Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

evet referanslarda hem bulunduğumuz şehirde oğlunu allah sana bağışlasın sünnetini askerliğini damatlığını ve torunlarınında çocuklarını göresin inş mutluluğun daim olsun aslında pek fazla panik sarmaz elimden geldiğince soğuk kanlıyımdır ama bu sefer eşimide benide bi heyecan sardı sanki hamileyim aşeriyorum doğurdu doğurucam gibi bişey ama dediğin gibi sakinleşme tekniklerini öğrenmek lazım kocamla birbirimizi azdırıyoruz bi an önce işlemleri çabuk çabuk yapalım diyoruz ertesi gün hemen evimize neşe gelcek gibi sonra 5 sene nasıl geçti buda geçer diyerek telkin ediyoruz birbirimizi

Resimlerde onemli olan sizi yansitmaai. bence genis aile olmasi arti puan. benim anneannem annem ve kizimin fotografi vardi birinde . ne ben ne esim vardi o fotografta. sarma sariyolardi üçü :))

bizimde nikahtan sonra gayet güzel ve güleç çıkmışız sıcağız yani resimde bitek benim dudak üstüm terdenmi simdenmi bilinmez bi bıyık yapmışım :)))

Son düzenleme:

benim eşimde fotoğraf çektirmeyi çok sever senin gibi resim çekici benimdir bende dün benim ailemle çektim birde toplu halde eşimin ailesiyle nikahtaki resim rahmetli kayınvalidem falan referansada annem 3 görümcem annem olmazsa ablam birde küçük teyzemi yazıcam bide küçük teyzeyle foto lazımki hiç yok bide karılı kocalı düşünüyorum ama uzman yok bende kimse bana bişey tembihlemedi ne bilim bi ilk görüştük bunları bunları yapın gelin dedi soru sordum orda yazıyo dedi sonra aradım sordum aynı cevap ilk baş kızılıyoda insanlarla uğraşa uğraşa sıkılır insancıklar benim gibi kaç kişi arıyodur allah bilir kızıyorum ama hak veriyorum bazen

Son düzenleme:

bumu bide acaba kelimesi içime kaçtı amateme gelince ondan önce devlet ve araştırma hastanelerine sorun sonra ameteme sorun dediler araştırdım cerrahpaşada buldum alkol ve uyuşturcuyu çünki oranın adli tıpı var diyo hatırlıyodum ki doğru hatırlamışım alkol ve uyuşturcu testleri özele giriyomuş 2 si toplamı 750 tuttu sonra başvurduğum yeri aradım daha uygun neresidir bilgi almak istedim ametemi arayın dediler telefon açtı eşim randevu alınması gerekiyomuş sigorta karşıyomuş ama yazılı belge alın öyle kabul ediliyo dediler mecbur tekrar döndüm cağoğluna oraya yazı yazalım gelin elden götürüceksiniz dediler bi takım sorularımada kağıtta ne yazıyosa o denilerek terslendim bugün öğlen gittim aldım eşimde randevu aldı yarına bakalım oda bi günde halolursa çok iyi olur ama sanmıyorum birde madem öyle bi durum var direk gittiğimizde hastaneler veya ametem bi yazılı belge ile çalışıyo artık deyip hemen yazıp verseler çok daha i olmazmı bu belge için sabah 10 da arayın hazırlıyalım dediler belgeniz 11 gibi hazır olur gelin alın dediler ona biraz duvarlara homurdandım ama tabi her yerinde bi işleşi var orasıda öyle prosedür işleşi işte fazlada kızamıyorum aslını istersen spor oldu bana fatihte oturuyorum cağoğlu yakın sonucu güzel olucak inş ( belkide belge piyangosu bana vurdu )

soruma cevap yazan ve yazmayan arkadaşlarıma çok çok teşekürederim allah razı olsun hepinizden dediğin gibi bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz bu topikden ve çevreden duyduğum kadarıyla kız bebeğe talep çokmuş benim ve eşim için kız erkek farketmez evlat evlattır diyoruz (hangisinde daha az bekliyosak yani aslında kız olsun çamurdan olsun ) erkek daha az bekliyoruz galiba terk rıza yani bunun acılımı kendi rızasıylamı terk edilmiş bi bebek olarak anlıyorum birde bebiğimizi aldık bi sene sonramı nüfusumuza alıyoruz yoksa hemenmi daha kavrayamadım birde kız veya erkek desek tercihte çokmu beklemişiz oluruz acaba birde tek korkum tam alıştım derken bide vazgeçip alırlarsa bu riskide varmı bunun olmaması için ne yapıcam bilmiyorum ama eşimle ben elimizden geleni yapıcaz veya ona göre bi karar vericez acıkcası hiç bişey bilmiyorum içinde bulundukça sindire sindire öğrenicez

