merhaba arkadaşlar kızım 15 aylık oldu birlikte bir yılı doldurduk mahkeme sürecimiz başladı biranevvel sonuçlanır inş bekleyenler için çok zor biliyorum ama yavrunuz gelince zaman çok hızlı geçiyo giysileri küçülüyo bi bakıyosunuz giyidremeden küçülmüş:) bazen önceki bebeklik fotolarına bakıyosunuz şaşırıyosunuz ne çabuk büyüdü diye daha önceden kurduğunuz hayalleri zamansızlıktan gerçekleştirememiş oluyosunuz uykuya dalsın diye uyuyo numarası yapıyosun çok tatlı oluyo bazen nerdeyse o uuyumadan siz uyucak kıvama gelmiş oluyosunuz en çok hayalettiğim parka kış olduğu için gidemiyosunuz odanız sürekli dağınık oluyo sizin toladığınız oyuncak sepetini arkanızı döndüğünüzde dökmüş oluyo çoktan ve en güzel kelimeyi öğreniyo kızım bana annnnno annnnnne diyo n lere bastıra bastıra hanidenirya içimin yağları eriyo diye işte öyle olyo dedikçe bizde bebeklerde seçmiyoruz birbirimizi RABBİM yazmış zaten ama herkezin zamanı var kavuşmasını zamanınızı araştırarak geçirin çünkü sonra zamanınız olmuyo kızım diş çıkartıyo ve tektek tarıhlaerini hangisi olduğunu yazıyorum yani günlük utuyorum sizde yapın tavsiye ederim çünkü zaman hızlı gçerken unutuluyo birde kızım doğumgünümde gelmişti ilk dişinde anneler gününde çıkardı hiç unutamıcam doğumgünümü kutlarken o bilmiyo ama benonun gelişini kutluyorum yaş büyüdükçe doğumgününün anlamı olmuyo zaten bekleyen arkadaşlarımın sabırsızlıkla güzel haberlerini almak dileğiyle inş hergün okumaya devam sayfayı
arkadaşlar bu arada biz meleğimizin hikayesini öğrenmedik bize açıklanmadı ilk başta benim içinde uygundu öğrenmemek ama bilemiyorum öğrensemmi öğrenmesemmi bide kuzunuza gerçeği söylemeyi düşünüyomusunuz düşünclerinizi yazarsanız sevirim ben söylemek istemiyorum
rabbim mutluluğunuzu daim etsin kuzunuzla rabbim bizede tez zamanda nasip eder inşallah bu duyguları . benim komşumda aldı kız çocuğu çok tatlı bir buçuk yaşında oda mahkeme süreci uzun sanırım bir ay oldu onlara sağlık takibi demiş mahkeme ordan haber bekliyolar bu işler zor kısa zamanda üzerinize alırsınız inşallah.bende söylemeyi düşünmüyorum bencede söylemeyin çünkü 3yada4 yaşında söyleyin diyolar uzmanımızda bize öyle söyledi .bence çocuk ozaman yıkıma uğrar tam size güvenme aşamasında ona ben annen değilim demek bence onu duyunca soğuk olur nasılsa annem babam değil der bence .tabi bu benim fikrim ben söylemicemmerhaba arkadaşlar kızım 15 aylık oldu birlikte bir yılı doldurduk mahkeme sürecimiz başladı biranevvel sonuçlanır inş bekleyenler için çok zor biliyorum ama yavrunuz gelince zaman çok hızlı geçiyo giysileri küçülüyo bi bakıyosunuz giyidremeden küçülmüş:) bazen önceki bebeklik fotolarına bakıyosunuz şaşırıyosunuz ne çabuk büyüdü diye daha önceden kurduğunuz hayalleri zamansızlıktan gerçekleştirememiş oluyosunuz uykuya dalsın diye uyuyo numarası yapıyosun çok tatlı oluyo bazen nerdeyse o uuyumadan siz uyucak kıvama gelmiş oluyosunuz en çok hayalettiğim parka kış olduğu için gidemiyosunuz odanız sürekli dağınık oluyo sizin toladığınız oyuncak sepetini arkanızı döndüğünüzde dökmüş oluyo çoktan ve en güzel kelimeyi öğreniyo kızım bana annnnno annnnnne diyo n lere bastıra bastıra hanidenirya içimin yağları eriyo diye işte öyle olyo dedikçe bizde bebeklerde seçmiyoruz birbirimizi RABBİM yazmış zaten ama herkezin zamanı var kavuşmasını zamanınızı araştırarak geçirin çünkü sonra zamanınız olmuyo kızım diş çıkartıyo ve tektek tarıhlaerini hangisi olduğunu yazıyorum yani günlük utuyorum sizde yapın tavsiye ederim çünkü zaman hızlı gçerken unutuluyo birde kızım doğumgünümde gelmişti ilk dişinde anneler gününde çıkardı hiç unutamıcam doğumgünümü kutlarken o bilmiyo ama benonun gelişini kutluyorum yaş büyüdükçe doğumgününün anlamı olmuyo zaten bekleyen arkadaşlarımın sabırsızlıkla güzel haberlerini almak dileğiyle inş hergün okumaya devam sayfayı
arkadaşlar bu arada biz meleğimizin hikayesini öğrenmedik bize açıklanmadı ilk başta benim içinde uygundu öğrenmemek ama bilemiyorum öğrensemmi öğrenmesemmi bide kuzunuza gerçeği söylemeyi düşünüyomusunuz düşünclerinizi yazarsanız sevirim ben söylemek istemiyorum
rabbim mutluluğunuzu daim etsin kuzunuzla rabbim bizede tez zamanda nasip eder inşallah bu duyguları . benim komşumda aldı kız çocuğu çok tatlı bir buçuk yaşında oda mahkeme süreci uzun sanırım bir ay oldu onlara sağlık takibi demiş mahkeme ordan haber bekliyolar bu işler zor kısa zamanda üzerinize alırsınız inşallah.bende söylemeyi düşünmüyorum bencede söylemeyin çünkü 3yada4 yaşında söyleyin diyolar uzmanımızda bize öyle söyledi .bence çocuk ozaman yıkıma uğrar tam size güvenme aşamasında ona ben annen değilim demek bence onu duyunca soğuk olur nasılsa annem babam değil der bence .tabi bu benim fikrim ben söylemicem
