Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Kitapları okuyoruz ama bebek bakarken bunlar değil de bambaska bilgiler lazim oluyor :) mesela: Bebek ve Uyku

Kızlar yarın eşimle yatak bakmaya gideceğiz. Büyüyen yataklardan alalım diyoruz. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi, kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

Son düzenleme:
umutirem öğrendin mi sıranı bitti mi raporların amotem filan

Listemiz gerilerde kalmış

Kızlar yarın eşimle yatak bakmaya gideceğiz. Büyüyen yataklardan alalım diyoruz. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi, kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

bizde bugün ikeayı dolaştık güzel şeyler var bebek için çok cici şeyler var uygun

canım zaten işlemler 2 ayı aşıyo şu sağlık raporu işlemleriyle ha parça parça yapılmış ha hepsini bir yapmışın vakit gene aynı bence hayırlısıyla bitirmek hayırlısıyla bebişleri kucaklamak nasip etsin inş amin

Kimsesiz çocuklar "Ben Insanım" diyen herkese akrabadir..!

nasıl söz ama süper bence.muhteşemmm...

büyüyen yatağı tavsiye etmiyorum ben....büyütülüp kullanılma zamanına geldiğinde anladık ki yataklar hem diğer tek kişiliklere göre daha dar oluyor.hem de özel olarak sipariş ediliyor.birkaç gün sonra elinizde oluyor.hazırda bulmak mümükün değil...yatak almak istediğimizde bazı tavsiyeler aldık mağazalardan..bazaların daha kullanışlı olduğu yataklarının ebatlarının daha geniş ((azda olsa) olduğu gibi...
deniz ,yatağı açıldıktan sonra hiç yatmadı yatağında.tüm yaz benimle birlikte yer yatağında yattı...ben yatağına yatırdıkça o gece uyanıp yanıma geldi.kışın yer soğuk olur diye babanın yerini işgal etti...şimdilik böyle....
büyüyen yatak şu anda atıl durumda...sadece alt çekmecelerini kullanıyorum...yerim dar olduğu için bazayı şimdilik bekletiyorum...malum çekmeceler çok işime yarıyor...giysileri....

aslında ayırmalıyım....fakat deniz gece sürekli üstünü açıyor ve gündüz bırakmasına rağmen başparmağını emiyor.ben mecburen yanımda yatırıyorum.o emdikçe ben çekiyorum....yani anlıyacağınız bekçiyim :))...sevgili bekleyen anneler:bol bol uyku depolayın...nete bile ancak şimdi girebildim.

merhaba.....

teşekkür ederimmm....Allah izin verdi 3 yaşında bile oldu kızım
biz başvuruda ikiz ya da kardeş seçeneğini istememiştik.çünkü hiç tecrübem yoktu.bu yüzden cesaret edemedim...şimdi....şimdi ise çok istiyorum....nasip....kısmet....
bekleyen tüm annelere zaman su gibi geçsin diyorum..bir an öbce s,zler de tadın

umutirem öğrendin mi sıranı bitti mi raporların amotem filan

Nerdeeee daha cok isimiz var amatemde bitmedi psikometri icin bi ay sonraya randevu verdiler heyetede sonra gircez bayramdan sonrada diger saglik raporlarina gitcez napalim kolay degil bu isler sonucta kizimiza kavusucaz ya herseye deger herkese iyi bayramlar bide su yonden bakin uzun bir tatil sonrasinda birkac guzel haber alabiliriz hayirlisi insallah

benimde bayramdan sonra intaniye olayım var hasekiye gittim 2 şer resim ve 112 tl istiyolar sizinde öyle oldumu acaba benimde ametem olayım sona erdi psikometri olayını hallettik evet 1 ay sonraya randevu almıştım sosyolog raporu geç yazıyo canım haberin olsun perşembe günü görüştük kendisiyle inş bitcek hamileliğin ilk aylarında zor olurmuş ya bulantı baş dönmesi uyku hali falan ona sayıyorum bu günleri

Merhaba DenizGeldi sabah sana yazmıştım ama tüm yazdıklarım silindi maalesef
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. Araştırırken buna benzer bir yoruma başka yerde de rastladım, o da yatak büyüyünce dar oluyor, normal tek kişilik yatak boyutunda olmuyor yazmış. Öneri olarakta büyüyen yatak siparişini verirken büyüyen halini tek kişilik yatak boyutunda sipariş verin demiş. Bugün sabah kahvaltımı etmeden Kanz'a gittim. Büyüyen modellerin yatakları 80x180 oluyor dedi satıcı.Sadece yatak 1200 TLden başlıyor, takımlarsa 4500-5000 TL arasında açıkcası başka yorumları da okuyunca o kadar para vermek içimden gelmedi. İki üç yaşına kadar kullanabileceği bir yatak alıp onu kullanacağım sanırım.
Yeğenimde üstünü açtığı, gece kalkıp korktup ağladığı için uzun bir süre kızkardeşim de yer yatağında yeğenimle birlikte yatmak zorunda kaldılar. Özene bezene hazırladığı canım oda kıyafet ve oyuncak odası oldu bir süre.

Canım benim gözümü uyku tutmuyor, bazen gece biranda uyanıyorum ve diyorum ki şimdi bu saatlerde ağlıyor olacak ve sen kalkıp mama hazırlayıp, yedireceksin, altını temizleyip, gazını çıkartacaksın. Sanırım hamilelerin gece uykudan bir şekilde kalkmaları gibi (rahat yatamama, ağrı vs) bende vücudumu ve beynimi hazırlıyorum. Başvurduğumuzdan beri böyle geceleri birkaç defa uyanıyorum. Tam bir hamile psikolojisi sanırım

Bugün yine dayanamadım ve bebek arabasını aldık Mamas Papas Urbo marka aldık.1 yaşına kadar kullanacağı oto koltuğu da olan bebek koltuğunu henüz almadım. Çünkü bebek 1 aylıkta olabilir 11 aylıkta, o yüzden mantığımı kullanıp kendimi durdurdum
Pembe renkli hurç aldım, aldığım kıyafetleri, nevresim takımlarını vs hep içine koydum. Birde alınanları aylarına göre listeledim. Unutup yeniden almayayım diye.
Allah'ım hayırlısıyla tez zamanda aldıklarımı bebeğimin üzerinde gösmeyi nasip etsin inşallah. Aynı dileğimi tüm bekleyen annelerimiz içinde diliyorum.
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…