Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
slm nefesim nasılsın? aynı merkezdeniz merak ettim sizin uzmanınız kim? dün kurumu aradım ama henüz mahkemesi devam eden çocukların olduğunu ve herhangi bir ilerleme kaydedilmediğini söylediler sende sık sık arıyormusun kurumu ne gibi bilgiler alıyorsun merak ettim...ayrıca 2015de anca yerleşme olur dedi

cnm çok geçmiş olsun aynı yollardan geçdik seni çok iyi anlıyoruz bende evlat edinmeye başvurduğum an tekrar tedaviye başlama karı vermiştim ikisini bi arada yürütmüştüm tedavimin bitmesini beklememiştim bende 2 kere negatifi alıp oturanlardanım bu bekleme süreci içinde...evlat edinmek için iyiki beklememişim yoksa daha çok beklermişim baya bir uzun yol buda ama sen bursadan başvuru yapıcağın için umarım kısa zmnda evladına kavuşursun orda daha çabuk ilerliyor sıralar... hakkınızdan hayırlısı olur inş. sizin için umarım görüşmelerinizde güzel geçer su gibi aksın işleriniz sağlıcakla kal

bacılar çizelgeleriniz çok güzel olmuş

inşallah tez vakitte artık bebeklerinizin yaş çizelgelerini paylaşırsınız

Evet canım ben de hemen negatifi gördüğüm gibi kurumu aradım işte. Çok iyi oldu... :)

Arkadaşlar merhaba,
Ben bu sayfaları yaklaşık 3-4 aydır takip ediyorum.. İyi ki buldum sizleri.. En baştan en sona kadar okudum eksiksiz... O kadar çok şey öğrendim, duygularınızla o kadar ben de uygulandım ki....
Ben 34 yaşındayım ve 9 aylık evliyim.. Bu süreçte 2 tüp bebek denememiz oldu.. Negatif sonuçlandı... Veee bugünnn ilk başvuru için kuruma gittik. Nasıl heyecanlandım bir bilseniz.. Sanki ünv. sınavına girecek gibi karnıma ağrılar girdi :) Çok şükür uzmanımız tatlı bir bayan, çok güzel karşıladı. Sohbet havasında geçti... Çocukluktan beri hayalim bir kız bebek.... Ve mağazalarda kendimi tutamayıp aldığım giysiler hep kız bebek giysileri.. O yüzden kız dedik. 0-1 yaş arası istedik... Erkek isterseniz çok kısa sürede gelir dediler... Herkes kız istiyormuş ve bu yüzden kızda beklersiniz dediler... Aslında illa kız istediğim için biraz da üzüldüm sanki, kötü hissettim... Bilmiyorum Hayırlısı bakalım neler olacak... (Bu arada önemli bir nokta sanırım Bursadayız)
Zamancım resmen başvurumuz bugün değil evrakları teslim ettiğimizdeymiş.. O yüzden beni o zaman listeye eklersen sevinirim.. Şimdi hızla evrak hazırlıyoruz....
Çok heyecanlıyım çokkkkkkkkkkkkkkk... Rabbim hayırlısını nasip et bize...

Iyiyim canım çok şükür. Sen de bozma moralini. Merkezdeki uzmanla mi konuştun? Ilcedeki uzmanımız bizim kadın ve olumlu bir yaklaşımı var. Senin şartların neydi ki canım? Bir de okumussundur yasal sürece bakışları farklı bizim ilcedekilerin. Napalım hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin yavrularımız. Ben iki haftadır aramiyorum artık dosya onaylandı ya biraz rahat bırakalım dedim çünkü biz çok aradık baya çok yani. Artık bayramdan sonra ararım kismetse.

Ramazan ayının ilk sahurunu birazdan yapacağız, herkese hayırlı uğurlu olsun, işallah seneye ramazanda evlatlarımız yanımızda olur. eşim mışıl mışıl uyuyor, bende eski konuları okuyordum aklıma geldi bu videoyu izlemeyenler için ekleyeyim dedim.

[video=youtube;hVdD19s07aI]https://www.youtube.com/watch?v=hVdD19s07aI[/video]

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Inşallah bu mübarek ay hakkımızda hayırlı olanı tez vakitte bize bahşeder. Bu bayrama olmadı ama bir dahaki bayrama gelse keşke evladım , evlatlarımız...

