Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
şimdi bende kadınlar külübü form mı geçim bizde sıra daha bellı olmadı eve gelmedi memur 2 ay paporluymuş yeni geldi artık bize nezaman gelir bılmem

canım benim bu yazışmış olduğumuz yer topik :)
ev ziyartin çabukçak olur inşallah
ben 6 yıldır bekliyorum kızımı sen kaçyıldır bekliyorsun

canım benim bu yazışmış olduğumuz yer topik :)
ev ziyartin çabukçak olur inşallah
ben 6 yıldır bekliyorum kızımı sen kaçyıldır bekliyorsun

Ben daha yeniyim 2013 baş vurdum mayısta yazıldım ve 5 yıl 4 ay lık evlıyım ama olmadı

Allah sabır versin hepimize inşallah en kısa zaman da kavuşuruz

sizin nezdinizde herkese selam........kızdan ve de hayattan vakit buldukça mutlaka takip ediyorum burayı....aynı yolun yolcuları....

üzgünüm...yeniden isteyecekler....ama olasılıklar sonsuz....belki istemeyebilirler de...dilerim istemezler....çünkü biz öyyyle bunalmıştık ki.............ne başhekimler ne rica minnetler....nafile...2 ay sürekli gittik geldik..artı eşimin raporu çıktıbenimki bir kaç ay daha uzadı..nerede ise söylemeye dilim varmıyor dönecek olduk bu yoldan....bu nerede ise diye yazdığım sinirlerimizin en yüksek noktasında eşimin düşünceleriydi.

eiimize bir metreye yakın bir barkod verdiler...ikimize de..düşünün artık...yerinde durmayan çocuğunuzla....her dr a birlikte girdiğinizi..göze,,,dahiliye..psikiyatr vs vs vs.............bir metre barkot dolusu....kan idrar tahllleri..........

yaniii.....kısaca çelikkk gbi sinirlere sahip olmak gerekiyor...bir de evde yerleşmiş düzenininz var ise ki mutlaka vardır.....heh heeeeeeeeeeee.........herşeyi unutuntüm düzenininz tüm hayatınız herşeyiniz değişecek...her anlamda........yaşayınca anlayacaksınız :))

gözünüz korkmasın haaa....siz bilin...hazırlıklı gidin...bu bir sınav deyin....geçecek,bitecek deyin.sabredin..bir tür doğum sancısı sayın.inanın bizlerin anne baba olmamız biyolojk ailelerden çokkk daha zor.

ammaa.......emek olmadan yemek olmuyor....cefa çekmeden sefa sürülmüyor misali.........şimdi.....40 ımdan sonra hayatımı yaşıyorum..yaşıyoruz eşimle..yeniden doğduk...denizle......herşeye değer....değiyor sevgili anneler.......

oh.ne mutlu bana bu kadar yazabildim...kesintisiz..bunu da anneannede oluşumuza ve kuzumun uyuyor olmasına borçluyum.

tüm gün uykusuzluktan sızdı kaldı heh heh..........bir an önce siz de tadın..TADINNNN !
sevgiler.......

zaman bacıııııııııııııııı...topiğin bekçisi....sana da ayrı bir selam
otuznisanı da kocaman heyecanla bekliyorum...müjdesini

siz ne kadar zaman da kavuştunuz bebişe terk mı rıza mı allah bağışlasın değmesin

neden kimse konuşmuyor benleeee

Merhaba hanımlar...ben 10 yıllık evliyim ve eşim azosperm yani hepinizinkine benzer bir hikaye :) eşimi ikna etme sürecini de atlatıncaaaa ağustosta başvurduk kuruma çok şükür. .belgelerimizi de p.tesi teslim ediyoruz.allah hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah

Son düzenleme:
neden kimse konuşmuyor benleeee

siz ne kadar zaman da kavuştunuz bebişe terk mı rıza mı allah bağışlasın değmesin

burada canlı olarak ender zamanlarda yazışabilirsiniz........siz yazın,yazmaya müsait olan cevaplar......

ben bekleme süresi konusunda çok şanslıydım,şükür...7 ayda süpriz bir şekilde geldi kızım...hiçbir bebeğe nazar olmasın

bekleyenlere sabır............

amin allah herkese hayırlı güzel evlatlar versın nerden katılıyorsun hangi şehirden bende bu mayısta başvurdum ankara terk kız veya erkek bakalım bizim ufaklık ne zaman gelecek

termıydı rızamı hangi şehirdeydınız

bakalım biz ne kadar bekleyeceğiz eve bakmaya daha gelmedi kadın ayağı kırılmış rapor almış 2 ay dr bu hfta artık başlarsa bize ne zaman gelır kım bılır sabır sabır ya sabıııır

birde merak ettiğim bir konu kimseye evlat edindiğinizi söyledınız mı eşinizin ailesi sizin aile ye bazı kişilere göre herkesin bilmesine gerek yok diyorlar evinizi değiştirdiniz mi bebek gelınce biliyorum saçma ama çevre neasıl karşıladı

