Gitaro acaba yılda totalde kaç evlat edindiriliyor biliyor musun izmir de? Kocaeli'de ortalamada 20 ve biz suan 14. Sıradayız size Mayıs demiş ya ondan soruyorumBacılar merhaba,
Bugün İzmir valiliğinden mektup geldi. Başvurumuz resmi olarak onaylanmış. Erkekte 22. sıradayız.
Uzmanımız nisan mayıs gibi hazır olun demişti, sadece beklemesi kaldı şimdi.
Bu boşluğu kitap okuyarak ve internetten araştırma ile geçireceğiz.
Baba adayı: Gitaro
Gitaro acaba yılda totalde kaç evlat edindiriliyor biliyor musun izmir de? Kocaeli'de ortalamada 20 ve biz suan 14. Sıradayız size Mayıs demiş ya ondan soruyorum
Merhaba kizlar uzun zamandir giremedim bebeklwrine kavusanlar olmus bir omur boyu mutluluklar diliyorum hayirli ugurlu olsun yeni aramiza katilanlara hosgelmisler diyorum iyikide gelmisler bu sekilde anne olmanin verdigi ayricalik ve mutluluk paha bicilemez bekleyenlere sabir diliyorum tez vakitte yavrulariniza kavusun insallh forumun bu halini bende sevmedim cok karisik kurusuk teyzeleri yağızege 8.ayina girdi bugun daha dun gibi sanki hepboyleymis kocamanmis gibi geliyor bana biliyosunuz biz biraz dogumdan sonra rahatsizdik adim adim takip ediyoruz oksijensiz kaldigi icin sesler cikartiyor kendi kendine oturabiliyor herkes icin siradan ama bizimicin cok onemliydi ve bunuda atlattik ve nihayet doktorumuzdan guzel sonucu aldik artik dogumunla ilgili konuayalim hersey cok yolunda hatta gelisimi cok onde hicbir problem yok dedi dunyalar bizim oldu allahim isteyen dileyen herkese nasip etsin
Cok tesekkurler canimçok şükür dua etmiştim sizin için sabrettin bak çözüldü Allahın izniyle sorunlar
Öyle bir sınav ki bu ayağım her taşa takıldığında yine de önce içimi acıtan yüreğimdeki evlat sızısı. Dün 6 yılı bitirdik evliliğimizde. Malesef yaşadığımız bu eksiklik genelde çok da iyi gecinsek bile böyle günlerde bir kara bulut gibi çöküyor üzerimize. Eglenmek gezmek eş dost görmek dahi istemiyor insan. Sonra kaçınılmaz olarak gelen tartışma nöbetleri daha da ağırlaştırıyor bu yükü. Evet evlat edinmeyi kabul eden eşlerimize karşı hissettiğimiz bu duygu işte tam da bu zamanlarda katlanılmaz oluyor ve bir şüphe kemiriyor içimi; ya beceremezsek sonsuza dek mutlu olmayı ya bir gün çok sevdiğim eşimin gözünde o korktuğum duyguyu görürsem? Allah ım sen yardım et..
