Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Oğultoprak[/td]
[td]12.2010[/td]
[td]Ankara Terk Erkek[/td]
[td]05.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Umut59[/td]
[td]01.2011[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]01.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ecem14[/td]
[td]03.2011[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]02.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Merer[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek [/td]
[td]07.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pırılım[/td]
[td]09.2011[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HeidiAnkara[/td]
[td]11.2011[/td]
[td]Ankara Terk Erkek[/td]
[td]10.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kukusum[/td]
[td]09.2011[/td]
[td]Ankara Kız[/td]
[td]09.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sermuh[/td]
[td]12.2011[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız[/td]
[td]02.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]koz13[/td]
[td][/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]özlemrahdeniz[/td]
[td]06.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]05.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ayaz84[/td]
[td]02.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız(ikiz)[/td]
[td]05.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Melihanur[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Kayseri Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duruay[/td]
[td]05.2012[/td]
[td]Kastamonu Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysberk[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]limony[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]istanbul[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]İstanbul Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]İstanbul-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

slm hayırlı günler dostlar
yeni gelen arkadaşlarımız aramıza hoş geldiniz .evraklarınız en kısa zamanda biter sıranızı ögrenirsiniz inşallah...
ben dün itibarıyla dosyam onaylanmış olup sıramı bekleme aşamasına geçmiş bulunmaktayım..çok mutluyum çok .her an haber gelecek duygusuyla düşünüyorumm.duygularım çıldırıyo

Son düzenleme:

hadi darısı bebişini kucağına almana

canım senin adına sevindim allah tamamını erdirir inşallah ben buaralar bunaldım evdeyim ve zaman hiç geçmiyor çalışmaya başlamam gerek sıkıldım ama iş açacaz diye biraz beklemem lazım:84:

sevgili denizgeldi.inan çok şaşırdım.. tekrar sil baştan saglık raporu almak beni şaşırttı.ya oldu bi aksilik çıktı ne olacak çocugu gerimi alacaklar:44:

Eflatuncum cok seker anlatiyorsun sürecte yasadıklarınızı. Aslında hep benzer seyler. Biz de hastane raporları kısmında, hele hele psikolojik rapor kısmında çok zorlandık. Herşey yaz dönemine denk gelip doktorlar izinde olunca ekstra uzadı herşey. Su an hatırlayınca kabusvari anılar. O sıralar toparlayamayacagını düşünüyor insan ama bitince de rahatlıyor. Hayatta hersey bir deneyim dedik biz de. Şimdi sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Hosgeldin aramiza allah tez zamanda yavruna kavustursun insallah

zaten bu süreç zaman ve sabır istiyor bana öyle demişlerdi bir nebze sabır ölçülüyor sırada beklerken veya ordaki memurla konuşurken hep dikkat aman sinirli sanar ve ya agrasif sanar vermezler açıkçası ben sabırsızımdr ama eşim Allahtan sabırlı ılım memur olduğu için gerektiği gibi o raya görüşmelerde hep düzgün konuştu memurun da hoşuna gitti:114:

Hosgeldin arkadasim hayirli olsun insallah zaman su gibi akip yavruna kavusursun allah hepimizi yavrularina kavustursun

arkadaşlar belkı uzun zor bir yol gibi bazen umut yok gibi olacak içimiz ama en umulmadık anda bir telefon çalacak ve herşeyi unutturacak işte bunun için değer sabretmek

sadece şunu merak ettim acaba çocuk geldikten sonra çevreyı değiştirmek gerekir mi?

Tebrik ederim yavrunuzu allah zihin acikligi versin universiteden mezuniyetinide gosterain insallah firsat buldukca yazarsiniz insallah siz yavrularina kavusan annelerin yazilarini okumak cok umut veritor bizlere allah mutlulugunuzu bozmasin

Gozun aydin su gibi aksin siran insallah kac siradan basladin sorun dgilse paylasmak istersen tabi

İyi aksamlar arkadaslar.
Birkac gundur cok saskinim.Nedeni ise hala inaniyorum ama bebegim haftaya geliyor galiba.Hersey gecen carsamba sabah basladi.Ev ziyareti icin bekliyorken uzmanimiz arayarak ogleden sonra son gorusmemizi yapip persembe gunude ev ziyaretini yaparak islemi tamamlamak ve onumuzdeki hafta ici bize bebek onermeyi dusundugunu soyledi.Napacagimi bilemedim.Sesim titreyerek gorusmeye gidecegimizi soyledim ve tlf u kapttim.Beni gormelisiniz beni alsi bir aglama.İsyerindeki herkese basvurudan bahsetmemistim.Benim aglama sesimi duyan kisiler birisi oldu sandi dusunun artik nasil agladigimi.Neyse ogleden sonra gorusmemizi yaptik.istenen diger resmi evraklari tamamladik ve ev ziyareti oldu.Sali gunu kendilerini aramamizi istediler.Dosya hakkinda bilgi verilecekmis
Vallahi kizlar cok saskinim.Carsamba gununden beri aglamaktan mahvoldum.Kendimi hep bebegine kavusanlarin suresine bakarak onumuzdeki nisan mayis ayina gore planlamistim.Bebegimizin sanirim acelesi var.Cok saskinim ve cok korkuyorum.Hic bir hazirligimiz yok.Odasi hazir degil.Beni ona bakabilecek kadar guclumuyum diye bir korku sardi.Cok enerjik bir yapim yoktur cunku.Kizim geliyor iste.Hemde ben ev ziyareti 7 ay gecmesine ragmen neden gercekleamedi diye kara kara dusunurken Hersey olup bitti.Sira bebegime kavusacagim gunde.O gunu de anlaticam size bakalim nolacak.Gordugumde nw hissedicem.Bende tuhaf bir merak icindeyim.

canım seni tebrık ederım bizede 5 ay oldu daha ziyete gelmedi memur 2ay raporluymuş ayağını kırmış hftaya gelecek ama bakalım bizim eve nezaman gelecek bilmiyorum siz nereden yazıldınız terk mı istedınız rıza mı bız ankaradan ter kız veya erkek istedik bakalım kısmet

Gozun aydin su gibi aksin siran insallah kac siradan basladin sorun dgilse paylasmak istersen tabi

tabiki yazarım .ama bişey sölemedi uzmanım ..kagıt gönderdiklerini söledi bakalım onda yazılımı hiç bilmiyorum canım..benim saten büyük gelecek yavrum .5.yada 6 yaşında olacak sanırım .hayırlısı olsun inş..

sadece şunu merak ettim acaba çocuk geldikten sonra çevreyı değiştirmek gerekir mi?

neden degiştirceksinki çevreni..... bilen bilsin hiç umrumda degil önemli olan bizim bir aile olabilmek için çabamız.diger insanların düşünceleri hiç önemli degil.ben gözyaşı dökerken tedavilere gitmek için para biriktirmeye çalışırken nerdeydi bu çevre.......beni seven cocugumuda sever ve kabullenir.ben yavrumun gelecegi yalanlar üzerine kurmayı asla düşünmüyorum.buda benim fikrimm.geçmişini elbet ögrenecek saten uzmanlarda psikologlarda çocugun kendi durmunu ögrenmeli diyor..evladım gelince pedagog esliginde durumunu anlatmayı düşünüyoruz ..saten büyük olacagı için bilerekte gelmiş olacak .bakalım gün ola neler görecez:26:

oy canım gözün aydın .tez zamanda yavrun evinde olsun inş ...güzel haberlerini bekliyorum cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…