Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum 16.09.2011 kız 28.09.2012

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
koz13 kız
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
serap 05.12.2011 istanbul erkek
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız
destina0706 01.2012 Erzurum kız
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
Tenarr 23.10.2012
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek 25.02.2013(Ziyaret)
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
zaman 04.01.2013 istanbul terk kız

evet bugünden itibaren 2013 ün bebek haberlerini bekliyoruz......
liste kabardı işimi kolaylaştırın lütfen: üst katta boş yerimiz var üst kata alalım sizleri olmaz mı? :))))

Herkesee Günaydın,

Güzel haberler almak dileğiyle...

Bugün biraz canım sıkkın, artık beni anlamayan veya anlamak istemeyen insanlardan bıktım.
İnsanların, hatta yakın çevremin sürekli bana yeni tedavi yöntemleri önermesinden, televizyonda duyduklarını söylemelerinden bıktım. Böyle bir karar aldığım halde hala ama şunu denediniz mi? ama bunu denediniz mi? demelerinden artık içime fenalık geldi. Neden insanlar hassas olduğun konularda üstüne gelir ve sürekli hergün aynı şeyi hatırlatır. Tabii onlar iyilik yaptığını sanıyor ben önereyim diyor ama bilmiyorki bunu sadece kendisi söylemiyor çevrede bilen herkes bunları söylüyor ve artık başım ağrıyor düşündükçe. Kendimi üzmemeye çalışıyorum güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum ama bazen olmuyo işte. Sanki insanlar beni görünce akıllarına bebek+tedavi geliyor. Ben demek tedavi demek acıyolar sanki.
Oysa her insanın hassas olduğu bir konu vardır. Bende eğer karşımdaki insanı tanıyorsam kendisi bahsetmediği sürece asla sorunu olduğu konuyu açmam üzmemek için. Ama ben aynı davranışı göremiyorum ne yazıkki ve çok üzülüyorum.
Arkadaşlar eminim sizde bunları veya benzer şeyler yaşıyorsunuz, sabah sabah sizi üzmek istemem sadece yazmak istedim. Beni anlayacağınızı biliyorum.

Sevgiler,

canım aynı şeyleri inan hepimiz yaşadık gerçekten çocuğumuz olmadığına dair bütün raporları göstermeme rağmen hala deneyin diyenleri duydum hatta ben evlat başvurum 1 seneyi bulmasına rağmen annem hala bebek gelmesse siz tedavinizi olun deyip duruyo ne yaprsak yapalım bebeklerimiz gelmeden kimse bizi anlamayacak ama ben bunlara takılmayı çoktan bıraktım herkes kendi bildiği işini yapsın sen doğurabiliyosun madem sen doğur ben doğrumak istemiyorum bu kadar kimene ya

canı 2012 yılından bir yıl önceden başvurduk niye kimse dikkatli okumuyo direkt yargılama yoluna gidiliyo ki...

canım kusura bakma ben gerçekten tarihi görünce geçtiğimiz ocak sandım yoksa seni yargılamak değil niyetim yada kıskanmak haşa ne mutlu keşke herkes 1 ayda alsa bebeğini mutlu oldum senin adına ikimizde 1 sene olmuş aynı tarihiz ama biz istanbul olduğumuz için sıralar çok geç geliyo birde 4-5 ay oldu hala aynı sıradayız artık moral kalmadı tekrar kusuruma bakma

Canım seni öyle iyi anlıyorum ki. Eminim buradaki arkadaşarımızın hepsi bunu yaşıyorlardır. En yakınların bile bazen seni istemeden üzebiliyor. Aslında kendilerince iyilik yapmaya çalışıyorlar. Bu konu bizim zayıf noktamız bu sebeple her söylenen bazen batıyor insana. Sen artık bir yola girmişsin canını sıkmalarına izin verme. Biz burada bir aile gibi olduk. iyi ki varsınız....

canın sıkılmış arkadaşım insanları anlamak zor malesef hiç bebeğin olmaz bitane alsanız derler alırsın aradan biraz zaman geçtimi bunada kardeş al derler onuda alırsın iki olur aradan zaman geçer olmuşsun bi kere daha hamile aaaaaaaa derler iki tane vardı bunu ne yapmaya aldın o yüzden canım kimse için moralini bozma insanlar memnuniyetsizdir eğer sen onlara göre konuşursan iyisin tedavi falan ama intlaşınca üzerine geliyolar aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz boşverrrrrrrr takma canım sen tedavi falan biz o tedavilerde ne kadar acılar çektik onların haberi varmı

sevgili cvcv çok sevindim canım demekki yakınlarda yavrun inşallah çok beklemezsin çabucak kavuşursun bebeğine sevgiler

Arkadaşlar iyiki varsınız...

insanın kendisini anlayan insanların var olduğunu bilmek güzel.

