Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba bende uzun zamandan beri sayfayı takip ediyorum Bizide listeye eklerseniz çok seviniriz Izmir Mart 2014 terk rıza kız Yada ikiz
Şimdiden teşekkürler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Minigimiz istanbul da değilim ama çok yakınım aslında. Biraz biraz alışverişe başlayacağım, çalıştığım için sonra sıkışmak veya bebeğim geldiğinde avmlerde olmak istemiyorum. O geldiğinde sakin ve huzurlu bir şekilde evine annesine babasına alışsın istiyorum. Bir de her şeyden önce sorup duranlara yakında ben de anne olacağım merak etmeyin demekle başladım. Bundan gayrısı sabır. Is hayatı çok stresli ve yavruma kavusacagim günü masamdaki fanus içindeki meleğime bakarak bekliyorum. Her şey çok sevdiğim kocam ve yavrumuzla yaşanacak günler için. .

içim bir hoş anneler...
geçen sene bu günler sürekli aklımda. bir yıl doldu geçti. elimde oğlum için tuttuğum günlük okuyorum aynı şeyleri yaşıyorum ağlıyorum,kapatıyorum, gidip yavrumu öpüp okşayıp şükrediyorum. yanımızda olduğu için.. yine duygusal bir dönemdeyim tarih tekerrür ediyor sanırım. Ama tek bir fark var o yanımda yanı başımda artık. son görüşmemizi de yaptık hayırlısı ile ... tek bir engel kaldı önümüzde mahkeme süreci. yine aynı stres yine aynı telaş içindeyim. içim pır pır.... yolun sonuna geldik ama kalbimizin çarpıntısı hiç geçmiyor geçmeyecek... hayırlısı deyip beklemekten başka çaremiz yok.
biz özel anneler için beklemek kutsal.... Rabbim bekleyen, düşleyen, kalbinde hisseden tüm annelere yaşatsın bu güzelliği...
beklenen günler zor geçiyor ama sonrası inanın ki çok çabuk geçecek gülüyor, dönüyor, emekliyor, diş çıkartıyor, aşısı, kontrolü, yürüyor, konuşuyor diyorsunuz bakmışsınız ki geçmiş zaman o kucağınızdaki minik büyümüş.....diyorsunuz ki yavaş aksın şimdi zaman ama akmıyor. tam tersine hızla dönüyor saat. hele çalışan anneler için daha bir zor...
büyümesiyle gururlanıyor, bir o kadar ki minik kalsın istiyorsunuz. zaman geçiyor. karar vermemiş anneler fazla vakit kaybetmeyin dünyanın en güzel varlığından kendinizi mahrum etmeyin..... görüşmek üzere bebeklerine kavuşan annelere bir ömür boyu huzur ve mutluluk diliyorum, bekleyenlere sonsuz sabır diliyorum....

canım heyecanını anlıyorum. hepimiz yaşadık o zamanları, ben tecrübelerimi aktarayım belki faydası olur.

bebek puseti çok işime yararı evde ve arabada hala kullanıyorum, ana kucağı, park yatak, yalnız geniş olanları tercih edin (bana hediye geldi dar geliyor paşaya yatağı) Nivea bakım seti kesinlikle tavsiye ediyorum özellikle pişik kremi üstüne yok, ufak bir sırt çantası işinize yarayacak, bir termos (mutlaka olmalı), kaç aylık bebiş geleceğini bilmediğinizden kıyafet almamanızı öneririm, zaten o kadar çok hediye geliyor ki sizin bir şey almanıza gerek kalmayacak. biberon ben bebedor cam ve plastik olanlardan oldukça memnunum. ağır ve büyük olanları tercih etmemenizi önerebilirim, yoğurt makinası(arzum)oldukça memnunuz küçük şişeleri oldukça kullanışlı(dışarı çıkarken de yanınıza alabiliyorsunuz) mama ölçek kabı ben kullanmadım ama arkadaşlara epey faydası olmuştu. arabasını kollarına eşya asılabilenlerden almayı ihmal etmeyin. araba ve puset işini sonraya bırakabilirsiniz. havlusunu, banyo malzemelerini alabilirsiniz. nevresim, uyku seti (uyku seti yorganını hiç kullanmadık çünkü üstünü örtmeyi sevmiyorlar:) ), ince pamuklu battaniye(penyede alırsanız en çok işinize yarayacak battaniyeler(arabada, evde.dışarda ), alt açma (yanınızda taşıyabileceğiniz türden),bolca ıslak mendil alabilirsiniz, havlu peçete ve ıslak mendil bolca kullanılıyor.(komili tercih ettim) biraz uzun yazdım ama umarım faydası olur. tez zamanda bebişinize kavuşmanız dileğiyle.... şimdiden hayırlı olsun.

kizlar merak ettim.mesela cocugunuz olcak ama ozurlu olcagini dogsa hastanlerden cikmayacaginizi bilseniz yine de dunyaya getirrmiydnz.bi arkadasm cocugu oldu ozurlu olma ihtimali varms ve depresyonda.istemiyo resmn dogurmasaydm diyo.siz nelr dusunuyorsnz.bu arada benimde 2aylik bebegm var.rabbm hrkese nasip etsn

Öyle bir şey sormussun ki hasretle yanan anne yürekleri buna nasıl Hayır desin. Ben dogururdum. Ayrıca sağlıkla doğan hangi insanın garantisi var ki? Bir saniyede değişir her şey biz mucizelerin insanlariyiz umudumuz her şeyimiz. Çoğul konuşuyorum ama kimse yanlış anlamasin aksini düşünene de saygı duyarım elbet. Allah sabır versin arkadaşına.

