İyi akşamlar arkadaşlar,
Bekleyen herkese sabır diliyorum.
Bazı illerde nufus yoğunluğu, kültürel nedenler gibi etkenlerle evlat edindirilebilir bebek sayısı daha fazla muhtemelen.. Bu illerde başvurular mecburen daha erken sonuçlandırılıyor olabilir. Diğer illerde uzmanlar sırada bekleyen aileler varsa ve bebek/çocuk yoksa sürecin hızlı ilerletmeye gerek görmüyor olabilirler. Mantıklı olabilir. Ancak şunu atlıyorlar, siz başvurunuz sonuçlanana kadar eşe, dosta, arkadaşa, komşuya ilan edemiyorsunuz. Bu güzel süreci, endişelerinizi sadece bir avuç insanla paylaşmak durumunda kalıyorsunuz. Tedirginliği de cabası; sürekli bir tedirginlik hali.. Bu da haksızlık..Her ilden başvuranın farklı sürelerde bebeklerine kavuşmaları üzücü gerçekten..Umarım bir çözüm üretirler
Yaşamezgim, şimdi arkadaşım yarın kurumu ara:) hiç danışmanını istemeden sıranı öğrenmek için aradığını söye onlar seni aktarır. Ben bugün yine aradım. Sana soylediğim sıra 2 hafta önceki sıramızdı. Bugün bölü iki olarak soylediler sıramızı...Temmuzdan da başvurusu sonuçlanmayanlar varmış daha. Yani senin sıranın önüne geçecekler olduğunu unutma sakın, lütfennn sakin kal. Birde bana msj at lütfen sonucu
Herkese sevgiler
Nefesim hukuki süreci devam edene de evet dediniz mi? Yasamezgim sanada aynı seyi soruyorum.. Arayınca 2 sıra soyluyorlar. Bir tanesi hukuki süreci tamamlananlar sırası. Onda yirmili sayı veriyorlar suanda... Biz ilk aradığımızda sadece hukuki süreci tamamlananda sıramızı soylemişlerdi obur sıradan sonra haberimîz oldu. Hepsine evet dediyseniz iki sıranız olmalı
Merhaba arkadaşlar. Bir kısmınız hatırlayacaktır iller arası farklılıklardan oldukça şikayet etmiştim burada hatta listeye de eklenmiştim sonra nasıl olsa yıllar alacak bu süreç diye sessizce okudum paylastiklarinizi. Bir özet geçmek istedim görüşmelerimız hep biz aradıkça oldu ağustos 2013 başvurusuyuz Mart ayında ev ziyareti yapıldı. Ortalama zorluktaydı her şey ama misafir gelmişti ziyaret esnasında :) yine hatırlatmalarımız sayesinde dosyamız onaylandı bu ay. Terk Rıza kız erkek veya ikiz veya kardeşi ile istiyoruz demiştik. Sıramız kızda 20 li bir sayı ve erkekte 10 lu bir sayı olarak bildirildi. Sıralar süreler hakkında tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Israrla çekinmeden ilerlettigimiz sürecimize çok emek verdik ama en nihayetinde 10. Ayda onayı almayı başardık. Arasam mı diye çekinen arkadaşlara da duyurulur :) ve bir de tekrar listeye girebilir miyim :)
Canım hepsine olur dedik ama bizim ilçenin zekisi hakim süreci devam eden çocuk verdirtmiyormuş. Gerçi senin dediğine göre bu fark yaratacak bir şey değil. Yarın arayıp soracağım. Merak ettim. Bir de biz astım varsa ya da ufak tefek sağlık sorunları varsa kabulümüz demiştik ve bu esnekliğin bizi öne geçireceğini belirtmişlerdi.Nefesim hukuki süreci devam edene de evet dediniz mi? Yasamezgim sanada aynı seyi soruyorum.. Arayınca 2 sıra soyluyorlar. Bir tanesi hukuki süreci tamamlananlar sırası. Onda yirmili sayı veriyorlar suanda... Biz ilk aradığımızda sadece hukuki süreci tamamlananda sıramızı soylemişlerdi obur sıradan sonra haberimîz oldu. Hepsine evet dediyseniz iki sıranız olmalı
Tekrar hoşgeldin nefesim, dediğin gibi resmen tırnaklarımızla kazıya kazıya geldik bu günlere. Dosyam onaylandıktan sonra rahatladım, hafifledim resmen. Şimdi kızım ne zaman isterse, hayırlısıyla gelsin.
Seninde güzel haberlerini en kısa zamanda alırız inşallah.
