İyi haftalar diliyorum herkese :)
Sabah ilk iş uzmanımızı aradım. Sıranın her yaş grubunu kapsadığını ve endişe etmemem gerektiğini söyledi.
Ama sırasını Şubat ayına kadar donduranların, tekrar aktif olduğunu ve bizden önce birkaç kişi daha olabileceğini söyledi.
Anlayacağınız arkadaşlar, beklemedeyiz..
sağlık olsun diyoruz, herşeyin hayırlısı ...
sizlerden güzel haberler gelmesi ümidiyle :)))
Arkadaşlar hafta sonu çok yoğundum Misafirim vardı .Bilgisayar başına geçemedim bir türlü
Evet 1 Ocak 2013 Cuma günü gidip başvurumuzu yaptık.Diploma ve kimlik fotokopilerimizi teslim ettik.Kısa bir konuşma yaptık zaten .Bizden bazı evrakları hazırlamamızı istediler .
5 referans-5 resim-Gelir Belgesi ve El yazımızla yazdığımız Özgeçmiş
Bu belgeleri hazırlayıp 2 hafta içinde teslim etmemiz gerekiyor. İstedikleri Özgeçmiş nekadar detaylı. O kadar çok madde varki bahsetmemiz gereken. O nasıl bir özgeçmiş talebidir :) Bakalım nasıl yazacağız :)
Neyse hakkımızda hayırlısı olsun
Herkesin Günü çok güzel geçsin İnşallah....
Herkese günaydın arkadaşlar
Umarım iyi haberler alacağımız bir hafta olur. Bebeği rahatsızlanan arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun diyorum. Koz'cuğum üzülme eminin o sıra bildiren yazı eski tarihlidir. Yada Türkiye genelidir. Size ilk defa mı yazı geliyor. Biz nisan ayında müracaat etmiştik. Temmuz ayında sıra bildiren bir yazı gelmişti. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
sevgiler...
Arkadaşlar hafta sonu çok yoğundum Misafirim vardı .Bilgisayar başına geçemedim bir türlü
Evet 1 Ocak 2013 Cuma günü gidip başvurumuzu yaptık.Diploma ve kimlik fotokopilerimizi teslim ettik.Kısa bir konuşma yaptık zaten .Bizden bazı evrakları hazırlamamızı istediler .
5 referans-5 resim-Gelir Belgesi ve El yazımızla yazdığımız Özgeçmiş
Bu belgeleri hazırlayıp 2 hafta içinde teslim etmemiz gerekiyor. İstedikleri Özgeçmiş nekadar detaylı. O kadar çok madde varki bahsetmemiz gereken. O nasıl bir özgeçmiş talebidir :) Bakalım nasıl yazacağız :)
Neyse hakkımızda hayırlısı olsun
Herkesin Günü çok güzel geçsin İnşallah....
arkadaşım demekki türkiye geneli kağıtta yazan hayırlısı olsun inşallah çok bekletmez artık yavrun seni sevgiler
Gözün aydın arkadaşım, demek tüm Türkiye geneli, çok beklemeyeceksin inşallah.
Biran önce gelsin bebişin.
Sevgiler,
Arkadaşlar
Bugün eşim kurumu arayıp sıramızı soracak. Ben çok heyecanlı olduğum için ondan rica ettim. Şuan işyerimde haber bekliyorum. Heyecan dorukta çok korkuyorum....
Merhaba arkadaşlar
Sıramız bugün itibari ile 28 'miş. Aralık ortası gibi aramıştık en son 31'di. Sıralar ne kadar yavaş ilerliyor ya. Bu hesaba göre daha çokkk bekleriz...
Moralini bozma arkadaşım, bazen de çok çabuk ilerliyormuş. Komşumda öyle olmuştu İzmir'de yani. Önce böyle yavaştı sonra birden ilerledi. İnşallah öyle olur.
Aramızda 7 ay var bu durumda benim 250. sıra falandır heralde.
İyi düşünelim, düşünmeye çalışalım. Formülünü bilmiyorum ama başka çaremiz olsaydı keşke.
