Merhaba DenizGeldi sabah sana yazmıştım ama tüm yazdıklarım silindi maalesef
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. Araştırırken buna benzer bir yoruma başka yerde de rastladım, o da yatak büyüyünce dar oluyor, normal tek kişilik yatak boyutunda olmuyor yazmış. Öneri olarakta büyüyen yatak siparişini verirken büyüyen halini tek kişilik yatak boyutunda sipariş verin demiş. Bugün sabah kahvaltımı etmeden Kanz'a gittim. Büyüyen modellerin yatakları 80x180 oluyor dedi satıcı.Sadece yatak 1200 TLden başlıyor, takımlarsa 4500-5000 TL arasında açıkcası başka yorumları da okuyunca o kadar para vermek içimden gelmedi. İki üç yaşına kadar kullanabileceği bir yatak alıp onu kullanacağım sanırım.
Yeğenimde üstünü açtığı, gece kalkıp korktup ağladığı için uzun bir süre kızkardeşim de yer yatağında yeğenimle birlikte yatmak zorunda kaldılar. Özene bezene hazırladığı canım oda kıyafet ve oyuncak odası oldu bir süre.
Canım benim gözümü uyku tutmuyor, bazen gece biranda uyanıyorum ve diyorum ki şimdi bu saatlerde ağlıyor olacak ve sen kalkıp mama hazırlayıp, yedireceksin, altını temizleyip, gazını çıkartacaksın. Sanırım hamilelerin gece uykudan bir şekilde kalkmaları gibi (rahat yatamama, ağrı vs) bende vücudumu ve beynimi hazırlıyorum. Başvurduğumuzdan beri böyle geceleri birkaç defa uyanıyorum. Tam bir hamile psikolojisi sanırım
Bugün yine dayanamadım ve bebek arabasını aldık Mamas Papas Urbo marka aldık.1 yaşına kadar kullanacağı oto koltuğu da olan bebek koltuğunu henüz almadım. Çünkü bebek 1 aylıkta olabilir 11 aylıkta, o yüzden mantığımı kullanıp kendimi durdurdum
Pembe renkli hurç aldım, aldığım kıyafetleri, nevresim takımlarını vs hep içine koydum. Birde alınanları aylarına göre listeledim. Unutup yeniden almayayım diye.
Allah'ım hayırlısıyla tez zamanda aldıklarımı bebeğimin üzerinde gösmeyi nasip etsin inşallah. Aynı dileğimi tüm bekleyen annelerimiz içinde diliyorum.
Sevgiler
Merhaba DenizGeldi sabah sana yazmıştım ama tüm yazdıklarım silindi maalesef
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. Araştırırken buna benzer bir yoruma başka yerde de rastladım, o da yatak büyüyünce dar oluyor, normal tek kişilik yatak boyutunda olmuyor yazmış. Öneri olarakta büyüyen yatak siparişini verirken büyüyen halini tek kişilik yatak boyutunda sipariş verin demiş. Bugün sabah kahvaltımı etmeden Kanz'a gittim. Büyüyen modellerin yatakları 80x180 oluyor dedi satıcı.Sadece yatak 1200 TLden başlıyor, takımlarsa 4500-5000 TL arasında açıkcası başka yorumları da okuyunca o kadar para vermek içimden gelmedi. İki üç yaşına kadar kullanabileceği bir yatak alıp onu kullanacağım sanırım.
Yeğenimde üstünü açtığı, gece kalkıp korktup ağladığı için uzun bir süre kızkardeşim de yer yatağında yeğenimle birlikte yatmak zorunda kaldılar. Özene bezene hazırladığı canım oda kıyafet ve oyuncak odası oldu bir süre.
