Arkadaşlar merhaba nasılsınız
Biliyorum çok uzun zaman oldu giremedim siteye sizleri ihmal ettim. Zaman'cım az kalmış sabret herşey çok güzel olacak. Benim kuzum şuan 18 aylık oldu teyzeleri. Mahkeme aşamasını atlattık ve nüfusumuzu benim doğum günümde elimize aldık. Hayatımda aldığım en özel ve anlamlı hediye bu oldu. Kızım aynı bize benziyor babasına benziyor. Allah eksikliğini göstermesin çok başka bir duygu, iyi ki böyle bir yola girmişiz, iyi ki kızımıza kavuşmuşuz her gün Allahıma şükrediyorum onu bize verdiği için. Biz kızımıza kavuşmak için 18 ay bekledik yani iki hamilelik dönemi bazen çok karamsarlığa kapıldım. Şimdi düşününce keşke o günlerinde tadını çıkarsaymışım diye düşünüyorum. Şuan hayatımız bambaşka güzellikte Dünyamız kızımız oldu onun etrafında dönüyor hayat. Yani sabrın sonu selamet arkadaşlar herşey çok güzel olacak o yüzden anın tadını çıkarın çünkü kuzuları beklemek bile çok güzel. Sevgiler
Destekleriniz ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Uzman ağızlarından ziyade yaşadıklarınızı dinlemek benim için çok önemliydi. En büyük korkum bizi reddetmesi ve istememesi ama sanırım küçük yaşta söyleyince böyle bir durum olmuyor. Şimdi oğlumu koklaya koklaya öpmek, sevmek, tadını çıkarmak zamanı... :)
Tekrar çok teşekkür ederim.
Maşallah ablamhayırlı akşamlar. .koruyucu aile olarak kızıma kavuştum...1 haftadır kızım benle çok şükür.okadar güzel duygularki.evim neşelendi.bu kadar sene neden koruyucu aile olmadım diye kendime kızdım.kızım 7 yaşında ilkokul bire gidiyor.hayatımız kızımla dolu dolu oldu..çok mutluyuz.kızımda bizimle mutlu.sabahları hop yanıma gelip yatıyor.bir çocuga sarılıp uyumak ne kadar güzelmiş.çocuk kokusu duymak muhteşem.cici anne dedigi zaman mutluluktan uçuyorum..eşim de çok mutlu .uzmanımızın dedigi gibi anı yaşıyoruz.sadece anlarımızı degerlendiriyoruz.kızım evimize geldiginden beri.gerçekten hayatımız çok degişti..RABBİM herkese tez zaman nasip etsin inş.
evlatlarına kavuşan arkadaşlarıma mutluluklar diliyorum.yüreginiz eviniz çocuk sesiyle dolsun inş
Ne güzel bir ifade olmuşMerhaba arkadaşlarım,
Bugün eşim iş yerinde güzel bir terfi aldı. kayınvalidemle konuşurken dedi ki, her bebek kısmetiyle gelir. torunumun şimdiden hayırlı haberler getirmeye başladı, bu iş torunumun kısmeti dedi. nasıl duygulandım anlatamam. ah kızım bir de sen gelsen....
hayırlı akşamlar. .koruyucu aile olarak kızıma kavuştum...1 haftadır kızım benle çok şükür.okadar güzel duygularki.evim neşelendi.bu kadar sene neden koruyucu aile olmadım diye kendime kızdım.kızım 7 yaşında ilkokul bire gidiyor.hayatımız kızımla dolu dolu oldu..çok mutluyuz.kızımda bizimle mutlu.sabahları hop yanıma gelip yatıyor.bir çocuga sarılıp uyumak ne kadar güzelmiş.çocuk kokusu duymak muhteşem.cici anne dedigi zaman mutluluktan uçuyorum..eşim de çok mutlu .uzmanımızın dedigi gibi anı yaşıyoruz.sadece anlarımızı degerlendiriyoruz.kızım evimize geldiginden beri.gerçekten hayatımız çok degişti..RABBİM herkese tez zaman nasip etsin inş.
evlatlarına kavuşan arkadaşlarıma mutluluklar diliyorum.yüreginiz eviniz çocuk sesiyle dolsun inş
Ne güzel bir ifade olmuş
Kayınvaliden çok duyarlı bir hanımmış
İnşallah kızınızın bereketi gibi kendi de gelir
Ona genel olarak doğumun nasıl olduğunu ve aileye nasıl katıldığını anlatın."Başka bir erkek ve kadın seni yaptı,başka bir kadının karnında büyüdün ve diğer çocuklar gibi doğdun.Onlar seni doğuran anne baba,ama onlar küçük bir bebeğe bakacak durumda değillerdi,sen bizim evladımız oldun
Ayy ne güzel, keşke k.validemde seninki gibi düşünse, haberi yok. Gelince burnumuzdan getirecek biliyorum da Allah sabır versin. İşimiz çok zorMerhaba arkadaşlarım,
Bugün eşim iş yerinde güzel bir terfi aldı. kayınvalidemle konuşurken dedi ki, her bebek kısmetiyle gelir. torunumun şimdiden hayırlı haberler getirmeye başladı, bu iş torunumun kısmeti dedi. nasıl duygulandım anlatamam. ah kızım bir de sen gelsen....
Gözün aydın, çok bekledin ama değmiş beklediğine. Allah mutluluğunuzu daim eylesin.hayırlı akşamlar. .koruyucu aile olarak kızıma kavuştum...1 haftadır kızım benle çok şükür.okadar güzel duygularki.evim neşelendi.bu kadar sene neden koruyucu aile olmadım diye kendime kızdım.kızım 7 yaşında ilkokul bire gidiyor.hayatımız kızımla dolu dolu oldu..çok mutluyuz.kızımda bizimle mutlu.sabahları hop yanıma gelip yatıyor.bir çocuga sarılıp uyumak ne kadar güzelmiş.çocuk kokusu duymak muhteşem.cici anne dedigi zaman mutluluktan uçuyorum..eşim de çok mutlu .uzmanımızın dedigi gibi anı yaşıyoruz.sadece anlarımızı degerlendiriyoruz.kızım evimize geldiginden beri.gerçekten hayatımız çok degişti..RABBİM herkese tez zaman nasip etsin inş.
Ayy ne güzel, keşke k.validemde seninki gibi düşünse, haberi yok. Gelince burnumuzdan getirecek biliyorum da Allah sabır versin. İşimiz çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?