonunda oldu ,Allah istesin yeterki ...v.b o kadar çok laf söylüyorlar ki :) İnsanlar nedense anlamıyor. Sanki kendileri doktor kendileri senin fizyolojini biliyor...Anlamadım gitti yaa. Boşver bence üzülme. Takmada ...Ben tüp bebek bile deneyemedim. Bebeğimin olmayacağını evlenirken biliyordum.Tüp bebek yapmak zorundasın dedi doktorum Bebek yapmak istediğimdede Tüp bebek denemesini bile yapmadılar. Ama olsun üzülmüyorum.
Bu demekki olması gereken.Demekki ben bu yolla ANNE olacağım.
sevgili limony yeni gelişme yok mu sevindirici haberlerini bekliyorummm :)
Yok maalesef arkadaşım, Ev ziyareti için bekliyoruz. Aradım gelicez bu aralar yoğunuz dedi uzmanımız.
Asıl biz senin güzel ve kavuşma haberlerini bekliyoruz....
Sevgiler,
aslinda cok önce yazilmis burada yazilanlar.. bilmiyorum hala takip ediyor mu bunu yazan ve begenenler... ve hatta ayni fikirde olanlar... öncelikle surdan baslamaliyim bizde evlat edinmek icin arastirmalara baslamis ve Avrupa da yasayan bir ciftiz... ikimizde üniversite mezunu kariyer sahibi aydin insanlariz.. ama bu demek degil ki dini yönlerimiz zayif ve o konulari arastirmiyoruz... Bu ise girisen müslüman her aile diyebilir mi ki bu is dinime uygun mu degil mi?? ben arastirmiyorum! sadece anne baba olayim da gerisi mühim degil diyebilen var mi?? Kuran-i Kerim acikca yaziyor malesef ki bu meseleyi ve hatta bizzat Peygamber efendimize de bu konuyla ilgili ayetler indirilmis kendi evlatligiyla ilgili... simdi burada ayet yazacak degilim fakat eminim ki siz de üstünüze düseni yapip dinen arastirmaya basladiginizda bu sonuclara zaten ulasacaksinizdir... yani gercekten de erkek ise anneye, kiz ise babaya ne yazik ki büyüdükten sonra dinen namahremdir !!!Hatta akrabalariniza da namahrem olacaktir! kendi kardesiyle evlenme riski vardir! cünkü soyadi degisiyor cocugun.. ve bunu bilemez!! Lakin erkek kiz farketmez aldiginiz cocugu, sizin yada kocanizin kardesi ya da kardesinin hanimi emzirir ise yegeniniz olacagi icin bu namahremlik durumu ortadan kalkar.. ya da keske siz emzirebilseniz..
demem odur ki sevgili anne baba adaylari.. Biz cok istememize ragmen 5 yillik evliligimizde yüce rabbim böyle takdir etti bebegimiz henüz olmadi.. ilerde olur mu da tabi ki bilemeyiz.. olursa hem kendi cocugumu hem evlat aldigim cocugu asla birbirinden ayiramam.. anne baba duygusu tasiyan hickimse ayirmaz zaten.. ve düsünemez bile bence.. demem odur ki rabbim büyük.. biz tüm bu dini seyleri bilerek yine de evlat edinmek istiyoruz.. ama inkar da etmiyoruz.. lütfen sapkinlik olarak gören siz ve sizin gibiler önce bi arastirsin!! cünkü hepsi dogru ve hepsi resmen Kuran-i Kerim de yazan gerceklerdir.. Siz Allah tan iyi mi bileceksiniz !!!
sevgili kukusum siz kavuştunuz mu bebeğinize ne kadar oldu başvuralı nerden başvurdunuz acaba güzel dilekleriniz için de teşekkürler hepimizin adına...
sevgili kukusum siz kavuştunuz mu bebeğinize ne kadar oldu başvuralı nerden başvurdunuz acaba güzel dilekleriniz için de teşekkürler hepimizin adına...
aycamayca hanım bence siz evlat edinmekten vazgeçin derim madem namahrem olduğunu düşünüyorsunuz ve kaldıki bu konuda fetva vermek kimsenin haddine değil siz din alimimisinizki böyle şeyler yazabiliyorsunuz bu konuda ben bir video yayınladım önce ona bir bakmanızı öneririm yayınladığım video evlat edinmenin dinimizdeki yerini açıkça söylüyor zaten siz üniversite bitirmiş olabilirsiniz ama bu sizin aydın olduğunuzu göstermez yada iyi bir yerde oturmanızda sizin aydın olduğunuzu göstermez bazen ilkokulu mezunu bir insan sizin gibi üniversite mezunlarından daha aydın olabiliyor ve bizim kimsenin fikrine ihtiyacımız yok kimseninde sizin anlattığınız konular hakkında bir merakı yok zaten bence siz gidin aydın arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirin üstünüze vazife olmayan şeylerede çok fazla karışmayın bırakında bu konularda bilgisi olan gerçek insanlar din alimleri konuşsun bizler gerekli olan yerlerde gerekli bilgileri alıyoruz zaten ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?