ya ben çok korkuyorum bizi bırakıp giderse diye daha evladım gelmedi çok kararsızım dediğiniz gibide olabilir benim aile çok kalabalık. iyice araştırmak lazım galiba söyleyen arkadaşlara sormak lazım çocukların tepkileri ne oldu söyleyince söyleyenler lütfen paylaşırmısınızçocuğa söyleyin deyince, ben senin annen baban değilim şeklinde söylenmeyecek, siz sanırım bu konuda bilgilendirilmediniz. Onun her zaman anne ve babasısınız. Siz uygun şekilde durumu söylemezseniz, ağzı gevşek bir komşunuz, okulundan bir arkadaşı , yada gereksiz bir akraba mutlaka söyleyecek, bu birde ergenlik dönemine rast gelirse sizi ömür boyu affetmez, söylemediğiniz için değil, onu kandırıp güvenini kaybettiğiniz için.
"Elif Adanın annesi" ninde dediği gibi, "evlat edinmekte bir doğum şeklidir ve yüksek sesle söylenmesi gerekir"
Elif Adanın annedi face de evlat edinen bir annenin sayfası, henüz bilmeyen tüm üyelerin takip etmesini öneririm.
benide listeye eklermisiniz tekirdağ kız terk şubat 12 de evraklarımızı teslim ettik görüşmeye çağırıcaz dediler 1yada 2 ay içinde dediler[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td]03.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]02.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]06.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]07.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]KIRMIZIMACAKIZI[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]07.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BAHARIM1[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız(İkiz)[/td]
[td]08.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ysmnndm[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BURSALI[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]10.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dea-tacita[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td]11.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td]12.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eyar81[/td]
[td]06.2013[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]01.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sukran61[/td]
[td]01.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nefesim2013 [/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Kocaeli-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]10.2013[/td]
[td]zmir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysen30[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]Eskişehir-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]myangels [/td]
[td]01.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]arzuu85[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bilge617[/td]
[td]02.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]semabiçer[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]umut000[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]masal2004[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bademir[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mursidiye[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]haticem2014[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]netere[/td]
[td]05.2014[/td]
[td]Antalya Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Emet43Endrose83 [/td]
[td]05.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gitaronun eşi[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]İzmir-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]şimşek675[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nenef14[/td]
[td]07.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayatişiltisi[/td]
[td]08.2014[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Ben dusundum tasindim hic cocuk yapmayi denemedik istemedik de ama bir cocuk almak ve egitimine hayatna destek olmak isterim. Sartlari nedir? Nilen biri soylerse sevinirim
çok sevindimArkadaşlar bizim uzmanımız referans verdiğimiz kişilerden 2 tanesini dün aramış. Bizim hakkımızda bir sürü soru sormuş. Dosyamızın onaylanmasına az kaldı sanırım. Bu şekilde olan var mı, bu süreçten sonra ne zaman onaylanır acaba?
Arkadaşlar bizim uzmanımız referans verdiğimiz kişilerden 2 tanesini dün aramış. Bizim hakkımızda bir sürü soru sormuş. Dosyamızın onaylanmasına az kaldı sanırım. Bu şekilde olan var mı, bu süreçten sonra ne zaman onaylanır acaba?
çok sevindim
dosyanız demek ki incelemede herhalde 1 ay içinde öğrenirsiniz
ama bizim referanslardan kimseyi aramadıkları için tam olarakda bilmiyorum
ne güzel bir gelişme olmuş en azından buda bir şey
inşallah en kısa sürede onaylandığı duymak da nasip olur
Bizim referanslardan sadece birini aramışlardı, ben diğerlerini de arayacaklar diye bekledim hatta. 2 hafta falan ses çıkmayınca ve kimseyi aramayınca dayanamayıp aramıştım. Uzmanımız onay yazınız mı geldi demişti :) Referansları biz de son dosya onayı kısmında aramışlardı. peşinden yazımız yazılmış. ama sanırım iç işleyiş vs gibi nedenlerle yazının tarihi ile elime ulaşma tarihi arasında 20 küsür gün olmuştu. Yani en geç 1 ay içinde onay yazınz gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?