demek bende yanlız değilim bu tavsiye konularında yaklaşık 2 ay önce yengemle sohbet ediyorduk konu tedaviden açıldı bir doktor var mutlaka ara dedi ben kırmadım yanında aradım sırf gönlü olsun diye değil ortam gerilmesin dedim sabrettim oysaki ben genelde sabırsızımdır, diyeceğim o ki ben hala yaşıyorum annem teyzem vs... herkes tedavi ol diyo üzülüyorum aslında br çırpıda silmek istemiyorum ileride ne olur bilemem şimdilik bebeğim geldiğinde tavırlarını hallerini görücem eğer o zamanda tedavi konusunu açarlarsa belki bende görüşmem şuanda kafamı onlara yormak istemiyorum
demek bende yanlız değilim bu tavsiye konularında yaklaşık 2 ay önce yengemle sohbet ediyorduk konu tedaviden açıldı bir doktor var mutlaka ara dedi ben kırmadım yanında aradım sırf gönlü olsun diye değil ortam gerilmesin dedim sabrettim oysaki ben genelde sabırsızımdır, diyeceğim o ki ben hala yaşıyorum annem teyzem vs... herkes tedavi ol diyo üzülüyorum aslında br çırpıda silmek istemiyorum ileride ne olur bilemem şimdilik bebeğim geldiğinde tavırlarını hallerini görücem eğer o zamanda tedavi konusunu açarlarsa belki bende görüşmem şuanda kafamı onlara yormak istemiyorum
seni o kadar iyi anlıyorumki inan insanlar o kadar boş boğazlarki anlayamıyorum bende
benim çevremdede yakın akrabalarımdan bazı insanlar var ve kullandıkları kelimelere sinir oluyorum birkere daha tüp bebek deneyin diyorlar diyorumki zaten benim bir kızım var rabbim ona sağlık uzun ömür versin başka çocuk düşünmüyorum heleki doğurmakda zaten gözüm yok olsun olsun sen yine bi dene bitanede kendinin olur ya kendinin lafına sinir oluyorum benim zaten bir çocuğum var doğursam kızımdan farkı ne olacak benim karnımdanmı çıkmış olması ben bunu önemsemediğimi bir türlü anlatamıyorum insanlara en güzeli uzak durmak mecbur kalmadıkça görüşmemek insanlar çok cahil kullandıkları kelimelerin bizi nasıl yaralayacaklarını bilmiyorlar o yüzden üzülme arkadaşım mecbur kalmadıkça böyle konuşan insanlarla aynı ortamlara girmemeni öneririm ben geçenlerde facemden kuzenimi sildim bu konu yüzünden orda burda diyormuşki neden dışardan çocuk aldı madem çok istiyordu aile içinden alsaymış bunu bir duydum beynimden vurulmuşa döndüm ya sen kimsin bu konu hakkında konuşabiliyorsun ve bunu söyleyen erkek kuzenim annemede gerekli olan şeyleri söyledim sakın gözüme gözükmesin dedim herkes haddini bilsin dedim benim kızımın adını bir daha ağzına almasın dedim yani annem iletir inşallah insanlar cahil insanlar densiz insanlar dengesiz yapabileceğimiz tek şey uzak durmak.......
Arkadaşlar ;
Ben bugün ilk başvuru için Cağaloğluna gidiyorum. Bakalım nolucak...
sevgili sudenaz yapamıyocak bişey yok canım tedavi oldunuzmu bilmiyorum ne kadarlık evlisin onuda bilmiyorum ama inan çok sevgiyle dolu evli birçift bile olsan illaki bebeğin bir tarafın hep boş eksikliğini yaşıyorsun bebeğin boşlunu hiç kimse hiç bi sevgi dolduramıyor canım çünkü herşeyin kerkesin sevgisi ayrı o yüzden iyi karar ver bence allah yardımcın olsun
hayırlısıs olur inşallah hakkında evet senden gelen haberleri bekliyoruz gelişmeleri anlat bizeÇok sevindim arkadaşım, hayırlısı olsun şimdiden. Gelişmeleri yaz bize...
İnsan o kapıdan girince çok değişik duygular yaşıyor bunu biliyorum.
Sevgiler,
inşallah dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olurİyi akşamlar hiç durmayın Birand önce başvurun... Sonra keşke daha önce başvursaydım demeyin mutluluğu göreceksiniz..
6 senelik evliyim eşim kemoterapi gördüğü için bebeğimiz olmuyor ilaç kullandı ve bir kere micro tese oldu umudum yok oyuzden evlatlık almayı düşünüyorum ama nelerin beni beklediğini bilmiyorum oyuzden bekliyorum .
