Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Bacım evet listede en üstte ben varım artık
Kurum dan şimdilik ses yok
Beklemedeyiz
Sıramız ise 10 lu basamaklar da
Ayda 1 sıra en fazla 3 sıra ilerliyor
Tahmini olarak 2015 in ilk aylarında gelicek kızımız
Zaman bizim seninle aynı mantıkla ilerliyor sıramız :) 10 lu basamakların ilk sıralarında bizimki. Ama astım bronşit gibi rahatsızlıkları kabul ettiğimiz için erken de gelebilirmis. Senin böyle bir durumun var mı?

çok sevindimmm Allah bir ömür boyu mutluluk versin hayırlı olsunn.....
gözünüz aydın ... allah bir ömür mutluluk versin ..inan çok sevindim sizleri duydukça bende evlatımın geleceği günü sabırsızlıkla ve umutla bekliyorum ...dilerim hepimiz bi gün bu duyguyu yaşarız.. senin mutluluğunu tahmin edebiliyorum ve inan yüreğimde hissettim ... dilerim bundan sonra herşey sen ve ailen için hep hayırlara vesile olsun ..

canım eşlerden birinin yaşının 30 olması yada 5 yıllık evli olmanız yeterli yani 5 yılı geçdiyse evliliğin yaş beklenmiyor yada eşlerden birinin yaşı 30 geçdiyse 5 yıl beklenmiyor .. ve en önemli senin yaptığın işlemler gecerlidir ve başvuru tarihin baz alınır rahat ol .. senin her işlemin zamana yayılarak yapılmıştır .. yada dosyan zamanını bekliyodur ..kısaca korkmana gerek yok ..

merhaba hanımlar ben yeni üyeyim ... bende evlat edinmek için başvuru yaptım 9 ay oldu meleğimi bekliyorum..sizlerin güzel haberleriyle daha da mutlu oluyorum ..umarım bende sizler gibi mekeğime kavuşurum.ve birgün bende listenin üst sıralın da yerimi alırım ..çok sabırsızlanıyorum meleğine kavuşan anneleri gördükçe çok duygulanıyorum sanki kendim gibi hissediyorum ve mutlu oluyorum... biliyorum ki aynı şeyleri burdaki herkes hissediyor..

ben 10 yıllık evliyim anne olamayacağımı öğrendiğim de1,5 yıllık evliydim aklıma ilk gelen evlat edinme oldu.çünkü bizler doğal yollar la anne olabilseydik bu düşüncelere kapılmıyacaktık ..çünkü biz anneyiz doğurmamış olmamız anne olduğumuzu gerçeğini değiştirmiyo.. sen içini rahat tut korkma başarırsın eminim çünkü sende o yürek var ..doğurmak vazgeçilmez bi duygu olsaydı kurumlar o yavrularla dolmazdı ve bizlerde anne olamaztık .. bu korkuyu taşıyo olman bile nasıl mükemmel bir anne olacağını gösteriyor..annelik endişe etmek demek sen 6 yıldır yüreğinde taşıdığın geceleri ağlama nöbetleriyle uyandığın rüyalarında bile sancısını çektiğin yavrunun geleceği günü bekle.. ve yaradana şükret annelik duygusuna sahip olduğun için ...herşeyin güzel olacak emin ol

HOŞGELDİN ŞÜKRAN

MUTLUKLAR SİZİNLE OLSUN ANNESİ ALLAH HİÇ AYIRMASIN:)BENİ SORARSANIZ UYKUSUZ GECELER VE ÇOOOK YOĞUN GÜNLER GEÇİRİYORUM FAKAT ŞİKAYETİM YOK :) OĞLUM YARIN SÜNNET OLUCAK TEYZELERİ İNŞALLAH SAĞ SALİM ATLATIRIZ.BEKLEYEN ANNE ADAYLARI YAVRUNUZ GELİNCE ŞUAN TAHMİN ETTİĞİNİZ SEVGİNİN KAT KAT KAT FAZLASINI HİSSEDECEKSİNİZ RABBİM BEKLEYEN HERKESİN KUCAĞINI DOLDURSUN ,HAA BİDE GARİP BİR ŞEKİLDE SİZE VEYA EŞİNİZE BENZİYOR BENDEN SÖYLEMESİ

Merhaba Kirmizimacakizi güzel haberlerini aldığıma sevindim. Oğlunun sünnetinden sonra düğününü de göstersin Rabbim size. Hayırlı olsun.
evet bizim kızda bize çok benziyor, hatta biryerlere gittiğimizde durumu bilmeyenler, ay bu kız babasına ne kadar çok benziyor vs diye seviyorlar bizde hiç bozmuyoruz.
Oğluna şimdiden geçmiş olsun.
Görüşmek üzere
Sevgiler