Canim seni okadar iyi anliyorumki heleki o korkularini ama allah oyle mucizevi birsey gonderiyorki bize onun o guzelligi bakisi konusmaya calismalri kokusu birde bakmissin sen o biricik esinin gozunde korkudan eser yok suphe yok keske yok sen ikinci siraya dusuvermissin tabiki guzel dusus bu kendi adima soyluyorum benim esimde belki bir cogumuzunki basta cok sicak degildi ama suanda kalbinde dilinde gozlerinde tek bir keske var keske oglumuzu 10yil bekleyipte degilde daha erken alsaydik bosuna gecirdigimiz yillara uzuluyor sadece onula konusurken babacim sen yillardir nerdeydin diyor ben hep uykuya dalmadan bebegimin yuzunu hayal ederdim acaba nasil bir goz bir kas koyardim hep kucucuk agiz sonrada derdim neden islerimiz hep tersine allhim ne zaman gelicek rabbimin bildigi varmis allh hic kimseye yasatmayacagi guzelligi hayal ettirmezmis hayallerimden bile daha guzelmis bana nasip edecegi oglumuz geldiginde esim ne dedi biliyormusun tibki hayallerimde gordugum gibi o da dusunuyormus ama soylemiyormusÖyle bir sınav ki bu ayağım her taşa takıldığında yine de önce içimi acıtan yüreğimdeki evlat sızısı. Dün 6 yılı bitirdik evliliğimizde. Malesef yaşadığımız bu eksiklik genelde çok da iyi gecinsek bile böyle günlerde bir kara bulut gibi çöküyor üzerimize. Eglenmek gezmek eş dost görmek dahi istemiyor insan. Sonra kaçınılmaz olarak gelen tartışma nöbetleri daha da ağırlaştırıyor bu yükü. Evet evlat edinmeyi kabul eden eşlerimize karşı hissettiğimiz bu duygu işte tam da bu zamanlarda katlanılmaz oluyor ve bir şüphe kemiriyor içimi; ya beceremezsek sonsuza dek mutlu olmayı ya bir gün çok sevdiğim eşimin gözünde o korktuğum duyguyu görürsem? Allah ım sen yardım et..
Canım bu süreci yaşamış oğlu 2 yaşına gelmiş biri olarak şunu net söyleyebilirim.Öyle bir sınav ki bu ayağım her taşa takıldığında yine de önce içimi acıtan yüreğimdeki evlat sızısı. Dün 6 yılı bitirdik evliliğimizde. Malesef yaşadığımız bu eksiklik genelde çok da iyi gecinsek bile böyle günlerde bir kara bulut gibi çöküyor üzerimize. Eglenmek gezmek eş dost görmek dahi istemiyor insan. Sonra kaçınılmaz olarak gelen tartışma nöbetleri daha da ağırlaştırıyor bu yükü. Evet evlat edinmeyi kabul eden eşlerimize karşı hissettiğimiz bu duygu işte tam da bu zamanlarda katlanılmaz oluyor ve bir şüphe kemiriyor içimi; ya beceremezsek sonsuza dek mutlu olmayı ya bir gün çok sevdiğim eşimin gözünde o korktuğum duyguyu görürsem? Allah ım sen yardım et..
bacım sende meleğine kavuşursan sıra bana geliyor:) Sanki önümüzdeki bir kaç kişi şehir dışına hayır demiş yani şehir dışından gelecek bir haberde aranabiliriz :) Az kaldı :) Az kaldı :) Heyecanlıyım!!!
bacım ilk okuduğum dan beri aklım da dualarımdasınÖyle bir sınav ki bu ayağım her taşa takıldığında yine de önce içimi acıtan yüreğimdeki evlat sızısı. Dün 6 yılı bitirdik evliliğimizde. Malesef yaşadığımız bu eksiklik genelde çok da iyi gecinsek bile böyle günlerde bir kara bulut gibi çöküyor üzerimize. Eglenmek gezmek eş dost görmek dahi istemiyor insan. Sonra kaçınılmaz olarak gelen tartışma nöbetleri daha da ağırlaştırıyor bu yükü. Evet evlat edinmeyi kabul eden eşlerimize karşı hissettiğimiz bu duygu işte tam da bu zamanlarda katlanılmaz oluyor ve bir şüphe kemiriyor içimi; ya beceremezsek sonsuza dek mutlu olmayı ya bir gün çok sevdiğim eşimin gözünde o korktuğum duyguyu görürsem? Allah ım sen yardım et..
Öyle bir sınav ki bu ayağım her taşa takıldığında yine de önce içimi acıtan yüreğimdeki evlat sızısı. Dün 6 yılı bitirdik evliliğimizde. Malesef yaşadığımız bu eksiklik genelde çok da iyi gecinsek bile böyle günlerde bir kara bulut gibi çöküyor üzerimize. Eglenmek gezmek eş dost görmek dahi istemiyor insan. Sonra kaçınılmaz olarak gelen tartışma nöbetleri daha da ağırlaştırıyor bu yükü. Evet evlat edinmeyi kabul eden eşlerimize karşı hissettiğimiz bu duygu işte tam da bu zamanlarda katlanılmaz oluyor ve bir şüphe kemiriyor içimi; ya beceremezsek sonsuza dek mutlu olmayı ya bir gün çok sevdiğim eşimin gözünde o korktuğum duyguyu görürsem? Allah ım sen yardım et..
