Güzel dilekleriniz için hepinize çokk teşekkür ederim arkadaşlarım... Ahhh ne tatlı bişeyyymiş buuu...... Bebeğimmm benim... Güzel kızımız bizim... Mamasını yedi kızım, uyuyor şimdi mışıl mışıl.... Ufacık daha teyzeleri.... Büyüyecek benim minik kızım....
Rabbimmm enn kısa zamanda sen tüm bekleyen anne babaları yavrularına kavuştur...
Hayirli olsun :) Turkiye geneli herhalde bu sira.. Listeden baktim ama belirtilmemis, hangi ildesiniz canim?
merhaba semabiçer, inşallah fazla beklemezsin neler sordular birde istanbuldan mı başvurdun. çok bekletiyorlar yaabenimde ağustos 29 da görüşmem var eğer güzel geçerse sıraya koyucaklar
Canım geçmiş bayramın mubarek olsun. Hayırlı olsun görüşmen de neler soruldu yazabilirsen çok sevinirim bizde görüşme için aramalarını bekliyoruz..
Merhaba arkadaşlar,eski arkadaşlar beni hatırlarlar sanırım.gerçi mayıs ayından beri beni listeden çıkartmışlar ama canları sağolsun.
Biz 01/10/2012 tarihinde başvurumuzu yapmıştık.kız-erkek-kardeş de olabilir demiştik. Nihayet güzel haber geldi ve 2 kız kardeş birisi 2 diğeri 4,5 yaşında
iki güzel prenses bizim artık.Bugün çilek mobilya dan odaları da geldi.şimdi mışıl mışıl uyuyor meleklerim,nasılda mutlular bir görseniz,Allahıma şükürler olsun bana 2 güzel melek verdiği için,darısı tüm bekleyen arkadaşlara olsun Allahım herkesi mutlu etsin inşalah....
Merhaba arkadaşlar,eski arkadaşlar beni hatırlarlar sanırım.gerçi mayıs ayından beri beni listeden çıkartmışlar ama canları sağolsun.
Biz 01/10/2012 tarihinde başvurumuzu yapmıştık.kız-erkek-kardeş de olabilir demiştik. Nihayet güzel haber geldi ve 2 kız kardeş birisi 2 diğeri 4,5 yaşında
iki güzel prenses bizim artık.Bugün çilek mobilya dan odaları da geldi.şimdi mışıl mışıl uyuyor meleklerim,nasılda mutlular bir görseniz,Allahıma şükürler olsun bana 2 güzel melek verdiği için,darısı tüm bekleyen arkadaşlara olsun Allahım herkesi mutlu etsin inşalah....
Güzel dilekleriniz için hepinize çokk teşekkür ederim arkadaşlarım... Ahhh ne tatlı bişeyyymiş buuu...... Bebeğimmm benim... Güzel kızımız bizim... Mamasını yedi kızım, uyuyor şimdi mışıl mışıl.... Ufacık daha teyzeleri.... Büyüyecek benim minik kızım....
Rabbimmm enn kısa zamanda sen tüm bekleyen anne babaları yavrularına kavuştur...
hazırlıklar tam gaz gidiyor kızım gelince herşeyi tam olsun istiyorumIyim zamancim sen nasilsin hazirliklar nasil gidiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nasıl olalım canım bildiğin PAUSE modundayız işteZaman geçsin diye yapmadık, icat etmedik iş bırakmıyorum kendime. Cam silmekten ve ütü yapmaktan nefret eden ben inan onları bile yaptım hafta sonu. Yavrumun odası için bissürü tablo boyuyorum, salon balkonumu güzelleştirmek için çiçek sehpası boyadım ayrıca. Çiçekler almaya başladım... Şimdilik 2 tane ama haftasonu bir kaç tane daha alacağım. İnternette sürekli bebeklerle ilgili şeyler okuyorum. Ha bide 4 kitap almıştım 2 si bitti 3. ye başladım. Odası için sürekli planlar yapıyorum. Kırk şekle giriyor gün içinde. Günlük tutmaya da başladım oğlum ilerde belki okumak ister diye. Günün 8 saati işyerinde geçiyor koşuşturmaca... En azından günde 8 saati kurtarıyorum kafamı meşgul ederek. Bütün bunlar yetmedi bir de spor salonuna kayıt yaptırdım. Hafta 4 gün .... İş çıkışları da orda 2 saatim gider. Ettimi 10 saat :) Böyle işte zamancığım ... Zamanı tüketmek için elimden gelen herşeyi yapıyorum. Umarım oğlum gelene kadar çabucak geçer.
Bir sordun bin ahhhhhh işittin
hazırlıklar tam gaz gidiyor kızım gelince herşeyi tam olsun istiyorum
benden bir tane daha varmış :)
işten sonra akşamları bende platese gidiyorum gerçi ramazan dan dolayı ara verdim
bu aralar sürekli bişeyler yapıp derin dorundurucuya kaldırıyorum
kızım gelince hayırlı olsuna gelen olur yada
inşallah olmaz ama her bebek gibi kızım da rahatsızlanınca elimin altın da olsun diye
hazırlıklar yapıyorum bu gün 3 kiloya yakın dolmalık biberi doldurdum dolaba kaldırdım
bu arada da netten mevlüt de dağıtmak üzere minik şişelere bakıyorum
etiket bastırcam kızım için şişelerin üzerine yapıştırcam birde karton poşetlere yapştırcam
poşetlerin içine şişe şeker ve lavanta kesesi koymayı düşünüyorum
bunları nasıl yaparım onun araştırması içindeyim
biz daha odasını hazırlamadık
kendi tahminimizce 7-8 ay sonra kızımız geliyor
bakalım sıramız biraz daha düşsün artık oda telaşımız başlıcak
Küçük şişe olayına bende takmış durumdayım. Ama ben küçük şişelerin içine renkli kolonya koymayı düşünüyorum. Bunun gibi ;
Eki Görüntüle 1211358
Ayrıca özelden sana 2 site adı gönderiyorum incelemen için. Umarım beğenirsin.
bacım özel mesajını göremedim
evet bu şişelerden yapmayı düşünüyorum
bende içlerine gülsuyu koymayı düşündüm
birde kurdale değilde kenar dandeli bağlamayı düşündüm
haftaya görümcem geliyor
onunla eminönüne bir gidicez gezmek için
gezerkende şöyle bir model ve fiyatlara bakıcam
tatlılar ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?