Kızlar buarada online siteleri gezerken çıldırdım neler var yaa.. Özellikle bir ana kucağı beğendim hem küçük bir sepet gibi hem mama sandalyesi gibi hem de Salıncak gibi kullanılıyor. Bebek arabasında da suan kampanyali olan travel sistem bir çeşit gördüm fiyatı çok uygun :) park yatak kolay iş gibi geldi ama emzik olayı tam bir muamma. Kauçuk olanlar dişi çıkınca mutlaka secilmeliymis ısırıp yutabiliyorlarmis minik hinzirlar :) duvar süsleri bir harika. Ben ayrı oda yapmayacağım kendi odamizin bir kısmını onun için hazirlayacagim. Bir Yatak bir sifonyer alacağım o kadar tabii kismetse Rabbim nasip ederse :)

Kızlar tüp bebek tedavimiz bugün negatif sonuçlandı.. Ağladım üzüldüm çok. Ama böyle bir ihtimal olduğunu da biliyorduk. Ve negatif olursa hemen evlat edinmek için başvuracağız diyorduk.. Şimdi kurumu aradım ilgili kişi yokmuş yerinde. Birazdan tekrar arayacağım randevu için.. Bursa'dan başvuracağım. Umarım güzel yavrum gelir biran önce annesine babasına.... Bir heyecan bitti, başka bir heyecan başladı. Değişik karmaşık duygular içindeyim..
Ağlıyorum gülüyorum üzülüyorum seviniyorum....
Demek ki yavrum bu şekilde gelecek annesine.... Umarım güzel gider herşey...

bacılar yeni bitirdim
ilk defa yakadan başlanan yelek ördüm
örnekde modelde netten bakarak benim karmam
inşallah gün gelir giydirmek de nasip olur

Son düzenleme:
Canım hatırlıyomusun geçen ay konuştuklarımızı.... Kuruma biran önce müracaat etmek için can atıyorduk. Neredeyse tüp bebek denemelerimiz negatif çıksın diye dua edecek hale gelmiştik heyecandan :) İnşallah en yakın zamanda kavuşursun yavruna... Bi de Bursa önceliği var bak bunu unutma

Maşallah ..... ne becerikli hatunsun. Benim elimden gelmez böyle şeyler hiç. Bu arada bende oğlumu beklerken ona ilk eşyasını aldım. Harika bir mama tabağı tam oğluma göre erkek işi . Siyah - mavi renkleri var... Hafta sonu da çıkıp Yaşamezgim gibi kendimi alışveriş merkezlerine atmaya başlıcam uygulamalı olarak bebek arabalarını bir gözden geçiricem...

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014[/td]

[/tr]
[tr]

[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td]03.2014[/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]02.2014 [/td]

[/tr]
[tr]

[td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2014 [/td]

[/tr]
[tr]

[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]06.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]eyar81[/td]
[td]06.2013[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]nefesim2013 [/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Kocaeli-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]KIRMIZIMACAKIZI[/td]
[td]09.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]mesban[/td]
[td]09.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza-Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]unab[/td]
[td]10.2013[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]arzuu85[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]semabiçer[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]umut000[/td]
[td]03.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]masal2004[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]bademir[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mursidiye[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]menzil54[/td]
[td]05.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]netere[/td]
[td]05.2014[/td]
[td]Antalya Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Emet43Endrose83 [/td]
[td]05.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BURSALI[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gitaronun eşi[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]İzmir-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

bacım aslında eline şiş almış insan değildim
şu net varya herşey var yuotube den nako tv var
ordan izleyerek yaptım

bacılar çizelge konusun da çok mesaj geldi bende ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştım inşallah yardımcı olabilmişimdir.
adımları sarı çizgilerle çizdim ve ayrıca her seçimden sonra next tıklanarak bir sonraki aşamaya geçilir

kolay gele :)))

ilk önce www.lilypie.com adresine girilir

1. ana sayfadan benimseme yani evlat edinme seçilir next yani ileri seçilir

2. kabul bekliyorum seçilir

3. forum için çizelge ayarlama seçilir

4. burdan sonra artık çizelge ayarlanmaya başlanır istediğiniz bir çizelgeyi seçersiniz seçmiş olduğunuz çigelge yan taraf tada gözükür

5. şimdide çizelge üstünde görmek istediğiniz ikon seçilir buda yan tarafda gözükür böylece seçtiğiniz ikonun çizelge üzerinde nasıl durduğunu görmüş olursunuz

6. bu alandan sarı çerçeveye almış olduğum 1 numaralı yerde kuruma başvurduğunuz tarih yazılır 2 numaralı yerde de çizelgede görmek istediğiniz yazınızı yazarsınız ben örnek olarak GEL GEL GEL yazdım

7. artık çizelgemiz tamam oldu forwebsites kısmında sarı ile çizmiş olduğum ımage url kısmı tıklanır aşağıda bir kutucuk var Code snippet: Image URL
yazıyor işte orası onun altın da sarı renkle çizdim gelen linki ctrl+c ile kopyalanır

8. topikte profil bilgilerinde hakkım da kısmında çizelge var orda ki kalem tıklanır ve kopyalamış olduğumuz linki ctrl+v ile yapıştırılır.
kaydedilir ve bitti :)

Son düzenleme:

Ayy canım ya sormaa.. Randevu aldım yarın 13:30 da ilk görüşmemiz olacak.. Heyecanlıyım.......

bacım çok teşekkür ederim şu çizelge işini bitürlü yapamıyordum okadar açıklayıcı yazmışsınki senin sayende en sonunda benimde bir çizelgem oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…