Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

işte bursa farkı :)

maşallah desene paşamız geliyor

oy pek sevindim senin adına canım.bir an önce evraklarını hazırla ozman.. bebegin hemen gelsin evine

şaşırıp kaldık, uzman açık açık bekleyen bebekler var diyince.. binadan koşa koşa çıktık :) hemen evrak işlerine giriştim.. sağlık raporu biraz oyalayacak gibi. işim rast gitsin diye dua ediyorum...

işte bursa farkı :)

maşallah desene paşamız geliyor

sanki bugün verdiler bebeği, öyle sevindim, heyecanlandım. araba kullanırken ağlaya ağlaya geldim eve. bebeğime kavuşunca ne yaparım bilmiyorum artık..
biz kriterlerimizi oldukça geniş tuttuk. kız-erkek, 0-2 yaş, başa çıkabileceğimiz ölçüde engeli bile olabilir dedik.. bir tek yasal prosedürü tamamlanmış bebek istediğimizi söylemiştik. ama uzman iki cümleyle bize olur dedirtti. yasal prosedürün tamamlanmasını beklemiyorlarmış çocukları ailelere vermek için..yazın pek yerleştirme yapılmamış, bebekleri kurumda bekletmek istemedikleri için işleri çabuklaştırıyorlar anladığım kadarıyla.. diğer illerde de benzer gelişmeler yaşanır diye tahmin ediyorum.

Canım gözün aydın çok sevindim senin adına. Hadi hayırlısı inşallah...

Kızlar Merhaba;

Eşim bugün şubatta başvurduk hala ev ziyaretimiz olmadı diye Müdürle konuşmuş tesadüf ve Artık işlemleri hızlandırdıklarını normalde tüm prosedürlerin 1 yılda tamamlandığını ve sonrasında sıraların belli olduğunu fakat bu işlemlerin tamamlanma sürecini 6 aya indirdiklerini söylemiş ve merak etmeyin çok fazla bebek var Çok fazla beklemezsiniz demiş. İstanbuldan başvuran herkes ve kendim adına çok sevindim bu habere. Ev ziyareti elbet olacak. Hayırlısıyla olsun geç olsun güç olmasın inşallah....

Cok mutlu oldum. isleriniz cabuak biter insallah. simdiden tebrikler :)) heyecanlandim birden :)

Bizden amatemle ilgili bisey istemediler. ben de istanbuldan basvurdum. ilginc geldi dogrusu.

valla bende bilmiyorum :26: bugün yazılı kağıdı aldım elden vericekmişim ametemi arayıp sordum yarınada randevu aldık bigünde hepsi halolsa bari yaşıyıp görüyoruz işte bende biraz pipirikliyim aman eksik olmasın fazla olsun diye bişeyim var nediyeyim hepimizin hakkında hayırlısı valla dün annem babam ablam eşim ben bi resim çektik onu koyim diyorum bu arada referansa annemle ablamı yazıcam ama ablam bekar aynı soyadı taşıdıklarından sorun olurmu bilmem çok mu fazla oldum ne

inş tez zamanda çocuğuna sarılırsın şöyle doya doya

Ah yahu, tez zamanda çocuğunuza kavuşmanız dileğiyle. Çocuğun özü ya da evlatlığı gibi bir ayrımı olduğunu düşünmüyorum. Sizi canı gönülden tebrik ediyorum.

ben biraz fazla olacama ama eşimin ailesiyle hep beraber bi nikahda çekilmiş resmimiz var bizim olurmu

Sevgili sude_cisem seçtiğiniz fotoğraf bence amacına uygun bir içerikte ailenin birlik ve beraberliğini vurgulayan bir anın hoş bir bütünlüğü olacaktır.

Ben de benzer bir kombinasyon hazırlamıştım.

Yok refetanslar aynibsehirden oldugu surece sorun olmaz. benim de kardesim vardi referanslarda. biz esimle bi aileden birer is ortamlarimizdan bir ortak arkadas bi de kizimizin ogretmeni olarak karar vermistik. yani her ortamimizdan referans verdik. Kolay gelsin. guzel heyecanlar. bugun oglum tam bir bucuk saatte uyudu. bu arada bi de sakinlesme teknikleri ogrenirsen faydasi olur iyi geceler.

ben biraz fazla olacama ama eşimin ailesiyle hep beraber bi nikahda çekilmiş resmimiz var bizim olurmu

Resimlerde onemli olan sizi yansitmaai. bence genis aile olmasi arti puan. benim anneannem annem ve kizimin fotografi vardi birinde . ne ben ne esim vardi o fotografta. sarma sariyolardi üçü :))

ilk aylarıma döndüm bende çok heyecanlıydım birde neyi nasıl yapacağını bilmeme yok mu insanı zora sokuyor
amatem den istemeye yeni başladılar galiba ilk defa sizden duydum bizden böyle bişey istemediler
resimler konusunda içinden nasıl geliyorsa öyle yap ben eşimle nişan ve evlilik fotolarımızı koymuştum ama asıllarını koymuştum renkli fotokopi dememişlerdi nikah resimlerinden de sadece birer tane vardı artık kızım için verdim napim benimde kız kardeşimin bekar sorun olmadı merak etme önemli olan bebişe sahip çıkmaları :)

sorularını sor bildiğimiz kadar cevaplarız birbirimizden başka kim var bizi biz den daha iyi kimse anlamaz
siz kız mı erkek mi düşünüyorsunuz terk rıza konuşunda karar verdiniz mi

evet işlemler bitince sırayı ilk duyduğunuzda şok oluyorsunuz eğer ben terk demeseydim kızım şimdi gelmişti
herşey işlemlerin bitmesine bağlı aslında şubatta başvurduysanız hala ev ziyareti olmamış epeyde olmuş baksana ev ziyaretinden sonra belirleyici görüşme var sonra da evrak teslimi ondan 1 ay sonra sırayı öğreniyorsun inşallah çabucak geçer de bebişin gelir inşallah tüm işlemleriniz çok çabuk sorunsuz su gibi akarak olur

ben de aynısını yapmayı düşünüyorum. ben fotoğraf çektirmeyi pek sevmem, eşimse bayılır. genelde ben çekerim fotoğrafları, eşimin tek başına ve ailemle envai çeşit pozu var, var ama ben çeken olduğum için yokum karelerde. eşimle birlikte fotoğraflarımız var ama aileyle falan dedi uzman. nişan ve nikahtaki pozlarla birkaç tane arkadaşlarımızla olanlardan koymayı düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…