kızlar bu haftasonu buluşabiliriz :)bende hafta içi çalışıyorum en uygun zaman hafta sonu olur.SEVGİLİ YASANEZGİ SENİN DOSYAN SON GÖRÜŞMEDEN NE KADAR SONRA ONAYLANDI BANA YAZABİLİMİZİN?
Yavrusuna kavuşan veya hazırlıklarını yapan arkadaşlar nerden başladınız acaba yardımcı olur musunuz? Sembolik birkaç kıyafet ve oyuncak dayanamayıp almıştım ama artık ciddi ciddi başlamak istiyorum. Ilk aklıma gelen araba koltuğu zira onu eve getirmek için gerekecek eğer kucağımdan bırakabilirsem :) küçük şeylerden mi başladınız yoksa temel büyük şeyleri mi ilk aldınız? Nerden başlasam :/
Herkese merhaba,
Hepinize güzel bir hafta diliyorum...
Yaşamezgim bizim ki eylül başvurusu; temmuzda başvuranlara ek olarak birde agustosdan başvurusu sonuçlanmayanlar var henüz:)
Nefesim; hazırlık işinde hepimiz kafamıza göre takılıyoruz. Bende 0 aydan da 12 aydan da 2-3 kıyafet ve battaniye var.2 biberon ve yatak, dönence var... Birde oyun halısı:) 2 tane de oyuncak..İşe yarar birşey yok anlayacağın...Yaşamezgime sakın sorma kesin panik olursun:)
Nerden başlamalı inan bilemiyorum. Biberon alsan emziğini alacak mı bilmiyorsun; emzik alsan ayı belli değil, kıyafet işi tam muamma..tadını çıkara çıkara yavaştan başla biyerlerden gönlüne göre...
Minigimiz Nefesim'i uyarmak için geç kaldın, bebek alışverişini okuyunca hemen cevabı yazdım
Canım buradaki yazılanlardan ve dışarıdaki arkadaşlarımdan edindiğim izlenimlere göre Istanbul'un ortalaması (hukuki süreci devam eden için) 11 ay gibi. Yani kismetse senin kızın Ağustos ayı içerisinde kollarında olacak
Sevgiler
Gülerek okudum yine sizi :) inşallah istanbula yakın olduğum gibi sürecimiz de yakın bir ortalama ile sonuçlanır. Bak otokoltuğu için fikrim değişti olmadı arkadasiminkini alır öyle giderim önce dimi. Biberonlar oyuncaklar battaniye falan ordan başlayayım bari ben de. Ama anti alerjik olmalarına da dikkat etmeliyim. Bizim bir de kardeşi olma ihtimali var :) en azından birini hazirlayayim diyorum. Bir de aylık olarak büyük oldukları için corbaci ya da yoğurt makinası gibi şeyler aldınız mı ya da almayi düşünüyor musunuz? Bu yaz sebzelerin tazelerini bolca nofrosta atmayı unutmayalım. Kışa hazırlık olsun :)
sevgili minigimiz inana çok duygulandımGünaydın,
hafta sonu ilk kez bir çocuga evlat edinmenin ne olduğunu açıklama provası yaptım..Bir arkadaşım kızı banyoda küveti görüp senin çocuğun var mı diye sordu; yok ama yakında olacak dedim. Karnındamı diye sordu, şuanda başka biyerde biz gidip alacağız dedim..Daha 5 yaşında.. Kafası karışıtı, bakışlarından belli..Ama o bakışlarda hüküm yok; sadece karnmda olmaması fikri biraz yabancı...Hiç yorum yapmadı... Sonra yanıma gelip sen onu çok güzel yıkayacaksın; çünkü çok güzelsin dedi... okadar duygulandık ki anlatamam...Benim adımı herkes yanlış söylüyor bana adımı soylemesin abla desin dedi ve çocuk mevzuu kapandı..:)
Bu günleri de gördük ya, çok şükür...
Nefesim sen İstanbulda değildin dimi; ama seninde az kalmış olmalı..Bencede ayından bağımsız şeylerle başla, başka türlü içinden çıkılmıyor. Araba koltuğu için erken değil mi arkadaşlar? bebek arabasının ana kucağı olacak zaten..
Yaşamezgim, eve dönerken alışveriş merkezine uğrayamazsın:) Evde bebeği bekleyenler araba koltuğu için geciktiğinizi öğrenirlerse sizi mahvederler...Onu zaten kucağından bırakmak istemeyeceksin, varsın ilk gün kucakta seyahat etsin; arka koltukta emniyet kemerini takıp sımsıkı sarılırsın hiçbirşey olmaz.
Görüşmek üzere
ohhhh beee :)içim rahatladı
bu sabah uzmanımız aradı meğer gönderdiğim dilekçeyi (huki süreci tamamlanmamış olanı da talep ettiğimize dair)yanlış yazmışım doğrusunu bana yazdırdı bende dosyam ne zaman onaylanır dedim zaten dosyada sıkınyı yok siz dilekçeyi gönderin kapatalım dedi :)eşim şehir dışında haftaya göndericem ama danışmanımız izine ayrılcakmışartık izin dönüşü dosyamızı kapatır olsun sorun yok ya
Günaydın,
hafta sonu ilk kez bir çocuga evlat edinmenin ne olduğunu açıklama provası yaptım..Bir arkadaşım kızı banyoda küveti görüp senin çocuğun var mı diye sordu; yok ama yakında olacak dedim. Karnındamı diye sordu, şuanda başka biyerde biz gidip alacağız dedim..Daha 5 yaşında.. Kafası karışıtı, bakışlarından belli..Ama o bakışlarda hüküm yok; sadece karnmda olmaması fikri biraz yabancı...Hiç yorum yapmadı... Sonra yanıma gelip sen onu çok güzel yıkayacaksın; çünkü çok güzelsin dedi... okadar duygulandık ki anlatamam...Benim adımı herkes yanlış söylüyor bana adımı soylemesin abla desin dedi ve çocuk mevzuu kapandı..:)
Bu günleri de gördük ya, çok şükür...
Nefesim sen İstanbulda değildin dimi; ama seninde az kalmış olmalı..Bencede ayından bağımsız şeylerle başla, başka türlü içinden çıkılmıyor. Araba koltuğu için erken değil mi arkadaşlar? bebek arabasının ana kucağı olacak zaten..
Yaşamezgim, eve dönerken alışveriş merkezine uğrayamazsın:) Evde bebeği bekleyenler araba koltuğu için geciktiğinizi öğrenirlerse sizi mahvederler...Onu zaten kucağından bırakmak istemeyeceksin, varsın ilk gün kucakta seyahat etsin; arka koltukta emniyet kemerini takıp sımsıkı sarılırsın hiçbirşey olmaz.
Görüşmek üzere
hayırlı uğurlu olsun, darısı yavrunu kucağına almana olsun inşallah
nedir bu anlamadım
yıktı geçti
nedirdir bu kadar etkilenmem
kızın her bir ayy demesinde bin feryat kopuyor içimde
sanki kapanın arkasında kızım açsam dokunucam
elimi uzatsam elini tutucam
ama açtığım her kapının ardı boş çıktı
kızımı çok özledim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?