Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Yazıları ve dualarıyla bana destek veren tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.Bugün gittik.Nerde oldu falan dediler,çocuk bu daha çok düşer dediler.Bundan sonra gelir beyanlarımızı teslim edip dava açma sürecine giriyoruz.Hayırlısı olsun.
Bir arkadaş sormuş dava neden açılıyor diye.Çocuklarımıza kavuşunca bir sene sözleşmeli oluyor.1 sene sona mahkeme açılıyor,üstüne geçiriliyor,ad ve soyadı,tüm bilgileri değişiyor.Prosedür bu şekilde.hepsi herkes için su gibi geçsin.Bir ömür yavrularımızla olalım inşallah.

bazen insanın boğazına koca bir yumruk oturur ya işte öyle bir gün oldu bana bi yudum suyla geçer ya boğazının acısı bende bekliyorum suyumu nazlı kızımı
bekliyorum yıllardır usanmadan duvağım ilk açıldığı anda bende ona hasrete açılmış halde bekliyorum
bilemiyorum kapanmadan gelirmi
bazen haykırmak yeter demek geliyor içimden diyemiyorum bükülüyor boynum çaresiz iki büklüm azarlanmış yıkılmış dönüyorum
yılların hasretine iyi olmuş edasıyla karşılanmak bir güler yüze tatlı söze muhtaç yüreğimin yangınını söndürücek bir yudum suya muhtaç gelsin geri gelişlerden bıktım artık
keşke kızım keşke gelmek için beni anneni hastane köşelerinden sonra kurum yollarında ağlatmasaydın
keşke annem sende çok bekletmeden gelseydin
keşke içimden sana kavuşmanın heyacanı nı perde yaparak korunuyorduk oldu diye bilseydim
keşke sensiz geçen bunca yılım da senli olabilseydim

Gözünüz aydın boşuna heyecan yapmışsınız desenize mahkeme süreci de hayırlısıyla su gibi akıp geçer inşallah artık resmen yavrunuzu alırsnız

İçini bu kadar karartma her şeyin hayırlısı ne kadar beklediğimiz önemli değil sonunda yavrumuza kavuşacağız. Geldikten sonra bu günler unutulacak.Moralini bozma yavrumuz geldiğinde sağlıklı olmalıyız.

merhaba arkadaşlar sevincimi sizinle paylaşmak istedim galiba yarın geliyor benim kuzum:))
sıramızı öğrenmek için bugün aradım kurumu bizde sizi arayacaktık yarın kuruma bekliyoruz dediler...
Okadar saskınım ki daha sıramızı öğrenememiştik onaylanıp onaylanmadığından bile emin değildim
birden yarın gelin dediklerinde
dondum kaldım. Sabahtan beri içim içime sığmıyo...Heycandan napıcamı sasırdım:))Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
kendimle beraber hep sizler içinde dua ediyorum...Bu ara evde internet yok ama ilk fırsatta insallah kızımla tanışmamı anlatırım size:))

çok güzel anlatmışsın hislerini galiba hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hissediyoruz...Ama nolur bunları düşünüp karartma içini en
azından artık umudumuz var hepimiz biliyoruz ki bigün biticek hasretimiz belkide çok yakında bize kızını anlatıyo olacaksın ogünleri düşün içini ferah tut...(bu arada özelden mesaj atamıyorum kusura bakma mesajınıda çok sonradan gördüm cevap yazamadım )

Gözünüz aydın boşuna heyecan yapmışsınız desenize mahkeme süreci de hayırlısıyla su gibi akıp geçer inşallah artık resmen yavrunuzu alırsnız
Çok teşekkür ederim.İnşallah her birimiz bir ömür boyu evlatlarımızla olur ve hayırlı ebeveynler oluruz.

Zamancim neden kendini bu kadar uzuyorsun ?İnan hepimiz ayni seyleri yasadik. Bak siran belli oldu ve terk kiz bebege gore cok iyi bir sirayla basladin beklemeye. Az kalsi sabret.Sun dusun en azindan bu kez mutlu son olacak.Kalp kirikligi goz yasi olmayacak.Rahatla biraz ltfen...

Canim cok sevndim.Gozun aydin.Hangi sehirden basvurdun sakincasi yoksa?

Gözün aydın geçmiş olsun bundan sonraki dava kismida su gibi Aksın gitsin inş.

Gözün aydın ne güzel bir haber bu.
Darisi bekleyen diğer annelerin başına olsun.
Bu gece uzun saatler uyuyabilecegin son gecen tadını cikar diycem ama tabi heyecandan uyuyabilirsen :-D

bacım bizden ametem den rapor istemediler o yüzen bilmiyorum en doğrusu kurumu ara sor bakalım ne dicekler
psikolojik raporuda herkesten istemiyorlardı bizde yaptırmadık en doğrusu kurumu ara birde özeline bak

nebilim bende yeni formatmıdır bu anlamadım gitti dün akan aldırmaya gittik işedik sonucu aldık raporu yazdırdık sosyal hizmetlerden daha sonuç gelcek öyle dönceklermiş bize ama benim iddar barkotunda eksik yazmışlar bugün tamamlattılar bakalım hayırlısı

çok sevindim darsı başımıza

acaba hangi şehirdesin 8-9 ayda gelmiş maşallah

Merhabalar... aysberk, senin iznin onaylandi mi? Kac gundur senden haber bekliyirum. yazili iznim de cikmadi. diken ustundeyim okullar da acilacak. offf.

kader arkadaşım.yüreğimi dağladın.duygularını nasıl güzel anlatmışsın.inşallah bir an önce evladın kucağında olur ve bu yazdıklarını unutursun canım.

Merhabalar... aysberk, senin iznin onaylandi mi? Kac gundur senden haber bekliyirum. yazili iznim de cikmadi. diken ustundeyim okullar da acilacak. offf.

Hayır henüz onay yazımı alamadım.Sadece birebir ve sözel olarak,olumlu yanıt alacağıma dair bir görüşme yaptım.

Yarın onay yazımı alacağım diye düşünüyorum. Elime ulaşır ulaşmaz mutlaka bilgilendiririm.

Olumlu olacak merak etmeyin. Sizi de telaşa sürükleyip huzurunuzu kaçırdım özür dilerim.

Çok sevindim Heidi hayırlı olsun.

çooook sevindim. güzel haberlerini bekliyorum.. darısı başımıza..

Estagfurullah. ozur dileme :) yazi gelse huzura erecegim. ben de yarini bekliyorum. ilceye gidecekmis mudur, bakalim kismet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…