Merhaba
Nihayet cepten üye girişi yapmayı başardım.Oğlum ameliyat oldu arkadaslar. 8 gün hastanede kaldık. Korktuğum kadar zor gecmedi. Yavrum yuvadan alışık olduğu için midir nedir hemen ortama uyum sağladı, beni hiç üzmedi. Hatta bütün hastanenin sevgilisi oldu minik kuzum.Bugün de sondası çıktı. İdrarını yapmasını bekliyoruz (4 saattir!!!) sonra evimize döneceğiz. Bayramdan bu işi de halletiğim için çok mutluyum. Bayramdan sonra ona sünnet kıyafeti giydirip Eyüp Sultan'a götüreceğim.
Tebrik ederim, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
Kız anneleri çoğaldı mı ne?
Merhaba Sude Çisem siz benden sonra yapmışsınız başvurunuzu; bize verdikleri kağıtta amatemle ilgili birşey yazmıyordu ve de uzmanımız böyle birşey söylememişti. Size söylendi mi ya da hazırlanacak evrak listesinde var mı? Birde ev ziyareti için size zaman verildi mi? Bana Ekim ayı demişti uzmanımız fakat sonradan aradığımda henüz Temmuz başvurularının ziyaretlerini yaptığını bize gelmelerinin bir iki ayı bulabileceğini söyledisizde bu konuda bir gelişme var mı? Sürecin hangi aşamasındasınız?
merhaba yaşamezgim eylül ayı gereğince bişeyler değişmiş ametemden kabul ediyoruz denildi alkol ve uyuşturcu için bende öyle yaptım 8 hafta kan idrar ve üfleme test yapılıcak dendi fakat 4 haftada bitti evrak listesine gelince evet var alkol ve uyuşturu testi yanınada ametemden diye not alındı sürecin henüz evrak toparlama aşamasındayız bayramdan sonra psikolog uzmanımızla görüşüp heyet yapılıcak galiba ama sosyal hizmetlerden uzmanla görüştüm eylül başvuralrının hepsini kasım başı yazıcakmış yani daha yolun başındayım anlıcan
ev gezmesinide sormuştum başvurduğum kuruma evrakları toparlandıktan sonra eve kağıt gelicek ondan sonraki 1 veya 2 ay içinde size birgün evvelden haber verilicek denmişti sen kaçıncı ayındasın
Merhaba hanımlar ben dayanamıyorum her dışarı çıktığımda kızıma bir iki parça birşey almadan eve dönemiyorum. Şimdiden yeni doğan biberon setini, emzik stelizatörünü, nevresim takımını, battaniyesini, uyku setini, hastahane çıkışını, 3-6 aylık, 6-9 aylık ve 9-12 aylık bodylerini, birkaç oyuncağını aldım. Yine bugün dayanamadım ve mini minicik ayakkabı aldım
Yarın yine dışarı çıkacağım ve korkarım yatağını yada oto koltuğunu ve arabasını alıp gelebilirim:26: Kendimi durduramıyorum ve de durdurmak istemiyorum. Şu prosedürlerin hepsi bitse de dosyam hayırlısıyla onaylansaydı.
Merhaba Sude Çisem biz Ağustos ayında başvurduk. Bize verilen evrak listesinde bulaşıcı hastalığımız olmadığına dair hastahanelerin intaniye servisinden ve verem savaş dispanserinden alınacak raporlar yazıyor. Bizden 5 fotograf, özgeçmiş, gelir belgesi, sahip olduğumuz tapu vs kopyaları istendi. Ekim ayında da ev ziyareti olacağı, sonrasında eşlerde ayrı ayrı görüşme yapılacağı, görüşmenin de olumlu geçmesi halinde hastahane raporlarının isteneceği söylendi. Bize heyetten de bahsedilmedi tıpkı amatemden bahsedilmediği gibi. Şuanda uzmanımızın ev ziyaretini bekliyoruz o da bu a için ertelendi
Armamızda 1 ay olmasına rağmen sürecimiz farklı ilerliyor. Acaba sizden istenenler ve heyete girme işi bizden de istenir mi? Kafam çok karıştı, uzmanımızda daha bu ay konuştum telefonla. Hiç birşey söylemedi sadece size gelmem bir iki ayı bulabilir ben size gelmeden haber vereceğim dedi. Hayırlısıyla gelseydi de dosyamın olumlu sonuçlandığı zamanı yaşasaydım bir an önce.
Arkadaşım biz eşimle karar verdik inşallah kızımızı aldıktan sonra 3-4 yaşlarına geldiğinde oğlumuz için başvurucaz. Bunu görevliye sordum yine aynı işlemlerden başlamamız gerekiyormuş..
Tamam canım ben bi bahane ile yine arayayım. Belki bu defa söyler. Ama ilk bilgi almak için gittiğimde bana başka bir uzman savcılık kağıdını ve sağlık raporlarını uzmanınız isteyince yaptırın, o istemeden yaptırmayın. Bu belgeler süreli olduğu için yeniden istemek zorunda kalırız demişti. Neyse bakalım aradığımda uzmanımız ne diyecek bu konuda. İnşallah arka arkaya alırız bebişlerimizi. Listede tarihlere baktığımda sonradan başvuranın daha önce aldığını gördüm. Bu sıralamanın nasıl olduğunu da bilemiyorum. İlk dilekçeyi doldurduktan 2 hafta sonra evrakları teslim edip uzmanımızda birlikte form doldurduk. Hangi tarih sıralamada geçerli oluyor henüz öğrenebilmiş değilimAllah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben ne kadar biran önce olsun desem de en doğru zamanda Rabbim kavuştursun bizi
Merhaba hanımlar ben dayanamıyorum her dışarı çıktığımda kızıma bir iki parça birşey almadan eve dönemiyorum. Şimdiden yeni doğan biberon setini, emzik stelizatörünü, nevresim takımını, battaniyesini, uyku setini, hastahane çıkışını, 3-6 aylık, 6-9 aylık ve 9-12 aylık bodylerini, birkaç oyuncağını aldım. Yine bugün dayanamadım ve mini minicik ayakkabı aldım
Yarın yine dışarı çıkacağım ve korkarım yatağını yada oto koltuğunu ve arabasını alıp gelebilirim:26: Kendimi durduramıyorum ve de durdurmak istemiyorum. Şu prosedürlerin hepsi bitse de dosyam hayırlısıyla onaylansaydı.
Kizlar bebeklere yuvada cok guzel bakiliyor. Kizim emzik almiyor asla, alistirmamislar Allah razi olsun. Cok guzel bir rutin oturtmuslar. Biz de devam ettirmeye calisiyoruz. Yasamezgim mesela bebek yagi, islak mendil, bebek sampuani, hatta inan mama bile alabilirsin. En cok mama ve bez gidiyor. Biz komple banyo seti aldik pembe :) icine yikama filesi, kovasi, masrapasi ve tabi kuveti. Yikarken egile diye kuvetin oturacagi bir de ayak yapmislar super. Istersen baska da yazarim temel ihtiyaclari. Ben de hep listelere bakip ne alsam karar veremezdim ama simdi yasarken neyin gerekli oldugunu anliyor tabi insan. Vakti yaklasanlarin yavastan bir canta hazir etmeleri lazim
evt bende martta başvurmuştum daha ev görüşmem duruyor sen bana yetişirsin) aynen cnm geç olsun güç olmasın inş. zamanı gelince Allah gönlümüze göre verir inş.
hehey 7 ayı devirdim az kalmış kavuşmama dermişim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?