sakınan göze çöp batar derler ya aynen öyle hiç üzülme hangi çocuk düşmüyor inşallah sorun olmucak gönlünü ferah tutDün babasıylayken oğlumuz düşmüş,Allah korumuş,keyfi yerinde,bir şeyi de yok ama alnında bir sıyrık,bir yanağının üst kısmında da yara olmuş.Biz de pazartesi oğlumuzu son kez kuruma götürüp dava açma sürecini konuşacaktık.Çok üzüldüm.Herkesin çocuğu düşebilir ama şu aşamada inşallah sorun olmaz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Allah yavrumuzu bize bağışlasın,bir ömür boyu ayırmasın inşallah.Üzüntüden sırtım ve boynum bir günde tutuldu.Dualarınızı bekliyorum.Allah yardımcımız olsun,yaralar pazartesiye kadar geçsin inşallah.
bacım meleğin sana geldiğinde nüfus cüzdanı olmuyor bakım sözleşmesi veriyorlar 1 yıl sonra kuruma dava açıp meleğini üstüne alıyorsunne davası beni bilgilendirebilirmisin
bugün sağlık raporu için uğraştım epey bi psikiyatri uzmanı bizi yönlendirdi önden sosyal histmezlere orda işimizi halettik sonra psikoloğa ordan bir dahaki ayın 7 sine verdi sonra ameteme yazılı belgemizle belgesiz işlem yapılmıyomuş ordan kağıdı kalem diye bi bölüm var oraya onaylatık sonra bize pazartesi günü sabahtan kan vermeniz lazım dediler onunda randevuyuda ordan aldık benim anlamadığım şey 2 ay veriyolar bunları hazırlayın gelin 2ayı geçerse dosyanız yanar dendi ki verilen yazılarda dediklerini onaylıyo bu ne şimdi olmadı sil baştan
sakınan göze çöp batar derler ya aynen öyle hiç üzülme hangi çocuk düşmüyor inşallah sorun olmucak gönlünü ferah tut
bacım meleğin sana geldiğinde nüfus cüzdanı olmuyor bakım sözleşmesi veriyorlar 1 yıl sonra kuruma dava açıp meleğini üstüne alıyorsun
bacım kurum zaten ametemden istemiyordu birde evrak işleri ev ziyareti ve belirleyici görüşme den sonra isteniyordu sistemi değiştirmişler galiba pazartesi kurumu ara mutlaka ve ametemden 2 ay sonrasına randevu verdiklerini söylersin zaten uzmanın seni yönlendirir mecbur ek süre vericekler yoksa nasıl olucak ki Rabbim zorunu kolaylaştırsın
sevgili sude evrakların teslimi 1 ay içinde bitmeli .uzmanlar özellikle sölüyo.bu işlemlerinizi anlayamadım ben.. ne kadar uzun sürüyo.burda birçok arkadaşımız 2 günde raporlarını aldılar .bence sosyal hizmetlere bunu bildirmelisin cnm ..ya ek süre istemelisin yada raporunu hızlandırmaları için hastaneden erken randevu vermelerini rica etmelisin.[/QUO
evet bende dün yazılı belge almaya gittiyimde işlemler uzun sürebilir demişti diyerlerini hızlı halledince sallamadım acıkcası banada hastane olayı 3 bilemedin 4 güne yetişir sandım nerden bilim psikaytri bölümü bu kadar yoğun ama pazartesi günü müracaat ettiğim yeri arasam gene kağıtta ne yazıya omu diyecekler görcez
sevgili sude evrakların teslimi 1 ay içinde bitmeli .uzmanlar özellikle sölüyo.bu işlemlerinizi anlayamadım ben.. ne kadar uzun sürüyo.burda birçok arkadaşımız 2 günde raporlarını aldılar .bence sosyal hizmetlere bunu bildirmelisin cnm ..ya ek süre istemelisin yada raporunu hızlandırmaları için hastaneden erken randevu vermelerini rica etmelisin.[/QUO
evet bende dün yazılı belge almaya gittiyimde işlemler uzun sürebilir demişti diyerlerini hızlı halledince sallamadım acıkcası banada hastane olayı 3 bilemedin 4 güne yetişir sandım nerden bilim psikaytri bölümü bu kadar yoğun ama pazartesi günü müracaat ettiğim yeri arasam gene kağıtta ne yazıya omu diyecekler görcez
daha az yoğun olan bir hastaneye başvurmayı denesen? 1 ay sonraya randevu vermeleri gerçekten çok ilginç.. burdaki uzman da bana başvuranların genelde 1 hafta-10 gün içinde tüm belgeleri tamamlayıp teslim ettiklerini söylemişti.
daha az yoğun olan bir hastaneye başvurmayı denesen? 1 ay sonraya randevu vermeleri gerçekten çok ilginç.. burdaki uzman da bana başvuranların genelde 1 hafta-10 gün içinde tüm belgeleri tamamlayıp teslim ettiklerini söylemişti.
