Arkadaşım gözün aydın
teşekkürler cnm çok güzel duyguymuş rabbim herkese tatdırsın inşallah çok sevimli maşallah hemen alıştı bize yanımdan hiç ayrılmıyor beklediğim gibi olmadı alışmamız uzun sürer diye düşünüyodum ama sanki doğduğundan beri yanımızdaymış gibi kurumdan çıkınca alışveriş yaptık biraz yeni ayakkabıları çok hoşuna gitti yavrumun çok mutluyuz inşallah devam eder. kızımızda biran önce gelir inşallah. kızımızdan önce abisi geldi:))
herkese merhaba koruyucu aile için olan başvurumuz sonuçlandı bugün oğlumuz geldi 17 aylık izinli olarak aldık ama bırakmayacağız tabi şuan uyuyor inşallah hep bizimle kalır.
Cok gecmis olsun. Benim minnos da hastaydi geldigindeoksurugu ve hiriltisi vardi ama uyutmayacak cinsten. Biz de coo kucuk diye ilac kullanmak istemedik ama 3 gunun sonunda acilde aldik solugu. 5 gun antibiyotik kullandik. Ama bizim durumumuz virutik degildi. Ondan sonra da turp gibi oldu, bir daha ilaca gerek kalmadi. En bebekken bir hastalik hepsi atlatiyor sanirim. Cevremdeki butun bebekler oyle ya da boyle bir hastalik gecirdiler, hic uzulme, bize ozel bir durum degil.
Simdi nasil?
iyi pazarlar kızlar....nasılsınız....yaşamezgim bebiş ne alemde nasıl oldu?
Çok geçmiş olsun yasamezgim... Kızına da sana da acil şifalar
Kızlarrrrrrrrrrrrr,
Kızıma kavuştum çok şükür.... Minicik pamuk gibi bir kız. 3 aylık... Canım kızım o kadar tatlı ki... Uyuyor şimdi yanımda.. Misler gibi... Darısı hepinizin başına en kısa zamanda arkadaşlar...
Daha sonra uzunca yazarım :):):)
herkese merhaba koruyucu aile için olan başvurumuz sonuçlandı bugün oğlumuz geldi 17 aylık izinli olarak aldık ama bırakmayacağız tabi şuan uyuyor inşallah hep bizimle kalır.
sevgili yasamezgim geçmiş olsun inşallah yavrunuz daha iyi olur rabbim mutluluğunuzu bir ömür sürdürsün ne güzel anlatmışsın okurken gözlerim doldu inşallah bizlerde en yakın zamanda bu güzellikleri yaşarızMerhaba arkadaşlar kızımın burun tıkanıklığı hala biraz var ama en azından uyumasını ve yemek yemesini engelleyecek kadar değil, daha iyi. Tatile ailemizin yanına geldik, bayramda ailemizi ziyarete gelen karı koca çocuk doktoru çift kızımı kontrol ettiler ve ilaç vs vermeyin, serum fizyolojiye devam edin, bazen erken doğan bebeklerde soluk borusu tam gelişimini tamamlamadan bebekler doğarlar ve bu gelişimlerini doğduktan sonra tamamlarlar. O yüzden bebeğinin gelişimini tamamlamasına fırsat ver, fazla ilaç kullanma dediler. Ve en güzeli de kızımı gören herkes ne kadar mutlu bir bebek diyorlar, bu cümle o kadar çok hoşuma gidiyor ki anlatamam. Uyandığında yüzünde gülümsemeyle bana bakıyor, ağzı laf dolu, cıvıl cıvıl sesler çıkartıyor. Ona şarkı söylememe bayılıyor ve o da eşlik ediyor. Eskiden hergün belli saat aralıklarında çok ağlardı, gaz sıkıntısı yaşardı, bebeği olan arkadaşlarım bunun kolit olduğunu söylemişlerdi. Burada deneyimli bir komşu bana masaj yapmayı öğretti. Sağolsun iki günde tam ağlama saatlerinin başlamasına yakın kendisi gelip masajını yaptı, gazını çıkartmasına yardımcı oldu. Kızım masajdan sonra daha önceleri ortaları yıktığı, boncuk boncuk gözyaşlarına boğulduğu saatlerde artık uyuyor (çok şükür). Ben hergün öğrendiğim şekilde masajını yapmaya devam ediyorum. Yalnız dişlerimiz çok erken çıkacak sanırım biberonunu diliyle yanlara ittirip çiğnemeye, minicik parmaklarını ağzına sokup kaşımaya çalışıyor biraz da salyalanmaya başladı.