Canım benim gözümü uyku tutmuyor, bazen gece biranda uyanıyorum ve diyorum ki şimdi bu saatlerde ağlıyor olacak ve sen kalkıp mama hazırlayıp, yedireceksin, altını temizleyip, gazını çıkartacaksın. Sanırım hamilelerin gece uykudan bir şekilde kalkmaları gibi (rahat yatamama, ağrı vs) bende vücudumu ve beynimi hazırlıyorum. Başvurduğumuzdan beri böyle geceleri birkaç defa uyanıyorum. Tam bir hamile psikolojisi sanırım
Bugün yine dayanamadım ve bebek arabasını aldık Mamas Papas Urbo marka aldık.1 yaşına kadar kullanacağı oto koltuğu da olan bebek koltuğunu henüz almadım. Çünkü bebek 1 aylıkta olabilir 11 aylıkta, o yüzden mantığımı kullanıp kendimi durdurdum
Pembe renkli hurç aldım, aldığım kıyafetleri, nevresim takımlarını vs hep içine koydum. Birde alınanları aylarına göre listeledim. Unutup yeniden almayayım diye.
Allah'ım hayırlısıyla tez zamanda aldıklarımı bebeğimin üzerinde gösmeyi nasip etsin inşallah. Aynı dileğimi tüm bekleyen annelerimiz içinde diliyorum.
Sevgiler
Benim oğluşum da çok acele geldiği için ikeadan sıradan basit bir yatak almıştım. Benim yatağımın yanına kurdum. Henüz oda hazırlayamadım. Çünkü uyandığında illa beni görmek istiyor. Göremezse çığlığı basıyor. Gece bir kaç defa oradamıyım diye kontrol ediyor. Sonra tekrar yatıyor. Aynı odada yatmaya alıştırmakla iyi mi ettim kötümü bilemiyorum.
yıllardan sonra ilk kez bayram alışverişine çıktım bugün.. çok özel bir sabah yaşadık annem, eşim ve kızımla.. eşimin ve benim çocukluğumuzda her bayram ayakkabı alışverişi yaptığımız mağazaya gidip kızımıza rugan ayakkabılar aldık..ayakkabıları giyer giymez gülümsedi ve elimi tutup beni dükkandan çıkarmaya çalıştı. anladık ki beğendi yeni pappaları :)) çarşıda dolaştık. ilk kez gördüğü dükkanlara, fıskiyelere, ağaçlara bakındı durdu bizimkisi.. yürüyen merdivene şaşkınlıkla bindi :)) cami avlusunda kuşları izledi.. eve dönerken anneannesinin kucağında uyuyakaldı..
minik bir çocuğun bayram sevinci kadar güzel geçsin bayramınız.. iyi bayramlar herkese..
yıllardan sonra ilk kez bayram alışverişine çıktım bugün.. çok özel bir sabah yaşadık annem, eşim ve kızımla.. eşimin ve benim çocukluğumuzda her bayram ayakkabı alışverişi yaptığımız mağazaya gidip kızımıza rugan ayakkabılar aldık..ayakkabıları giyer giymez gülümsedi ve elimi tutup beni dükkandan çıkarmaya çalıştı. anladık ki beğendi yeni pappaları :)) çarşıda dolaştık. ilk kez gördüğü dükkanlara, fıskiyelere, ağaçlara bakındı durdu bizimkisi.. yürüyen merdivene şaşkınlıkla bindi :)) cami avlusunda kuşları izledi.. eve dönerken anneannesinin kucağında uyuyakaldı..
minik bir çocuğun bayram sevinci kadar güzel geçsin bayramınız.. iyi bayramlar herkese..
Benim oğluşum da çok acele geldiği için ikeadan sıradan basit bir yatak almıştım. Benim yatağımın yanına kurdum. Henüz oda hazırlayamadım. Çünkü uyandığında illa beni görmek istiyor. Göremezse çığlığı basıyor. Gece bir kaç defa oradamıyım diye kontrol ediyor. Sonra tekrar yatıyor. Aynı odada yatmaya alıştırmakla iyi mi ettim kötümü bilemiyorum.