Sevgiler,

günaydın günaydın anneler pozitif düşünelim bugün önce gülümseyelim sonra gülelim kahkaha atalım ve hatta hatta katıla katıla gülelim korkmadan içimizdeki siyah renkler gidene kadar gökkuşağı gibi renk renk olana kadar bilelimki 7 renkten oluşan tek renk beyazdır gülmek bulaşıcıdır herkese bulaştıralım ve bebeklerimizi gülücüklerle karşılayalım

Günaydın Limony;

Gerçekten seni o kadar iyi anlıyorum ki; Bu durumla hepimiz karşılaşıyoruz emin ol.Ben de nelerle karşılaşmadım ki. Yeri geliyor kendi ailen bile (evlat edinme konusunda değil ama bebeğimin olmaması durumu ile ilgili o kadar yorum yapıyor ki ) Elimde o kadar sonuç olmasına rağmen;o kadar Profösörlerle görüşmüş olmama ve onlardan senin kesinlikle bebeğin olmaz , olur diyen doktorun odasından direk çık git inanma demelerine rağmen ;onlar nerden bilecek?Allah bilir ,Şunun kızınada olmaz demişlerdi oldu , Neden olmazmış olur tabi ; Şu kişi yıllarca bekledi sonunda oldu ,Allah istesin yeterki ...v.b o kadar çok laf söylüyorlar ki :) İnsanlar nedense anlamıyor. Sanki kendileri doktor kendileri senin fizyolojini biliyor...Anlamadım gitti yaa. Boşver bence üzülme. Takmada ...Ben tüp bebek bile deneyemedim. Bebeğimin olmayacağını evlenirken biliyordum.Tüp bebek yapmak zorundasın dedi doktorum Bebek yapmak istediğimdede Tüp bebek denemesini bile yapmadılar. Ama olsun üzülmüyorum.

Bu demekki olması gereken.Demekki ben bu yolla ANNE olacağım.

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim...iyiki varsınız...

Hepimiz buna benzer veya bunun gibi şeyler yaşıyoruz. Aslında hep olan şeyler arkadaşım haklısın ama bazen tahammül edemiyor insan. Tabii o günkü ruh durumuna da bağlı. İnsan hergün aynı olmuyor ki. Ama napalım dediğin gibi. Bizler bu yolla anne olacağız inşallah. Çok yüce birşey bu. Zaten insanın bazen en yakınları bile anlamıyor, o nedenle anlatmak için kendimizi tüketmenin bir anlamı yok. Bu yüce olaya konsantre olalım değilmi?

Şimdi daha iyi hissediyorum kendimi,

Herkese sevgiler,

sevgili limony yeni gelişme yok mu sevindirici haberlerini bekliyorummm :)

Yok maalesef arkadaşım, Ev ziyareti için bekliyoruz. Aradım gelicez bu aralar yoğunuz dedi uzmanımız.

Asıl biz senin güzel ve kavuşma haberlerini bekliyoruz....

Sevgiler,

Yok maalesef arkadaşım, Ev ziyareti için bekliyoruz. Aradım gelicez bu aralar yoğunuz dedi uzmanımız.

Asıl biz senin güzel ve kavuşma haberlerini bekliyoruz....

Sevgiler,

içini ferah tut bende öyleydim am bak yaklaştım kuzumuza :) inş. tez amanda kavuşuruz hepimiz mutlu hbrler almak dileğiyle...

yani ben böyle insanları var yaa...
kendiniza aydın maydın demeyin! bu kadar din boyundurugu altına giren insanların ''aydın olma'' sıfatını kendilerine yakıştırmaların zerre mantıgı yok. oglum/kızım dediğinin büyüdüğünde kendine ''namahrem'' olacagını düşünen ve bunun düşünülmesine izin veren sapık fikirlerin cezasını yukarıda Allah verir. sizin gibiler yüzünden yaşadığım dinsizliğe her geçen gün şükrediyorum.
bu forumu kirletmeyin lütfen..
Yaşadığınız duygu ve mantık fukaralığı için de inanılmaz üzülüyorum bunlarla aynı havayı soluyorum diye...
Ne yazık ki Allah'ın güzelliği sizin gibi insanların içine yansımamış!!!

sevgili kukusum siz kavuştunuz mu bebeğinize ne kadar oldu başvuralı nerden başvurdunuz acaba güzel dilekleriniz için de teşekkürler hepimizin adına...

sevgili cvcv
biz kızımıza ankaradan başvurduk eylül 2011 de..şehir dışıda olabilir dedik şansımıza ankaradan çıktı eylül 2012 de kavuştuk meleğimize...çoook tatlı....allah sizede inşallah en kısa zamanda annelik duygusunu tatmayı nasip eder... başvurduğumuz andan itibaren tekbir şey dedim allahım hayırlısını nasip et... böyle bir mutluluk yokmuş.. hayatımız tamamen değişti kızımdan önce kızımdan sonra :))

sevgili kukusum siz kavuştunuz mu bebeğinize ne kadar oldu başvuralı nerden başvurdunuz acaba güzel dilekleriniz için de teşekkürler hepimizin adına...

kelimelerine sağlık sevgili sima ... herkesin düşünceside inancıda kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…