Ne güzel ifade etmişsin hepimiz geçiyoruz aynı yoldan ve bir tek biz anlıyoruz birbirimizi ben de o yüzden seviyorum bu forumu.. İyi olacak inşallah her şey. .canım, yüreğini ferah tut bu düşünceler evletlık almayı düşünenlerin hepsinin yüreğinden geçmiştir ;ya beceremesek ; bu korku bende de oldu ama şöyle düşün benim bebeğim onu ben doğurdum diyeceksin o benim canımdan parça diye düşüneceksin emek verdiğin zaman onu o kadar çok seviceksiniz ki bu kaygılarına gülüp geçeceksin. ben 7 sene önce başvurcaktım tam o gün gidicektik ki eşim vazgeçti hatta bebişim için odada ki eşyaları attım kızıma oda yapıcam diye, sonra düşündüm ki evlat evin neşesi , apartmandan çıkarken komşunun çocuk seslerini duymak sen sessiz eve girmek anlatmaya kelimeler yetmez, ne yaparsan yap ne kadar mutlu olursan ol hep bir tarafın eksik ,ezik sordum kendime böyle yaşamak mı istersin yada bu korkuların üstüne mi gitmek istersin ve karar verdim evlatlığa başvurdum. seni kendi annen baban bile anlamaz senin yaşadıklarını çocuk özlemi çeken bilir. seni çok iyi anlıyorum güzel düşün güzel olsun umutsuzluğa kapılma düşün ki o bebeği sen doğurabilseydin ;ya beceremessek diye düşünecekmiydin? Rabbim kolaylık vericek bir çocuğa sahip çıkmak, onu büyütmek, onu geleceğe hazırlamak ne sevaptır bu sevabı en layiki ile yapıcaz inşallah.
MÜJDEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
KIZIMIZA KAVUŞTUK BİZ NİHAYET!
YAVRU KUŞUMUZ 2.5 AYLIK!!!NASIL GÜZEL,NASIL MİS ANLATAMAM!!!!!!
ÜST LİSTEYE BENİ DE GEÇİRİN ARTIK!!
DARISI BEKLEYEN ARKADAŞLARA!!İNSAN BEKLEDİĞİNİ UNUTUYOR :)
gözün aydınMÜJDEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
Iste buna gerçekten ihtiyacımız vardı :) yaşasın bir güzel haber daha.. Allah bir ömür boyu mutluluk versin tüm süreçleriniz şu gibi geçsin. Sevgiler size..MÜJDEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
Canım bizim durumumuzda 5 yıl süresi 2 hafta sonra doluyordu ama eşimin yaşı 30 u geçmişti. Şimdi ben de geçiyorum 30 u. Dosyamız onaylandiginda 5 yılı doldurmustuk ama ilk başvurduğumuz andan sıraya alındık.Kızlar benim sormak istediğim bir şey var. Daha doğrusu bir korkum var. Biliyorsunuzki bize yaş ve evlilik süresi tutmadığı için sıramız gelse de bebek verilmedi. Aramızda eşlerden her ikisi de 30 yaşında olmadan veya 5 yıllık evli olmadan başvurup da, bunlardan herhangi biri dolduğunda bebeği verilen oldu mu? Şuanki endişem şu: Bizim başvurumuzu aldılar işlemler başladı 15 ay oldu başvuralı. 30 yaş ya da 5 yıllık evli şartı dolduğunda ben bebek verilecek diye düşünürken (kurumdan bize böyle söylendi çünkü) ama bu sefer de, aa olmaz bu başvuru şartı için geçerliydi, yanlışlık olmuş, sizin önceki başvurunuz iptal, işlemlere tekrar başlayacaksınız, bir bu kadar daha beklemek zorundasınız gibi birşey söylenecek diye ödüm kopuyor. Ben bu başlığa ilk geldiğim zamanlarda başvuru şartı tutmadan başvuru yapıp, şartlar tuttuğu anda sırası gelince bebeklerine kavuşanlar biliyorum ama bu durum değiştiyse diye endişelerim var. Bir de resmi olarak 30 yaşın dolması demek tam olarak ne demek? Yıla girmek o yaşta sayılmamız için yeterli oluyor mu resmiyette? Teşekkür ederim.
HARİKASIN MÜTHŞ BİR HABER ARTIK ANNESİN YAVRUNU BİR ÖMÜR BOYU ALLAH AYIRMASIN HAYIRLI UĞURLU OLSUN.MÜJDEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
bacım hayırlı uğurlu olsunMÜJDEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
Gözünüz aydın Allah mutluluğunuzu daim etsin darısı bizlerin başınaMÜJDEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
hadi bakalım zamancım sıra sende inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine, kurumdan hiç ses yok mu kaçıncı sıradaydın?bacım hayırlı uğurlu olsun
üst listeye geçirdim
nasıl gidiyor annelik
darısı bizlere
Bacım evet listede en üstte ben varım artıkhadi bakalım zamancım sıra sende inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine, kurumdan hiç ses yok mu kaçıncı sıradaydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?