hayırlısı olur inşallah hakkında ; bu referans akraba oluyormu yada kardeş bunun hakkında bilgin varmı acaba
http://mcdn01.gittigidiyor.net/6993/tn50/69932374_tn50_0.jpg
Bu resimdekini aldım nasıl güzel mi? Hep pembe istiyordum ama bulamadım bu modelin pembesini kupbesiz pembe vardı benimde bu hoşuma gitti prenses yatağı gibi geldi.
Link e tıklarsanız açılyor resim.
http://mcdn01.gittigidiyor.net/7502/tn50/75020620_tn50_0.jpg?_=1359924403
İşte bu modelle yukarı linkteki beyaz arasında kararsız kaldık.Beyazı aldım.Daha saf gelin yatağı gibi geldi:)Ama ben mağazadan aldım tabi netten değil.
güle güle büyütürsün inşallah bebeğini prenses yatağı gibi bembeyaz pembeside güzeldir eminim ama beyazda masumiyettir çok yakışır meleğin içine
Çok sağolun arkadaşlarım inşallah hepberaber bir an önce kavuşuruz prenses ve prenslerimize.Arkadaşım hayırlı olsun çok güzelll...Allahım çok bekletmesin,içi prensesli olsun.Benim bebeğimin de hazır her şeyi bir kendisi eksik. Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar göndersin :)
hayırlısı olur inşallah hakkında ; bu referans akraba oluyormu yada kardeş bunun hakkında bilgin varmı acaba
beyaz olanı çok beğendim.hayırlısı ile gelsin yavrun güle oynaya büyüsün yatağında...sevgiler...
Sağol canım bana da en güzeli o gözüktü.
Destinacığım,
Tam bir prenses yatağı. Pamuk gibi...Güzel uykular uyusun, tatlı rüyalar görsün yatağında:).
Sevgiler,
ilk başvuru yapıldığında rendevu alarakmı gittiniz; gitiğinizde nasıl bir duygu içindeydin anlatırmısısn bana bırazcık bide bilgin varmı ne kadar süre bekliycez.Merhaba canım, bende aile dostlarımız, iş arkadaşım, komşum ve ablamı verdim. Sizi iyi tanıyan çok vakit geçirdiğiniz birileri olsun dedi uzman bende iş arkadaşımı komşumu falan verdim. Sonra 1 kişide aileden olsun deyince ablamı verdim. Ama DamlaUmutun da yazdığı gibi arayan olmamış. Ararlar heralde süreç devam ediyor sonuçta. Bebeği verinceye kadar arayabilirler belikide. Belkide formalitedir.
Sevgiler,
öncelilk le beni aydınlattığın için ve düşüncelerin için binlerce kez tşk ederim sana hep tereddüt yaşıyordum ama böle konuşmalara raslayınca mutlu oluyorum sağolCanım bende senin gibi biraz bekliyim demiştim ama şuan gecen yıllarıma acıyorum .Bekleme derim arkadaşım inan benim yaşıma geldiğinde ççççooookkkk pişman olursun şimdi bana sorsalar ne istersin diye zamanı geri alabilmek çünki meleğime daha çabuk kavuşurdum.Neyse başını fazla ağrıtmıyım öncelikle eşine geçmiş olsun sende kendine iyi bak
anladım canım sağol tşk ederimÇok sağolun arkadaşlarım inşallah hepberaber bir an önce kavuşuruz prenses ve prenslerimize.
Canım kardeşlerin olmuyor ama kardeşlerinin eşi oluyor.Yani 1. derece değil annne,baba ,kardeş dışında ki akrabalarınız ve aile dostlarınız arkadaşlarınız,komşularınız falan da oluyor.Biz kardeş eşlerini vermiştik
öncelilk le beni aydınlattığın için ve düşüncelerin için binlerce kez tşk ederim sana hep tereddüt yaşıyordum ama böle konuşmalara raslayınca mutlu oluyorum sağol
ilk başvuru yapıldığında rendevu alarakmı gittiniz; gitiğinizde nasıl bir duygu içindeydin anlatırmısısn bana bırazcık bide bilgin varmı ne kadar süre bekliycez.
İlk başvuruya randevu alarak gittik.Ben aşırı heyecanlıydım.Başvurudan sonra annemlere gittik.Sanki o an çocuğumuz olmuş kadar sevinçli ve mutlu hissettik.Hatta annemler arkamızdan eşimle benim bu halime ağlamışlar,duygulanmışlar.ilk başvuru yapıldığında rendevu alarakmı gittiniz; gitiğinizde nasıl bir duygu içindeydin anlatırmısısn bana bırazcık bide bilgin varmı ne kadar süre bekliycez.
canım benim allah razı olsun senden beni çok aydınlattın allah gönlüne versin ben istanbuldayım.eşim bugun yarın araycak artık nezman rendavu verirlerse ozman gideceğiz bende sana gittiğimizdeki süreci anlatırım hoşcakalMerhaba Canım,
Biz İzmir'deyiz, karar verdikten sonra randevu almadan gittik. Müsaitlerdi Allah'tan. Önce 1 saate yakın konuştuk. Sonra elimize evrak listesi verildi bunların hepsini tamamlayıp getirin dediler. İzmir'de tüm evrakları toplu olarak aynı anda istiyorlar. Diğer illerde bulunanan arkadaşların bahsettiği gibi parça parça istemiyorlar.