Sevgiler,
İnşallah bizim sıralar da komsun gibi olur. Ne kadar sürede sıra gelmiş kendisine merak ettim. Listeye bakıyorum falan hep 1 yılda geliyor sıralar inşallah öyle olur. Ama çok canım sıkıldı.
Sevgiler
Merhaba arkadaşlar
Sıramız bugün itibari ile 28 'miş. Aralık ortası gibi aramıştık en son 31'di. Sıralar ne kadar yavaş ilerliyor ya. Bu hesaba göre daha çokkk bekleriz...
Komşumun tam 11 ayda geldi, farketmez demişlerdi erkek olduğu için 11 ay ama kız sıranızda 2-3 ay sonra gelir dediler. Yani 1 yıl veya 1 yıl 2 ay falan oluyor kız için. İnşallah seninde öyle olur.Hatta daha çabuk olur umarım.
Hatta bu ay 15 Şubatta mahkemeleri var bende şahit olarak gireceğim, velayet için.
İnşallah sıra çabuk ilerler. Bu arada bu aralar İzmir'de bir yoğunluk var. Uzmanımız öyle dedi bende ev ziyareti için aradım 3 ay oldu daha gelmediniz (çünkü sıranı ancak ev ziyaretinden sonra öğrenebiliyorsun) sıramızı da öğrenemedik dedim. Çok yoğunuz hep mahkemesi devam eden bebekler var, en yakın zamanda geleceğim dedi.
Boş yere umutlamanı da istemem ama mahkemesi biten bebekleri veriyorlar ya belkide sıra çabuk açılır. İNŞALLAAAAHHH.
Moralini bozma canım.
sevgili limony bulunduğum ilde bir tanıdığım arkadaşı kurum müdürünü ziyarete gitmiş 12 tane 0-1 yaş çocuk geldiğini biraz beklettikten sonra uygun ailelere verileceğini söylemiş ben çok ihtimal vermedim ama düşünüyorum kafamada takılmadı değil hani acaba rıza kararı mahkeme falan mı oluyor bilgin varmı canım bu konuda
Uzman demiştiki eğer terk rıza farketmez dersen mahkemesi daha devam eden bebekleri (çok vermeyi tercih etmeseler de) veriyorlar bekletmeden, ama sadece terkedilenler dersen mahkemesi devam eden bebekleri sana vermiyorlar. Sıra senden atlıyor ve terk-rıza diyen aileye geçiyor. Yani birazda bizlerin tercihi.
12 tanede az değil hep böyle oluyor ise eğer sıra çabuk gelir canım.
Yok canim bizim terk-riza mesela ve bebegimizin orada oldugunu soylediler.Hatta mahkemesi bitmemis hic bir bebegi vermiyorlarmis.Cunku yasal sure dolmazsa sorun yasiyorlarmis.Gecen sene oyle bir aile ile sorun olmus bebegin tam yasal hakki dolmadina bir kac gun kala birakan aile geri almak istemis bebegini.Yasal olarak mahkeme sonuclanmadigi icin alma haklarida varmis.Ve bunlar mahkemesi olmafan bebegi verdikleri aileden bebegi almak zorunfa kalmislar.O yuzden bize artik mahkemesi sonuclanmayan hic bir bebegi vermediklerini bu olay onlari cok etkilemis.Yani 1ay fazla beklersiniz ama icimiz rahat olur demislerdi.Bencede bu daha mantikli tabi.
yani sizin bebeğiniz şu anda sizi bekliyor inşallah hemen olur biter her şey allahım hiç birimizi böyle bir olayla karşılaştırmaz inşallah çokzor dayanılmaz bir olay bizler sabırsızlanıyoruz haklı olarak ama böylesinide hiç kimse yaşamak istemez allah hepimize sabır versin i ama sana allahtan daha çok sabır istiyorum orada seni beklediğini biliyosun ve elinden beklemekten başka bişey gelmiyor malesef hakkımızda ne hayırlıysa o olsun arkadaşım çok teşekkür edrim bilgiler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?