Dün babasıylayken oğlumuz düşmüş,Allah korumuş,keyfi yerinde,bir şeyi de yok ama alnında bir sıyrık,bir yanağının üst kısmında da yara olmuş.Biz de pazartesi oğlumuzu son kez kuruma götürüp dava açma sürecini konuşacaktık.Çok üzüldüm.Herkesin çocuğu düşebilir ama şu aşamada inşallah sorun olmaz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Allah yavrumuzu bize bağışlasın,bir ömür boyu ayırmasın inşallah.Üzüntüden sırtım ve boynum bir günde tutuldu.Dualarınızı bekliyorum.Allah yardımcımız olsun,yaralar pazartesiye kadar geçsin inşallah.

Sevgili Heidi çok geçmiş olsun

Çocukların yaraları çabuk iyileşir üzülme Pazartesiye kadar birseyi kalmaz.

Sevgiler

geçmiş olsun heidi. her çocuk düşe kalka büyüyor, bir de ne kadar sakınırsan sanki o kadar çağırıyorsun belayı.. üzülmemek elde değil, allah daha büyüğünden korusun diyip şükretmek gerekiyor.. ufak tefek yaralanmalara, berelenmelere içim sızlıyor ama daha büyük beladan korunduk diye avunuyorum ben.. onların ciltleri o kadar çabuk yeniliyor ki kendini, bir iki güne kalmaz iyileşir.. randevu almadıysanız salı-çarşamba falan gidin kuruma istersen..

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Oğultoprak[/td]
[td]12.2010[/td]
[td]Ankara Terk Erkek[/td]
[td]05.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Umut59[/td]
[td]01.2011[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]01.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ecem14[/td]
[td]03.2011[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]02.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Merer[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek [/td]
[td]07.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pırılım[/td]
[td]09.2011[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HeidiAnkara[/td]
[td]11.2011[/td]
[td]Ankara Terk Erkek[/td]
[td]10.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kukusum[/td]
[td]09.2011[/td]
[td]Ankara Kız[/td]
[td]09.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sermuh[/td]
[td]12.2011[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız[/td]
[td]02.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]koz13[/td]
[td][/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]özlemrahdeniz[/td]
[td]06.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]05.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ayaz84[/td]
[td]02.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız(ikiz)[/td]
[td]05.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Melihanur[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Kayseri Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duruay[/td]
[td]05.2012[/td]
[td]Kastamonu Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysberk[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]limony[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]İstanbul Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]İstanbul-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Ben de senin gibi düşünüyorum şükrediyorum,danışmanımızın Ankara dışına tayini çıkmış,acele etti.Dün,bugün dedi de ben pazartesiye alabildim hayırlısı olsun,inşallah Allah yavrumuzu bağışlar bize.

geçmiş olsun heidiankara inşallah çabucak kapanır oğlunun sıyrığı.
bence moralini hiç bozma sonuçta çocuk düşe kalka büyür demişler öyle değilmi

Sevgili heidiankara kendini çok üzme sakınılan göze çöp batarmış seninkide o misal çocuklar çabuk iyileşirler pazartesiye bişey kalmaz inşallah Allah beterinden saklasın gönlünü ferah tut

Çok çok geçmiş olsun. Bu şekilde düşünüp canınızı sıkmayın. Sonuçta bu durum görüşme öncesi huzurunuzu oldukça bozmuştur tahmin edebiliyorum. Allah büyük kazalardan sakınsın yavrularımızı. Dualarımız sizinle Allah en hayırlı şekilde görüşmelerinizi tamamlayıp sona ulaşmayı nasip etsin.Dilerim en kısa sürede yavrunuz en iyi şekilde iyileşir.Siz de kendinize dikkat edin. Siz iyi olun ki yavrunuz da daha hızlı toparlansın. Sevgiler

ne davası beni bilgilendirebilirmisin

bugün sağlık raporu için uğraştım epey bi psikiyatri uzmanı bizi yönlendirdi önden sosyal histmezlere orda işimizi halettik sonra psikoloğa ordan bir dahaki ayın 7 sine verdi sonra ameteme yazılı belgemizle belgesiz işlem yapılmıyomuş ordan kağıdı kalem diye bi bölüm var oraya onaylatık sonra bize pazartesi günü sabahtan kan vermeniz lazım dediler onunda randevuyuda ordan aldık benim anlamadığım şey 2 ay veriyolar bunları hazırlayın gelin 2ayı geçerse dosyanız yanar dendi ki verilen yazılarda dediklerini onaylıyo bu ne şimdi olmadı sil baştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…