Sabıka kaydı, sağlık raporu, gelir belgesi, öz geçmiş, fotoğraf v.s......Sonra hepsini tamalayıp verdik sırada ev ziyareti var dediler. Sonrada eve onay kağıdı gelecekmiş ve sıramız yazacakmış. Ama hala gelmediler. Evrakları 16.11.2012 de teslim ettik.
Bu arada uzmanımız dediki ev ziyaretinin tarihi önemli değil, evrak teslim tarihi itibariyle sıraya giriyorsunuz dedi (Artık ev ziyaretide olsa içim rahat edecek...)
Ama tabii tavsiyem bulunduğun ildeki sosyal hizmetleri önce araman, yazdıklarım İzmir için geçerli.
Bu arada burdaki herkes gibi seni çok iyi anlıyorum. Bende ilk başta çok araştırdım, benimle aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşmak istedim hep.
Herşey karar verinceye kadar, biz ilk görüşmeden eve geldikten sonra bir müddet konuşamadım öylece oturdum. Oraya gittiğimizde de ellerim titriyordu sanki :). Ama benim bu yolla anne olan 4 arkadaşım var ve ailecek görüşmemiz çok etkili oldu kararımızda. Bu yıl zor biy yıl oldu bizim için bazı rahatsızlıklar, tedaviler derken, dedimki birdaha tedavi istemiyorum. Ben doğurmadan da anne baba olabiliriz. Hemde çok güzel oluruz, kimsesiz bir bebiş için dedim. Eşimde öyle düşününce karar verdik. Önce çok düşündük tabii büyük sorumluluk ama hangi iş kolayki. İnsan ummadığı olaylar yaşıyor hayatta. Bakabilirmiyiz? Yapabilirmiyim? Herkes ne der? Diye düşündük. Allah çaresiz hastalık vermesin yeterki, bunu yapabiliriz dedik. Sonuçta önemli olan bizim ne düşündüğümüz. Ama dediğim gibi oraya gidince bambaşka bir süreç başlıyor sanki.
Burdaki arkadaşlarla da konuşunca rahatlıyor insan. Birde tavsiyem kimseye kulak asma, ben bazen yapıyorum çok üzülüyorum sonra. Canım biraz yardımcı olabildiysem ne mutlu...
Sevgiler,
canım ne güzel yazmışsın öle gözlerim doldu şuan inşallah rabbim en kısa zaman da evladına kavuşursun ve butun güzelliklerle devam edersin tşk ederim allah razı olsun aydınlattığın için beniMerhaba arkadaşlar
Bizde ilk başvurumuza randevu alarak gittik. 1-2 saat gibi bir süre işin hukuki boyutunu anlattı uzmanımız. Oradan çıkınca oturdum ağladım. Karşımıza çıkabilecek olumsuzluklardan bahsetti canım bayaa sıkıldı. Neyseki cabuk toparladım. Hemen evraklarımızı hazırladık 1 hafta sürmedi bile sonra götürüp bıraktık. Daha sonra 1-2 ay gibi bir süre sonra ev ziyaretine gelmek için aradılar. Bu görüşmemizde evde güzel şeylerden bahsetmeye başladık. Uzmanımız hakikaten konusunun uzmanı bize insanlara karşı nasıl davranmamız gerektiğine kadar anlattı. Çok mutlu oldum. 1-2 saat'e yakın oturdu. Sonra eve üsten fazla gezmeden baktı ve gitti. 1,5-2 ay kadar sonra da sıramızı bildirem bir yazı geldi. Ben hazırlıklarıma ne zaman başlayayım dediğimde yılbaşından sonra yavaş yavaş başlayabilirsin dedi. 10 ay oldu ama sıralar çok yavaş ilerliyor hayırlısı bakalım bekliyoruz. Ama yinede Hazırlıklara başladık ufak tefek bu bile beni çok mutlu ediyor. Her aksam aldıklarımı poşetlerinden çıkarıp bakıyorum sonra tekrar kaldırıyorum. Bazen sanki ortada birsey yokmuşta ben kendimi kandırıyormusum gibi hissediyorum. Ailemizdeki herkesi bir heyecan aldı artık. Allahım inşallah tez zamanda evlatlarımıza kavuşturur bizi.
Sevgiler
günaydın
teşekkür ederim evet kızım daha iyi sorun yaşamadık kızım çok güçlü hayata çok sıkı sarılmış bir bebek erken doğmuş olmasına rağmen ... hayatımın anlamı oldu artık yaşama sevincim
kızlar istanbul sıralar hızlıca ilerliyor bu gün yarın inşallah güzel haberler vericem.
kızlar istanbul sıralar hızlıca ilerliyor bu gün yarın inşallah güzel haberler vericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?