Bacım üzülme sende önce başvurup dosyası senden sonra onaylananlar olunca böyle sıra yükseliyorGünaydın kızlar. Bugün sıramızı öğrendik şok oldum, sıramız gerilemiş(
Kasım ayında 27 demişti kesin olmamakla birlikte, şimdi 30 demiş(
Normal sıramız 48 terkleri çıkınca 30 muş zatenBacım üzülme sende önce başvurup dosyası senden sonra onaylananlar olunca böyle sıra yükseliyor
İnşallah düşecek
Zaten siz Terk-Rıza diye istemişsiniz listeden baktım
Rıza sıranız terk bebekler aldıkça bir kaç aya oturur
Hızla ilerler merak etme
Kizlar merhabaGünaydın kızlar. Bugün sıramızı öğrendik şok oldum, sıramız gerilemiş(
Kasım ayında 27 demişti kesin olmamakla birlikte, şimdi 30 demiş(
Bildiğim kadarıyla, örneğin İstanbul'dan il dışı da olabilir diye talep eden aileye haber veriliyor.Bursa'da dün gece 40 günlük erkek bebek bulunmuş arkadaşlar...
birşey sormak istiyorum, bilgisi olan var mı acaba? şimdi bu bursada sıralar çok hızlı ilerliyor, 2 ayda bebek veriliyor ya... şimdi misal şuan erkek bebek sırasında bekleyen yoksa o bebek bursa'dan erkek başvurusuna kadar bekletiliyor mu, yoksa diğer şehirlere de şans doğuyor mu? hiç duydunuz veya sordunuz mu böyle bişeyi
Bildiğim kadarıyla, örneğin İstanbul'dan il dışı da olabilir diye talep eden aileye haber veriliyor.
Benim tahminim şehir dışına haber veriliyor biz şehir dişini isaretledigimizde bunun için olmalı diye dusundumBursa'da dün gece 40 günlük erkek bebek bulunmuş arkadaşlar...
birşey sormak istiyorum, bilgisi olan var mı acaba? şimdi bu bursada sıralar çok hızlı ilerliyor, 2 ayda bebek veriliyor ya... şimdi misal şuan erkek bebek sırasında bekleyen yoksa o bebek bursa'dan erkek başvurusuna kadar bekletiliyor mu, yoksa diğer şehirlere de şans doğuyor mu? hiç duydunuz veya sordunuz mu böyle bişeyi
Benim tahminim şehir dışına haber veriliyor biz şehir dişini isaretledigimizde bunun için olmalı diye dusundum
maşallah darısı başımıza, mahkemede de Allah yardımcınız olsun tez zamanda sonuçlansın inşallahİyi aksamlar kizlar.Artik duzenli olarak takip edemeyen bir uyeyimZaman zaman girip yazilanlari okuyup cikiyorum.Bebegine kavusan herkesi tebrik ederim.İnsallah hayirli bir evlat olsun sizlere.Bekleyen arkadaslarimada Allah tez zamanda kucagina almayi nasip etsin İnsallah.Kizlar ben bebegine 7 ay gibi kisa bir surede 42 gunluk bir melekken kavusan bir anneyim.O gunku duygularimi anlatmam mumkun degil.Hergun ben ona nasil bakicam diye agliyordum Bakamamaktan cok korkuyordum.Simdi 1.5 yasinda bir tombik var hayatimizda.Hersey yolunda cok sukur.Bebegimizi bir bakiciya birakarak ise donmustum fakat istedigim gibi bakmayinca Bankadaki gorevimden istifa ettim.Artik kizima 8 aydir ben bakiyorum.Oncesindede zor da olsa 6 ay ucretsiz izin kullanmistim.Neyseki kizim bakici ile cok fazla vakit gecirmek zorunda kalmadi.Biz 1 yilimizi doldurdugumuzda davamizi actik fakat ne yazikki prosedurler o kadar yavas isliyorki daha kayyum davamizin sonuclanmasini bekliyoruz.O dava sonuclansinki bizim dava tarihimiz belli olsun.Artik beklemek zor geliyor.Hala baska isim ve soyisimle hastaneye gidiyoruz.Anne baba adi baska yaziyor.Zor geliyor artik ama gec olsun guc olmasin diyeli. Hepimiz icin herseyin hayirlisi nasip olsun insallah.İyi geceler...
Merhabalar
Çocuklarımıza söylemeli mi söylememeli mi ? içimiz sızlatan soru. Küçükkken herşey çok daha kolay ama melekler büyüyüp sorular sormaya başladıklarında işte o zaman gerçeklerle yüzleşiyoruz. Biz şu an söyleme aşamasındayız. Burada bazı arkadaşlarımız söyleme bazıları söylememe taraftarı. Ben ilk karar verdiğim anda söyeleme taraftarıydım Zaten uzmanımızda bize bunu önermişti. Ama yüzüne her baktığımda yüreğim sızlıyor. Onun üzülmesini mutsuz olmasını kesinlikle istemem. Ama bu bir gerçek ve saklanamaz. Bunu biz aileler söylemezsek ilerde densizin biri kimbilir ne şekilde söyleyecek ve incitecek kuzumuzu. Bu yüzden konusunda uzman olan bir prof danıştık. Kesinlikle söylenmeli ve 4-5 yaşlar en uygun olanı çocuğun sorular sormaya başlamasıyla dedi. Ve eşinizle birlikte söyleyin.
Söyleyeceğiz ama bu süreci yaşayarak göreceğiz bilemiyorum ama çok zor olduğu kesin yada bizmi çok büyütüyoruz acaba da diyorum doğrusu
Biraz daha zamanımız var bize hiç sıra ilgili yazı gelmedi
Sadece bize söylenen erkek bebek için 1 yıl kız bebek için
Birkaç ay daha fazla yani biraz daha bu zamandır Bekliyoruz da ben ilk 6 ay hiç bişey yapmadım başvurmamisiz gibi düşündüm daha sonra bebek eğitimlerini emzirmeyi, banyosu, hangi mama en faydali, kremi, masajı bunları araştıracak geçiriyorum yaklaşık en fazla 2 ay kaldı ama bence daha erken yavrumun gelmesine dusununce eksik kalacakmisim gibi geliyor ve telaslaniyorum. Yani çok yeni olduğun için bunları hissetmen çok normal.
inşallah allah hepimizin gönşüne göre versin inşallah :)Arkadaşlar ben Uzmanımızı aradım mektupları yolladık yakında gelir dedi. Inşallah ilk 5 e girmisizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?