Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Buda ilginç ve çok zor bişey orda olduğunu bile bile...ama tabii mahkeme olayı başka bişey, veremiyorlar demek ki. Bu arada uzmanlar farklı şeyler söyleyebiliyor. Ya da farklı ifade ediyorlar. Yoksa tabii en sağlıklısı mahkemenin sonuçlanması. Ama hızlandırmaları lazım ki bebekler beklemesin.
İnşallah biran önce gelir bebişin

Evet limony ciğim,her ildeki uzmanların metodu,ve uygulamaları farklı olabiliyor.Mahkemelrin hızlanması da hakimlerin insiyatifine kalmış ve maalesef biz bu konuda da 1 ay sonraya gün atan kişiye dek geldik.Bekliyoruz işte elimiz mahkum bunlar son olsun artık.Hayırlısı ile şu anlarıda atlatır.Kimseye eli mahkum kalmayız inşallah

Merhaba arkadaşlar

Sıramız bugün itibari ile 28 'miş. Aralık ortası gibi aramıştık en son 31'di. Sıralar ne kadar yavaş ilerliyor ya. Bu hesaba göre daha çokkk bekleriz...

üzülmeyin...bizim ilk sıramız 14 tü.1 ay sonra aradılar.ilk sıradaydık...hiç belli olmuyor..içinizi ferah tutun...sevgiler...

Arkadaşım hayırlı olsun çok güzelll...Allahım çok bekletmesin,içi prensesli olsun.Benim bebeğimin de hazır her şeyi bir kendisi eksik. Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar göndersin :)

bebeği aşı olan anne.....kuzuyu öperim..inşallah artık daha iyidir....bzi hep iyi atlattık.hiçbir yan etkiyle karşılaşmadık.
sevgiler.

bebeği aşı olan anne.....kuzuyu öperim..inşallah artık daha iyidir....bzi hep iyi atlattık.hiçbir yan etkiyle karşılaşmadık.
sevgiler.

günaydın

teşekkür ederim evet kızım daha iyi sorun yaşamadık kızım çok güçlü hayata çok sıkı sarılmış bir bebek erken doğmuş olmasına rağmen ... hayatımın anlamı oldu artık yaşama sevincim

Günaydın damla umutcum sıranı merak ettim öğrendinmi?

Son düzenleme:

Merhaba.Umarım güzel bir hafta olur,güzel haberler alırız.Tüm annelerin de çocuklarına sağlıklı,huzurlu günler olsun inşallah.
Sırası ,ben çantamızı oğlumuzu almaya gidecek şekilde hazırlamıştım.Bence siz de hazırlayın çok faydasını gördüm.beş biberonumuz vardı,iki emziğimiz hepsini kaynatıp hazırlamıştım.Herkes beş biberona ne gerek var dedi ama yabancı bir şehde 7-8 saat kalmak zorunda kalınca tam geldi.Alt açma minderi,patik,ıslak mendil,hırka,badi,üst baş vs.Oyun parkı,nevresim bezler ve mamayı haber gelince gitmeden bir önceki akşam aldık.

Biraz acele yazdım kusura bakmayın.Sırası yaklaşanlar demek istemiştim.Şehte de kalmadık.Yabancı şehirde kaldık.:)

düşüncelerin için öncellikle teş ederim.allahın izniyle bu hafta basvuracağım seninde herşey gönlünce olsun .

hayırlısı olur inşallah hakkında ; bu referans akraba oluyormu yada kardeş bunun hakkında bilgin varmı acaba

canım perşembe günü birebir görüşme için randevumuz var.
görüşmeden sonra onaylanıp onaylanmadığını söylerlermi bilmem.
daha evrak isteceycekler sanırım. sağlık raporu vs..
onlardan sonra öğreniriz herhalde.. ben sırmaı çok merak etmiyorum açıkçası
dosyan onaylandı deseler şimdilik kafi... sizler daha almadan zaten sıra bana gelmez.
hayırlısı beklemekten başka çaremiz yok nasılsa...

hayırlısı olur inşallah hakkında ; bu referans akraba oluyormu yada kardeş bunun hakkında bilgin varmı acaba

ben kardeşimi ve annemleri yazmıştım. anne baba olmaz dedi memurumuz.
bizde olsun onlarda dursun üzerine daha ekleyebiliriz dedik.
evli arkadaşlarımızı yazmıştık. kardeşimi ve akrabalardan birkaçını yazdık.ararlarsa güzel konuşabilecek.
doğru referans verebilecek. sizi iyi anlayan tanıyan birileri olmalı. umarım faydam olmuştur.
şimdiye kadar bizimkileri aramadılar.. ama süreç devam ediyor ararlarmı bilmem.

hemde çok iyi faydan oldu allah razı olsun sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…