Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
gercektennn cok etkilendim payladiminiz icin tesekkur ederim sevgi sihirli anahtar kelime gercekten gerisi gikaye siz basvuru yaptinizmi siraniz bellimi gitaro

Bu aralar eşimde bende napsak diye aranıyoruz
Acaba Mtese mi.olsak
Kedi mi alsak
Napsak şaşırdık
Kurumu bu ay iki kere aradık
Yok çakalıp kaldık
Sıramız ilerlemiyor

gercektennn cok etkilendim payladiminiz icin tesekkur ederim sevgi sihirli anahtar kelime gercekten gerisi gikaye siz basvuru yaptinizmi siraniz bellimi gitaro

biz haziranda izmir den başvurduk, erkek rıza terk / zaman ın listesindeyiz

bu yaza gelir diye heyecanla bekliyoruz önümüzde 13 kişi var

bir şey rica edebilirmiyim
saatlerdir aradım bulamadım
hani şu twin sisters belgeseli var ya
acaba onu Türkçe alt yazılı izleyebileceğim bildiğiniz link varsa
buradan yada özel den paylaşabilir misiniz ?

arkadaşlar merhaba beni listeye eklemiştiniz ama ben ozaman başvuramadım aksilikler oldu vazgeçmiştik hamile kaldım ama düştü şimdi başvurduk evraklarımızı teslim ettik 2 ay içinde sizi arıcaz görüşücez dediler ne zaman sıraya girerim çok heyecanlıyım kız istedik ter rıza sormadılar 0 1 yaş istedik bebek ben tekirdağdan başvurdum burdan başvuran varmı süreç nasıl ilerliyor bilgi verirseniz sevinirim

Evet orda varda kayıt olmak gerekiyor
Benim bil de eklenti desteklemiyor
Ondan üyede olamıyorum
Ama çooook merak ettim

ben trt de Türkçe dublajlı izlemiştim, sonra internetten paylaşılan yere baktım silinmiş, eğer tekrar yayınlandığını görürsem haber veririm.

Eşimle birlikte izledik, çok etkileyici bir belgesel. 7-8 yıl sürmüş sanırım çekimleri, ilk karşılaşmadan başlıyor, ve yıllarca sürüyor, hepsini 50 dakikaya sığdırmışlar

http://trtbelgesel.com/tr/main/news/2014-trt-belgesel-odulleri-acilis-filmi-twin/108

Çok teşekkür ederim

Bugün doğum günüm 30 oldum
Çok mutsuzum
Ağır geldi 30 olmak
Bakalım inşallah geçicek
Doğum günün kutlu olsun canım, daha gençsin daha. Ben yakında 40 olacam, çocuk için son aylarımız. Yaş ilerledikçe insanın gözü yemiyor bazı şeyler için.

Doğum günün kutlu olsun canım, daha gençsin daha. Ben yakında 40 olacam, çocuk için son aylarımız. Yaş ilerledikçe insanın gözü yemiyor bazı şeyler için.
moralim Çok bozuk
Hiçbirşey yapmak istemiyorum
Gerçekten iyi değilim
Artık yüzüm gülsün istiyorum

Zamancımğım sana bir model gönderdim, belki örgü örmek iyi gelebilir kızın için. Herşey güzel olacak merak etme kızın belki de doğmak için zamanını bekliyor.

Eklentiler

• WP_20150102_12_22_55_Smart.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 97
Benimde ruh halim iyi sayılmaz hayat bu herşey başımıza gelebiliyor. Ben kızımı beklerken k.validem rahatsızlandı ölümden döndü, şimdi yanımıza geldi, belki de hep bizimle kalacak belli değil. En büyük endişem k.validemdi çocuğu kabul etmez biliyorum, şimdi yanıma geldi napacam bilmiyorum. Ama şimdiden endişelenmek yersiz herhalde zaman ne gösterecek bilmiyoruz.

Bugün doğum günüm 30 oldum
Çok mutsuzum
Ağır geldi 30 olmak
Bakalım inşallah geçicek

Doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Senin burcunda kova demekki :) Benimde geçen haftaydı doğum günüm :) İnsan üzülüyor bir sene daha geçti diye ama. İnşaallah önümüzdeki seneler daha güzel şeyler getirir bize ümidimizi yitirmeyelim. Bende şu sıralar çok sıkkınım. Düşünüp üzülüp oturuyorum. Elimden gelen bişey yok. Rabbim halimize derman olsun inş.

moralim Çok bozuk
Hiçbirşey yapmak istemiyorum
Gerçekten iyi değilim
Artık yüzüm gülsün istiyorum

canım öncelikle doğum günün kutlu olsun. yeni yaşın kalbinden geçen en güzel dileği getirecek inşallah...

30a dönünce bir bayanın yaşı, zaten yeterince sinir ediyor ilk etapta... ben 30. doğumgünümde sabaha kadar ağlamıştım anne olamayacağım ben diye... şimdi 35 bitti, 36 yı sayıyorum ne zamandır... ama anladım ki, yaş değil insanı genç tutan veya moral veren... anne kız aynı tokaları takıcaksınız mesela o 5 yaşına geldiğinde, belki yanyana salıncaklarda sallanacaksınız... bacaklarını açıp yere oturmayalı, bir oyuncak bebeğin saçını taramayalı kaç yıl oldu... ama hepsini yapacaksın kızınla beraber... kızın geldikten sonra herşey gençlenecek tazelenecek zamancım... ve 30 yaş sana uğurlu gelecek. tüm kalbimle inanıyorum buna :)

ahh allah kolaylık versin sana... birbiriyle anlaşamayan iki çocuğun olacak senin... ama nereye kadar direnebilir ki kayınvaliden de... gör bak önce size çaktırmadan sevmeye başlayacak, siz arkanız dönükken alacak mesela kucağına, başını okşayacak... sonra bir bakmışsın, o minnacık yüreği ile inat etmiş kadını pamuğa çevirmiş senin ufaklık... bir çocuğa kim ne kadar direnebilir ki:)

Ağzından bal damlıyor :) İnşallah dediğin gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…