Merhaba Eskrymar Allah çocuklarını sana, seni çocuklarına bağışlasın. Yöntemin hoşuma gitti, fikrinizi eşimle paylaşacağım.Merhaba. benim 7 yasinda bir kizim var ve yatak konusunda ona mantikli bisey yapmistik. siimdi oglumda da ayni seyi yapiyorum. park yatak aldik. bir yasina kadar onda yatti. sonra normal bazali yatak alip marangozu cagirdik. yanina koruma yaptirdik. bazanin celiklerine monteledi. hem cok guzel oldu hem de 4 yasina gelene kadar dusmeden yatti. Hem baza uzun omurlu oluyo. su an hala ayni uatakta uyuyo. masraf az ve dayanikli. oglum da su an park yatakta. gece uyanmalari bitince (ne zaman olur bilmiyorum ama) bu sefer de ranzaya ceviricem olayi. Tavsiye ederim. sevgiler.
Biz oda siparişini Çilek mobilyadan verdik. Büyüyen yataklı verdik cunku alt degistirme bölümü su an icin bana elzem. Zaten o yatak büyüdükten sınra bile en fazla 2-3 yasına kadar yatacagı icin cok dert etmedim cunku takim olarak o kadar tatli görünüyordu ki. Ama vakit daha varken bence oda işini biraz ötele derim cunku her gecen gun yeni ve daha güzel seyler cikiyor. Mesela perdesini bile yapmış Çilek mobilya çok hoşuma gitti ama biz tül perde olayını halletmiştik. Takım halı perde hatta aydınlatması tam takım geliyor. Park yatak da aldık mecburen cunku kızım sürpriz yapıp erken gelince bir koşu gidip aldık yatagı olmadığı için. Onda da yan tarafında raf gibi yerleri olanlar var kraftın, o cepler cok işe yarıyor. Işığı muziği falan da var.
Biz de bugun ilk vukuatimizi yasadik. Alt degistirirken eşim havaya kaldırmıştı kuzuyu, bir güzel işedi her yere altı açıktı çünkü :) bebek demek hep sürprizlere acık olmak demek galiba :) ve de asker gibi çalışmak :) eşim de ben de 24 saat vazifedeyiz ama çok güzel bir vazife :)
Merhaba Fillo boşver geçirebildiğin kadar birlikte vakit geçir. Biraz büyüyünce odasına bile izinsiz girmemiziistemeyecekler nasılsaBenim oğluşum da çok acele geldiği için ikeadan sıradan basit bir yatak almıştım. Benim yatağımın yanına kurdum. Henüz oda hazırlayamadım. Çünkü uyandığında illa beni görmek istiyor. Göremezse çığlığı basıyor. Gece bir kaç defa oradamıyım diye kontrol ediyor. Sonra tekrar yatıyor. Aynı odada yatmaya alıştırmakla iyi mi ettim kötümü bilemiyorum.
Maşallah minik kuzuya, canım Filloya da yazdım. Hazır sizi yanında istiyorken birlikte bol bol vakit geçirin biraz büyüyünce odaya izinle giricez nasılsabiz de ikea'daki üç yanı parmaklıklı, yanında kaldırılabilir emniyet bariyerli olan yatağı aldık. odasındaki tek kişilik yatakla ikisini birleştirdik. yatağın kenarlarını minik yastıklarla çevirdim. kızım uykusunda dönerken oturuyor, küt diye kendini diğer tarafa bırakıveriyor. yatağın görünür hiçbir yerinde tahta yok, yatak kenarları için satılan ürünler de yeterli olmadı bizim durumumuza. yastıklarla pofuduk pofuduk yatıyoruz. düşmesini engellemek için yapılan tahtanın üstüne de yastık koyduk. uykusunda emekleyerek yastıkları aşıp yanıma geliyor, o derece deli yatıyoruz:))
aynı odada yatma meselesi benim de kafamı karıştırmıştı. kızım 2 yaşında evimize geldiği için yadırgamaması, kendini güvende hissetmesi için yanında yatmaya karar verdim. elele tutuşup uykuya dalıyoruz, gece beni göremezse ağlamaya başlıyor benimki de.. iyi mi kötü mü bilmem ama çok huzurlu uyuduğumuz kesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?