İyi aksamlar arkadaslar.
Birkac gundur cok saskinim.Nedeni ise hala inaniyorum ama bebegim haftaya geliyor galiba.Hersey gecen carsamba sabah basladi.Ev ziyareti icin bekliyorken uzmanimiz arayarak ogleden sonra son gorusmemizi yapip persembe gunude ev ziyaretini yaparak islemi tamamlamak ve onumuzdeki hafta ici bize bebek onermeyi dusundugunu soyledi.Napacagimi bilemedim.Sesim titreyerek gorusmeye gidecegimizi soyledim ve tlf u kapttim.Beni gormelisiniz beni alsi bir aglama.İsyerindeki herkese basvurudan bahsetmemistim.Benim aglama sesimi duyan kisiler birisi oldu sandi dusunun artik nasil agladigimi.Neyse ogleden sonra gorusmemizi yaptik.istenen diger resmi evraklari tamamladik ve ev ziyareti oldu.Sali gunu kendilerini aramamizi istediler.Dosya hakkinda bilgi verilecekmis
Vallahi kizlar cok saskinim.Carsamba gununden beri aglamaktan mahvoldum.Kendimi hep bebegine kavusanlarin suresine bakarak onumuzdeki nisan mayis ayina gore planlamistim.Bebegimizin sanirim acelesi var.Cok saskinim ve cok korkuyorum.Hic bir hazirligimiz yok.Odasi hazir degil.Beni ona bakabilecek kadar guclumuyum diye bir korku sardi.Cok enerjik bir yapim yoktur cunku.Kizim geliyor iste.Hemde ben ev ziyareti 7 ay gecmesine ragmen neden gercekleamedi diye kara kara dusunurken Hersey olup bitti.Sira bebegime kavusacagim gunde.O gunu de anlaticam size bakalim nolacak.Gordugumde nw hissedicem.Bende tuhaf bir merak icindeyim.
sağolasın ablam :) nasılsın hala sümüklüböceğin günlüğünü tutuyor musun uzun zamandır okuyamadım geçen sene bu zamanlar acaba olurmularla boğuşurken okurdum topiğini çok da ağlardım şimdi aynı heyecanları bende yaşıyorum :)
evet,yazıyorum..denizi yazmak güzel...birilerine umut olmak güzel.
yaaa evet hatırlıyorum..yapabilirmiyimler ...diii mi.hiçbir an,hiçbir heyecan unutulmaz...hele size yavrunuzu o ilk uzattıkları gün....tatlı heyecanlar seni ve diğer anneleri bekliyor
hoş geldin bacım bizde de azosperm var inşallah bekleyeceğin günler su gibi akar geçer ev ziyaretin oldu mu ?
çok gözüm korkuyor şu hastahane işlerinden biz teslim ettik sağlık raporlarını ama gene istediler nasıl olucak bilmiyorum tüm evrak işleriniz bitti eksik evrağınızda yok dedi uzmanımız sonra hoppp değişti beklediğimiz ay kadar bizden farklı evraklar itemeye başladı ve bu durum bizi zora sokuyor bunaltıyorda
tüylerim diken diken oldu okurken maşallah paşamız demek 1.sınıf oldu darısı bizlere
Rabbim mahkeme sürecinde de meleklerini yardımcınız etsin mahkemede tek celsede yavruların sana verilsin inşallah
mahkemeden sonra bizleri habersiz bırakma olur mu dularım sizinle
sevgili denizgeldi.inan çok şaşırdım.. tekrar sil baştan saglık raporu almak beni şaşırttı.ya oldu bi aksilik çıktı ne olacak çocugu gerimi alacaklar:44:
termıydı rızamı hangi şehirdeydınız
evet evet.. o barkod meselesi bizde de var.. hatta elimizde kaldı hepsi, sakladım ben.. millet ultrasonlarını saklar ben evrak sakladım :) aslında bu işlerde tahammülsüzüz biz eşimle. başka bir şey için olsa ilk gün genel cerrahi kapısını tutan teyzeleri içeri önce kim girecek tartışması yaparken gördüğümüzde vazgeçerdik.. ama iş biraz inada bindi, biraz tahammül sınırlarımızı zorlamaya..
