Hayırlı olsun, hep birlikte sağlıklı, mutlu, uzun ömürler dilerim.Kızlaaaaaaaarrr size müjdem var minicik bir kızımız oldu o kadar tatlı ki teyzeleri ayrıntıları merak ediyorsunuz biliyorum ilk fırsatta paylaşıcam
Çok haklısın zaman, bu hayat bizim hayatımız ağlarkenn kimse duymuyor. Ben şimdi 40 a basacam belim ağrıyor, bacaklarım ağrıyor zaman zaman. Çocuğu nasıl taşıyacam kucağımda diye düşünyorum, her geçen günle ömür de gidiyor. Gençken fırsat varken yap, kendi çocuğun olursa da olsun kardeş kardeş büyürler. İstenmeyen bir çocuğa sahip çıkacaksın, belki hayatını kurtaracaksın ne güzel.Aman Bacım o kapı kapanınca nerdeler
Eğer tıbben ihtimali yoksa çok da beklemenin bir anlamı yok
8 yıllık evliyim
Şimdi ki aklım olsa bukadar beklermiydim
20 li yaşların hareketli hali ile 30 unda olamıyor sun
Niye beklemişim neymiş olurmuş
Hele bir 40 olalım mış
Bu acele neymiş
Bunları diyenler ben ağlarken yoklar
Dr kapılarında sürünürken yoklar
Tüpbebek tedavisindeyken aman boşver olur olur diye konuşup
Arkadan yazık gene olmamış derler
Ben bıraktım artık kim neder
Kim ne düşünür
Önemli olan sizin düşünceniz
Sizin kararınız
Bu hayatta ağlarken yalnızken gerisi boş
Sen kalbini dinle arkadaşım, başkalarını boşver, ağzı olan konuşuyor. Hep başımızda. Benim eşimin ailesinin haberi yok, çocuk gelene kadar da söylemeyi düşünmüyoruz. Hepsi şok olacaklar abuk subuk konuşacaklar, çocuk geldikten sonra umrumda bile olmaz, boşvereceksin.evet cok haklisin.kimse yanimda diil.hatta bilincinde bile diiller.teyzem bugun bana diyo ki siz ciddi ciddi dunyalari harciyosunuz öyle mi.adamin gidasina dikkat et 1 sene ye kadar olur diyo.saka gibi yaa.ameliyat ilaclar vitaminler.ilerlemiyo bi türlü.gidasina bakarak mi olcak sıp diye.bu firsat bütün bu konusmalar yapilirken geldi bugun.inanamadim.hatta susun yengem ariyo dedim.bagira cagira konusuyolardi benimle.tesadüf mü allahin emri mi bilemedim.esime okudum yazdiklarini.ben hazirim diyo.sen kendine güvénebiliyomusun diyo.bn cok istiyorum anne olmayi.dogurmak önemli mi ki
Ohh be buralar şenlenmeye başladı, 2015 iyi gelecek hepimize inşallah. Hayırlı olsun kızınız ne mutlu sana :)Kızlaaaaaaaarrr size müjdem var minicik bir kızımız oldu o kadar tatlı ki teyzeleri ayrıntıları merak ediyorsunuz biliyorum ilk fırsatta paylaşıcam
zamancım ciddi misin? Aradın mı ne dediler çok merak ettim.Bacılar istanbul da olanlara bir müjdem var
Yakında rıza bebekte bekleyenleri hızlı bir şekilde yerleştirme yapılcak
Çok bebek varmış
iyice araştırdır sağlam adım attın mı gerisi boşsaol haticem.evet agzi olan konusuyor.kimse anlamiyo bizi.esimin ailesinin de isticegni sanmiyorum.sevmezler bile eminim.bni sevdiklerine bile emin diilim ki...ama takmam bn anne olmak istiyorum.bugun gidip ayrintilari ögrenicem iyce.heycan bastı simdiden.esim bebek mobilyasi üretiminde calisiyo.bnde yillarca süsleme resim isinde calistim.2 yildir evdeyim.arada esimin yaninda boyama yapiyorum.yillarca baska bebeklerin odalarina mobilyalarina resim yaptim.kendi bebegime de nasip olcak ins. sonunda...
aramadım sadece bir ardakaş kuruma gittizamancım ciddi misin? Aradın mı ne dediler çok merak ettim.
Bursa'da dün gece 40 günlük erkek bebek bulunmuş arkadaşlar...
birşey sormak istiyorum, bilgisi olan var mı acaba? şimdi bu bursada sıralar çok hızlı ilerliyor, 2 ayda bebek veriliyor ya... şimdi misal şuan erkek bebek sırasında bekleyen yoksa o bebek bursa'dan erkek başvurusuna kadar bekletiliyor mu, yoksa diğer şehirlere de şans doğuyor mu? hiç duydunuz veya sordunuz mu böyle bişeyi
şehirdışınıa biz de evet dedik, o yüzden kurcaladı bu konu kafamı. eski yazıları okurken forumda kimdi çok hatırlamıyorum ama bir arkadaşımıza Bursa'da şey denmişti. eğer erkek bebek isterseniz bekleyen bebeklerimiz var... sonra sanırım işlemler bittikten sonra kız bebek aldılar. EflatunA olabilir sanırım bunu yazan ama emin değilim de...