Canım Antalyada da durum aynı. Tek uzman çalışıyor ve zor yetişiyorum diyor. Biz 5. ayda teslim ettik evrakları ama 8 veya 10 ay sonra anca ev ziyaretine gelebilirim dediKonya da otur bu işler için kötüsabah kurumu aradık görüşmeyi sormak için uzmanımız tek kişi çalıştığını ve bizi ancak 1ay sonra çağırabileceğini söyledi
Ya haksızlık değilmi bu bütün illerde bir çok uzman var Konya da 1 tane var
İlahi :) alemsiniz valla... ama iyi oluyor bunları yazdıklarınız sayesinde sizden çok şey öğrendim.Merhaba Minigimiz şuan küçük çaplı bir kalp krizi geçiriyorum diyebilirim, tabiki heyecan ve panikten
Hayırlısıyla sabah olsaydı diyorum. Öğrenince sana da haber veririm canım, Umarım bilgi verirler. Şuan iyiki herşeyini önceden hazırlamışım diyorum. Bu heyecanla hiçbirşey yapamaz, kafası kesik tavuk gibi ortalarda koştururdum. Heyecandan yolları karıştırmamak için eşimle kızımızı alabileceğimiz tüm yuvaların gidiş yollarının rota hesaplamalarını yanden maps'te kontrol ettik geçen hafta.
İşte böyle, heyecanla kızımızı bekliyoruz ve bu bekleyişten de büyük keyif alıyoruz.
Darısı dosya onayı bekleyen ve onaylanıp bebeğine kavuşmayı bekleyen tüm ailelerin başına olsun inşallah.
Sevgiler
Evet canım ben hatırlıyorum canım seni. Hoşgeldin :) Sıranızı öğrenmenize sevindim. Su gibi ilerler inşallah sıranız.Merhaba arkadaşlar. Bir kısmınız hatırlayacaktır iller arası farklılıklardan oldukça şikayet etmiştim burada hatta listeye de eklenmiştim sonra nasıl olsa yıllar alacak bu süreç diye sessizce okudum paylastiklarinizi. Bir özet geçmek istedim görüşmelerimız hep biz aradıkça oldu ağustos 2013 başvurusuyuz Mart ayında ev ziyareti yapıldı. Ortalama zorluktaydı her şey ama misafir gelmişti ziyaret esnasında :) yine hatırlatmalarımız sayesinde dosyamız onaylandı bu ay. Terk Rıza kız erkek veya ikiz veya kardeşi ile istiyoruz demiştik. Sıramız kızda 20 li bir sayı ve erkekte 10 lu bir sayı olarak bildirildi. Sıralar süreler hakkında tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Israrla çekinmeden ilerlettigimiz sürecimize çok emek verdik ama en nihayetinde 10. Ayda onayı almayı başardık. Arasam mı diye çekinen arkadaşlara da duyurulur :) ve bir de tekrar listeye girebilir miyim :)
aaaa bak bu da iyi oldu. ilerde lazım olacak bir bilgi. sağol canım :)Nefesim hukuki süreci devam edene de evet dediniz mi? Yasamezgim sanada aynı seyi soruyorum.. Arayınca 2 sıra soyluyorlar. Bir tanesi hukuki süreci tamamlananlar sırası. Onda yirmili sayı veriyorlar suanda... Biz ilk aradığımızda sadece hukuki süreci tamamlananda sıramızı soylemişlerdi obur sıradan sonra haberimîz oldu. Hepsine evet dediyseniz iki sıranız olmalı
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td]03.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]02.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]06.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eyar81[/td]
[td]06.2013[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Emet43Endrose83 [/td]
[td]08.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]KIRMIZIMACAKIZI[/td]
[td]09.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]mesban[/td]
[td]09.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza-Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]unab[/td]
[td]10.2013[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]arzuu85[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]semabiçer[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]umut000[/td]
[td]03.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bademir[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Konya Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]menzil54[/td]
[td]05.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]netere[/td]
[td]05.2014[/td]
[td]Antalya Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nefesim2013 [/td]
[td]05.2014[/td]
[td]Kocaeli-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BURSALI[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Canlar bugün tekrar aradım ve hukuki süreci devam eden istese de istemese de biz sıradaki aileyi arıyoruz ve ek dilekçe alabiliyoruz dedi uzmanımız yani bizim burda çok bir şey farkettirmiyor. Hakim karar verene kadar 6 7 aylık oluyor bebeklerimiz. Bizi öne geçiren astım veya bronsiti kabul etmiş olmamız zira onu hesaba katinca tek hane telaffuz ediliyor :) yegenimin de hiçbir şeyi yoktu ama sonradan çıktı alerjik astimi. Bence yazık o evlatlara. Bizim gibi anneler çok güzel bakar onlara dedik :) ve hissediyorum evladım çok yakın bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?