evet evet.. o barkod meselesi bizde de var.. hatta elimizde kaldı hepsi, sakladım ben.. millet ultrasonlarını saklar ben evrak sakladım :) aslında bu işlerde tahammülsüzüz biz eşimle. başka bir şey için olsa ilk gün genel cerrahi kapısını tutan teyzeleri içeri önce kim girecek tartışması yaparken gördüğümüzde vazgeçerdik.. ama iş biraz inada bindi, biraz tahammül sınırlarımızı zorlamaya..
bugün psikiyatristten de raporumuzu aldık. kurul için bir hafta sonraya gün vermeye kalktılar. ben yüzüme bile bakmadan evrakı elimden alıp en yakın diğer haftaya gün vereceğini söyleyen memura "memur bey" dedim, yüzüme baktı, bütün yorgunluğum ve bitkinliğime rağmen gülümsedim, "biz sağlıklı olduğumuzu belgelendirmek için günlerdir doktor doktor dolaşıyoruz, engelli raporu almıyoruz.", okumamış raporun üstündeki kocaman sebebin karşısındaki evlat edinme yazısını. "ne için rapor" diye sordu. "evlat edinmek için. bebek bizim bu işlemleri tamamlamamızı bekliyor, daha bir sürü işlem yapılacak, bir araya sıkıştıramaz mısınız bizim raporu?" diyince oraya buraya telefon edip salı gününe aldırdı heyet gününü.. hastaneden çıkarken eşimle bunu su içerek kutladık :) neyse çocuğuma kavuşayım da, zaten bu hastanedekilerle artık kanka olduk, napalım seneye de dolaşırız bir tur...
aynen doğuma hazırlık gibi düşünüyorum bu süreci.. bir yandan çalıştığım ve işe devam etmem gerekeceği için sağda solda iyi bakıcı olabilecek kimler var diye araştırıyorum. yarım gün bakıcıyla bırakacak şekilde bir düzen kurup idare edeceğim işleri, eşimle de paslaşacağız.. o kadar alıştırdım ki kendimi bebeğimin çabucak geleceğine.. eşim bir yandan kızıyor bana, çok çabuk havaya girdim diye, bir yandan o da sabırsızlanıyor..
bizim evin düzeni bakımından bir sorun yok. eve çocuk geldiğinde düzen müzen kalmıyor evde. çocuk nasıl isterse, o an ne aktivite yapılacaksa öyle yeni düzen kuruluyor..
kızın neler yapıyor? biraz anlatsana, sizde kimbilir ne maceralar vardır.. kocaman öp benim için o boncuğu..

yürekleri kocaman sevgi yüklü anneleri ve anne adaylarına kocaman merhaba:) nasılsınız umarım herkes çoooook iyidir:) uzun zaman yazmadım biliyorum.bu uzun ayrılığı sizleri unuttuğuma yormayın...biz yazın fırsat buldukça karı koca gezen kişilerdik şimdi oğlumuz ve kızımızla ailecek gezinti olduk:) eeee ailelerdende uzağız fırsat buldukça ziyaretlerine koşturuyoruz:) bu kez çocuklarımla anneanne,dayı kuzen ziyaretlerine gittik.ooooooo bizimkiler beni hiiiç özlememişler sırf yeğenleriyle ilgilendiler:)) eee buda bana mutluluk veriyor tabikii..güzel bir tatiden sonrası memeleket ve sevdiklerimden ayrılmak da çok zor oldu doğrusu....
veeeee teyzeleri oğlum 1.sınıfa başladı:) okulu çoook seviyoruz.bizde öyle ağlama falan olmadı zaten oğlum anasınıfınada çok istekli gitmişti o nedenle pek zorlanmadık darısı ünv.mezuniyetine olur inşallah.bizim prenseste tutturdu okula gideceğim diye efendim pembe okula gidecekmiş.eh kuzucuğum ısrar edince anasınıfı öğretmenine rica ettim ve birgünlük misafir olarak katıldı.göreceksiniz 3 yaşında cadım diğer büyük abla ve abiler ağlarken bana sınıftan çıkabileceğimi söyledi:))
veee enbüyük bomba haberi vereyim sizlere bu ayın 26 sında mahkememiz var.inşaallah ilk mahkemede çocuklarımız resmi olarak bize kavuşurlar.uzmanımız problem çıkmayacağını söyledi.inşaallah hayırlısıyla sonuçlanır.darısı sizlere olsun sevgili anneler.dileğim kimsenin yuvası çocuksuz.hiçbir çocukta anne ve babasız kalmasın.sevgiyle kalın öpüldünüz:))
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz ve en doğru kararı verdiğinize inanın derim..sevgiyle kalın...

Son düzenleme:
sağolasın ablam :) nasılsın hala sümüklüböceğin günlüğünü tutuyor musun uzun zamandır okuyamadım geçen sene bu zamanlar acaba olurmularla boğuşurken okurdum topiğini çok da ağlardım şimdi aynı heyecanları bende yaşıyorum :)
hoş geldin bacım bizde de azosperm var inşallah bekleyeceğin günler su gibi akar geçer ev ziyaretin oldu mu ?

çok gözüm korkuyor şu hastahane işlerinden biz teslim ettik sağlık raporlarını ama gene istediler nasıl olucak bilmiyorum tüm evrak işleriniz bitti eksik evrağınızda yok dedi uzmanımız sonra hoppp değişti beklediğimiz ay kadar bizden farklı evraklar itemeye başladı ve bu durum bizi zora sokuyor bunaltıyorda

tüylerim diken diken oldu okurken maşallah paşamız demek 1.sınıf oldu darısı bizlere
Rabbim mahkeme sürecinde de meleklerini yardımcınız etsin mahkemede tek celsede yavruların sana verilsin inşallah
mahkemeden sonra bizleri habersiz bırakma olur mu dularım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…