Bu yüzden acaba dedim, yuva olan illerde bekletiyorlar da yuva olmayan illerde mi bizim şehirdışımız geçerli oluyor.emin olamadım bir türlü
Kzlar Kaplikaya cocuk yuvasindan evlat edinenler varsa lutfen yonlendrin fikre cok ihtiyacim var...:/
Berna1 arkadaşım bende yardımcı olabileceğimi yazmıştım ama görmediniz herhalde sormak istediğiniz bişey varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırımmerhaba, kaplıkaya özeli değil de bursa'dan derseniz daha doğru olur. geçen yıl kaplıkaya yuvası kapandı. artık sırameşelerde sevgi evlerinde bütün çocuklar. nasıl bir bilgiye ihtiyaç var bilmiyorum, açıklama yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız Bursalı anneler olarak..
sık sık foruma giremediğimden hazır görmüş ve fırsat bulmuşken cevap vereyim..
bizim başvuru sürecimiz yaza rastlamıştı. genelde kurumlarda yazları yıllık izin kullanılıyor ya, işler aksıyor. yazsonu yıllık izinden dönünce uzmanımız arayıp evrak istemişti bizden. evrak listesi almaya gittiğimizde de kız-erkek fark etmez diye tercihte bulunduğumuzu teyid etmek için erkek bebeğe de olur demiştiniz di mi diye sordu. biz onaylayıp biraz ısrar edince evrakı hemen hazırlarsanız süreç çok hızlı işleyecek 4-5 aylık erkek bebeklerim var, yurtta bekletmek istemiyorum demişti. yaz dönemi süreci tamamlanan bebekler olmuş ve bursa'daki işleyişte hiç bekletmeden bir an önce ailelerle buluşturuyorlar. hem evlat edinme hem de koruyucu aile birimindeki ortak bakışaçısı; çocukların bir an önce yurttan çıkıp ailelerin yanına yerleşmeleri.
daha önceki yıllarda bursa'da çok uzun sıra bekleme süreçleri varmış. 3 yıl, 6 yıl bekleyen ailelerle karşılaştım.. uzmanların anlatımlarına dayanarak şu yorumu yapabilirim: genelde aileler kız bebek istiyor. kız olsun, küçük olsun.. bu durumda erkek bebekler daha fazla bekliyor. uzmanların ailelere erkek bebek için dil döktüklerini biliyorum..
biz sağlık raporunda oyalanıp evrakları 10 gün sonra götürünce o arada sıradaki ailelerden tercihini değiştirip erkek bebek isteyenler olmuş ve bebekleri onlara vermişler. ben telefon edip e hani acele edin demiştiniz diye sormam üzerine uzmanımız bize kızımızdan bahsetti.. sonrasında da çok kereler konuşmalarımızda söyledi, o gün aramasaydın sana öneride bulunmayacaktım diye. 5-6 aileye bahsetmiş kızımdan yaşı büyük, davası devam ediyor, hastalıkları var diye istememişler.. iyi ki de istememişler..kızımız bizi beklemiş :)
yuva olmayan iller belli şehirlerle eşleştiriliyor. aileler o şehirde sıraya girmiş oluyor. yuva olan ama bebek olmayan illere de isteyn-bekleyen aile olmaması halinde bebek veriliyor.. geçenlerde izmir'de bir aileye çok uzak bir kentten bebek verdiler.
bu arada bebeklerine kavuşan annelere hayırlı olsun, mutluluğunuz daim olsun diyorum.. yeni başvuruda bulunan ya da bekleyenlere sabır; uygun zamanda bebeğinizle kavuşacaksınız.. hep yazılıyor ya, belki daha doğmadı.. ben beklerken hep beni bekleyen bir çocuk var diye inanmıştım; gerçekten de öyle..
Çok sevindim senin adına tebrik ederim oğlun inşallah hayırlı bir evlat olur evinize mutluluk huzur sağlık şans getirsin bir omur mutlu olun insallah 2015 in ikinci annesisin hayırlı olsun darısı bekleyen bizlere olsun.kızlaaaarrrr ben oğluma kavuştum mujdeler olsun artık sıra sizlerde .. daha 3 gün oldu kavuşalı dua ediyorum sizde kavuşun yavrularınıza inşallah fırsat bulub zor giriyorum ...3.5 aylık bir oğlum var ve tıpkı babasına benziyorr ..çok mutluyum sizlerde en kısa zaman da yaşarsınız inşallah :) :)
gözün aydın olsun cnmkızlaaaarrrr ben oğluma kavuştum mujdeler olsun artık sıra sizlerde .. daha 3 gün oldu kavuşalı dua ediyorum sizde kavuşun yavrularınıza inşallah fırsat bulub zor giriyorum ...3.5 aylık bir oğlum var ve tıpkı babasına benziyorr ..çok mutluyum sizlerde en kısa zaman da yaşarsınız inşallah :) :)
aminnn ...rabbim hepizin gönlüne göre versin :)gözün aydın olsun cnmocak annesi oldun hadi iyisin :)Allah evinize mutluluk getirdi darısı başımıza...
Çok sevindimkızlaaaarrrr ben oğluma kavuştum mujdeler olsun artık sıra sizlerde .. daha 3 gün oldu kavuşalı dua ediyorum sizde kavuşun yavrularınıza inşallah fırsat bulub zor giriyorum ...3.5 aylık bir oğlum var ve tıpkı babasına benziyorr ..çok mutluyum sizlerde en kısa zaman da yaşarsınız inşallah :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?