günaydın bacılar

2012 ramazanın da acaba olur mu olursa nasıl olur diye düşünüyorduk

2013 ramazanın da dosyamız onaylandı

2014 ramazanın da sırada bekliyoruz

2015 ramazanın da inşallah kızımız gelmiş olur

hepimize mutlu bereketli hayır dolu ramazanlar olsun inşallah

Bu inanılmaz bişey ama yavrum daha gelmeden, onun geleceğini bilmek, onun hayalini kurmak bile benim sağlığımı tekrardan düzene sokmaya başladı. Kızlar resmen mucize yaşatıyor yavrum bana. Geçen ay belki hatırlayanlarınız vardır bir tüp bebek daha deneyecektik son kez ama hormon değerlerimin tepetaslak olmasından dolayı hiç bir tüp bebek merkezi beni kabul etmemişti ve hemen kuruma müracaat etmiştik. Perşembe günü geçen ay görülen myomdan dolayı tekrar doktor kontrolüm vardı ve hormon tahlillerim de tekrardan yapıldı. Ve işte mucize diyorum ben buna... 34 olan fsh 8 e inmiş, diğerleri de mükemmel değerlere ulaşmış, kendiliğinden 8 yumurta var ve myomdan eser yok. Resmen şok yaşadım. Aklıma hemen beklediğimiz yavrumuz geldi. Onun sayesinde oldu herşey. Geçen ay olmaz diyen doktor bu ay hemen bir deneme yapalım dedi. Bizde kocaman bir HAYIR dedik. O hayırı demek bile beni çok mutlu etti, nasıl güzel bir duyguymuş o öyle... En başta benim sağlıklı olmam gerekiyor çünkü... Vücuduma bissürü kimyasalı bir daha sokmak istemiyorum. Yavrumuz geldiğinde onun karşısında mutlu ve sağlıklı bir anne ve babasının olmasını istiyorum.

evt cnm merkezdeki uzmanla görüşdüm uzmanımız çok iyi biri, ama ilerleme olmuyor dedi.0-1 yaş arası kız veya ikiz tercihimiz.size kaç yıla gelir sıranız dediler?bize 2-3 yılı bulur demişti. ben aramam artık yeniyıl çocuğu olucak belli ) hayırlı ramazanlar cnm

Anladım canım ben de çok seviyorum oradaki uzmanın yaklaşımını ama bizim ilde böyle uzun süreler bekleniyor işte maalesef. Biz neredeyse hiçbir kriter koymadik bazı temel ağır gelecek durumlar hariç her şeyi kabul ettik. Cinsiyette bir de kız deyince biliyorsun daha da uzuyor Vuslat. Bizim büyük ihtimalle erkek olur herhalde ama hasta bebek de kabul ettiğimiz için her an bir sürpriz olabilir. :) Bu yüzden ben hazırlıklara başlıyorum yavaştan. Eşim de diyor ilk etapta kullanılacak eşyalarını her çıktığımızda ikişer ikişer alırız hem böylelikle bekleme aşaması da keyifle geçer. Valla ben bu 1 yıl bile nasıl geçti anlamadım. Karar verdikten sonra ben hemen tüm uzuntulerimden kurtuldum. Şimdi sadece hayırlı olacak şekilde olmasını diliyorum. Biz şartlarımızı sağlar sağlamaz başvurmuştuk yaşımız da genç bu da rahatlatıcı açıkçası. O yüzden buraya yazılan her şey yureklendiriyor insanı. Sen de madem kıza heves ettin Rabbim en doğru zamanda nasip edecek unutma. Bir de gelince öyle yorulacaksin ki şu zamanlarını özleyebilirsin bile :)

hayırlı ramazanlar arkadaşlar rabbim oruçlarımızı kabul dualarımızı makbul eylesin en kısa zamanda yavrularımıza kavuşmayı nasip eylesin

video için teşekkürler.............herkese çokkkkkkk sevgiler

Canımmm çok sevindim ne güzel haberler bunlar... Hakikaten daha karar verdiğin an çokk mutlu oluyorsun ve heyecan başlıyor.. Bizde de evrak hazırlama telaşı var şimdi.. Hastanede ne kadar takılıcaz onu kestiremiyorum ama enn en ennn kısa sürede tamamlayıp teslim etmek istiyorum evrakları....

Canım bizim resmi işlemler yarım günümüzü bile almamıştı. Çok şaşırmıştım bende çünkü çok sıkıntı yapmıştım. Bir de bizim uzmanımız hastaneyle uğraşmayın direkt aile hekiminize gidin ordan alın demişti raporları. Sabah sağlık ocağı açılmadan daha kapısındaydık Sistemden son 6 ay içinde hastanelerde yaptırdığımız tahlillere filan baktı birde muayene etti bizi ve hemen raporu hazırladı. Sizin uzman illa hastaneden mi istiyor?

Oooo valla çok kolay olmuş sizin.. Evet canım hastaneden.. Sonra uyuşturucu testleri falan da var ayrıyeten. En az 2 günümüzü alacak sanırım yine. Kadın dedi ki 2 ay süreniz var ama genelde 15 günde falan getiriyorlar dedi.. Biz 3.gün falan götürücez büyük ihtimalle :)

Ben seni az çok tanıdıysam kesin 3. günde teslim edersin zaten

zamancım çok teşekkür ederiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…