15 aydır listede olmama rağmen büyük ihtimalle listedeki en son başvuranlar da dahil olmak üzere herkesten sonra bebeğime kavuşacağım, belki de hiç kavuşamayacağım. Ruhen çok yoruldum.
Canım benim kadar yorgun olamazsın 19 aydır bekliyorum Düzce küçük il ilerleme yok 6 ay ordu da bekledim 13 aydır Düzcede sıra bekliyorum eğer burada da gelmezse sıradaki yerimiz doğu orada hiç gelmez yani bu gidişle beklediğimle kalıcam bunalıma girdim kızımın eşyalarını sevmekten yalnızlıktan beklemekten yoruldum
Allah kolaylık verdin, tayinden dolayı mı böyle? Bu konuda istisna yapıp yerinizi sıra olarak sabitleyemiyorlar mı?
Bizim aslında neden zor çünkü başvuru sıramıza göre çoktan bebeğimize kavuşacaktık, sıramız geldi de grçti bile, tüm hazırlığımızı yaptık ama son anda yaşınız evlilik süreniz tutmuyor, bekleyeceksiniz dedikleri için böyle, bana daha önce deselerdi ne manen ne de maddi olarak hazırlanmamaya çalışırdım. Bilemedim, böyle yapacaklarını bilsem bir tek çöp bile almazdım, tüm kıyafetleri yıkanmış ütülü ve yerleşmiş durumda. Sinirlerim bozuluyor.
Kızlarrrrrrrrrrrrr,
Kızıma kavuştum çok şükür.... Minicik pamuk gibi bir kız. 3 aylık... Canım kızım o kadar tatlı ki... Uyuyor şimdi yanımda.. Misler gibi... Darısı hepinizin başına en kısa zamanda arkadaşlar...
Daha sonra uzunca yazarım :):):)
15 aydır listede olmama rağmen büyük ihtimalle listedeki en son başvuranlar da dahil olmak üzere herkesten sonra bebeğime kavuşacağım, belki de hiç kavuşamayacağım. Ruhen çok yoruldum.
Canım benim kadar yorgun olamazsın 19 aydır bekliyorum Düzce küçük il ilerleme yok 6 ay ordu da bekledim 13 aydır Düzcede sıra bekliyorum eğer burada da gelmezse sıradaki yerimiz doğu orada hiç gelmez yani bu gidişle beklediğimle kalıcam bunalıma girdim kızımın eşyalarını sevmekten yalnızlıktan beklemekten yoruldum
sevgili yasamezgim geçmiş olsun inşallah yavrunuz daha iyi olur rabbim mutluluğunuzu bir ömür sürdürsün ne güzel anlatmışsın okurken gözlerim doldu inşallah bizlerde en yakın zamanda bu güzellikleri yaşarız
Kızlarrrrrrrrrrrrr,
Kızıma kavuştum çok şükür.... Minicik pamuk gibi bir kız. 3 aylık... Canım kızım o kadar tatlı ki... Uyuyor şimdi yanımda.. Misler gibi... Darısı hepinizin başına en kısa zamanda arkadaşlar...
Kızlar Allah'ım inşallah gösterdiğiniz bu sabrınızın ödülünü büyük bir mutluluk olarak versin, en hayırlı zamanda bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin size, Âmin.
Kızlarrrrrrrrrrrrr,
Evet son görüşmemizide bugün yaptık kurumla artık sadece bekleyecegiz bebegimizi
uzmanımız kız bebekte 38. Erkek bebekte 23. Sıra oldugumuzu söyledi
süreç çok uzun nerden baksak önümüzde 1.5 sene var gibi
Kızlarrrrrrrrrrrrr,
Evet son görüşmemizide bugün yaptık kurumla artık sadece bekleyecegiz bebegimizi
uzmanımız kız bebekte 38. Erkek bebekte 23. Sıra oldugumuzu söyledi
süreç çok uzun nerden baksak önümüzde 1.5 sene var gibi
kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?