- 10 Şubat 2015
- 170
- 269
- 73
- 37
gercektennn cok etkilendim payladiminiz icin tesekkur ederim sevgi sihirli anahtar kelime gercekten gerisi gikaye siz basvuru yaptinizmi siraniz bellimi gitaro
insalllh canim benim mutlu haberlerini aliriz bherycanla sizi bekliorum cokk sesiz buralar ama:-(biz haziranda izmir den başvurduk, erkek rıza terk / zaman ın listesindeyiz
bu yaza gelir diye heyecanla bekliyoruz önümüzde 13 kişi var
Maşallah ne güzelbiz haziranda izmir den başvurduk, erkek rıza terk / zaman ın listesindeyiz
bu yaza gelir diye heyecanla bekliyoruz önümüzde 13 kişi var
bir şey rica edebilirmiyimbizde dün bir haber izledik, iki ailenin kızları hastanede karışıyor, 21 yıl sonra dna testi ile ortaya çıkıyor bu durum, hastaneye büyük tazminat davası açılıyor ve kazanıyorlar
ama asıl ilginç olan detay, çocuklar ve aileler biyolojik ailelerine dönmek istemiyorlar ve tanışınca hiçbir şey hissetmediklerini söylüyorlar.
not: aşağıya kısa haber videosunu paylaşıyorum ama online gazeteleri araştırarak daha detaylı bilgi edinebilirsiniz
bir şey rica edebilirmiyim
saatlerdir aradım bulamadım
hani şu twin sisters belgeseli var ya
acaba onu Türkçe alt yazılı izleyebileceğim bildiğiniz link varsa
buradan yada özel den paylaşabilir misiniz ?
Evet orda varda kayıt olmak gerekiyorhttp://www.asiaseuta.com/showthread.php?tid=15592 Buradan izleyebilirsiniz.
Evet orda varda kayıt olmak gerekiyor
Benim bil de eklenti desteklemiyor
Ondan üyede olamıyorum
Ama çooook merak ettim
Çok teşekkür ederimben trt de Türkçe dublajlı izlemiştim, sonra internetten paylaşılan yere baktım silinmiş, eğer tekrar yayınlandığını görürsem haber veririm.
Eşimle birlikte izledik, çok etkileyici bir belgesel. 7-8 yıl sürmüş sanırım çekimleri, ilk karşılaşmadan başlıyor, ve yıllarca sürüyor, hepsini 50 dakikaya sığdırmışlar
http://trtbelgesel.com/tr/main/news/2014-trt-belgesel-odulleri-acilis-filmi-twin/108
Doğum günün kutlu olsun canım, daha gençsin daha. Ben yakında 40 olacam, çocuk için son aylarımız. Yaş ilerledikçe insanın gözü yemiyor bazı şeyler için.Bugün doğum günüm 30 oldum
Çok mutsuzum
Ağır geldi 30 olmak
Bakalım inşallah geçicek
moralim Çok bozukDoğum günün kutlu olsun canım, daha gençsin daha. Ben yakında 40 olacam, çocuk için son aylarımız. Yaş ilerledikçe insanın gözü yemiyor bazı şeyler için.
Bugün doğum günüm 30 oldum
Çok mutsuzum
Ağır geldi 30 olmak
Bakalım inşallah geçicek
moralim Çok bozuk
Hiçbirşey yapmak istemiyorum
Gerçekten iyi değilim
Artık yüzüm gülsün istiyorum
Benimde ruh halim iyi sayılmaz hayat bu herşey başımıza gelebiliyor. Ben kızımı beklerken k.validem rahatsızlandı ölümden döndü, şimdi yanımıza geldi, belki de hep bizimle kalacak belli değil. En büyük endişem k.validemdi çocuğu kabul etmez biliyorum, şimdi yanıma geldi napacam bilmiyorum. Ama şimdiden endişelenmek yersiz herhalde zaman ne gösterecek bilmiyoruz.
Ağzından bal damlıyor :) İnşallah dediğin gibi olur.ahh allah kolaylık versin sana... birbiriyle anlaşamayan iki çocuğun olacak senin... ama nereye kadar direnebilir ki kayınvaliden de... gör bak önce size çaktırmadan sevmeye başlayacak, siz arkanız dönükken alacak mesela kucağına, başını okşayacak... sonra bir bakmışsın, o minnacık yüreği ile inat etmiş kadını pamuğa çevirmiş senin ufaklık... bir çocuğa kim ne kadar direnebilir ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?