Merhaba Kirmizimacakizi güzel haberlerini aldığıma sevindim. Oğlunun sünnetinden sonra düğününü de göstersin Rabbim size. Hayırlı olsun.
evet bizim kızda bize çok benziyor, hatta biryerlere gittiğimizde durumu bilmeyenler, ay bu kız babasına ne kadar çok benziyor vs diye seviyorlar bizde hiç bozmuyoruz.
Oğluna şimdiden geçmiş olsun.
Görüşmek üzere
Sevgiler

Yeni annelere mutluluklar,bekleyen anne adaylarımıza da zamanın su gibi akıp geçmesini ve yavrularına kavuşmalarını dilyorum
Arkadaşlar bu benzeme konusuna kafanızı çok takmayın.
İnsanlar nedense benzeme işine çok önem veriyor.
Oğlumu küçükken babasına benzetirlerdi.Bizce ve bazılarına göre ikimize de benziyor.Ama benzetmeyen de çok.Parkta oğlumu sallıyorum,sana hiç benzemiyor çocuğun diyorlar.İnsan benzetirse bunu söyler benzetmezse söylemesinin ne anlamı var.Söyledi eline ne geçti,boyumu uzadı.İnsan benzetsinler istiyor,egoyla ilgili bir durum.Ama benzetmiyorlar,tek sorunumuz bu olsun çok şükür diyorum.Sanki her doğuranın çocuğu anne babaya benziyor,çok alakasız olanlar var.Ben çok önemli değil,huyu benzesin diyorum kestiriyorum.Bunlar önemli değil,ama hazırlıklı olun insanlar bir ortama giriyorsunuz pat diye sana hiç benzemiyor diyor,neden söyleme ihitiyacı duyuyor anlamıyorum.
Ama geçen apartmana yeni gelen kapıcı kadın parktayken ikimize de benzemediğini israrla ve çocukların yanında söyledi.Ben çok üzüldüm.Apartmanda bilenler var,kesin biri söylemiş,çocuklarının diline de düşse.Kapıcı bayan konuyu deşmeye çalıştı eline ne geçti.Kalbimi kırdı,çok üzüldüm.Eşime anlattım inşallah oğlum daha büyümeden farklı bir yere ev alarak taşınırız oğlumun böyle şeylerle karşılaşıp üzülmesini istemem.

yaa kar güzel anlatdın ki herşeyi bir çoçuğun annesi olmak için doğurmak değil onu bütün benliğinde hissetmen gerekli ..çok şükür bu forum da buluşabildik en yakınınız bile sizi anlamazken burda birbirini tanımayan ama birbirini çok iyi anlayan aynı duguları yaşayan anneler olarak bir aradayız .. bu arada bilge617 ve ben gelin görümceyiz ve ikimizde meleklerimizi bekliyoruz ..

3 ocak 2014 kız-erkek rıza terk terk

daha yeniyim ya çok beceremiyorum heralde yanlışyerlere yazıyorum galiba ... listeye eklenmedim henüz nasıl olacak sen daha iyi bilirsin neyapmam lazım ..[/QUOTE
evet biz gelin görümceyiz ikimizde bebişlerimizi bekliyoruz

3 ocak 2014 kız-erkek rıza terk terk
yaa insanların anlamsız merakları işte bu yüzden çevrendeki kimse seni tanımamalı aslında bu konu o çoçukların yanında da konuşuluyodur illaki ve çocuklar daha acımasız oluyo bu durumu senden değil de bir başkasından duyarsa çocuğunun psikoljisini kimse düşünmüyor..arkadaşıyla oynarken annen baban seni başkasından almış denilse neolacağı kimseyi ilgelendirmiyo ve bence yumuşak cevaplar vermemelisin söz konusu evladın neyi merak ediyosun bu ısrar niye diye ağızlarının payını ver ve konu komşuya arkamdan bu konu konuşuluyo ve çocuğum böyle bir şeyi benden değilde sizin çocuklarınız dan öğrenirse gerçekden çok kırılırım de yada nebileyim tersle en azından ordan taşınana kadar bu şekilde idare et .. ben öyle yapmayı düşünüyorum çocuğum herkesden ve herşeyden kıymetli .. gerçekden her sıkıntıyı göğüsleyebiliyoruz ama insanların merakının canımızı acıtdığı kadar hiç bir şey acıtmıyo galiba ... umarım en kısa zaman da çok daha güzel çok daha iyi bir yerde oturman nasip olur..

teşekkürler yasamezgim bende kızını öpüyorum:)bu arada bebeklerin bize benzemesi tabi ki önemli değil ben çevremden ve kendi oğlumdan gördüğüm değerlendirmeyi söyledim önemli olan bizlerin yanlarında büyümeleri ..

aa ne ilginç ne güzel tebrik ederim ikinizidesize özelden yazıcam şimdi....

teşekkür ederiz, aynı zamanda aile apartmanında ve dairelerimiz karşılıklı oturuyoruz. çocuklarımız karşılıklı büyüyecekler inşallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…