Günaydın,
hafta sonu ilk kez bir çocuga evlat edinmenin ne olduğunu açıklama provası yaptım..Bir arkadaşım kızı banyoda küveti görüp senin çocuğun var mı diye sordu; yok ama yakında olacak dedim. Karnındamı diye sordu, şuanda başka biyerde biz gidip alacağız dedim..Daha 5 yaşında.. Kafası karışıtı, bakışlarından belli..Ama o bakışlarda hüküm yok; sadece karnmda olmaması fikri biraz yabancı...Hiç yorum yapmadı... Sonra yanıma gelip sen onu çok güzel yıkayacaksın; çünkü çok güzelsin dedi... okadar duygulandık ki anlatamam...Benim adımı herkes yanlış söylüyor bana adımı soylemesin abla desin dedi ve çocuk mevzuu kapandı..:)
Bu günleri de gördük ya, çok şükür...
Nefesim sen İstanbulda değildin dimi; ama seninde az kalmış olmalı..Bencede ayından bağımsız şeylerle başla, başka türlü içinden çıkılmıyor. Araba koltuğu için erken değil mi arkadaşlar? bebek arabasının ana kucağı olacak zaten..
Yaşamezgim, eve dönerken alışveriş merkezine uğrayamazsın:) Evde bebeği bekleyenler araba koltuğu için geciktiğinizi öğrenirlerse sizi mahvederler...Onu zaten kucağından bırakmak istemeyeceksin, varsın ilk gün kucakta seyahat etsin; arka koltukta emniyet kemerini takıp sımsıkı sarılırsın hiçbirşey olmaz.
Görüşmek üzere
Yavrusuna kavuşan veya hazırlıklarını yapan arkadaşlar nerden başladınız acaba yardımcı olur musunuz? Sembolik birkaç kıyafet ve oyuncak dayanamayıp almıştım ama artık ciddi ciddi başlamak istiyorum. Ilk aklıma gelen araba koltuğu zira onu eve getirmek için gerekecek eğer kucağımdan bırakabilirsem :) küçük şeylerden mi başladınız yoksa temel büyük şeyleri mi ilk aldınız? Nerden başlasam :/
kizlar merak ettim.mesela cocugunuz olcak ama ozurlu olcagini dogsa hastanlerden cikmayacaginizi bilseniz yine de dunyaya getirrmiydnz.bi arkadasm cocugu oldu ozurlu olma ihtimali varms ve depresyonda.istemiyo resmn dogurmasaydm diyo.siz nelr dusunuyorsnz.bu arada benimde 2aylik bebegm var.rabbm hrkese nasip etsn
Canım hatırlıyomusun geçen ay konuştuklarımızı.... Kuruma biran önce müracaat etmek için can atıyorduk. Neredeyse tüp bebek denemelerimiz negatif çıksın diye dua edecek hale gelmiştik heyecandan :) İnşallah en yakın zamanda kavuşursun yavruna... Bi de Bursa önceliği var bak bunu unutmaKızlar tüp bebek tedavimiz bugün negatif sonuçlandı.. Ağladım üzüldüm çok. Ama böyle bir ihtimal olduğunu da biliyorduk. Ve negatif olursa hemen evlat edinmek için başvuracağız diyorduk.. Şimdi kurumu aradım ilgili kişi yokmuş yerinde. Birazdan tekrar arayacağım randevu için.. Bursa'dan başvuracağım. Umarım güzel yavrum gelir biran önce annesine babasına.... Bir heyecan bitti, başka bir heyecan başladı. Değişik karmaşık duygular içindeyim..
Ağlıyorum gülüyorum üzülüyorum seviniyorum....
Demek ki yavrum bu şekilde gelecek annesine.... Umarım güzel gider herşey...
Eki Görüntüle 1169879
bacılar yeni bitirdim
ilk defa yakadan başlanan yelek ördüm
örnekde modelde netten bakarak benim karmam
inşallah gün gelir giydirmek de nasip olurEki Görüntüle 1169879 Eki Görüntüle 1169879
Maşallah .....ne becerikli hatunsun. Benim elimden gelmez böyle şeyler hiç. Bu arada bende oğlumu beklerken ona ilk eşyasını aldım. Harika bir mama tabağı tam oğluma göre erkek işi . Siyah - mavi renkleri var... Hafta sonu da çıkıp Yaşamezgim gibi kendimi alışveriş merkezlerine atmaya başlıcam uygulamalı olarak bebek arabalarını bir gözden geçiricem...
Canım hatırlıyomusun geçen ay konuştuklarımızı.... Kuruma biran önce müracaat etmek için can atıyorduk. Neredeyse tüp bebek denemelerimiz negatif çıksın diye dua edecek hale gelmiştik heyecandan :) İnşallah en yakın zamanda kavuşursun yavruna... Bi de Bursa önceliği var bak bunu unutma
Eki Görüntüle 1169879
bacılar yeni bitirdim
ilk defa yakadan başlanan yelek ördüm
örnekde modelde netten bakarak benim karmam
inşallah gün gelir giydirmek de nasip olur
bacılar çizelge konusun da çok mesaj geldi bende ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştım inşallah yardımcı olabilmişimdir.
adımları sarı çizgilerle çizdim ve ayrıca her seçimden sonra next tıklanarak bir sonraki aşamaya geçilir
kolay gele :)))
ilk önce www.lilypie.com adresine girilir
1. ana sayfadan Eki Görüntüle 1169942 benimseme yani evlat edinme seçilir next yani ileri seçilir
2. kabul bekliyorum seçilirEki Görüntüle 1169943
3. forum için çizelge ayarlama seçilirEki Görüntüle 1169944
4. burdan sonra artık çizelge ayarlanmaya başlanır istediğiniz bir çizelgeyi seçersiniz seçmiş olduğunuz çigelge yan taraf tada gözükür Eki Görüntüle 1169945
5. şimdide çizelge üstünde görmek istediğiniz ikon seçilir buda yan tarafda gözükür böylece seçtiğiniz ikonun çizelge üzerinde nasıl durduğunu görmüş olursunuz Eki Görüntüle 1169946
6. bu alandan sarı çerçeveye almış olduğum 1 numaralı yerde kuruma başvurduğunuz tarih yazılır 2 numaralı yerde de çizelgede görmek istediğiniz yazınızı yazarsınız ben örnek olarak GEL GEL GEL yazdım Eki Görüntüle 1169947
7. artık çizelgemiz tamam oldu forwebsites kısmında sarı ile çizmiş olduğum ımage url kısmı tıklanır aşağıda bir kutucuk var Code snippet: Image URL
yazıyor işte orası onun altın da sarı renkle çizdim gelen linki ctrl+c ile kopyalanır Eki Görüntüle 1169938
8. topikte profil bilgilerinde hakkım da kısmında çizelge var orda ki kalem tıklanır ve kopyalamış olduğumuz linki ctrl+v ile yapıştırılır.
kaydedilir ve bitti :) Eki Görüntüle 1169939
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?