Memlekette herkes bebeğimi çok sevdi, aile üyelerimiz siz İstanbul'a dönün kızımızın bez parasını kazanın, kızımız burada bizimle kalsın diyorlar. Kızım da anneme ve kızkardeşime inanılmaz sevgi gösterilerinde bulunuyor, onları gördüğünde kucaklarına gitmek için hamleler yapıyor, tabii onlarda mest oluyorlar.
Kızım herkesin içinde beni ve babasını ayırt ediyor, herkes bizi tanıdığını ve tepki verdiğini söylüyor, bizde mest oluyoruz)
Öyle bir duygu ki onu uyurken bile özlüyorum, Allah isteyen, bekleyen tüm arkadaşlarımıza en kısa zamanda kavuşmayı, bebeği olanlara da bir ömür birlikte, sağlıkla yaşamalarını nasip etsin, hiç acı günlerini göstermesin inşallah.
Geçmiş bayramınız kutlu olsun, Allah daha nice bayramları ailelerimizle ve çocuklarımızla geçirmemizi nasip etsin.
Sevgiler
çok teşekkürler arkadaşım sizinde geçmiş bayramınız kutlu olsun inşallah bizlerde sizler gibi günün birinde böyle sevgi dolu hikayelerimizi paylaşırız...kizlar selam, daha once bayraminizi kutlayamadim, kusura bakmayin.. hepinizi sevgiyle kucakliyorum.. bekleyen annelerimize bir dahaki bayrama insallah evlatlariyla gormek nasip olsun diyorum..
bizimkine bu bayram cicilerini giydirdik, genelde spor giydiriyorum, bir sort, bir tisort ama bayramda tam bir kucuk hanim gibi giyinip tokalari da takinca gormeniz lazimdi :) annanesi de bir suru kiyafet almis, kiz kiyafetleri suslu puslu olunca her goren dayanamayip bir tane aliyor, giydirene kadar buyuyor minnos..
yasamezgim ne guzel anlatmissin, zaten insan her gecen gun yeni birsey ogreniyor, ozellikle deneyimli annelerin anlattiklari cok sey ogretiyor insana.. bu surecte annelerimiz de yeni cocuk buyutme tekniklerini ogreniyor, benim annem ogrendiklerinden cok memnun oluyor :) bizimki de artik herkesi taniyor, baskasinin kucagindan sizin kucaginiza gecmek icin kollarini uzatmasi yok mu, herseye deger :)
disleri deancak cikmaya basladi.. tatile gitmistik, ilk pirinci ben gordum :) bu aralar zaman zaman agri geliyor herhalde, istahi bozuldu, cok zor yemek yemeye basladi, zaman zaman gece uykusu da etkileniyor
minapiacim ne yaptin, alisverislere basladin mi? Fillocum senden kucuk prensle ilgili haberler bekliyoruz, ben birsey kacirdim mi acaba, surekli girip okumaya calisiyorum gerci..
hepinizi opuyorum.. selamlar..
Kızlarrrrrrrrrrrrr,
Kızıma kavuştum çok şükür.... Minicik pamuk gibi bir kız. 3 aylık... Canım kızım o kadar tatlı ki... Uyuyor şimdi yanımda.. Misler gibi... Darısı hepinizin başına en kısa zamanda arkadaşlar...
Kızlarrrrrrrrrrrrr,
Kızlarrrrrrrrrrrrr,
Kızlarrrrrrrrrrrrr,
Kızlarrrrrrrrrrrrr,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?