bugün psikiyatristten de raporumuzu aldık. kurul için bir hafta sonraya gün vermeye kalktılar. ben yüzüme bile bakmadan evrakı elimden alıp en yakın diğer haftaya gün vereceğini söyleyen memura "memur bey" dedim, yüzüme baktı, bütün yorgunluğum ve bitkinliğime rağmen gülümsedim, "biz sağlıklı olduğumuzu belgelendirmek için günlerdir doktor doktor dolaşıyoruz, engelli raporu almıyoruz.", okumamış raporun üstündeki kocaman sebebin karşısındaki evlat edinme yazısını. "ne için rapor" diye sordu. "evlat edinmek için. bebek bizim bu işlemleri tamamlamamızı bekliyor, daha bir sürü işlem yapılacak, bir araya sıkıştıramaz mısınız bizim raporu?" diyince oraya buraya telefon edip salı gününe aldırdı heyet gününü.. hastaneden çıkarken eşimle bunu su içerek kutladık :) neyse çocuğuma kavuşayım da, zaten bu hastanedekilerle artık kanka olduk, napalım seneye de dolaşırız bir tur...
aynen doğuma hazırlık gibi düşünüyorum bu süreci.. bir yandan çalıştığım ve işe devam etmem gerekeceği için sağda solda iyi bakıcı olabilecek kimler var diye araştırıyorum. yarım gün bakıcıyla bırakacak şekilde bir düzen kurup idare edeceğim işleri, eşimle de paslaşacağız.. o kadar alıştırdım ki kendimi bebeğimin çabucak geleceğine.. eşim bir yandan kızıyor bana, çok çabuk havaya girdim diye, bir yandan o da sabırsızlanıyor..
bizim evin düzeni bakımından bir sorun yok. eve çocuk geldiğinde düzen müzen kalmıyor evde. çocuk nasıl isterse, o an ne aktivite yapılacaksa öyle yeni düzen kuruluyor..
kızın neler yapıyor? biraz anlatsana, sizde kimbilir ne maceralar vardır.. kocaman öp benim için o boncuğu..
İyi aksamlar arkadaslar.
Birkac gundur cok saskinim.Nedeni ise hala inaniyorum ama bebegim haftaya geliyor galiba.Hersey gecen carsamba sabah basladi.Ev ziyareti icin bekliyorken uzmanimiz arayarak ogleden sonra son gorusmemizi yapip persembe gunude ev ziyaretini yaparak islemi tamamlamak ve onumuzdeki hafta ici bize bebek onermeyi dusundugunu soyledi.Napacagimi bilemedim.Sesim titreyerek gorusmeye gidecegimizi soyledim ve tlf u kapttim.Beni gormelisiniz beni alsi bir aglama.İsyerindeki herkese basvurudan bahsetmemistim.Benim aglama sesimi duyan kisiler birisi oldu sandi dusunun artik nasil agladigimi.Neyse ogleden sonra gorusmemizi yaptik.istenen diger resmi evraklari tamamladik ve ev ziyareti oldu.Sali gunu kendilerini aramamizi istediler.Dosya hakkinda bilgi verilecekmis
Vallahi kizlar cok saskinim.Carsamba gununden beri aglamaktan mahvoldum.Kendimi hep bebegine kavusanlarin suresine bakarak onumuzdeki nisan mayis ayina gore planlamistim.Bebegimizin sanirim acelesi var.Cok saskinim ve cok korkuyorum.Hic bir hazirligimiz yok.Odasi hazir degil.Beni ona bakabilecek kadar guclumuyum diye bir korku sardi.Cok enerjik bir yapim yoktur cunku.Kizim geliyor iste.Hemde ben ev ziyareti 7 ay gecmesine ragmen neden gercekleamedi diye kara kara dusunurken Hersey olup bitti.Sira bebegime kavusacagim gunde.O gunu de anlaticam size bakalim nolacak.Gordugumde nw hissedicem.Bende tuhaf bir merak icindeyim.
Çok teşekkür ederim. Güzel dileklerin hepimiz için olsun.
Ayrıca birebir görüşmeye giderken verdiğin bilgi ve yardımlar için ayrıca tekrar teşekkür ederim.
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Oğultoprak[/td]
[td]12.2010[/td]
[td]Ankara Terk Erkek[/td]
[td]05.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Umut59[/td]
[td]01.2011[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]01.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ecem14[/td]
[td]03.2011[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]02.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Merer[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek [/td]
[td]07.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pırılım[/td]
[td]09.2011[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HeidiAnkara[/td]
[td]11.2011[/td]
[td]Ankara Terk Erkek[/td]
[td]10.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kukusum[/td]
[td]09.2011[/td]
[td]Ankara Kız[/td]
[td]09.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sermuh[/td]
[td]12.2011[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız[/td]
[td]02.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]koz13[/td]
[td][/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]özlemrahdeniz[/td]
[td]06.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]05.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ayaz84[/td]
[td]02.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız(ikiz)[/td]
[td]05.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Melihanur[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Kayseri Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duruay[/td]
[td]05.2012[/td]
[td]Kastamonu Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysberk[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]08.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]limony[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]İstanbul Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]İstanbul-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Zamancım liste cok faydalı ve insana umut veriyor. Her gun yukaridan asagi bakiyorum :) bir onerim olacak nacizane: eksik kalan bilgileri de tamamlayalım mı? Galiba Gamzelinin İstanbul Terk Rıza Kız idi. LVNY da oyle galiba. Benim de oyle. Hepsi de Istanbul. Baska eksik bilgisi olan arkadaslar da tamamlamak ister mi? Beklerken bir zamanlama tahmini de yapmaya yariyor. Bir de galiba forumdan ayrilan arkadaslar var. Mesela Hasel. Acaba hala bebegi gelmedi mi?