Merhaba güzel yürekli canlar.Benim sizlerin yardımına ihtiyacım var. Uzun süredir takibinizdeyim .İmkanım oldukça gelip okuyorum. Eşimle bir süredir masum bir yavruya sıcak bir yuva verme fikrimiz var ama hep araya birşeyler girdi ve biz ertelemek zorunda kaldık. Artık yola çıkmak istiyoruz. Sosyal Hizmetler Kurumuna gitmeden önce sizlerden bilgi almak istiyorum.Bu konularda eminimki hepiniz bir uzman kadar bilgiye sahipsiniz. Biz 16 yıllık evliyiz ben 39 eşim 42 yaşında ve 2 oğlumuz var. (Allah kısmet ederse 3 oğlum olsun istiyorum) evlatlık alma şansımız varmı yoksa sadece koruyucu ailemi olabiliyoruz. Eşimde bende çalışıyoruz ,çok şükür maddi bir sıkıntımız yok. Birde bizim durumumuzda evlatlık edinebilirsek eğer yavrunun yaş sınırı varmı?Daha soracağım çok şeyler var ama yanlış anlaşılmak yada kimseyi kırmak istemiyorum .Şimdilik bu konularda bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Canım merak etme bebeğin geldiğin de bi kuçaklarına alsınlar inan bu konuştuklarına pişman oluçaklar.Ayrıca seni üzmelerine izin verme sen bebeğine lazımsın sabrınla ve sevginle kendine iyi bak.
hiç yanlız olurmusun. hepimizin çevresinde bu densizlerden var ne yazık ki.. ben daha yeni başladım. çevremde çoğu insan bilmediğinden
duymadığımı sanıyordum. dün eski bir komşum aradı.. tv.görmüş tüp bebekle ilgili birşeyler.. hemen aramış beni. biz vazgeçtik artık
bu yollar çok yorucu ve zor.. artık denemek istemiyoruz diyorum. telefonda ısrarla şu doktor var vs. diyor..
devlet ikinci tüp bebeğide karşılıyormuş galiba ben seyretmedim. ama iyi olmuş isteyenler ihtiyacı olanlar için.
çalışanlar için pek uygun değil çok izin almak gerekiyor. devlette bu işler zor oluyor diyorum. aa ben hastaneye gidiyorsun
randevu alıp hemen oluyor sanıyordum dedi.. insanların başına gelmediğinden midir bilmem herşeyi çok kolay sanıyorlar..
bizim kararımız kesin dedim. ve daha da uzatmadım. birde insanları ikna etmekle mi uğraşacağız. anlamadım.
ben ve kocamın kararı benim için önemli olan. biz kararlıyız bu yola baş koymuşuz. gerisi boş..
bu arada haftaya birebir görüşmem var.. tavsiyesi olan arkadaşları bekliyorum. tşk..........
canım seni tebrik ederim ayrıca eşinide biyolojik anne ve baba olmanıza rağmen bu yola başvurmayı düşünmeniz bile çok güzel yanlız yeni yasaya göre 40 yaş üsüt evlat edinme zorlaştı sanırım sizin koruyucu aile olmanız daha uygun düşüyo ilgili uzmanlara danışıp bu konu hakkında bilgi alırsanız tabi daha iyi olur şimdiden tekrar tebrik ederim
hiç yanlız olurmusun. hepimizin çevresinde bu densizlerden var ne yazık ki.. ben daha yeni başladım. çevremde çoğu insan bilmediğinden
duymadığımı sanıyordum. dün eski bir komşum aradı.. tv.görmüş tüp bebekle ilgili birşeyler.. hemen aramış beni. biz vazgeçtik artık
bu yollar çok yorucu ve zor.. artık denemek istemiyoruz diyorum. telefonda ısrarla şu doktor var vs. diyor..
devlet ikinci tüp bebeğide karşılıyormuş galiba ben seyretmedim. ama iyi olmuş isteyenler ihtiyacı olanlar için.
çalışanlar için pek uygun değil çok izin almak gerekiyor. devlette bu işler zor oluyor diyorum. aa ben hastaneye gidiyorsun
randevu alıp hemen oluyor sanıyordum dedi.. insanların başına gelmediğinden midir bilmem herşeyi çok kolay sanıyorlar..
bizim kararımız kesin dedim. ve daha da uzatmadım. birde insanları ikna etmekle mi uğraşacağız. anlamadım.
ben ve kocamın kararı benim için önemli olan. biz kararlıyız bu yola baş koymuşuz. gerisi boş..
bu arada haftaya birebir görüşmem var.. tavsiyesi olan arkadaşları bekliyorum. tşk..........
Arkadaşlar ;
6 senelik evliyim eşim kemoterapi gördüğü için bebeğimiz olmuyor ilaç kullandı ve bir kere micro tese oldu umudum yok oyuzden evlatlık almayı düşünüyorum ama nelerin beni beklediğini bilmiyorum oyuzden bekliyorum .
