cnm çok geçmiş olsun aynı yollardan geçdik seni çok iyi anlıyoruz bende evlat edinmeye başvurduğum an tekrar tedaviye başlama karı vermiştim ikisini bi arada yürütmüştüm tedavimin bitmesini beklememiştim bende 2 kere negatifi alıp oturanlardanım bu bekleme süreci içinde...evlat edinmek için iyiki beklememişim yoksa daha çok beklermişim baya bir uzun yol buda ama sen bursadan başvuru yapıcağın için umarım kısa zmnda evladına kavuşursun orda daha çabuk ilerliyor sıralar... hakkınızdan hayırlısı olur inş. sizin için umarım görüşmelerinizde güzel geçer su gibi aksın işleriniz sağlıcakla kal
slm nefesim nasılsın? aynı merkezdeniz merak ettim sizin uzmanınız kim? dün kurumu aradım ama henüz mahkemesi devam eden çocukların olduğunu ve herhangi bir ilerleme kaydedilmediğini söylediler sende sık sık arıyormusun kurumu ne gibi bilgiler alıyorsun merak ettim...ayrıca 2015de anca yerleşme olur dedi
Iyiyim canım çok şükür. Sen de bozma moralini. Merkezdeki uzmanla mi konuştun? Ilcedeki uzmanımız bizim kadın ve olumlu bir yaklaşımı var. Senin şartların neydi ki canım? Bir de okumussundur yasal sürece bakışları farklı bizim ilcedekilerin. Napalım hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin yavrularımız. Ben iki haftadır aramiyorum artık dosya onaylandı ya biraz rahat bırakalım dedim çünkü biz çok aradık baya çok yani. Artık bayramdan sonra ararım kismetse.
evt cnm merkezdeki uzmanla görüşdüm uzmanımız çok iyi biri, ama ilerleme olmuyor dedi.0-1 yaş arası kız veya ikiz tercihimiz.size kaç yıla gelir sıranız dediler?bize 2-3 yılı bulur demişti. ben aramam artık yeniyıl çocuğu olucak belli) hayırlı ramazanlar cnm
Ramazan ayının ilk sahurunu birazdan yapacağız, herkese hayırlı uğurlu olsun, işallah seneye ramazanda evlatlarımız yanımızda olur. eşim mışıl mışıl uyuyor, bende eski konuları okuyordum aklıma geldi bu videoyu izlemeyenler için ekleyeyim dedim.
[video=youtube;hVdD19s07aI]https://www.youtube.com/watch?v=hVdD19s07aI[/video]
Bu inanılmaz bişey ama yavrum daha gelmeden, onun geleceğini bilmek, onun hayalini kurmak bile benim sağlığımı tekrardan düzene sokmaya başladı. Kızlar resmen mucize yaşatıyor yavrum bana. Geçen ay belki hatırlayanlarınız vardır bir tüp bebek daha deneyecektik son kez ama hormon değerlerimin tepetaslak olmasından dolayı hiç bir tüp bebek merkezi beni kabul etmemişti ve hemen kuruma müracaat etmiştik. Perşembe günü geçen ay görülen myomdan dolayı tekrar doktor kontrolüm vardı ve hormon tahlillerim de tekrardan yapıldı. Ve işte mucize diyorum ben buna... 34 olan fsh 8 e inmiş, diğerleri de mükemmel değerlere ulaşmış, kendiliğinden 8 yumurta var ve myomdan eser yok. Resmen şok yaşadım. Aklıma hemen beklediğimiz yavrumuz geldi. Onun sayesinde oldu herşey. Geçen ay olmaz diyen doktor bu ay hemen bir deneme yapalım dedi. Bizde kocaman bir HAYIR dedik. O hayırı demek bile beni çok mutlu etti, nasıl güzel bir duyguymuş o öyle... En başta benim sağlıklı olmam gerekiyor çünkü... Vücuduma bissürü kimyasalı bir daha sokmak istemiyorum. Yavrumuz geldiğinde onun karşısında mutlu ve sağlıklı bir anne ve babasının olmasını istiyorum.
Canımmm çok sevindim ne güzel haberler bunlar... Hakikaten daha karar verdiğin an çokk mutlu oluyorsun ve heyecan başlıyor.. Bizde de evrak hazırlama telaşı var şimdi.. Hastanede ne kadar takılıcaz onu kestiremiyorum ama enn en ennn kısa sürede tamamlayıp teslim etmek istiyorum evrakları....
Canım bizim resmi işlemler yarım günümüzü bile almamıştı. Çok şaşırmıştım bende çünkü çok sıkıntı yapmıştım. Bir de bizim uzmanımız hastaneyle uğraşmayın direkt aile hekiminize gidin ordan alın demişti raporları. Sabah sağlık ocağı açılmadan daha kapısındaydıkSistemden son 6 ay içinde hastanelerde yaptırdığımız tahlillere filan baktı birde muayene etti bizi ve hemen raporu hazırladı. Sizin uzman illa hastaneden mi istiyor?
Oooo valla çok kolay olmuş sizin.. Evet canım hastaneden.. Sonra uyuşturucu testleri falan da var ayrıyeten. En az 2 günümüzü alacak sanırım yine. Kadın dedi ki 2 ay süreniz var ama genelde 15 günde falan getiriyorlar dedi.. Biz 3.gün falan götürücez büyük ihtimalle :)
zamancım çok teşekkür ederiz...bacılar çizelge konusun da çok mesaj geldi bende ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştım inşallah yardımcı olabilmişimdir.
adımları sarı çizgilerle çizdim ve ayrıca her seçimden sonra next tıklanarak bir sonraki aşamaya geçilir
kolay gele :)))
ilk önce www.lilypie.com adresine girilir
1. ana sayfadan Eki Görüntüle 1169942 benimseme yani evlat edinme seçilir next yani ileri seçilir
2. kabul bekliyorum seçilirEki Görüntüle 1169943
3. forum için çizelge ayarlama seçilirEki Görüntüle 1169944
4. burdan sonra artık çizelge ayarlanmaya başlanır istediğiniz bir çizelgeyi seçersiniz seçmiş olduğunuz çigelge yan taraf tada gözükür Eki Görüntüle 1169945
5. şimdide çizelge üstünde görmek istediğiniz ikon seçilir buda yan tarafda gözükür böylece seçtiğiniz ikonun çizelge üzerinde nasıl durduğunu görmüş olursunuz Eki Görüntüle 1169946
6. bu alandan sarı çerçeveye almış olduğum 1 numaralı yerde kuruma başvurduğunuz tarih yazılır 2 numaralı yerde de çizelgede görmek istediğiniz yazınızı yazarsınız ben örnek olarak GEL GEL GEL yazdım Eki Görüntüle 1169947
7. artık çizelgemiz tamam oldu forwebsites kısmında sarı ile çizmiş olduğum ımage url kısmı tıklanır aşağıda bir kutucuk var Code snippet: Image URL
yazıyor işte orası onun altın da sarı renkle çizdim gelen linki ctrl+c ile kopyalanır Eki Görüntüle 1169938
8. topikte profil bilgilerinde hakkım da kısmında çizelge var orda ki kalem tıklanır ve kopyalamış olduğumuz linki ctrl+v ile yapıştırılır.
kaydedilir ve bitti :) Eki Görüntüle 1169939
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?