Zamancım tabloyu guncel tutup yayınladığın için çok teşekkürler tekrar :)
birde merak ettiğim bir konu kimseye evlat edindiğinizi söyledınız mı eşinizin ailesi sizin aile ye bazı kişilere göre herkesin bilmesine gerek yok diyorlar evinizi değiştirdiniz mi bebek gelınce biliyorum saçma ama çevre neasıl karşıladı
Tekrar Merhaba. ..bugün evraklarımızı verdik. Kitap listesi verdiler.şunu düşünmekten kendimi alamıyorum tüm anne ve babaları bu süreçten geçirseler acaba sonuç ne olurdu :)) Bu arada nisra ;biz bu süreci tüm görüştüğümüz arkadaşlarımız ve ailemizle paylaşıyoruz bana kalırsa sonradan açıklama yapmak çok daha zor çevre değiştirmek ise iyi bbir fikir değil sonradan öğrenmesi çok daha büyük bir yıkım olmaz mı..
canım bizimde arkadaşlarımız bılıyor onlar saygı duyuyor ama diğer taraftan da eşimide kırmak istemiyorum çünkü ben ona çok aşığım oda bana 5 yıl devirdik tek eksiğimiz çocuk malum çocuk evin neşesi benım eşimden dolayı olmuyor o yüzden onu konuşurken bıle hassas ve dikkatli cümleler seçiyorum alınır mı diye biz bunu 2 buçuk yıl önce öğrendik benim eşim dedim çok aşık istersen boşanalım bile dedi bende delimisın dedım allah büyüktür derdi veren allah çaresinide verir elbet dedım ki eşimin bu konuyu atlatmasına yardım ettım kı kendini balkondan atmayı bile düşündü ve yaparken elinden tutup kurtardım çok şükür geçen sene gitiik yaş 30 yada 5 yıllık evlılık şartı vardı bende sabır aşkım dedım kı bız hep yanımızda kım olursa olsun genelde aşkım derız bırbırımıze bu senede başvurduk mayısta artık kısmet allahım hayırlısını nasip etsin şimdi anladınız mı boncuklar benım aileme söylesem sülale bilse umrum olmaz ağzının payınıda verir üstede çıkarım aynı konuda teyzem malaesef demiyorum allahın takdiri olmadı çocuk aldığında benım babamın tarafı farklı farklı saçma yorumlar yaptı sankı o adam zavallı aciz gibi bunlarıda bılen bırıyım düşünsenize teyzenızle babanızın akrabalarına yorum yapmak bilmiyorum daha arkadaş çevremde kimseye söyleme bilen bılsın bilmeyenede söyleme diyor
deniz geldi hanım siz çevrenizi değiştirdiniz mi ve merak ettiğim bütün aileye söylediniz mi ben annem tarafına söylemeyi düşünmüyorum eşimde öyle fakat sadece eşimin tarafından 2-4 biliyor onlarda söylemek istemiyor annem ve kardeşlerim hariç kımse bilsin istemiyorumda normal mı
birde merak ettiğim bir konu kimseye evlat edindiğinizi söyledınız mı eşinizin ailesi sizin aile ye bazı kişilere göre herkesin bilmesine gerek yok diyorlar evinizi değiştirdiniz mi bebek gelınce biliyorum saçma ama çevre neasıl karşıladı
selam millet nasılsınız siz beni umarım yanlış anlamamışınızdır benım fikrım ama herkesin fikrine de saygı duyarım zaten dedım ya çevrim yarısı biliyor ama kendım annem tarafının bilmesini istememi anlayın diyemem bilmiyorum benım aslında eşimin öyle istemesinden dolayı saygı duyuyorum ona aşığım ve onu üzecek asla bir şey yapmadım asla yapmamda neyse herkese iyii akşamlar şimdılık byyy:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?