Merhaba güzel yürekli canlar.Benim sizlerin yardımına ihtiyacım var. Uzun süredir takibinizdeyim .İmkanım oldukça gelip okuyorum. Eşimle bir süredir masum bir yavruya sıcak bir yuva verme fikrimiz var ama hep araya birşeyler girdi ve biz ertelemek zorunda kaldık. Artık yola çıkmak istiyoruz. Sosyal Hizmetler Kurumuna gitmeden önce sizlerden bilgi almak istiyorum.Bu konularda eminimki hepiniz bir uzman kadar bilgiye sahipsiniz. Biz 16 yıllık evliyiz ben 39 eşim 42 yaşında ve 2 oğlumuz var. (Allah kısmet ederse 3 oğlum olsun istiyorum) evlatlık alma şansımız varmı yoksa sadece koruyucu ailemi olabiliyoruz. Eşimde bende çalışıyoruz ,çok şükür maddi bir sıkıntımız yok. Birde bizim durumumuzda evlatlık edinebilirsek eğer yavrunun yaş sınırı varmı?Daha soracağım çok şeyler var ama yanlış anlaşılmak yada kimseyi kırmak istemiyorum .Şimdilik bu konularda bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Evet canım babasına çok benziyor ve çok tatlı Allah bağışlasın kızınızı inşallah.destinacım çok haklısın benim kızımın resmini görmüşsündür facemde babasının kopyası bilmeyen hiç kimse doğurmadığımı anlamıyor babasına çok benzediğini söylüyorlar ayrıca bizim gibi evlat sahibi olmuş arkadaşlarımızın hepsinin çocukları ya annenin yada babanın kopyası rabbimin işine karışılmaz :)) en doğrusunu rabbim biliyor :)
annene bravo o mübarek ellerinden bizim yerimize öp canım.Benim annemde sağolsun bana çok destek oluyor.Ve aynı bizim gibi çok heyecanlı.Annem bir gelse alışverişe çıkacak o da çok sabırsız iyiki varlar.allah başımızdan eksik etmesin.Günaydın anne ve anne adayları hiç kimse için kendinizi üzmeyin bana bu konuda en büyük desteği veren annem bana( kızım sen yolundan dönme kimsenin lafınıda sözünüde kafana takma dedi) ben herkesin cevabınıda veriyorum doğurmakla annelik olmaz senin beklediğin gibi hamile olanlar beklemiyor dedi çok mutlu oldum desteği bi tek annemden görüyorum. Bu arada bizim densiz gelin başkasının çocuğunu sevmek zor olur istiyorsan gel abinin çocuklarını sev demişti eve geldiğimde çok ağlamıştım daha sonra durumu anneme anlattım annem 1 yıldır gelini eve gelmesine izin vermiyor benim çocuğumu üzen benim evime giremez diyor.ALLAH annelerimizi başımızdan eksik etmesin bu gün işallah bütün dualarımızın kabul olması dileğiyle sevgiyle kalın.
Çok sevindim canım ne mutlu o yavrucağa ve sizeArkadaşlar ;
ah ah kimsenin içi kötü değil aslında ama anlayamıyorlar işte. empatiden yoksun bir ülkeyiz ne yazıkki kırılırmı üzülürmü düşünmeden ağzında ne varsa söyleyen insanlar çoğunlukta. kararın güzel yola devam canım :) görüşmende çok gerilme kendin ol gerisini düşünme :) kolay gelsin canım.
hadi hayırlısı herşey eskisinden daha güxel olacak emin ol.:)
bekleme :) daha sonra neden bu kadar beklemişim diyorsun nacizane önerim :)) erken kalkan yol alır.
Yarenciğim merhaba :) seninle bir başka topikten tanışıyoruz hatırladın mı beni :) sen istersen evlatda edinirsin koruyucu ailede olursun aile durumun çok müsait. sen 39 yaşında olduğun için bir bebek alma şansınız yüksek zira 40 yaş üstüne yaşalmış bebekler veriliyor kanun gereği yeni doğan bebekle aile fertlerinden birinin olması yeterli en çok 40 yaş yaş farkı olması gerekiyor. Sen Antalyada yaşıyordun değil mi? sosyal hizmetlerin online sayfasına girersenorada şartlar tane tane anlatılmış :) ne güzel karar vermişsin tebrik ederim seni ve eşini :) çocukların bu konuda ne diyorlar? bende seneye koruyucu aile olmak için başvuracağım. oğluma bir arkadaş bir kardeş gelsin istiyorum :) oğlum şimdi 5,5 aylık ona çok vakit ayırmam gerekiyor ama seneye herşey daha yoluna girmiş olur şöyle ilkokula yeni başlamış bir çocuğa koruyucu anne olmak istiyorum :) yolun hayırlı olsun canım herşey gönlünce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?