ah anacım ah bu durum beni çok sıktı pazartesiyi bekliyorum şimdi
ah anacım ah bu durum beni çok sıktı pazartesiyi bekliyorum şimdi
istersen hastanenin başhekimi ya da başhekim yardımcısıyla görüşüp hızlandırmayı dene randevu olayını..sonuçta elinde yazılı belge de var, yardımcı olurlar gibime geliyor..
bebeği aldık diyelim bebeğin doktorunu devletmi yönlendiriyo yoksa bizmi buluyoruz acaba
bebeği olan arkadaşlar daha iyi bilir ama bebeği senin kayıtlı olduğun aile hekimine kaydettiriyorsun. bakım sözleşmesi süresince devlet tarafından karşılanıyor sağlık giderleri. yasal işlemler tamamlanıp nüfusuna geçtiğinde senin sigortandan yararlanıyor. özele götürdüğünde katkı payı olarak ne alıyorsa normal sigortalıdan onu ödüyorsun diye biliyorum.
sonuçta çocukların bulunduğu yurtlarda hekim var ve onların gözetiminde çocuklar, siz kendinize uygun bir hekim bulacaksınız. aşıları ve diğer sağlık durumuna ilişkin bilgilerini sizinle paylaşıyorlar..
istersen hastanenin başhekimi ya da başhekim yardımcısıyla görüşüp hızlandırmayı dene randevu olayını..sonuçta elinde yazılı belge de var, yardımcı olurlar gibime geliyor..
bebeği olan arkadaşlar daha iyi bilir ama bebeği senin kayıtlı olduğun aile hekimine kaydettiriyorsun. bakım sözleşmesi süresince devlet tarafından karşılanıyor sağlık giderleri. yasal işlemler tamamlanıp nüfusuna geçtiğinde senin sigortandan yararlanıyor. özele götürdüğünde katkı payı olarak ne alıyorsa normal sigortalıdan onu ödüyorsun diye biliyorum.
sonuçta çocukların bulunduğu yurtlarda hekim var ve onların gözetiminde çocuklar, siz kendinize uygun bir hekim bulacaksınız. aşıları ve diğer sağlık durumuna ilişkin bilgilerini sizinle paylaşıyorlar..
selam...
evet.biz aile hekimimize götürmüştük.çocuk izleme alıyorlar.ayrıca bizim hekimimiz başka özel bir hastanenin çocuk dr una yönlendirmişti.üzerimize alana kadar ücretsiz tedavi olmuştuk.diğer (göz vs vs ....)diğer özel hastaneye götürmüştük.ücretli....yalnız belli bir miktar geri iade yapmışlardı...
tavsiyene uyucam yarın bi olsun görüşücem psikayatri için
canım heyet bölümüne gidip durumu anlatınca 1 günde hallediyorsun devlet hastaneleri yapıyorbugün sağlık raporu için uğraştım epey bi psikiyatri uzmanı bizi yönlendirdi önden sosyal histmezlere orda işimizi halettik sonra psikoloğa ordan bir dahaki ayın 7 sine verdi sonra ameteme yazılı belgemizle belgesiz işlem yapılmıyomuş ordan kağıdı kalem diye bi bölüm var oraya onaylatık sonra bize pazartesi günü sabahtan kan vermeniz lazım dediler onunda randevuyuda ordan aldık benim anlamadığım şey 2 ay veriyolar bunları hazırlayın gelin 2ayı geçerse dosyanız yanar dendi ki verilen yazılarda dediklerini onaylıyo bu ne şimdi olmadı sil baştan
canım heyet bölümüne gidip durumu anlatınca 1 günde hallediyorsun devlet hastaneleri yapıyorbugün sağlık raporu için uğraştım epey bi psikiyatri uzmanı bizi yönlendirdi önden sosyal histmezlere orda işimizi halettik sonra psikoloğa ordan bir dahaki ayın 7 sine verdi sonra ameteme yazılı belgemizle belgesiz işlem yapılmıyomuş ordan kağıdı kalem diye bi bölüm var oraya onaylatık sonra bize pazartesi günü sabahtan kan vermeniz lazım dediler onunda randevuyuda ordan aldık benim anlamadığım şey 2 ay veriyolar bunları hazırlayın gelin 2ayı geçerse dosyanız yanar dendi ki verilen yazılarda dediklerini onaylıyo bu ne şimdi olmadı sil baştan
canım heyet bölümüne gidip durumu anlatınca 1 günde hallediyorsun devlet hastaneleri yapıyor
bişey sorcam şimdi ameteme yarın gitcez ordaki testleri hallettikden sonra psikolok bize 1 ay sonra değilde farklı bi devlet hastanesinin psikoloğuna gidip ordan heyete girsek yoksa hepsini orda halloluyomu acaba bi sorun çıkarmı bana bu konuda yardımcı olurmusunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?