Canım biz sıradayız 1 yıl civarı var kavuşmamıza inşallah. Ama zaman zaman sıkıntılar olunca nedense bu eksiklik duygusu yıkıyor beni. Sanki bilinç altında tum tartışmaların sebebi bu gibi geliyor. Umarım yavrumuz gelince asla böyle şüphe olacak şeyler yaşamayız.canım senin yüreğine o ateş düşmüş.. seni yakacak.. umarım eşinle de aynı fikirdesinizdir. tek yapmanız gereken gidip başvurmak. gerisi kolay değil . şu yazdıklarını her birimiz bir bir yaşadık... çok şükür atlattık. hepsini . yavrunu kucağına aldığında her şey uçup gidecek... tüm endişeleriniz. biz eşimle her göz göze geldiğimizde mutluluğumuz oğlumuzla bir kez daha artıyor. sevgimize sevgi kattık. daha bir bağlandık. biz nasıl 8 sene böyle yaşamışız diyoruz. Kısmetimizde oğlumuzla kavuşma zamanımız buymuş. bazı zorlukları yaşamadan sefa çekilmiyor. Allah gönlüne ferahlık versin. yavruna tez zamanda kavuştursun. seni arayan bir yavru var... git ona bir adım daha yaklaş.....
canım, yüreğini ferah tut bu düşünceler evletlık almayı düşünenlerin hepsinin yüreğinden geçmiştir ;ya beceremesek ; bu korku bende de oldu ama şöyle düşün benim bebeğim onu ben doğurdum diyeceksin o benim canımdan parça diye düşüneceksin emek verdiğin zaman onu o kadar çok seviceksiniz ki bu kaygılarına gülüp geçeceksin. ben 7 sene önce başvurcaktım tam o gün gidicektik ki eşim vazgeçti hatta bebişim için odada ki eşyaları attım kızıma oda yapıcam diye, sonra düşündüm ki evlat evin neşesi , apartmandan çıkarken komşunun çocuk seslerini duymak sen sessiz eve girmek anlatmaya kelimeler yetmez, ne yaparsan yap ne kadar mutlu olursan ol hep bir tarafın eksik ,ezik sordum kendime böyle yaşamak mı istersin yada bu korkuların üstüne mi gitmek istersin ve karar verdim evlatlığa başvurdum. seni kendi annen baban bile anlamaz senin yaşadıklarını çocuk özlemi çeken bilir. seni çok iyi anlıyorum güzel düşün güzel olsun umutsuzluğa kapılma düşün ki o bebeği sen doğurabilseydin ;ya beceremessek diye düşünecekmiydin? Rabbim kolaylık vericek bir çocuğa sahip çıkmak, onu büyütmek, onu geleceğe hazırlamak ne sevaptır bu sevabı en layiki ile yapıcaz inşallah.Öyle bir sınav ki bu ayağım her taşa takıldığında yine de önce içimi acıtan yüreğimdeki evlat sızısı. Dün 6 yılı bitirdik evliliğimizde. Malesef yaşadığımız bu eksiklik genelde çok da iyi gecinsek bile böyle günlerde bir kara bulut gibi çöküyor üzerimize. Eglenmek gezmek eş dost görmek dahi istemiyor insan. Sonra kaçınılmaz olarak gelen tartışma nöbetleri daha da ağırlaştırıyor bu yükü. Evet evlat edinmeyi kabul eden eşlerimize karşı hissettiğimiz bu duygu işte tam da bu zamanlarda katlanılmaz oluyor ve bir şüphe kemiriyor içimi; ya beceremezsek sonsuza dek mutlu olmayı ya bir gün çok sevdiğim eşimin gözünde o korktuğum duyguyu görürsem? Allah ım sen yardım et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?